Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 11 éve
Carlson 7 elkapás 98 yard 1 TD!Idehozzátok 2 TE-es felállásokhoz, erre padoztatja a stáb, amikor ilyeneket tud... bosszantó.
több mint 11 éve
Köszönjük! Mindenesetre szvsz nem lenne fogalmatan ez a Ponder srác csak egy jó edzői kéz és rendszer alá kéne kerülni.
Akkor Flacco szintű QB simán lehetne belőle de Smith mindenképp. Szvsz több van benne mint mondjuk Casselben vagy néhány másik kutyaütőben.dande
meg ha van ideje.alapvetően nem tudom hogy áll a Vikes oline passprotection-ben,de nekem az ellenünk játszott meccs alapján egyértelműen az jött le (tudom,feltaláltam a spanyol viaszt)hogy ha megvédik,van ideje,akkor igenis megtalálja a célpontjait,és általában jó döntéseket is hozott,ráadásul nem rossz lába van,és ellenünk ezeket is egészen jól látta meg hogy mikor kell futni,és mikor keresni valakit a labdával.Cowboykarcsi2 évig tartottam ezt a véleményt. De sajnos ha valaki minden meccsét végig nézi rájön hogy nem. Év elején én is Flakonhoz hasonlítottam, de egyszerűen nem tud konzisztens játékot hozni. Lábon jó, szépen látja meg a helyeket, de eddig lehetett mondani, hogy nem voltak elkapói, de most is látszik kegyszerűen nem lát a pályán. Első számú elkapóját ha levédekezik esetleg elnéz Rudi felé egyébként meg kidobja vagy fut. Jennings / AP rendszerint vannak üresen mert egyszerűen ha elnéz jobbra akkor balra sokszor tökmindegy mi van már nem néz vissza. Persze mondhatjuk, hogy nincs ideje, de mikor van se néz vissza. Karja sosem volt erős de brutálisan sokszor alul dobja a hosszútávú célpontjait. Ha van egy kis helye a WRnek, akkor megtudja találni, a precíziós passzokkal már megint nagyon inkonzisztens. Persze nem kell Rodgers/Manning-nek lenni, de rengeteg intet dob ezekből a szitukból.
És igen lehet, hogy később kinövi ezeket, vagy egy olyan edző / rendszert kap amiben jobban fog élni (Azért Smith seggét is pl. sokszor a védelem húzta ki idén a csávából , ugyanez a palyoffot kivéve Flaccora is igaz), de nekünk nincs időnk többet várni rá. Így is egy szezonnal többet vártunk mint kellett volna. AP-nek van még ezen kívül 2-3 jó szezonja, itt egy igen erős elkapó gárda Rudi és Patterson se ezen a fizun akar maradni sokáig. Van egy védelem ahol Kevin Williams és Allen, Greenway se fiatal már. Ha mi valamit akarunk azt az 1-2 hiányposztot kell betömni és hihetetlen erős lesz a gárdánk.
ÉS sajnos Ponder az egyik hiányposzton van, ezen felül egy G, MLB és CB(nickelbe főleg) esetleg NT hiányzik, hogy topcsapattá váljunk. Nem tudom meglehet-e oldani ezeket 1 offseason alatt ( az idén draftolt projectjeink is beérhetnek ) , de ha a QB posztot megoldjuk, már jelentőset nyer az O és a D is. Ha emellé még a guardot vagy MLB-t / NT-t tudunk szerválni gyakorlatilag 1 offseason alatt rendbetettük a támadókat és a rush D-t. Tekintettel arra, hogy így már jelentőset javul a csapat, ráadásul egész jó ball-hawk embereink vannak 1-1 megszerzett labda sokkal többet számítana, ha az O nem 3 and outot generálna belőle én azt mondanám, csoport esélyesekké lépnénk elő és mindenki szenvedne ellenünk.
több mint 11 éve
James007
1 858
meg ha van ideje.alapvetően nem tudom hogy áll a Vikes oline passprotection-ben,de nekem az ellenünk játszott meccs alapján egyértelműen az jött le (tudom,feltaláltam a spanyol viaszt)hogy ha megvédik,van ideje,akkor igenis megtalálja a célpontjait,és általában jó döntéseket is hozott,ráadásul nem rossz lába van,és ellenünk ezeket is egészen jól látta meg hogy mikor kell futni,és mikor keresni valakit a labdával.Cowboykarcsi
meg ha van ideje.alapvetően nem tudom hogy áll a Vikes oline passprotection-ben,de nekem az ellenünk játszott meccs alapján egyértelműen az jött le (tudom,feltaláltam a spanyol viaszt)hogy ha megvédik,van ideje,akkor igenis megtalálja a célpontjait,és általában jó döntéseket is hozott,ráadásul nem rossz lába van,és ellenünk ezeket is egészen jól látta meg hogy mikor kell futni,és mikor keresni valakit a labdával.CowboykarcsiNehéz egy olyan csoportban jó QB-nek tűnni, ahol Rodgers, Stafford és Cutler passzolgat...
Amúgy grat a Vikingeknek, Pondernek meg jobbulást! A statok alapján még az int ellenére is elég tisztességes meccset nyomatott a sérüléséig.
több mint 11 éve
Win 😊 Ez a fontos, végre a hazai közönség megkapta amiért kiment a meccsre. Nekünk is nagyon kellett már 😊 Skol!
több mint 11 éve
meg ha van ideje.alapvetően nem tudom hogy áll a Vikes oline passprotection-ben,de nekem az ellenünk játszott meccs alapján egyértelműen az jött le (tudom,feltaláltam a spanyol viaszt)hogy ha megvédik,van ideje,akkor igenis megtalálja a célpontjait,és általában jó döntéseket is hozott,ráadásul nem rossz lába van,és ellenünk ezeket is egészen jól látta meg hogy mikor kell futni,és mikor keresni valakit a labdával.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Köszönjük! Mindenesetre szvsz nem lenne fogalmatan ez a Ponder srác csak egy jó edzői kéz és rendszer alá kéne kerülni. Akkor Flacco szintű QB simán lehetne belőle de Smith mindenképp. Szvsz több van benne mint mondjuk Casselben vagy néhány másik kutyaütőben.
több mint 11 éve
Engem akkor sem gyozott meg!Elso driveunk utan azt hittem felrobbanok megint! ( mert miert ne ugy ulnek le meg mindig minden egyes alkalommal meccset nezni,hogy ma nyerunk!?)
több mint 11 éve
Ponder bal válla kificamodott
több mint 11 éve
Nyertuuuuunk !!!!Mondjuk draft szempontjabol nem is tudom....
Csak nem szalag....Pondernel.
Pattersooon 1. TD-jeeeeeeee 8-)8-)8-)
több mint 11 éve
Sima liba volt, domináltuk a 2. félidőt egy harmatgyenge Redskins ellen. Első félidőt megint bealudtuk, de 2. félidőben hasított a defense. Ponder nem volt szar, kár az INT-ért, remélem a sérülése nem súlyos.
több mint 11 éve
Pár pillanattal ezelőtt a Vikings elküldte a LB Audie Cole-t és a helyére OT Kevin Murphy-t szerződtette az edzőcsapatból.
több mint 11 éve
Van neki bőven, nem kell aggódni hogy elfogy...Meglepetés lesz, azaz megnyerjük a meccset. AP nagyot fog futni, és ha hiszitek ha nem Ponder dob TD-t, ráadásul 2-őt vagy akár 3-at is. Mire alapozom mindezt? Semmire, szurkolok, Skol!Hajrá az Inteket tartogassa ellenünk 😉 😛dande
( ha fordítva lenne, és nem TD-t dob hanem INT-et akkor bocsi 😊 😊 )vsanyi132
több mint 11 éve
Meglepetés lesz, azaz megnyerjük a meccset. AP nagyot fog futni, és ha hiszitek ha nem Ponder dob TD-t, ráadásul 2-őt vagy akár 3-at is. Mire alapozom mindezt? Semmire, szurkolok, Skol!Hajrá az Inteket tartogassa ellenünk 😉 😛
( ha fordítva lenne, és nem TD-t dob hanem INT-et akkor bocsi 😊 😊 )vsanyi132
több mint 11 éve
Meglepetés lesz, azaz megnyerjük a meccset. AP nagyot fog futni, és ha hiszitek ha nem Ponder dob TD-t, ráadásul 2-őt vagy akár 3-at is. Mire alapozom mindezt? Semmire, szurkolok, Skol! ( ha fordítva lenne, és nem TD-t dob hanem INT-et akkor bocsi 😊 😊 )
több mint 11 éve
Azt is...meg AP teljesitmenyet is! XD*ja de amugy az csak 1 TD plusz egy kihagyott XP , egy Safety 😀 es 2FG! XD
több mint 11 éve
Azt is...meg AP teljesitmenyet is! XD
több mint 11 éve
Hey.Mi ez az optimizmus? 😀ZoliZoltánTe is sokallod a 2 TáDét? 😀😀😀
|
több mint 11 éve
Hey.Mi ez az optimizmus? 😀
több mint 11 éve
GAMEDAY!!! 😀30:14 oda! Peterson 250 yard a meccsen de bukta sajnos!
Tippek???ZoliZoltán
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
idén még úgyse próbáltunk ki elég kubét... 😀Most tudtam meg igazán, milyen is idén Vikings fan-nek lenni. Brutális érzés, amikor azt látom, hogy egy paprikajancsi ugrál a zsebben. Nálatok meg ráadásul nem is egy van ebből a típusból. Részvétem, de magunknak is.. Apropó, nem kell egy alig használt Seneca Wallace valakinek Minesotában? 😉James007De....feltétlen!😊ZoliZoltán
|
több mint 11 éve
Most tudtam meg igazán, milyen is idén Vikings fan-nek lenni. Brutális érzés, amikor azt látom, hogy egy paprikajancsi ugrál a zsebben. Nálatok meg ráadásul nem is egy van ebből a típusból. Részvétem, de magunknak is.. Apropó, nem kell egy alig használt Seneca Wallace valakinek Minesotában? 😉James007De....feltétlen!😊
több mint 11 éve
Teljesen felesleges a PO, kizárt, hogy ott tudnánk érdemben alkotni bármit is. Talán 1 meccsen összejöhet minden, de ez a csapat nem képes 2x egymás után jól játszani. Idén még adósak is a jó játékkal, a Steelers ellen közepes volt a játék (ott is majdnem a végén egalizált a Pittsburgh), de általában nem nagyon vagyunk partiban sajna... Olyan, hogy játékban az ellenfél fölé nőjünk, az nem megy, de ez az edzők sara.Kell egy jó draft, és persze egy jó szakmai stáb, nem ez a dilettáns banda, ami most van.
több mint 11 éve
James007
1 858
Most tudtam meg igazán, milyen is idén Vikings fan-nek lenni. Brutális érzés, amikor azt látom, hogy egy paprikajancsi ugrál a zsebben. Nálatok meg ráadásul nem is egy van ebből a típusból. Részvétem, de magunknak is.. Apropó, nem kell egy alig használt Seneca Wallace valakinek Minesotában? 😉
több mint 11 éve
Tök mindegy ez már...minek PO?kell egy jó draft pick! QB !!!
.......és a sérülések kerüljenek el !!!