Minnesota Vikings

39 feliratkozó

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
A változatosság kedvéért valószínű Ponder kezd a Packers ellen, Freemannek agyrázkódása van.
Nevetséges.Pálca
ez trükközés 😊
én nem dőlök be! 😉James007
Áá zuhi után megvárták Allenék....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
A változatosság kedvéért valószínű Ponder kezd a Packers ellen, Freemannek agyrázkódása van.
Nevetséges.Pálca
ez trükközés 😊
én nem dőlök be! 😉James007
Otthon verte a falba fejét hogy hogy lehet ilyen high school dobásokat elbaszni.
több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 858
Nevetséges.Pálca
ez trükközés 😊
én nem dőlök be! 😉
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 315 — E/1
Erdekes,hogy vajon mikor szenvedte!? 😀
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
A változatosság kedvéért valószínű Ponder kezd a Packers ellen, Freemannek agyrázkódása van.Pálca
de legalább nem MRSA.

choose life
több mint 11 éve
Pálca Minnesota Vikings Kansas Jayhawks 328 — Vikings fan
Nevetséges.
több mint 11 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
"Josh Freeman has concussion" Ponder kezd vasárnap...amúgy nem tudom, hogy tényleg agyrázkódása van e, vagy csak így oldják meg a cserét...

több mint 11 éve
gyalu Minnesota Vikings 314
Végigszenvedtem.. Freeman olyan homályokat dobott, hogy az hihetetlen.. Ezekhez nem kell tudni a playbookot a-z-ig, hogy a 10 yardra álló elkapót eltaláld.. dropok, az OL totális leolvadása.. Hihetetlen gyenge volt az O, Musgrave csak hab a tortán. Nagyon kell egy hegyomlás, futásblokkoló guard a falba, Fusco harmat gyenge. Néztem Kalilt a meccsen elég sokat, jobboldali futásoknál legtöbbször csak kocogott, mintha neki semmi dolga nem lenne, nulla elszántság. Szenvedjük végig ezt az évet és jöjjön valami friss husi QB az első körben, szerencsére jó a felhozatal

több mint 11 éve
Na végeztem a meccsel...ez egy okádék volt nem NFL meccs....

Frazierék eltakarodhatnának már....
több mint 11 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 527 — Bowl Winner
Láttad a gameplan-t? a5-ös lap volt, tenyérben elfért. 5 percig röhögtem rajta. Katasztrófa meccs volt, mind2 csapat szégyelhetné magát, a foci totális lejáratását láthattuk. Gruden meg is mondta 3. negyedben: "man, they are baaaaaad...."

Amit ez az edzői stáb csinál, az már több, mint ámokfutás. Ha én egy notebook-os cégnél dolgoznék, és leborítanék egy raklap szállítmányt okozva ezzel jókora kárt, másnap már nem kellene bemennem oda dolgozni. Itt rosszabb a helyzet, és hihetetlen, hogy senki nem tesz ellene. Szánalmas.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Van egy irányítónk aki kb 2 hete van itt, kurvára vakon van a társakkal, de még lehet a playbookkal is. Értem én, hogy AP-t megfogták,de 53 passz és 14 futás komolyan ? Nem is tudtam, hogy ilyen kurva jó passzoló csapat vagyunk.Toca
ami nekem még szembetűnőbb volt, hogy 14 futásából ráadásul 5 volt második kísérletre úgy, hogy elsőre Freeman passzolt... gondolom meg akarták lepni ezzel a Giants-t, csak mondjuk itt is mind az öt esetben az AP futás sikertelen passzkísérlet után történt, ami ugye szinte kapásból meg is ölte a drive-otjjncaa
Mert Mustgrave kiötlötte biztos, hogy eddig 2 futás - 1 passz kombó volt, akkor most tuti váratlan lesz hogy 1 passz majd utána futunk 😀
Nem tudom amúgy, hogy az edzők direkt ennyire maguk alatt vágják a fát, vagy csak azt hiszik ez megoldás lehet ? 😀
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Van egy irányítónk aki kb 2 hete van itt, kurvára vakon van a társakkal, de még lehet a playbookkal is. Értem én, hogy AP-t megfogták,de 53 passz és 14 futás komolyan ? Nem is tudtam, hogy ilyen kurva jó passzoló csapat vagyunk.Toca
ami nekem még szembetűnőbb volt, hogy 14 futásából ráadásul 5 volt második kísérletre úgy, hogy elsőre Freeman passzolt... gondolom meg akarták lepni ezzel a Giants-t, csak mondjuk itt is mind az öt esetben az AP futás sikertelen passzkísérlet után történt, ami ugye szinte kapásból meg is ölte a drive-ot

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Van egy irányítónk aki kb 2 hete van itt, kurvára vakon van a társakkal, de még lehet a playbookkal is. Értem én, hogy AP-t megfogták,de 53 passz és 14 futás komolyan ? Nem is tudtam, hogy ilyen kurva jó passzoló csapat vagyunk.
több mint 11 éve
 tdmagazin.hu/hirek/peterson-nem-megy-sehovaZoliZoltán
Jaj hagyjuk már , nettó faszság az egész. Ekkora örültséget max Jacksonville-ben lennének képesek végig vinni.
Én értem, hogy tök jókat lehet pletykálni mert szarok vagyunk, de azért ez a csapat bár most több sebből vérzik, mégsincs olyan messze ahogy tavaly is láttuk, hogy erős playoff csapat legyen. 1-2 roster move és már esélyesként mehetnénk , ha ezt valaki szétbarmolná az idióta.
több mint 11 éve
 tdmagazin.hu/hirek/peterson-nem-megy-sehova
több mint 11 éve
Meg egy nap....
több mint 11 éve
Tred Minnesota Vikings 317 — Red Fist
Haha 😀 , amikor az az idei 3. első számú irányító labdáit is bézbóz kesztűyben kapják el, akkor már kezdem kapizsgálni Greg Jennings frusztráltságát 😀😀😀

www.nfl.com/videos/nfl-network-around-the-league/0ap2000000264833/Is-Freeman-the-long-term-answer-for-the-Vikings

M. Vikings
Always open!
több mint 11 éve
Azt egyebkent hol lehet megnezni ,hogy egy ill. masik heten kik a kezdok az Oban esca Dben?
Mert eddig csak a Depth Chartot nezegettem...

Bishop kiesesevel meg a rookienk lesz a kezdo vakildalono? :-pZoliZoltán
itt még azt is meg tudod nézni, hogy ki mennyi snapet volt pályán:
 www.footballoutsidersi.com/stats/snapcountsBaltimoreDefense
Ez megy konyvelzonek! Koszi! 😉

----

Mitchell.oke.Hodgesre gondoltam...
több mint 11 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Azt egyebkent hol lehet megnezni ,hogy egy ill. masik heten kik a kezdok az Oban esca Dben?

Bishop kiesesevel meg a rookienk lesz a kezdo vakildalon? :-pZoliZoltán
Marvin Mitchell kapja vissza a kezdő posztját, de sokat hallani, hogy Gerald Hodges is lehet a kezdő
több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 748 — Sa da tay!

Bishop kiesesevel meg a rookienk lesz a kezdo vakildalon? :-pZoliZoltán
itt még azt is meg tudod nézni, hogy ki mennyi snapet volt pályán:
 www.footballoutsiders.com/stats/snapcounts
több mint 11 éve

Bishop kiesesevel meg a rookienk lesz a kezdo vakildalon? :-p
több mint 11 éve
Na basszus....szegény! 😕
több mint 11 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Smith minimum 8 hetet kihagy. Legkorábban az Eagles ellen térhet vissza.
több mint 11 éve
Jo persze ez igy van!de O a Terminator...O nem serulhet meg csak ugy... 😕
több mint 11 éve
Én azt mondom, ha valaki sérült kezeljük le idén, ennek az idénynek már úgyis mindegy legalább jövőre ne legyen probléma.