Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 11 éve
Kemény meccs lesz az biztos!!!Reméljük a végén Mi fogunk örülni!
több mint 11 éve
Ma végre ütközet. Nem szerencsés dolog két idegenbeli csoportmeccsel kezdeni, de ha jól jövünk ki belőle az fontos lehet. AP-ht át kell juttatni az oroszlánok első vonalán és ő büntetni fog. Allenéknek pedig kulcs szerepe lesz hogy Megetronék idejèt limitàlják ne kelljen sokáig fogni mert a maga posztján szintén egy zseniről van szó.
több mint 11 éve
Banyard végül még az edzőcsapatba se... 😕
több mint 11 éve
Oke! 😉
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk egy tavaly PO-ba érő csapat irányítóját kicsit előrébb...Igazad van, Romo laza top10, és Rivers is bőőőőőven előrébb van, de hát majd bizonyítanak megint
Romo 13?Na hagyjál már...
Cutler 15...
Tunnehill 18....
Rivers 19....
Palmer 22....
még Weeden is 28...ZoliZoltán
több mint 11 éve
Mondjuk egy tavaly PO-ba érő csapat irányítóját kicsit előrébb...Szerintem pont nálatok totál nem a QB-n múlott ez, hanem az emberfeletti teljesítményt nyújtó AP-n.... Kíváncsian várom én is az összecsapást a két csapat között már... Bears-Vikes mindig izgis szokott lenni..
Romo 13?Na hagyjál már...
Cutler 15...
Tunnehill 18....
Rivers 19....
Palmer 22....
még Weeden is 28...ZoliZoltán
több mint 11 éve
nem teljesen mindegy hova rangsorolják? csak az számít mit látunk a szezonban. tavaly Percy sérülése után az újonc Wright volt az egyetlen épkézláb Wr célpontja. Idén kicsit jobb ez az állomány Rudolph fejlődése is vitathatatlan. Ezegy új szezon, és még mindig a szárazföldi erőnk a fő csapásmérőnk nem a légierő. Ponder működni fog.
több mint 11 éve
Mondjuk egy tavaly PO-ba érő csapat irányítóját kicsit előrébb...Romo 13?Na hagyjál már...
Cutler 15...
Tunnehill 18....
Rivers 19....
Palmer 22....
még Weeden is 28...
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Azért kicsit túlzás...ZoliZoltánMiért az eddigiek alapján hova raknád?
Én mondjuk előrébb. 26-27. helyre.
több mint 11 éve
Azért kicsit túlzás...
több mint 11 éve
Az utolsó "tahót" (DeJon Gomes) aki levadászta épp nemrég igazoltuk le.
több mint 11 éve
Asszem várok egy két meccset amíg ideírok mert már fejfájást kapok a Ponder utálattól.Nem kéne megsértődni 😊 Bethel-Tomphson-t nem mi kívántuk a csapata, hanem Zoli megjegyezte hogy a facebookon már vannak olyan hangok, erre mi elmondtuk a véleményünket róla. Azt meg hogy Ponder mire képes majd kiderül, te hiszel benne én meg csak remélem hogy neked van igazad. Sokan kételkednek, beszélhetünk róla de nem ez fog ezen változtatni hanem az hogy hogyan játszik. Ha nyerő ember akkor most meg kell mutatnia mert ha nem az akkor kiutálják. Nem mi, hanem helyben a szurkolók, itt szerintem senki sem utálja. Én biztosan nem, csak hülyére izgulom magam ha nála a labda és nem vezetünk 2-3 TD-vel... arról meg nem is beszélve, hogy AP egyedül nem fog SB-t nyerni, félek hogy valami tahó levadássza és vakarhatjuk a fejünket...
Lehozott egy jó preseason alap playbookkal. Ennél többet AP nélküli csapatba nem nagyon lehet ,
Aztán itt azt olvasom hogy Bethal-Thomast kellene kezdetni wtf ?
Egy ember aki 3 éve a csapatnál van mégsem őt hanem Casselt hoztuk 2. QBnak mert kb annyt ér mint Webb ( emlékeztek mennyire akarta mindenki hogy ő kezdjen és mennyit ért ??)
Van egy playoff esélyes csapatunk amibe Ponder azért folyamatosan fejlődik tavaly jobb éve volt , néha kiegyensúlyozatlan de azért jó pár jó meccse volt, preseasonban számomra meglepően jól dobált látszik a fejlődés, erre egyesek bedobják hogy kezdjünk a 3. Szamú QBval aki semmit az ég világon nem mutatott hát komolyan mondom.
Mi nem újjáépülünk hanem playoff csapatként mostmár egyel nagyobb célokat tűzünk ki, Ponder lesz a QB egész évben és ma. Kövi drafton fog ez változni vagy ha megsérül.Toca
több mint 11 éve
Asszem várok egy két meccset amíg ideírok mert már fejfájást kapok a Ponder utálattól.Lehozott egy jó preseason alap playbookkal. Ennél többet AP nélküli csapatba nem nagyon lehet ,
Aztán itt azt olvasom hogy Bethal-Thomast kellene kezdetni wtf ?
Egy ember aki 3 éve a csapatnál van mégsem őt hanem Casselt hoztuk 2. QBnak mert kb annyt ér mint Webb ( emlékeztek mennyire akarta mindenki hogy ő kezdjen és mennyit ért ??)
Van egy playoff esélyes csapatunk amibe Ponder azért folyamatosan fejlődik tavaly jobb éve volt , néha kiegyensúlyozatlan de azért jó pár jó meccse volt, preseasonban számomra meglepően jól dobált látszik a fejlődés, erre egyesek bedobják hogy kezdjünk a 3. Szamú QBval aki semmit az ég világon nem mutatott hát komolyan mondom.
Mi nem újjáépülünk hanem playoff csapatként mostmár egyel nagyobb célokat tűzünk ki, Ponder lesz a QB egész évben és ma. Kövi drafton fog ez változni vagy ha megsérül.
több mint 11 éve
:-o ez tenyleg el van baxcsizva! 😀
0-3 , 0-4 lett volna ,ami csak fejben volt meg! 😀
több mint 11 éve
:-o ez tenyleg el van baxcsizva! 😀
0-3 , 0-4 lett volna ,ami csak fejben volt meg! 😀
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Na ez az,hogy ha inditunk egy Ne adj Isten 3 vagy 4-0-al...Ezt sosem értem 😊
Felek ettol a Lions meccstol is...a mackoktol is tartok...talan Barnaktol annyira nem de ott is ki tudja...aztan a spiccborg...
Hat kemeny lesz!
Remeljuk a legjobbakat.
Mondjuk egy 4-0-at! 😀
SKoOoOoOoOL !!! 8-)ZoliZoltán
több mint 11 éve
Hali van még két jegy a meccsre, Londonba. Egy ismerősöm nem tud kijönni mégsem. Akit érdekel privátban írjon.
több mint 11 éve
az a baj, hogy 3-0, 4-0 -ban gondolkodnak sokan ami lássuk be szuper volna de a Medvéket mèg 2009-ben egy lendületben lévő csapatunk sem tudta megverni idegenben. persze nem lehetetlen de a csoportrangadók mindig kiélezettek. jóval összetettebb dolog ez mint simán csak hogy mennyivel állunk négy meccs után. Ponderen óriási a nyomás mert szinte csak akkor jöhet jól ki a négy meccsből ha mindegyiken jól jàtszik ès nyerünk is. holott ez náls előrébb soro QB+nak is òriási kihívàs lenne. egyébként Bethel is ezért lenne kudarcra ítèlve ha bevetésre kerülne. arra azért kicsi az esèlx hogy ultra klasszis teljesítményt produkálna. Másképp sok szurkolónál bukna meg vègleg. kicsit reálisabb elvàràsok kellenének. Nem feledve, hogy a bajnoksàg a rájátszásban dől el, az alapszakaszban "csak" el kell oda jutni.Pondertől tényleg fejlődés kell, de reális elvárások közt és nem 1 meccs ami dönt.
több mint 11 éve
Na ez az,hogy ha inditunk egy Ne adj Isten 3 vagy 4-0-al...Felek ettol a Lions meccstol is...a mackoktol is tartok...talan Barnaktol annyira nem de ott is ki tudja...aztan a spiccborg...
Hat kemeny lesz!
Remeljuk a legjobbakat.
Mondjuk egy 4-0-at! 😀
SKoOoOoOoOL !!! 8-)
több mint 11 éve
A kezdő NFL védelmek ellen Ponder sem éppen a legmagabiztosabb, Cassel-t meg láttuk hány pénzt ér, egy esetleges Ponder sérülés miatt hamar sor kerülhet egy "mélyvíz"-re. Bethel-Tompson nálunk van már 3. éve, ismeri a játékosokat, a playbook-ot ha játszania kell még meg is úszhatjuk 😊Ponder a kezdő, és így is marad ha nem sérül meg, én változatlanul tartok tőle milyen szezont produkál, ha nem nyerjük a meccseket ki fogják utálni a szurkolók akárhogy is játszik.
több mint 11 éve
Pondernek adnek 3-4 meccset!Ugy ertem ha olyan csoda jol fogja nyomni ,mint az eloszezonban...aztan nem tudom melyik a jobb;Cassel vagy Hegylako-kiserlet!
több mint 11 éve
Teljesen valószínű hogy a harmadik Qb-val kezdjűnk aki még egy kezdő NFL vèdelem ellen sem játszott vagy dobott még talán edzésen sem... De ha beraknák, mennyi meccset adnátok neki hogy bizonyítson? 1-et 3-at 5-öt? Vagy egyből csodában bíznátok? Szerintem ez nem az az évünk ahol kísérletezèssel kell élesben kezdeni.
több mint 11 éve
személy szerint én is kipróbálnám őt, hogy mit tud élesben, szerintem még be is válhatna.