Minnesota Vikings

39 feliratkozó

több mint 11 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Most már hivatalos, Antoine Winfield-et elküldte a Seattle.
több mint 11 éve
Pálca Minnesota Vikings Kansas Jayhawks 328 — Vikings fan
Jelentések szerint a Seahawks ma elküldi Antoine Winfield-et a keretszűkítés keretében. Szerintetek, ha így lesz a Vikings megpróbálja visszacsalogatni?KmetyG
Én örülnék neki, Josh Robinson nem győzött meg nickelben. Főleg a Frisco ellen játszott gyengén.
Nagy kérdés, hogy milyen hatással lenne a csapatra a visszatérése.
több mint 11 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 001 — Vikings fan
Jelentések szerint a Seahawks ma elküldi Antoine Winfield-et a keretszűkítés keretében. Szerintetek, ha így lesz a Vikings megpróbálja visszacsalogatni?KmetyG
Ez meglepő hír, nem tudom mi az oka. Ha ott nem fér be a csapatba akkor nem tudom nálunk beférhet-e. Ha képes hozzátenni a védelemhez akkor jöhet 😊

több mint 11 éve
Jelentések szerint a Seahawks ma elküldi Antoine Winfield-et a keretszűkítés keretében. Szerintetek, ha így lesz a Vikings megpróbálja visszacsalogatni?
több mint 11 éve
Altatas jol sikerult!Jok leszunk!!!
Ma ejfelig 53 lesz akkor? :-p

a Long Snapperunket is elkuldhetik... 😀

Nem véletlenül írta egyszer valaki, hogy a 2. draft akkor lesz amikor 9ers keretet szűkít!Alabama Niners
😀 Ez meg akar erdekes is lehet Nekunk is! :-pZoliZoltán
nem hinném, hogy Loeffler-t elküldik
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 314 — E/1
Altatas jol sikerult!Jok leszunk!!!
Ma ejfelig 53 lesz akkor? :-p

a Long Snapperunket is elkuldhetik... 😀

Nem véletlenül írta egyszer valaki, hogy a 2. draft akkor lesz amikor 9ers keretet szűkít!Alabama Niners
😀 Ez meg akar erdekes is lehet Nekunk is! :-p
több mint 11 éve
Pálca Minnesota Vikings Kansas Jayhawks 328 — Vikings fan
Na azert ma csak nyertunk!! 😀
Illo volt mar! 😀

Kivancsi leszek,hogy ezek utan Asiata vagy Banyard marad-e?!

Walsh megint kihagyott 1 FG-t? :-/

Go Vikes!!!ZoliZoltán
Úgy nyertünk, hogy az elején jópár Titans kezdő a pályán volt, nálunk meg 2-3. sor játszott.

Rossz volt a snap, azért (is) maradt ki a FG.

Én is kiváncsi vagyok ki fér be az 53-as keretbe, lesz pár nehéz döntés: elkapók, futók, LB-k, cornerek.
több mint 11 éve
Na azert ma csak nyertunk!! 😀
Illo volt mar! 😀

Kivancsi leszek,hogy ezek utan Asiata vagy Banyard marad-e?!

Walsh megint kihagyott 1 FG-t? :-/

Go Vikes!!!
több mint 11 éve
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy sajnos 2:00-kor nem tudom majd megnézni élőben a meccset...😕
és hogy valahol esetleg megtudom-e majd nézni a meccset felvételről vagy valamilyen úton módon?
Köszönöm előre is!
További szép estét, éjszakát mindenkinek! Jó szurkolást!
Hajrá Vikings!Patrik a Viking!
ismétlés lesz az nfl networkon vasárnap szintén 02:00-kor vagy marad a torrentezés
több mint 11 éve
Patrik a Viking! Minnesota Vikings 7
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy sajnos 2:00-kor nem tudom majd megnézni élőben a meccset...😕
és hogy valahol esetleg megtudom-e majd nézni a meccset felvételről vagy valamilyen úton módon?
Köszönöm előre is!
További szép estét, éjszakát mindenkinek! Jó szurkolást!
Hajrá Vikings!
több mint 11 éve
Üdvözlet köztünk Patrik és Scarface !!!
A legjobb választás volt! 😊

Ponder, hát valóban vízválasztó év és előre meg merem kockáztatni, hogy a 2014-es drafton az első körben irányítót húzunk, ha csak valamilyen csoda nem történik.KmetyG
Ez nálam is fix!!! 8-)

Üdv az újaknak, kell a támogatás, gyertek sokan 😊 Lassan a meccsnézős csapat itt is összejön 😊
Hiába az előszezon, és minden igaz amit erről mondtatok, de én nem azt látom azt a magabiztosságot, ami az ilyen vereségeket kellene hogy kísérje. Nem tudjuk, csak reméljük hogy AP majd csodát tesz, és egyszerre az O szárnyalni kezd, és nyeri a meccseket.... A Lions ellen én nagyon nehéz kezdést várok, nem lesz 1-2 negyed hogy felocsúdjunk hogy jé itt a szezon.... Ponder pedig sokszor pont így viselkedik. Aztán Bears, és ha 0-2 a kezdés akkor a csoportot ismerve a PO már ugrik is... Szóval nagyon remélem tudja mindenki mit csinálnak ott Minnesota-ban, mi itt izgulunk és én remélem egy hazai győzelem belefér itt a szezon előtt. Hogy ki nyeri meg? Nekem mindegy, csak viking legyen 😊 SKOL VIKINGS!!!vsanyi132
Azért utána jön a Browns...aztán egy londoni Steelers...
2-2 simán lehet....ha ne adj Isten 0-2-vel kezdünk...
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Üdv az újaknak, kell a támogatás, gyertek sokan 😊 Lassan a meccsnézős csapat itt is összejön 😊
Hiába az előszezon, és minden igaz amit erről mondtatok, de én nem azt látom azt a magabiztosságot, ami az ilyen vereségeket kellene hogy kísérje. Nem tudjuk, csak reméljük hogy AP majd csodát tesz, és egyszerre az O szárnyalni kezd, és nyeri a meccseket.... A Lions ellen én nagyon nehéz kezdést várok, nem lesz 1-2 negyed hogy felocsúdjunk hogy jé itt a szezon.... Ponder pedig sokszor pont így viselkedik. Aztán Bears, és ha 0-2 a kezdés akkor a csoportot ismerve a PO már ugrik is... Szóval nagyon remélem tudja mindenki mit csinálnak ott Minnesota-ban, mi itt izgulunk és én remélem egy hazai győzelem belefér itt a szezon előtt. Hogy ki nyeri meg? Nekem mindegy, csak viking legyen 😊 SKOL VIKINGS!!!vsanyi132
Hát téged úgyse lehet meggyőzni arról hogy nem kell kétségbe esni mert AP nélkül egy full lebutított playbookkal , tényleg alapplayekkel nem megy úgy az offense a preseasonban.
Meglepnék lepve hogy a kezdők közül bárki pályára kerülne.
Az újoncoknak meg üdv mindog jó ha vannak friss drukkerek , írjatok nyugodtan észrevételeket több szem többet lát.
Rohadt nehéz a sorsolás , Lionsnál abba bízhatunk hogy a D-fal még nem nyír ki minket illetve az O tavalyi formájában tündököl.
A Bearsnél meg most nem nagyon látom hogy fogják meg AP futásait, de nagyon messze vagyunk még . Én 2-0-t várok de 1-1el is kiegyezek.
több mint 11 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 001 — Vikings fan
Hiába az előszezon, és minden igaz amit erről mondtatok, de én nem azt látom azt a magabiztosságot, ami az ilyen vereségeket kellene hogy kísérje. Nem tudjuk, csak reméljük hogy AP majd csodát tesz, és egyszerre az O szárnyalni kezd, és nyeri a meccseket.... A Lions ellen én nagyon nehéz kezdést várok, nem lesz 1-2 negyed hogy felocsúdjunk hogy jé itt a szezon.... Ponder pedig sokszor pont így viselkedik. Aztán Bears, és ha 0-2 a kezdés akkor a csoportot ismerve a PO már ugrik is... Szóval nagyon remélem tudja mindenki mit csinálnak ott Minnesota-ban, mi itt izgulunk és én remélem egy hazai győzelem belefér itt a szezon előtt. Hogy ki nyeri meg? Nekem mindegy, csak viking legyen 😊 SKOL VIKINGS!!!

több mint 11 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 527 — Bowl Winner
Jó, azért a 3 előszezon meccsen egy direkte ide tervezett playbookot toltunk, semmi se lesz látható ezekből élesben, mi nem a Bills vagyunk hogy már most filmre rakjuk a kreativ blitz hívásokat a #D, a trükkös playeket az #O részéről. Nehéz úgy mérkőzéseket lehozni, hogy közben próbálod leplezni a gyengeségeidet, és nem virítani semmit az erősségeidből... Még mindig emlékszem, hogy Bills ellen a támadásaink java shotgun felállásból ment, tudjátok ti is, kb. hány play lesz ezekből élesben... meccsenként max. 3 és akkor sokat mondtam.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 11 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Nyilván AP nélkül az O teljesen más szint mint vele ehhez nem kell előszezon, hogy tudjuk. Toby jobb futó mint amit láttunk tőle ezt ő már szezonba bizonyította. De AP-t nem tudja pótolni sem ő de talán senki.
több mint 11 éve
skarface Minnesota Vikings 35
Helló!
Gondoltam már én is regisztrálok, nem csak olvaslak titeket. Kb 2 éve informálódok innen, meg az oldalról.
Szerintem idén nem lesz gond Ponder játékával, én inkább a játékhívásoktól félek. Tavaly is volt vele problémám.
több mint 11 éve
4. előszezon meccsen a kezdők többnyire egyáltalán nem lépnek pályára sehol, ez tényleg arról szól, hogy az 53-as roster végén eldöntsék a harcban állók, hogy ki marad, ki megy. Általában a 3. meccs az éles főpróba, ott szoktak a kezdők akár még a 3. negyed elején is pályára tévedni, meg lennék lepve, ha akár Ponder, akár AP egyetlen snap-et is játszana.somoskovig
Ponder játszik egyet, AP nullát, így az máris sokkal több 😊
több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
4. előszezon meccsen a kezdők többnyire egyáltalán nem lépnek pályára sehol, ez tényleg arról szól, hogy az 53-as roster végén eldöntsék a harcban állók, hogy ki marad, ki megy. Általában a 3. meccs az éles főpróba, ott szoktak a kezdők akár még a 3. negyed elején is pályára tévedni, meg lennék lepve, ha akár Ponder, akár AP egyetlen snap-et is játszana.

több mint 11 éve
Sziasztok!
Ez lesz a 2. teljes szezonom Vikings drukkerként, az előző szezont regisztráció nélkül, de végig követve Titeket, toltam végig! Úgy látom nagyon jó kis csapat van itt a Vikings fórumon! 😊

Az amerikai focit egy kedves barátom szerettette meg velem és én első évemben a Vikings-ot választottam kedvenc csapatomnak, mert nagyon szimpatikus team-nek tűnt! És én mai napig áldom a napot, hogy nekik szurkolhatok!
AP zseniális, szavakat nem lehet rá találni...
Ponder remélem, hogy tényleg el tudja vezetni ezt a csapatot és méltó vezére lesz a brigádnak az éven, hisz vízválasztó lesz ez Neki!

Egy kérdésem lenne is, a Titans elleni holnap hajnali meccsen szerintetek mennyit fogjuk látni az első számú alakulatot a pályán? Ponder mennyit fog játszani?
Mik az esélyek? Jó lenne azért egy győzelemmel zárni az előszezont mindenképpen szerintem! Jót tenne a srácoknak!

A sérülteknek mielőbbi gyógyulást kívánok, a kezdés rendkívül nehéz lesz, szükség lesz rájuk!

Üdv köztünk 😊

Ponder biztosan többet fog játszani, mint Peterson erre meg mernék esküdni is. Már csak azért is, mert látva az előző meccset talán az edzők is a padoztatása mellett döntenek, nehogy valami sérülést szedjen össze, mert akkor ha ő kiesik vége az idénynek.

Ponder, hát valóban vízválasztó év és előre meg merem kockáztatni, hogy a 2014-es drafton az első körben irányítót húzunk, ha csak valamilyen csoda nem történik.KmetyG
Értem, köszönöm!
Hát igen...
Tehát akkor egy negyedet biztosan kap Ponder nem?

Egyébként a cikkeid is rendkívül érdekesek és jók a "vikings" oldalon. 😊
több mint 11 éve
Sziasztok!
Ez lesz a 2. teljes szezonom Vikings drukkerként, az előző szezont regisztráció nélkül, de végig követve Titeket, toltam végig! Úgy látom nagyon jó kis csapat van itt a Vikings fórumon! 😊

Az amerikai focit egy kedves barátom szerettette meg velem és én első évemben a Vikings-ot választottam kedvenc csapatomnak, mert nagyon szimpatikus team-nek tűnt! És én mai napig áldom a napot, hogy nekik szurkolhatok!
Ponder remélem, hogy tényleg el tudja vezetni ezt a csapatot és méltó vezére lesz a brigádnak az éven, hisz vízválasztó lesz ez Neki!

Egy kérdésem lenne is, a Titans elleni holnap hajnali meccsen szerintetek mennyit fogjuk látni az első számú alakulatot a pályán? Ponder mennyit fog játszani?
Mik az esélyek? Jó lenne azért egy győzelemmel zárni az előszezont mindenképpen szerintem! Jót tenne a srácoknak!

A sérülteknek mielőbbi gyógyulást kívánok, a kezdés rendkívül nehéz lesz, szükség lesz rájuk!

Üdv köztünk 😊

Ponder biztosan többet fog játszani, mint Peterson erre meg mernék esküdni is. Már csak azért is, mert látva az előző meccset talán az edzők is a padoztatása mellett döntenek, nehogy valami sérülést szedjen össze, mert akkor ha ő kiesik vége az idénynek.

Ponder, hát valóban vízválasztó év és előre meg merem kockáztatni, hogy a 2014-es drafton az első körben irányítót húzunk, ha csak valamilyen csoda nem történik.
több mint 11 éve
Sziasztok!

Hajrá Vikings!
több mint 11 éve
Nekem ez akkor sem tetszik,hogy ha nincs egy AP-nk,akkor gyakorlatilag Nulla az O-nk!
Gerhart nem tudom de szerintem semmi...
Es ha nincs futasunk rendre befuccsol a passzjatek!
Pondertol nagyon sokat varok iden!!!ZoliZoltán
Az egesz O AP kore vna épitve, fal is elite futásra, de passzra korántsem.
Ráadásul van 2 új elkapónk akik valszeg a kezdők lesznek. Pondernek azért kell még hogy összeszokjanak. Nem aggódom AP miatt rengeteg sáv fog nyílni, kevesebb lesz a blitz, jobban fognak félni a futástól.
több mint 11 éve
Nekem ez akkor sem tetszik,hogy ha nincs egy AP-nk,akkor gyakorlatilag Nulla az O-nk!
Gerhart nem tudom de szerintem semmi...
Es ha nincs futasunk rendre befuccsol a passzjatek!
Pondertol nagyon sokat varok iden!!!
több mint 11 éve
Első félidőt én mnidenképpen kielemzem majd mert 1.5 hétig semmit nem fogunk a kezdőktől látni, de az igazság úgyis APvel a Lions ellen ferül ki
több mint 11 éve
Mondasz valamit.Lehet,leszedem en is a Frisco meccset... :-p
De lehet hagyom inkabb mara a mazohizmust... DX