Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 11 éve
marad
több mint 11 éve
Nem mehet el!!!
több mint 11 éve
Jelen állás szerint Allen sem Patriots, sem Pedig Broncos játékos nem lesz, igaz még van 30 perc.
több mint 11 éve
Még jó hogy sokat akarunk, kevésért nincs értelme tradelni az egyik legjobb játékosunkat. Így sincs defense, ha ő elmegy tartok tőle nem is lesz, még jövőre se.... Remélem marad, kötünk vele egy új szerződést és a védelem vezére lesz, ennek a hercehurcának jó lenne ha vége lenne már. Nagyon gáz volt a Packers elleni defense, gyakorlatilag nem voltak a pályán.
több mint 11 éve
A források szerinte bejelentkeztünk,csak sokat akartok 😊Állítólag bejelentkeztünk Allenért!!!!undisputedlyMeglepo lett volna... 😀ZoliZoltán
Kíváncsi vagyok hol köt ki!
több mint 11 éve
Állítólag bejelentkeztünk Allenért!!!!undisputedlyMeglepo lett volna... 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jay Glazer @JayGlazer 4 percContrary to what is out there Seattle is NOT one of the teams in it for Jared Allen. Two others but Seattle is not talking to Vikes for him
több mint 11 éve
Állítólag bejelentkeztünk Allenért!!!!
több mint 11 éve
Pont most olvastam face-en,hogy a vezetoseg nem akarja ma eltradelni!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jay Glazer @JayGlazer 12 percVikings are certainly open to fielding offers today for Jared Allen. Have had a few talks w teams but nothing substantial yet
több mint 11 éve
Elég hülyén fogalmaztam, két külön dolgot írtam egy mondatban. Sehol nem jó, hogy nem lát a pályán, viszont egy átlag X, Z elkapóval szemben alapból hátrányból indul, mert kisebb, hiába gyors(abb). Nickelbe talán bele tud tanulni, de a felépítéséből adódó hátránnyal nem nagyon tud mit kezdeni. Ugye erre is van példa, elég Winfieldre gondolni. A legjobb az lenne - számára is - ha végre eldöntenék, hogy te fiam ez leszel, nem variálnák a posztját (még ha nincs is olyan nagy különbség). Megint kilyukadhatunk a szánalmas edzői stábhoz 😊gyaluÍgy már világos.
Pont múltkor olvastam amúgy egy cikket (amit persze nem mentettem el..), hogy mennyire felértékelődött a nickel CB-k szerepe a ligában, és most attól, hogy belül játszol, nem feltétlenül te vagy a 3. számú.
több mint 11 éve
gyalu
314
Elég hülyén fogalmaztam, két külön dolgot írtam egy mondatban. Sehol nem jó, hogy nem lát a pályán, viszont egy átlag X, Z elkapóval szemben alapból hátrányból indul, mert kisebb, hiába gyors(abb). Nickelbe talán bele tud tanulni, de a felépítéséből adódó hátránnyal nem nagyon tud mit kezdeni. Ugye erre is van példa, elég Winfieldre gondolni. A legjobb az lenne - számára is - ha végre eldöntenék, hogy te fiam ez leszel, nem variálnák a posztját (még ha nincs is olyan nagy különbség). Megint kilyukadhatunk a szánalmas edzői stábhoz 😊Én bízom Robinsonban, nickel CB-nek fasza lesz, gyors, jól is szerel, a játékintelligenciája viszont igen alacsony, szélső elkapóra hiba állítani (látjuk, hogy néha ezt elfelejtik). Rhodes ezzel szemben kurva jó lesz WR-ek ellen, az első meccsén Megatron megette nyilván párszor, de már akkor látszott, hogy nagyon fasza CB lesz belőle. Kell mellé párba valaki, én sajnálom, hogy Tracy Porterre nem mentünk rá nyáron, szerintem jó páros lenne belőlük. Cookkal az a baj, hogy hasonló a játéka Rhodeséhoz, de hiába tapasztaltabb, rosszabb. Cserének megtarthatnánk mondjuk.gyaluMondjuk én enne ka tendenciának pont az ellenkezőjét látom. Az alacsonyabb játékintelligenciájú játékosok mennek ki a vonal mellé (itt azért lényegesen kevesebbet kell olvasni), aki jobban olvas meg megy nickelbe. Ld. nálunk Woodson, Hayward, kívül meg ShieldsSzobi22
több mint 11 éve
Én bízom Robinsonban, nickel CB-nek fasza lesz, gyors, jól is szerel, a játékintelligenciája viszont igen alacsony, szélső elkapóra hiba állítani (látjuk, hogy néha ezt elfelejtik). Rhodes ezzel szemben kurva jó lesz WR-ek ellen, az első meccsén Megatron megette nyilván párszor, de már akkor látszott, hogy nagyon fasza CB lesz belőle. Kell mellé párba valaki, én sajnálom, hogy Tracy Porterre nem mentünk rá nyáron, szerintem jó páros lenne belőlük. Cookkal az a baj, hogy hasonló a játéka Rhodeséhoz, de hiába tapasztaltabb, rosszabb. Cserének megtarthatnánk mondjuk.gyaluMondjuk én enne ka tendenciának pont az ellenkezőjét látom. Az alacsonyabb játékintelligenciájú játékosok mennek ki a vonal mellé (itt azért lényegesen kevesebbet kell olvasni), aki jobban olvas meg megy nickelbe. Ld. nálunk Woodson, Hayward, kívül meg Shields
több mint 11 éve
Nem tudom....olyan lassan fordul(Robinson is meg Cook is...) ,hogy a pacskerek is vegig azt jatszottak,hogy a WR megindult sprintbe 10-15 yardot,hirtelen vissza 2-3 yard...es sima elkapas lett ezekbol mind!Lassuak! :-/Rhodes viszont tenyleg kezdi felvenni a ritmust! Jo lesz!
több mint 11 éve
gyalu
314
Én bízom Robinsonban, nickel CB-nek fasza lesz, gyors, jól is szerel, a játékintelligenciája viszont igen alacsony, szélső elkapóra hiba állítani (látjuk, hogy néha ezt elfelejtik). Rhodes ezzel szemben kurva jó lesz WR-ek ellen, az első meccsén Megatron megette nyilván párszor, de már akkor látszott, hogy nagyon fasza CB lesz belőle. Kell mellé párba valaki, én sajnálom, hogy Tracy Porterre nem mentünk rá nyáron, szerintem jó páros lenne belőlük. Cookkal az a baj, hogy hasonló a játéka Rhodeséhoz, de hiába tapasztaltabb, rosszabb. Cserének megtarthatnánk mondjuk.
több mint 11 éve
Mert Robinson fiatal, és benne van még a hibafaktor. Ha nem tanul a buktáiból, és nem kezd el fejlődni, majd vki más a helyébe lép.Go Vikings!Jó mondjuk most nem tudnék senki mondani aki szívesen a helyére raknék, meg szegény beesett a mélyvízbe, de olyan hibákat vét ami alapok hiányára utal és nem azon hogy jaj kezdő lettem.
több mint 11 éve
Mert Robinson fiatal, és benne van még a hibafaktor. Ha nem tanul a buktáiból, és nem kezd el fejlődni, majd vki más a helyébe lép.
több mint 11 éve
Egy Q és egy guard nagyon kell majd. A többi erősítés mehet a védelembe. Robinson nem értem mért van még a keretben, nem hogy a kezdőben.
több mint 11 éve
Most néztem a meccset....A kezdés megint álomszerű!Idén már nem először....PATTERSON !!!8-) 8-) 8-)
Nelson 1. TD-jénél...ez a Robinson.....mi lenne ha egyszer már végre a labda irányába is nézne???
Ugyan az ,mint múlt héten....
A 2. Nelson TD...az meg...hát Áron hova dobta már be ??? o_o Igaz Greenway hajszállal maradt le...
Azért a punter húzásunk is elég jól sikerült eddig,szerintem!
Csak azt tudnám felfogni,hogy Pöndör ilyen elkapókkal,miért nem mer passzolni!?
Fusco meg most már meccsek óta akkora fasz hibákat csinál...
starks TD-nél is ennyi misstacklet...Istenem....de nem csak annál....
Giants elleninél jobb volt a meccs mondjuk még így is....
több mint 11 éve
a tegnapi VIkings meccs katasztrófa volt. Az offense nagyjából tűrhető játékot mutatott, de hogy Jared Allen-t idézzem, még soha életemben nem láttam ilyen rosszul játszani a defense-t. Minden Packers drive pontszerzéssel ért véget, tiszta kabaré volt. Patterson NFL rekordja dicséretet érdemel.
több mint 11 éve
BREAKING NEWS!!!!Én már Jaguars-szal már a szezon elején. És mondjuk úgy "viccesebb" lenne, ha nem szerzett volna 1 TD-t se a csapat .
Minnesota Vikings football practice was delayed nearly two hours this morning after a player reported finding an unknown white powdery substance on the practice field. Head coach,Leslie Fraser immediately suspended practice while police and federal agents were called to investigate.
After a complete analysis, FBI forensic experts determined that the white substance unknown to the players was the goal line.
Practice was resumed today after special agents decided the team was unlikely to encounter the substance again.
ezt még a Packers meccs előtt találtam. 😀😀😀KmetyG
több mint 11 éve
Bobby Felder-t elküldtük, csináljuk a helyet a fizetési sapkában.
több mint 11 éve
BREAKING NEWS!!!!Minnesota Vikings football practice was delayed nearly two hours this morning after a player reported finding an unknown white powdery substance on the practice field. Head coach,Leslie Fraser immediately suspended practice while police and federal agents were called to investigate.
After a complete analysis, FBI forensic experts determined that the white substance unknown to the players was the goal line.
Practice was resumed today after special agents decided the team was unlikely to encounter the substance again.
ezt még a Packers meccs előtt találtam. 😀😀😀
több mint 11 éve
Akkor talán tényleg az volna a legjobb ha maradna szezon végéig!Egyebkent milyen opciok vannak?Nem tudom. Igazaból továbbra sem tudom hogy az évi 17 misijével melyik csapathoz fér be. Amellett hogy egy ilyen idős Endért ki adna olyan picket amiért érdemes elapsszolni. Ha FAn megy el úgyis kapunk egy 3.körös komp picket, ennél többet meg nem fog adni senki.Toca
Hogy jarhatunk legjobb esetben?
Mar ha tenyleg elmegy egyaltalan...ZoliZoltán
Aztán holnapig még ki tudja...
több mint 11 éve
Igazából e az FO nak lesz kemény offseason. Mert ugye a csapatban van potenciál , nem véleltlenül jött pl Jennigs ide, csak 1-2 kulcs poszton van nagy gáz. Ha megtudják az offseasonben teremteni azt hogy ezek befoltozódjanak akkor pl Allen is szívesen fog maradni .Illetve ezen trade pletykák nagy része amúgyis kamu. A fetrengő franchiseokat próbálják így kiárusítani , de én kétlem hogy a vezetés bármilyen hülyeségbe belemenne.