Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 11 éve
De ilyenkor felesleges az igazolas is....enny erovel a nagyanyamat is leigazilhatnak! 😀Irok is Lesszinek! 😀
több mint 11 éve
Hogy benne is mit latnak ilyenkor!?csak azért igazolták, mert volt felesleges hely a keretben, nem fog játszani
Bucsba jatszott eleteben egy meccset iden a Jags ellen....meg a 7. heten.Azota se....
Most cut....
Az ilyeneket sose fogom megerteni.Kalil oldalan jatszik?
Mert akkor talan egy torpnyi konkurencianak jo.......ZoliZoltán
több mint 11 éve
Hogy benne is mit latnak ilyenkor!?Bucsba jatszott eleteben egy meccset iden a Jags ellen....meg a 7. heten.Azota se....
Most cut....
Az ilyeneket sose fogom megerteni.Kalil oldalan jatszik?
Mert akkor talan egy torpnyi konkurencianak jo.......
több mint 11 éve
OT Mike Remmers szerződtetve
több mint 11 éve
Az komoly...
több mint 11 éve
A.J. Jefferson-t ma kora reggel letartóztatták erőszakos bűntett miatt. A délelőtti sajtótájékoztatón Frazier bejelentette, hogy megváltak a játékostól.
több mint 11 éve
Amúgy az megvan, hogy Garbage Time-on kívül (értsd kurvára vezetett a Seahawks-Panthers-Packers is) 1 azaz 1 TD-t csináltunk a 4.negyedben, emellett 6 azaz 6 FG-t(+1 OT).Szóval 8 meccs alatt 25 pont az utolsó negyedben. 3.25 pont átlagban. Mégis mit akarunk ?
több mint 11 éve
Nyert meccs volt, de legalább nem kaptunk ki. A zebrák is belenyúltak, de nem azon ment el a meccs. A D egész jól tolta, és ha a playcalling csak egy hangyaf*sszal jobb nyerünk.
több mint 11 éve
Az edzői stábunk mindig alul tudja múlni magát...
több mint 11 éve
Kellett már egy döntetlent is tolnunk, mégse járja, hogy 35 éve nem ikszeltünk a Pacskerekkel!😊Nekünk a végén nem fog hiányozni a W, vajon nekik?😊
több mint 11 éve
Ágyék serulese van mar hetek ota.Hawks ellen is osszeszedett vmi kisebb serulest!:-[Frazier tobb snapra akarja Gerhartot....mondvan foloslehes a mar tet nelkuli szezonban leserulnie!O maga viszont azt mondja teljesen fitt!kesz a jatekra!(mint mindig😀)
Ha jol tudom....
több mint 11 éve
Remek kerdes-valasz.! 😉ZoliZoltánCsak gondoltam van vmi egyéb infótok is 😊 de akkor az gondolom fix, hogy nem kap annyi snapet, mint általában. (Fantasy miatt kérdeztem).
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
Remek kerdes-valasz.! 😉
több mint 11 éve
AP mennyire valószínű, hogy fog játszani? Quastionablet írnak, ami ugye 50-50%.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
Lacyra ,Starksra meg Nelsonra kell nagyon figyelni!es meg akarmi is lehet!
több mint 11 éve
Gameday! A mai meccs érdekes lesz, nem hiszem hogy esélyesnek mondhatnánk magunkat, ugyanakkor Áron nélkül a Packers offense is gyenge. Ezért egy izgalmas meccsre számítok, ahol akár még véletlenül kevesebbet is bénázhatunk mint az ellen, ahol komoly a győzelmi kényszer, nekünk meg már nincs mit veszíteni mint csapatnak. Egyénileg más a helyzet, a sérüléseket el kell kerülni, AP-re vigyázni kell, stb. A másik szempont érdekes. J Allen megszellőztette hogy jövőre csapatot váltana, szeretne egy gyűrűt, amit nálunk nem lát reálisnak az elkövetkező idényben. Ha jó szerződést akar és valóban SB esélyes csapathoz akar kerülni akkor neki a hátralevő meccseken - azon kívül hogy nagyon vigyáz arra hogy meg ne sérüljön - mutatni kell hogy nem csak a neve van, és még mindig ugyanolyan gyors és erős mint fénykorában. Ezért tőle extra teljesítményt várok, és azt hogy a D tagjait is magával ragadja. A legszomorúbb az lesz ha a végén egy jó formában levő Allen-től kell elköszönni.... AP-nek is volt egy érdekes nyilatkozata a héten, azt mondta hogy akár a 8-8-as mérleg is elérhető még, azzal pedig bármi lehet.... Úgy tűnt komolyan gondolja, de azért ez a legvalószínűtlenebb forgatókönyv amit el tudok képzelni. Szóval ma valahogy verjük el a pacskerokat, legyen egy jó hetünk a következő meccsig! SKOL VIKINGS!!!
több mint 11 éve
Miert nem az?
több mint 11 éve
Tudom.De arra gondolok,hogy Frazier marad(rafogjak majd Musgravere,hogy miatta volt impotens az O),es majd ezzel probslja bizonyitani,hogy nem volt bsl lepes Freeman...csak ido kell neki a playbookhoz stb...Számomra nem egyértelmű a menesztése Fraziernek.
Tudom eleg erosen fantazialas.........de hajlamos vagyok komplikalni....meg ja teljesen egyertelmu a menesztes (Frazier....),csak hat a mai vilagban mar semmin nem lepodom meg!:-/ZoliZoltán
De Freemannel mit kombinálsz 1 meccse volt szar volt, most se erőltetjük, ha Frazier hinne benne nem ez a kettő szerencsétlenkedne.
több mint 11 éve
Tudom.De arra gondolok,hogy Frazier marad(rafogjak majd Musgravere,hogy miatta volt impotens az O),es majd ezzel probslja bizonyitani,hogy nem volt bsl lepes Freeman...csak ido kell neki a playbookhoz stb...Tudom eleg erosen fantazialas.........de hajlamos vagyok komplikalni....meg ja teljesen egyertelmu a menesztes (Frazier....),csak hat a mai vilagban mar semmin nem lepodom meg!:-/
több mint 11 éve
Orulok neki,hogy vegre felepult!Innentol serulesmentes palyafutast Neki!!!Jovore az uj QB-nak azert lesz celpontja rendesen:-pa 3 millió csak erre az évre vonatkozik, jövőre FA lesz
(most az ugrott be,mi lesz ha Freemant tartjak meg 1.szamunak???3 milla...)ZoliZoltán
több mint 11 éve
Orulok neki,hogy vegre felepult!Innentol serulesmentes palyafutast Neki!!!Jovore az uj QB-nak azert lesz celpontja rendesen:-p(most az ugrott be,mi lesz ha Freemant tartjak meg 1.szamunak???3 milla...)
több mint 11 éve
Childs vasarnap meg nem lesz,mi? :-/még csak most edzett először ittléte alatt, nem fog pályára lépni a szezonban, Jennings meg továbbra is sérült bár tegnap korlátozottan edzett.
Masik Gregunkkel mi a helyzet?ZoliZoltán
több mint 11 éve
Childs vasarnap meg nem lesz,mi? :-/Masik Gregunkkel mi a helyzet?
több mint 11 éve
Ez a Peterson kep a vegen ut! 😀)))