Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 11 éve
Harrison Smith műtét ??? nemááááro_o o_o o_o 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥
több mint 11 éve
Azért ne feledjük, kövi két meccs főműsoridős, MNF és SNF (az majd a Pacskerek ellen), ha kétszer csúnyán megégsz egész ország színe előtt, az megfenheti a tilót a nyakad fölött... Metrodome-nak kampec, új idők jönnek, szerintem illene egy új stábbal nekifutni. Freeman-re én is kíváncsi vagyok, de világot megváltani nem fog, nem is lehet elvárni tőle.
több mint 11 éve
Most pedig Freemanben bizom!Ez is elerkezett!Elobb kisciganyban biztam...aztan Mattyiban...most Josiban! 😀
több mint 11 éve
Ki tudja meg hany iranyitot probalunk ki iden!? Akar meg johet valaki! XDXDXDIgazából logikusan végig gondolva szerintem Frazier es bandája év végéig nem lesz kidobva ( Giants blama után még változhat) . Gyakorlatilag playoffra nincs esély elite QB-t elől sanszosabb fogni, ráadásul ha nem ismét csapaton belül ( ormótlan faszság lenne ) próbáljuk megoldani a kérdést nem is nagyon tudunk kit hozni.
Frazier helyett mikor probalunk mar valaki mast??? 😀
vagy probaljuk ki Fraziert QB-nak.na???
Iden mar nincs vesziteni valonk!
...es akkor sikerul teljesitenie a kituzott celt! 1/1...ZoliZoltán
Freeman szerintem jó lehet, nem lesz elite és nem lesz közepes sem ilyen playhívásokkal , de Ponder-Cassel duót veri simán
több mint 11 éve
Ki tudja meg hany iranyitot probalunk ki iden!? Akar meg johet valaki! XDXDXDFrazier helyett mikor probalunk mar valaki mast??? 😀
vagy probaljuk ki Fraziert QB-nak.na???
Iden mar nincs vesziteni valonk!
...es akkor sikerul teljesitenie a kituzott celt! 1/1...
több mint 11 éve
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ mit is mondtam kb két héttel ezelőtt mikor Cassel először kezdett a nagy túlélőkről? Nem irigyellek titeket, hogy megint ti vagytok ez ügyben az áldoztatok, de hátha.....
több mint 11 éve
Freeman kezd hétvégén.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Kicsit megakasztva a folyamatot kérdésem lenne,hogy Sharrif hogy muzsikál?Sok snappet nem kap azt látom
több mint 11 éve
Jogos 😊 és két éve ilyen változatos, fantáziadús hívásokat látunkwww.youtube.com/watch?v=wepgzlasF9U 1.11-nél röhögnek Musgrave-en hogy micsoda remek playbook-ja van 😊 nem csoda hogy nincs benne egy normális play sem.vsanyi132Az gameplan a kezében, nem playbook.
A playbook egy kb 150 oldalas szösszenet, amiből elég nehéz lenne playeket hívni, ezért vannak a meccsen a lehetséges szituációkra, az ellenfélre specializált gameplanek.
Amúgy 2 éve ekkora a gameplan 😉Tred
több mint 11 éve
Ebben a sportban mindig tanul az ember...(mar aki...)
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=wepgzlasF9U 1.11-nél röhögnek Musgrave-en hogy micsoda remek playbook-ja van 😊 nem csoda hogy nincs benne egy normális play sem.vsanyi132Az gameplan a kezében, nem playbook.
A playbook egy kb 150 oldalas szösszenet, amiből elég nehéz lenne playeket hívni, ezért vannak a meccsen a lehetséges szituációkra, az ellenfélre specializált gameplanek.
Amúgy 2 éve ekkora a gameplan 😉
több mint 11 éve
Ooo...hat igen!Nem akart beugrani kivel jatszottak...picit remlett a Dallas...meg jo,hogy lattam a 2. felidot! XDXDXD
Kivel jatszottak csutortokon??? 😀
m
aciiiiik...tenyleg basszameg! XD
több mint 11 éve
Ha a Giant ugy jatszik ellenunk hetfon ,ahogy legutobb a Dallas ellen....akkor nem sok eselyunk lesz!Legutóbb a Dallas ellen ? Tudtommal az 1.körben játszottak 😀 ez alapján kis túlzással azt is mondhatnám ha úgy játszunk mint tavaly semmi esélyük 😉
A D-juk.is kurba jo volt....
De hat Freeman talan lendit valamit!!!ZoliZoltán
több mint 11 éve
Biztos csak az apro betuket latja...atert ilyen hatalmas!
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=wepgzlasF9U 1.11-nél röhögnek Musgrave-en hogy micsoda remek playbook-ja van 😊 nem csoda hogy nincs benne egy normális play sem.
több mint 11 éve
Ha a Giant ugy jatszik ellenunk hetfon ,ahogy legutobb a Dallas ellen....akkor nem sok eselyunk lesz!A D-juk.is kurba jo volt....
De hat Freeman talan lendit valamit!!!
több mint 11 éve
Olvasgattam FB-n, itt ott amott, hogy csak mi vagyunk-e elfoglaltak. FBn volt, hogy 5 kulcsot kérdeztek a losshoz:
átlagos:
1. Bill Musgraves
2. Josh Robinson (#21) is a sally.
3. Our defense in general sucks at tackling.
4. AP didn't get the ball enough.
5. We brought in Josh Freeman, which is basically telling Cassel he's gone in a couple of weeks, so what did you expect from him? They basically gave him a vote of no confidence.
Teljesen érthető mindegyik pont, szerintem le is írtuk ezeket.
a kedvencem:
1. Head coach
2. Defensive coordinator
3. Offensive coordinator
4. O line coach
5. D backs coach
Többen mondták, hogy a Dome jó nagy része félidőben hazament, ami mindent elmond a csapatba vetett hittről. Én 3x kapcsoltam ki és vissza hiába mazoista vagyok.
Giants elleni L-el közelebb kerülhetnénk a még jobb pickhez, igazából ha most nem nyerünk , vagy esetleg a Giants is megaláz akkor tényleg nem tudom mi menti meg az edzőket. Mondjuk ezen a meccsen kívül fingom sincs hol van esélyünk még.
több mint 11 éve
Hát Frazier nem mondott le, ennyi. Egy szar, fos, gerinctelen féreg HC-nk van, amíg nem mozdítják el erővel, nem lesz itt javulás.
több mint 11 éve
Ez a meccs Childress óta nem látott gyalázat volt. Értem, hogy nem akarnak az edzőért játszani, értem, hogy leszarják, hogy otthon 2. vereség zsinórban, de hogy egy ilyen mély pillanatban még azt az embert is szembeköpik ezzel a játékkal aki nem egyszer kihúzta őket már a szarból számomra elfogadhatatlan.Védelem kritikán aluli, miss tackle hegyek, mikor megállítjuk őket csinálnak egy fasz flaget ,csak hogy maradhassanak a pályán.
O az meg vicc, AP-t megfogták oké, tavaly is volt hogy megfogták, de hogy ennyi carryt kapjon vicc. Addig képes fantáziadús playeket hívni az OC amíg nincs int. Most 1.driveban volt...
Redzoneban AP elfut 8 yardot (kiejti nálunk marad tök8) , erre a maradék 2 yardra (és kb 5 yardra van a Goal Line is) jönnek a szarabnál szarabb passzok... Mert ha bevágja emberre Cassel azt mondom oké Jenning és Rudi is el kaphatja. De hogy mélységben egész meccsen fos Cassel hosszúra ívelgeti, illetve a tökéletesen meglepetés szerű playactiönök illetve screenek amivel egész meccsen szopattuk magunkat...
Edzőknek le kellett volna már mondani, a csk-knak meg sűrűn elnézést kérni mindenkitől...
több mint 11 éve
Desmond Bishop-nak ACL (elülső keresztszalag) szakadása van, mindannyian tudjuk, hogy ez mit jelent.KmetyGNagy kár hogy nem sikerült nálunk egy épkézláb meccset se lehoznia, a vasárnapi volt az általam látott eddigi leggyengébb meccsünk. A többi sérültet azért remélem összedrótozzák, fejben meg mindenki megtalálja az agyát mert illene egy tisztes helytállás a szezon hátralévő részében. Nem várok semmit, csak ne alázkodjunk meg.
több mint 11 éve
Desmond Bishop-nak ACL (elülső keresztszalag) szakadása van, mindannyian tudjuk, hogy ez mit jelent.
több mint 11 éve
Szegenyek....
több mint 11 éve
Az tuti, hogy rekordnézettség lesz a kövi Monday Night Football-on, a 0-6-os Giants fogadja az 1-4-es ViKings-et, epic game várható, ha odatesszük magunkat, a nézettség vetekedhet a hüvelygomba ellenes reklámokkal (talán).Go Vikings!mnf, tökmindegy ki játszik, mindenki azt nézi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Az tuti, hogy rekordnézettség lesz a kövi Monday Night Football-on, a 0-6-os Giants fogadja az 1-4-es ViKings-et, epic game várható, ha odatesszük magunkat, a nézettség vetekedhet a hüvelygomba ellenes reklámokkal (talán).