Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 11 éve
Lehet, hogy hétvégén más futójátékosunk fog futni mert ...Pénteken visszatért az edzőkomplexumba.
Adrian Peterson azért hagyta el tegnap a csapat edzését, mert sürgősen Dél Dakota-ba kellett utaznia, hol a 2 éves kisfiát életveszélyes állapotban szállították kórházba, miután egy 27 éves férfi megverte őt. A támadót, aki a súlyos testi sértést okozta már letartóztatta a rendőrség. Részletek később várhatók.
Ebben az állapotban nem igazán tudna koncentrálni, legalábbis én nem tudnék.KmetyG
"Peterson is expected to address the media after the light walkthrough, which is scheduled to start at 11 a.m. CT. Coach Leslie Frazier is schduled to speak to the media at 12:15 p.m. CT."
A kis srácnak jobbulást.. A tettest meg megpuhítanám.. Nem is kicsit...
több mint 11 éve
Lehet, hogy hétvégén más futójátékosunk fog futni mert ...Adrian Peterson azért hagyta el tegnap a csapat edzését, mert sürgősen Dél Dakota-ba kellett utaznia, hol a 2 éves kisfiát életveszélyes állapotban szállították kórházba, miután egy 27 éves férfi megverte őt. A támadót, aki a súlyos testi sértést okozta már letartóztatta a rendőrség. Részletek később várhatók.
Ebben az állapotban nem igazán tudna koncentrálni, legalábbis én nem tudnék.
több mint 11 éve
Panthers-t simán fogjuk hozni 3.negyedig, aztán neki állunk tartani az előnyt amiből az lesz hogy a végére vagy bemákoljuk vagy Cam-ből hős lesz.
több mint 11 éve
Ponder trade lesz ? :-p 😀 😀Mondjuk ketlem...akkor Hegylakot nem raktuk volna ki...
több mint 11 éve
McLeod Bethel-Thompson mostantól a San Francisco 49ers tagja.KmetyGörülök neki, meg fogjuk még bánni hogy elengedtük
több mint 11 éve
McLeod Bethel-Thompson mostantól a San Francisco 49ers tagja.
több mint 11 éve
Nyugi ellenünk nem kell stresszelni akármilyen szarul játszanátok garantált W, mi elintézzük 😀gabokockaHa ezt nem nekünk írnád még majdnem el is gondolkodnék rajta! 😊
több mint 11 éve
Nyugi ellenünk nem kell stresszelni akármilyen szarul játszanátok garantált W, mi elintézzük 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Ki mit tippel a Panthers ellen? Szerintem akár még egy izgalmas, jó mérkőzés is lehet, ők sincsenek bombaformában, mi se vagyunk világverők idén, olyan egyenlő erők csatájának tűnik két relatíve peches csapattal.😊Go Vikings!A szokásos infarktus közeli élményt, szoros végjátékot, és győzelmet. Mindegy kivel, a szerencse is jól jön, hazai pályán nyerni kell. Ha kikapunk az ne az utolsó percben ha lehet.... Nyerni az nem bánom, de egy sima győzelemnek jobban örülnék 😊 SKOL!
több mint 11 éve
Ki mit tippel a Panthers ellen? Szerintem akár még egy izgalmas, jó mérkőzés is lehet, ők sincsenek bombaformában, mi se vagyunk világverők idén, olyan egyenlő erők csatájának tűnik két relatíve peches csapattal.😊
több mint 11 éve
Brian Robison aláírta az új szerződését.
több mint 11 éve
Adna az eg!!!
több mint 11 éve
Ahogy az várható volt, McLeod Bethel-Thompson lett az áldozata Josh Freeman érkezésének. Ma elküldték a csapattól.KmetyGRemélem leigazolja valaki, és bizonyíthat máshol.
2 napig nem vagyok net közelben erre micsoda híreket olvasok..... Mindegy mit akarunk mi itt, megcsinálják a tengerentúlon amit akarnak... Freeman-nek van mit bizonyítania, nekünk kell egy motivált QB, Ponder mehet haza füvet nyírni. Csak a következő meccsre figyelek, nem számolgatok, szerintem Cassel fog kezdeni, Ponder idén már nem lép pályára, el is cseréljük valami jóféle pálinkára 😊 Nekem gyanús az a sérülés, nincs ott semmi baj csak a 3 vereség amit a nyakába varrtak diszkréten. Cassel addig amíg Freeman be nem kopik irányít valahogy, aztán meglátjuk.
Skol!
több mint 11 éve
Ahogy az várható volt, McLeod Bethel-Thompson lett az áldozata Josh Freeman érkezésének. Ma elküldték a csapattól.
több mint 11 éve
Őszinte részvétem. Illik a már meglévő 2 QB mellé..
több mint 11 éve
Bizonyítani nem fog, mert Frazier a mai sajtótájékoztatóban elmondta, hogy még mindig Ponder-el tervezik a Vikings jövőjét. Freeman csak vésztartaléknak érkezett, ő lesz a harmadik számú QB a csapatnál. Elmondta azt is, hogy a hétvégén a Carolina elen nem fog kezdeni, sőt még játszani sem Freeman. 3 millió dollárért tehát igazoltunk egy harmadik számú QB-t.KmetyGEzt nem.hiszem el...
több mint 11 éve
Bizonyítani nem fog, mert Frazier a mai sajtótájékoztatóban elmondta, hogy még mindig Ponder-el tervezik a Vikings jövőjét. Freeman csak vésztartaléknak érkezett, ő lesz a harmadik számú QB a csapatnál. Elmondta azt is, hogy a hétvégén a Carolina elen nem fog kezdeni, sőt még játszani sem Freeman. 3 millió dollárért tehát igazoltunk egy harmadik számú QB-t.KmetyGFrazier mindig is játékosbarát edző volt, sosem szólt egy rossz szót sem a "fiaira", még Ponder-re se. Ilyen a habitusa, Egyedül szegény Percy lelkébe gázolt bele valamennyire, de abból se lett olyan ongoing drama, mint SchiaNO - Freeman esete volt - a klub szolídan megvált Harvintól és kész. Én remélem, vmi tervszerűség azért áll Freeman leigazolása mögött, és nem csak kapkodás van, fejetlenül. De mint mondtam, azt ne várjuk Frazier-től, hogy bármelyik játékosáról leszedi a keresztvizet. Kb. ez a legértékesebb tulajdonsága, mint HC, sok más fronton sajna nem ennyire jó.
több mint 11 éve
Akárcsak ellenünk, amit én ugyan nem bántam, de nektek igen szarul eshetett......Igen el kell 😀Egyébként rohadt nagy röhej, de ha Freeman egy picit konzisztensebb és kicsit kevésbé beszari játékot produkál akkor akár még a playoff is simán meglehet (ebben a csoportban).TocaÍgy van, de ehhez el kell kezdeni meccseket nyerni... 😊
Viccet félretéve, ha fel tudtok egy picit javulni, komoly lesz ez a csoport ismét.csi77
Ehhez kell egy QB, szerintem nem Freeman az de bizonyíthat.
Mondjuk pont egy chocker csapatból jövő QBtól várjuk hogy megmentse a chockerkedésünket ?
Egyébként állhatnánk most 3-1 el is vagy 2-2 vel és ez nem legfőképpen Ponderen múlt, hanem az edzőkön, a 2.félidő különösen a 4.negyed végi play hívásokon. Mind a védelemben mind a támadó oldalon.Toca
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Bizonyítani nem fog, mert Frazier a mai sajtótájékoztatóban elmondta, hogy még mindig Ponder-el tervezik a Vikings jövőjét. Freeman csak vésztartaléknak érkezett, ő lesz a harmadik számú QB a csapatnál. Elmondta azt is, hogy a hétvégén a Carolina elen nem fog kezdeni, sőt még játszani sem Freeman. 3 millió dollárért tehát igazoltunk egy harmadik számú QB-t.
több mint 11 éve
Igen el kell 😀Egyébként rohadt nagy röhej, de ha Freeman egy picit konzisztensebb és kicsit kevésbé beszari játékot produkál akkor akár még a playoff is simán meglehet (ebben a csoportban).TocaÍgy van, de ehhez el kell kezdeni meccseket nyerni... 😊
Viccet félretéve, ha fel tudtok egy picit javulni, komoly lesz ez a csoport ismét.csi77
Ehhez kell egy QB, szerintem nem Freeman az de bizonyíthat.
Mondjuk pont egy chocker csapatból jövő QBtól várjuk hogy megmentse a chockerkedésünket ?
Egyébként állhatnánk most 3-1 el is vagy 2-2 vel és ez nem legfőképpen Ponderen múlt, hanem az edzőkön, a 2.félidő különösen a 4.negyed végi play hívásokon. Mind a védelemben mind a támadó oldalon.
több mint 11 éve
Egyébként rohadt nagy röhej, de ha Freeman egy picit konzisztensebb és kicsit kevésbé beszari játékot produkál akkor akár még a playoff is simán meglehet (ebben a csoportban).TocaÍgy van, de ehhez el kell kezdeni meccseket nyerni... 😊
Viccet félretéve, ha fel tudtok egy picit javulni, komoly lesz ez a csoport ismét.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Egyébként rohadt nagy röhej, de ha Freeman egy picit konzisztensebb és kicsit kevésbé beszari játékot produkál akkor akár még a playoff is simán meglehet (ebben a csoportban).
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Igen, amikor nyíltan kést dobáltak egymás felé Schianóval.hasonlíthatjuk Camhez is ha szeretnéd.
Volt neki 2010-ben egy 25 TD 6 INT-es szezonja is. Nyilván ilyet is feltud mutatni Gabbert.... Ja hogy ő pályafutás alatt nem fog 25 TD passzt adni, nemhogy egy szezon alatt.
Nem azt mondom hogy instant upgrade, hanem hogy nem feltétlenül akkora szar, mint aminek az utóbbi időben tűnt. Egy jó edzővel lehet benne fantázia, azt nem tudom hogy illik-e majd a rendszerbe, de azért Gabberttel összehasonlítani vicc kategória.gabokocka
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Ezért nem értem a sok károgót!Most POnderrel jók vagyunk?vagy Casselel?
PO úgy se lesz...ha nem jön be Freeman akkor jöhet a QB draft...ennyi.
több mint 11 éve
A jó mobilis irányító eddig is illett a csapat elképzeléseibe, csak nem találták sehol.Freeman "csak" pénzbe kerül. Nem olcsó, ellenben dead money nem marad utána, pickbe nem kerül. Idő még van, ha nem válik be, akkor draft vagy más megoldás. Megér egy próbát.
Állat vagyok, ami enni kér...