Minnesota Vikings

39 feliratkozó

több mint 11 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 527 — Bowl Winner
Ha Ponder mutat életjeleket, megtartanám. Cassel helyett backupnak persze. Nem hiszem, hogy Freeman itt lesz jövőre is. 1. körös QB, mellé Ponder backupnak kezdetnek elmegy. A védelmet raknám jobban össze. Az, hogy 2 kulcsjátékos is csak tanulja a posztját (Henderson mitn MLB, Josh Robinson mint nickel CB), az nagy gáz. Egy még okés, ha a másik elit (pl. Henderson Winfield páros atom lett volna, vagy kicsi Josh is jobb lenne, ha mellette egy király MLB takarítana), de ez így nem müxik. És sok gond innen ered sajna, rengetegszer szopjuk be, hogy a QB belöbböli Henderson-Robinson területére a lasztit, és completion. Főleg 3. kísérletekre.

Persze én várom az új edzői stábot is. Az alapállomány szerintem van annyira jó, hogy bárkinek kedve legyen ideszerződni. Pl. Egy Tony Dungy kaliberű fickó.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 315 — E/1
Nyert a Bucs!!! 😀
több mint 11 éve
Frazier neha lehetne kicsit konkretabb is!Olyan konkret csavo!
Mit titkolozik allandoan?Biztos nagyon meglepjuk az ellenfeleket....
több mint 11 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Harvin aktiválva lett, így akár játszhat is ellenünk most vasárnap. Simpson játéka még kérdéses, mert bár ő játszana vasárnap, de Frazier csak annyit mondott, hogy majd meglátjuk.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
várjátok meg a draftot, csúnya lenne de előfordulhat, hogy nem irányító jön az első körben. Frazier marad és a bandája is, akkor 8 éves szerződés Ponder-nek. 😀KmetyG
Aztán felébredsz eme szörnyű rémálom után 😀Toca
Majd csak figyeld meg, hogy Ponder nem azért adja el a házát, mert véget ért neki a Vikings kaland, hanem azért, mert nagyobbat vesz. 😀😀😀KmetyG
Nekem nagyobb rémálom hogy Musgrave marad az OC minthogy Ponder a QB.
több mint 11 éve
várjátok meg a draftot, csúnya lenne de előfordulhat, hogy nem irányító jön az első körben. Frazier marad és a bandája is, akkor 8 éves szerződés Ponder-nek. 😀KmetyG
Aztán felébredsz eme szörnyű rémálom után 😀Toca
Majd csak figyeld meg, hogy Ponder nem azért adja el a házát, mert véget ért neki a Vikings kaland, hanem azért, mert nagyobbat vesz. 😀😀😀
több mint 11 éve
Aztán felébredsz eme szörnyű rémálom után 😀
több mint 11 éve
Jezusom...ne szorakozzz mar! 😀
több mint 11 éve
várjátok meg a draftot, csúnya lenne de előfordulhat, hogy nem irányító jön az első körben. Frazier marad és a bandája is, akkor 8 éves szerződés Ponder-nek. 😀
több mint 11 éve
Manziel egyébként elég attraktív támadógépezetet kaphatna ha idejönne. Ráadásul neki megvannak azok a képességei amik jók lehetnek jól mozog a zsebben jól fut, erős a karja, én egyre inkább arra fele tendálok, hogy ha Mariota kimegy, vigyük el őt.
több mint 11 éve
Hát ha azt nézzük, hogy perpill simán kinézhet az is, hogy Tampa és a Jax kiviszi Teddyt+ Mariotát akkor olyan sokat azért nem 😀
több mint 11 éve
Én inkább Mariota-t szeretném, szóval nyugodtan nyerhet a csapat még pár találkozót.😊

több mint 11 éve
Igen!Nyert a Jax! 😛
több mint 11 éve
Biztos van egy ilyen rekord is,hogy a legtobb egy szezonban elszenvedett Game Winning Drive...(mert,miert ne lenne!?)
Es akkor johetne Teddy! 8-) 😀ZoliZoltán
Még így is jöhet.
több mint 11 éve
Biztos van egy ilyen rekord is,hogy a legtobb egy szezonban elszenvedett Game Winning Drive...(mert,miert ne lenne!?)
Es akkor johetne Teddy! 8-) 😀
több mint 11 éve
Azért mondjuk megkérdezném Fraziert mért kért időt és segítette a Skins-t az utolsó playek között... Szerencséjére nem tudták rendezni a sorokat ,de hihetetlen elbaszott döntés volt.
Nyert a Jax még akár harcban lehetünk a top draft cetlikért 😀
több mint 11 éve
Meg a Redskinsbe tolja, ez már magába elég ok, hogy ne szeressük!😊

több mint 11 éve
Nem a nyilatkpzataira gondoltam.Az egesz megjelenese...ugy ahogy van az egesz ember leri rola,hogy egy onelegult kis kuki! 😀
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
RGIII-at lehet,hogy csak szimplsn utalja mindenki mivel egy nagyarcu kis f@sz....(az meg megint mas teszta ,hogy ettol meg hatalmas player...minden ellenfel fosik szerintem hha a kezebe kerul a tojas....)

Jo lenne ha maradna a Floyd -Kevin Willy DT paros mert allatok voltak!!!A 2 DE-nkrol nem is beszelve...D-Line ugy ahogy volt atom kemeny!!!

Viking Till I Die !!! 😊 8-)ZoliZoltán
Én erről lemaradtam. Nyilatkozott valami nagyképűt? Mindig polkorrekt sorokat olvastam tőle.
Mondom ezt úgy,hogy nem kedvelem kifejezetten.
több mint 11 éve
Tegnap este a Minneapolis-i rendőrség ittas vezetés miatt letartóztatta a Vikings elkapóját, Jerome Simpson-t.KmetyG
Same old Simpson.

Az a baj az edzői gárdában, hogy nem elég hogy hülyeséget csinál, mégha mindenki látja akkor sem hajlandó feladni az elveit. Ez a meccs remek példa erre...
több mint 11 éve
Tegnap este a Minneapolis-i rendőrség ittas vezetés miatt letartóztatta a Vikings elkapóját, Jerome Simpson-t.
több mint 11 éve
RGIII-at lehet,hogy csak szimplsn utalja mindenki mivel egy nagyarcu kis f@sz....(az meg megint mas teszta ,hogy ettol meg hatalmas player...minden ellenfel fosik szerintem hha a kezebe kerul a tojas....)

Jo lenne ha maradna a Floyd -Kevin Willy DT paros mert allatok voltak!!!A 2 DE-nkrol nem is beszelve...D-Line ugy ahogy volt atom kemeny!!!

Viking Till I Die !!! 😊 8-)
több mint 11 éve
gyalu Minnesota Vikings 314
Néhány észrevétel:

-RG3-ra bountyt tűztünk ki, ez 100%, mindig ütöttük-vertük, gyakran play után is. De második félidőben szerencsére időben odaértünk,sackeltük is jópár alkalommal.
-Első félidőben a védelem olyan volt, mintha preseasonben játszanának, gyakran csak kocogtak a rézbőrű után.. második félidőben nagy javulás volt, főleg pass-rushban, Morris utána is szétfutott volna minket, ha használja a Redskins
-Robinson megint kinn volt a szélső elkapón legtöbbször, még Mayock is szapulta, pedig nála mindenki great guy meg great player
-Pondernek pacsi, jól játszott, az INT óriási homály volt, de utána fasza volt. Szerintem idén először volt sikeres bootleg balra, a TD Carlsonnak (aki szintén nagyon jó volt). Jó formába került Ponder, reméljük nem komoly a sérülése, nyerjünk még pár meccset becsületből
-Örömmel láttam, hogy végre a péló másik oldalán voltunk a negyedik negyedben, viszont az időkérés 2v3rd & goalnál a végén nagyon felhúzott..
-Peterson a végén ismét bizonyította, miért ő legjobb, talán az edzőink is észrevették

több mint 11 éve
Jaja, dilettánsok szakma terén. Nézd meg, a DC, Alan Williams akkora fogalmatlan volt, hogy év elején kijelentette, Floyd és K-Will együtt nem jó megoldás... A sérülések úgy hozták, hogy együtt kellett lenniük (nem volt több egészséges DT!!), és bár elején döcögött, de nézd meg, mit tolt ez a két ember a 2. félidőben, a D-Line dominált, úgy mint idén még sosem, pedig RGIII-at nem szokták így lezúzni túl gyakran... Szóval ennyire értenek hozzá...

A védelmükben azt el kell mondani, hogy emberileg nagyon pozitívak, Frazier bár rossz HC és nem túl jó motivátor, de nálunk nem kell tartani Incognito-Martin féle esetektől.

Ez most olyan győzelem volt, amit büszkeségből, szívből hoztunk le, az ilyen találkozókon benne van, hogy túlvállalják magukat a játékosok, ezekben potenciálisan ott a sérülés veszélye, és most sajna meg is történt, ahogy Rudi-val a Dallas ellen, vagy Harrison Smith-szel korábban.

Még nem tartunk ott, hogy feltartott kezekkel lépjünk pályára.

több mint 11 éve
Hulyek ezek ott a palya szelen....