Minnesota Vikings

39 feliratkozó

több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 315 — E/1
Dehat Ti vagytok az elso! XD
...vagy tan masra is jo a net? 😀

egyebkent szeritetek jatszik AP???
Eddig majd hogy nem O miatt volt erdemes leulni megnezni a meccseinket! :-/

Ha nem,hat itt a lehetoseg Tobynak...talan nem veszik komolyan. 😀
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Jaa.akkor oke!azt mondta kollegam,hogy a 14-es 2. kort...ZoliZoltán
Amúgy ha gonosz lennék akkor azt mondanám lenyitod a draft wiki oldalát és megnézed 😀 😛
Persze szívesen válaszolunk ilyen kérdésre, csak megijesztettél hogy Spielmen hüly volt 😀
több mint 11 éve
Jaa.akkor oke!azt mondta kollegam,hogy a 14-es 2. kort...
több mint 11 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
igen, de nem a jövő évit

ezt akartam írni 50 perce csak elfelejtettem rányomni a küldés gombra 😀
több mint 11 éve
A 2. kört azt buktuk Pattersonért ,ugye?ZoliZoltán
Miért is ?
Tavalyi 2.-3.-4.-7. -et adtuk oda, hogy jön ide az idei 2.kör ?
több mint 11 éve
A 2. kört azt buktuk Pattersonért ,ugye?
több mint 11 éve
Azért Allen elcserélése nem feltétlenül baromság. Kedvenc játékosom, a kedvenc csapatomban, de sajnos olyan szituáció állt elő, ami nem nekünk (csapat) kedvez, ugyanis ha Allen év végéig és év végén sem fog hosszabbítani, akkor kikerül a szabadügynöki listára és több, mint valószínű, hogy ott pár óra leforgása alatt alatt új csapata lesz. (nagy valószínűség szerint Seattle Seahawks, Denver Broncos, New England Patriots, New Orleans Saints)

Nem fiatal, ami Spielman szemében annyit tesz, hogy neki nem feltétlen éri meg a több 10 millió dolláros szerződés kínálása egy olyan játékosnak, aki talán nem is olyan szívesen játszana itt tovább. Persze nem tudjuk Allen jelen lelki állapotát és nem tudjuk, hogy mit hoz a jövő. Bármennyire is sajnálnám és a szívem szakadna meg, ha más csapatban játszana, de be kell lássuk, talán így jobban járunk a cserével.

Nem igazán tudjuk, hogy mivel lehetne motiválni egy olyan játékost, aki a saját posztján mindenféle rekordot megdöntött és csak az a bizonyos gyűrű hiányzik neki. Kevesebb pénzért pedig egyenesen kizárt, hogy maradni fog, ezt onnan gondolom, hogy idén sem ment bele, hogy csökkentsék a fizetését.

Mindenesetre remélem, hogy sikerül vele megegyezni, de erre talán a legkisebb az esély.KmetyG
2 dolog.
1. ennyi idős emberét nem fognak 1.kört vagy 2.kört adni, 3.kört meg ha UFAként elmegy is kaounk komp pickből
2. Allen idei 17 millás fizuját azért nehéz lesz eltradelni
több mint 11 éve
a szégyen új a logo már régi 😀
több mint 11 éve
helmet Minnesota Vikings 247
új lógónk a szezon hátralevő részére:
több mint 11 éve
Ha mast nem is ,pont az Ő sackjet erdemes megnezni az MNFrol!!!
Szerintem az is rekord!!! 8-) 😀
több mint 11 éve
igen, franchise rekordokra gondoltam, ráadásul a Giants ellen lépett pályára sorozatban 100. alkalommal kezdőként.

a kérdésre úgy is választ kapunk legkésőbb október 29-ig
több mint 11 éve
Dehogy...cseppetsem ironia!!!
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
ha Allen év végéig és év végén sem fog hosszabbítani, akkor kikerül a szabadügynöki listára és több, mint valószínű, hogy ott pár óra leforgása alatt alatt új csapata lesz. (nagy valószínűség szerint Seattle Seahawks, Denver Broncos, New England Patriots, New Orleans Saints)KmetyG
Várj, ez most irónia? 😀
Tény, eléggé bevásároltunk mostanában tőletek, de szerintem semmi szükségünk Allenre (habár én személy szerint kedvelem a játékát).
Idős, sokat eszik.
több mint 11 éve
Gondolom franchise rekordokat...
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
... aki a saját posztján mindenféle rekordot megdöntött és csak az a bizonyos gyűrű hiányzik neki.KmetyG
Én nyilván szeretem Allent a Chiefsben eltöltött évei miatt, ott lett sztár, nagy dolog volt látni, elhihetitek.
De nem vágom, milyen mindenféle rekordot döntött meg? Arról tudok, hogy legtöbb sack/szezon rekordot majdnem megdöntötte (Strahané maradt) 2-3 éve. Illetve a legtöbb sack/karrierben most megnéztem, épp 16. helyen áll.

Amellett mikor elcserélték ide, abból érkezett a Chiefsbe Branden Albert és Jamaal Charles. Ez is fontos szempont.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Azért Allen elcserélése nem feltétlenül baromság. Kedvenc játékosom, a kedvenc csapatomban, de sajnos olyan szituáció állt elő, ami nem nekünk (csapat) kedvez, ugyanis ha Allen év végéig és év végén sem fog hosszabbítani, akkor kikerül a szabadügynöki listára és több, mint valószínű, hogy ott pár óra leforgása alatt alatt új csapata lesz. (nagy valószínűség szerint Seattle Seahawks, Denver Broncos, New England Patriots, New Orleans Saints)

Nem fiatal, ami Spielman szemében annyit tesz, hogy neki nem feltétlen éri meg a több 10 millió dolláros szerződés kínálása egy olyan játékosnak, aki talán nem is olyan szívesen játszana itt tovább. Persze nem tudjuk Allen jelen lelki állapotát és nem tudjuk, hogy mit hoz a jövő. Bármennyire is sajnálnám és a szívem szakadna meg, ha más csapatban játszana, de be kell lássuk, talán így jobban járunk a cserével.

Nem igazán tudjuk, hogy mivel lehetne motiválni egy olyan játékost, aki a saját posztján mindenféle rekordot megdöntött és csak az a bizonyos gyűrű hiányzik neki. Kevesebb pénzért pedig egyenesen kizárt, hogy maradni fog, ezt onnan gondolom, hogy idén sem ment bele, hogy csökkentsék a fizetését.

Mindenesetre remélem, hogy sikerül vele megegyezni, de erre talán a legkisebb az esély.
több mint 11 éve
Brett Hundley....ha O lesz az uj Brett apó,nem banom! 😀
Akkor mar csak 1 Guard,1 LB,1 CB kell!
Es akarmi is lehet jovore! 😀
több mint 11 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000268605/article/top-10-candidates-to-swap-teams-at-the-trade-deadline?campaign=Facebook_atl_wesseling
Nah király már van cikk arról is hogy a 2. Legjobb emerünket is , ugye AP ről már cikkeztek.
Ki lesz a következő? Sullivan/Rudi/Jennigs ?
Nem unják még a baromságaikat?...
több mint 11 éve
Frazier-ék maradni fognak az év végéig. Én azon sem lepődnék meg ha jövőre is (lásd a mi példánkat, PO után 4-12 és maradt a stáb), ez nem soccer, hogy ilyen hamar kirúgjanak egy HC-t. Kit raksz a helyére? Ezzel megoldódik az irányító kérdés?
Ez a szezon így fog lemenni és nyáron új élet kezdődik. Kérdés, hogy kinek a vezetésével.Bazzani
Ne haragudj de ez képtelenség. Mármint hogy év végén maradjanak.
Azt már többször is leírtam ah külsős edzőt esetleg valami nagyobb nevet/NCAA-st/jelenlegi oC-DC-t akar HC posztra az év közben nem lehetséges és nem is a legjobb megoldás.
De Fraziernek Ponderrel együtt lefőtt a kávé, látszik a Freemannel való próbálkozás már tényleg csak az utolsó karcsapások. Gyakorlatilag az emberek már alig mennek el meccsre vagy jonnek el felidőben, mindenhol lincs hangulat, ráadásul otthoni égés majd, 2 prime time meccs a remény teljes szikrája nélkül jóval nagyobb edzők alatt is mozgatná a padot. Emellett meg Mustrave ámokfutása rátesz erre egy lapátra.
A vezetés kijelentette hogy AP a franchise arca nem megy sehova, nah akkor ezt az idióta rendszert tuti nem fogják fentartani.
több mint 11 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 001 — Vikings fan
Szerencsére megkíméltem magam a 7. játékhét eseményeitől, így csak a kommentekből tudom mi történt a hétfői tragikomédián... szánalmas ami itt megy, én már nem is izgulok egy-egy meccs kimenetele miatt. Szurkolok, és kész. Skol! 😊

több mint 11 éve
Csodas....nem igaz,hogy nincs valaki akit ide lehetne hozni!?
Frazier meg tolem lehet DC.Az legalabb ment neki!
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
Frazier-ék maradni fognak az év végéig. Én azon sem lepődnék meg ha jövőre is (lásd a mi példánkat, PO után 4-12 és maradt a stáb), ez nem soccer, hogy ilyen hamar kirúgjanak egy HC-t. Kit raksz a helyére? Ezzel megoldódik az irányító kérdés?
Ez a szezon így fog lemenni és nyáron új élet kezdődik. Kérdés, hogy kinek a vezetésével.

több mint 11 éve
De minek kell itt meg tortennie,hogy Fraziereket elkuldjek???
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
Frazier-ék figyelnek arra, hogy a tudatosság legkisebb szikráját se lehessen felfedezni a csapatnál.
Én Jenningset kurvára nem sajnálom, hogy végre kicsit a fasz másik oldalán van, rinyál is egyből...

több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
A változatosság kedvéért valószínű Ponder kezd a Packers ellen, Freemannek agyrázkódása van.Pálca
de legalább nem MRSA.deyell
az lett volna szép, ha Freeman elhozta volna Tampából az MRSA-t 😀

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!