Minnesota Vikings

39 feliratkozó

több mint 11 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Messze van még igen de több meccset nem sűrűn nyerünk,szóval maradunk kb. top3-4-ben....(ami draftot illeti😊)
és hát azért a QB-król igen csak mindenhonnan lehet hallani...(csak nem olyan nagy mellé egyik se) Hundleyt írják leginkább...de lehet akár Mariota is! 😛ZoliZoltán
nyugi, nem QB lesz az első körös választásunk. 😀😀😀 Eddig csak 3 alkalommal húztunk az első körben QB-t a draftok alkalmával (Tarkenton, Culpepper és Ponder)KmetyG
Tarkenton 3. körös volt...oleewear
igen Tarkenton valóban 3. körös volt, Kramer-ral kavaródtam meg, de a lényeg a lényeg nem sokszor volt QB húzásunk az első körben
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
Azert egy Vikes-Pacsker meccs mindig kuriozum!

Sima W !!! 😀 8-)
több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 858
Most néztem az Injury reportot mindkét csapatnál... Pfff...

Komoly preseason meccs elé nézünk, klasszis játékosokkal, pontzuhataggal, szerencsétlenkedésekkel, puntzuhataggal...

Szerintem az eredménykövető izgalmasabb lesz 😊
több mint 11 éve
oleewear Detroit Lions 226
Messze van még igen de több meccset nem sűrűn nyerünk,szóval maradunk kb. top3-4-ben....(ami draftot illeti😊)
és hát azért a QB-król igen csak mindenhonnan lehet hallani...(csak nem olyan nagy mellé egyik se) Hundleyt írják leginkább...de lehet akár Mariota is! 😛ZoliZoltán
nyugi, nem QB lesz az első körös választásunk. 😀😀😀 Eddig csak 3 alkalommal húztunk az első körben QB-t a draftok alkalmával (Tarkenton, Culpepper és Ponder)KmetyG
Tarkenton 3. körös volt...
több mint 11 éve
Hu de nyugodt lettem....
Az utolso tenyleg nagy kapufa....epp ezert most fog jonni a tokeletes franchise QB!
Es akkor Allen is marad! 😀
Kesz!Ez lesz!!!😀
több mint 11 éve
nyugi, nem QB lesz az első körös választásunk. 😀😀😀 Eddig csak 3 alkalommal húztunk az első körben QB-t a draftok alkalmával (Tarkenton, Culpepper és Ponder)
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Logan Thomas van a Vétekből aki nagydarab és elég gyors is, Mettenberg utána Lojziánából meg Pacal TCUbul, a többiek nem érik el a férfiemberek százkilóját 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
és hát azért a QB-król igen csak mindenhonnan lehet hallani...(csak nem olyan nagy mellé egyik se) Hundleyt írják leginkább...de lehet akár Mariota is! 😛
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Sejtheto volt.

---
Mock; Szerintuk!!! ,jelen allas szerint 1/2-re a DE ,Jadeveon Clowneyt huzzuk....(Allen elmegy....) ,QB-t csak a 2.korben(37. helyen) Zach Mettenbergert.....na ehhez mit szoltok/szolnatok???

Amugy Fantasyban ki az a masik Tatabanya Vikings???? 8-)ZoliZoltán
Clowney elit prospect, de vannak kérdések vele (morális szinten). Kurva messze van még a draft. Addig még Allennel is megegyezhetünk akkor meg felesleges.
Perpill a QB prospecte szénája nem áll jól, majd elválik. Tavaly is eléggé visszaestek, mondjuk ez jóval erősebb class talán.
Én szerintem QBt fogunk hozni ha maradunk a draft helyünkön, de hát addig még bizonyítaniuk kell hogy tényleg jók.
több mint 11 éve
Sejtheto volt.

---
Mock; Szerintuk!!! ,jelen allas szerint 1/2-re a DE ,Jadeveon Clowneyt huzzuk....(Allen elmegy....) ,QB-t csak a 2.korben(37. helyen) Zach Mettenbergert.....na ehhez mit szoltok/szolnatok???

Amugy Fantasyban ki az a masik Tatabanya Vikings???? 8-)
több mint 11 éve
A Josh Robinson rajongóknak üzeni Frazier, hogy 4-6 hétre kiesett, mert szegycsonttörést szenvedett.KmetyG
Egyre több esélyt látok a GB ellen 😀Toca
a szezonja is véget ért úgy tűnik
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
A Josh Robinson rajongóknak üzeni Frazier, hogy 4-6 hétre kiesett, mert szegycsonttörést szenvedett.KmetyG
Egyre több esélyt látok a GB ellen 😀
több mint 11 éve
A Josh Robinson rajongóknak üzeni Frazier, hogy 4-6 hétre kiesett, mert szegycsonttörést szenvedett.
több mint 11 éve
Pedig mar kinezte a nagyobb hazat!

egyébként ez volt az 1. pick 6-e,ugye?😒
több mint 11 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 001 — Vikings fan
Nem láttam a meccset, a szünetben néztem rá az eredményre és a statisztikára, akkor kb ezt a végeredményt tippeltem. Nem vagyunk egy súlycsoportban, és idén már csak kevesekkel leszünk. Érik az előkelő draft pick, ez az egy dolog ami vigasztal. Ha a HC OC DC trió is megy azt se bánom, csak vigyék Pondert mindenképp.

több mint 11 éve
Pedig szerintem az 1.felido meg ugy jo is volt!Ha ott az O is mutat mar valamit...csak hat az utolso hawks drive....onnantol valahogy elfogytunk...
Es akkor megint terdelunk...legalabb egy probat konyorgom!!!

Ponder tenyleg szanalmasan gyenge volt!(megint)

Folosleges buntetesek...
Sokszor 4-5 yardra senki az ellenfel elkapoin...amator hibak!!!
több mint 11 éve
gyalu Minnesota Vikings 314
Szánalmasan gyenge produkció a védelemtől és a támadósortól is, Sendejon kívül senki nem tud szerelni (+Harrison Smith). Már a meccs előtt kikaptunk, így nem szabad kiengedni sportolót a gyepre. Ponder nulla volt.

több mint 11 éve
Gamedaaaaaaay!!!! 😀

Lassunk ma egy jo meccset.sok TD-t!!!persze amiket mi is csinalunk!😀

Skooooool!!!
több mint 11 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 001 — Vikings fan
A holnapi lesz a 800. Vikings meccs. Szép lenne győzelemmel ünnepelni. Nem vagyunk esélyesek, de abban bízom hogy a végéig szoros lesz, ott meg amilyen pechünk volt idén eddig most már csak megfordul a szerencse. Skol!

több mint 11 éve
Lehet nem figyeltem vagy csak nem érdekelt!? 😊
De valamiért teljesen 100%-ig biztos voltam benne,hogy idén lett Nike!
De lehet,hogy a West Hammmel keverem ,mert náluk lett idén adidas...szóval maga a dátum! 😊
több mint 11 éve
Tavaly még nem Nike volt...az,hogy lehet? 😊ZoliZoltán
de tavaly is Nike volt, csak most újratervezték
több mint 11 éve
Tavaly még nem Nike volt...az,hogy lehet? 😊
több mint 11 éve
Toca!Miért nem nyomod a Fantasyt?
Már párszor leszidtak mindet ott...a Vikings delegációt!
mindketten szartunk bele...pár hete már komolyan veszem! 😀

----

nagyon jó ár ;AP új (2013) mez;
 www.ebay.com/itm/auth-nfl-Minnesota-Vikings-jerseys-28-casual-men-tops-purple-sz-M-3XL-PETERSON-/190958726858?pt=US_Football_Fan_Shop&var=&hash=item2c7606eeca
ha esetleg valakinek!(L-est már ne keressétek😊)ZoliZoltán
ez tavalyi mez, de amúgy az nflshop.com-on (hivatalos) is csak 49$ szóval nem biztos, hogy kamu
több mint 11 éve
MarioAna 1 997
Igen!😀oke.😀

Mit ertesz atveres-gyanus alatt? :-/ZoliZoltán
igaz nem engem kérdeztél, de válaszolok ha nem gond 😊. 24 értékelése van az eladónak (abból csak 1 az eladás, 23-nál a vevői oldalon volt, plusz gyanúsan olcsó szállítással együtt...én nyáron USA-ban FF-ről rendeltem 40 dollárért a Reebok replika mezeimet darabjáért (ami Reebok, csak ugye már nem "hivatalos"), szinte lehetetlennek tartom, hogy olcsóbban meglegyen ez idehaza szállítással.
szóval ha valakinek kell egy hasonló mez, akkor inkább valami csoportos rendelésben gondolkozzon FF-ről, azt tanácsolom.

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Ha jol latom holnap hawks ellen Game Pass Free match! :-pZoliZoltán
nem, ez olyan mint már volt párszor. ingyen nyomják a 7 napos verziót, de regisztrálnod kell, megadni bankkártyát stb. aztán lemondod mielőtt véget ér a 7 nap és akkor nem veszik le a pénzed kártyáról.