Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 11 éve
Sziasztok!Minden perccel egyre közelebb kerülünk a holnapi rendkívül sorsdöntő összecsapáshoz!
Én nagyon szoros meccsre számítok, AP darálni fog, érzem!
Az O-nak kell nagyon sokat javulnia, a D-ben is bízom, hogy Cutler-re nagyon nyomást fognak tudni tenni, mint Staffordra. Smith istenkirály, de ezt tudtuk eddig is.
Ponder-ügyben meg: Lehet, hogy én vagyok a naív stb. de én még mindig bízom benne és nagyon elvetem, azokat a gondolatokat, hogy Casselnek vagy a Hegylakónak kellene játszani innentől kezdve.
Ponder nagyon jól tudja, hogy produkálnia kell ezen az éven, és bár ezzel a teherrel nem könnyű, de én úgy gondolom, hogy nem kell őt még leírnunk, mert fog ő még alakítani és fogja ő még vinni ezt a csapatot úgy gondolom.
És minél több meccsen tud elfogadható, jó teljesítményt nyújtani és vezére tud lenni a csapatnak, annál kevesebb teher kerül le AP válláról.
Egy szó mint száz, el lehet kapni a Macikat én tudom!
Hajrá Vikings!
több mint 11 éve
az már akkor jelent valamit... 😀
több mint 11 éve
Meg a bowl.hu-s PowerRankingon is az van,hogy a nep Hegylakot akarja! 😀
több mint 11 éve
ez a PS egy ilyen dolog. Dolgoznia kell ha lehetőséget kap ès lehet keret is belőle.
több mint 11 éve
Amugy is messze van meg az a draft!!!Addig meg jon a Telapo, Karacsony, nevnap ,Nonap, szulinap.... XD
Hetvegen osszekapja magat mindenki..es elkapjuk a macilacikat!!! 8-)
GO VIKINGS GOOOO !!!
Amugy ez az elorebb hozott kickoff....ritkan fog szegeny Patterson visszahordani😕 meg ugy alt. mindenki! 😕
több mint 11 éve
A bajnokság még csak most kezdődik. Szarok voltunk egy csoportrivális otthonábban kikaptunk. Egyik sem lélekemelő az biztos. De a véget várni még nagyon korai. Mi se tegyük. Van mit javítani és fogunk is.
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
A Bears ellen kíváncsi vagyok lesz e változás, ha nem akkor mikor kezdik fejét követelni Frazier-nek. Nem lennék meglepve ha ezt a szezont nem fejezné be nálunk, szerintem első lesz a ligában akit kirúgnak.vsanyi132Más meccs lesz. Nézd meg a Bears meccset, majd újra a tieteket. Hasonlítsd össze a Lions DL-t, a Bearsével. Lesz különbség. Én reménykedek, hogy ennél masszívabbak leszünk és legalább Ponderre nyomást helyezünk. AP ellen majd meglátjuk.
több mint 11 éve
Beletörődtem a tegnapi meccs után hogy idén nem lesz playoff, és nem azért mert kikaptunk hanem azért ahogy kikaptunk. Néztem AP arcát a meccs közben, és igazán megsajnáltam. Olyan játékos, aki megérdemelne egy SB-t, és itt szenved nekünk. Az első félidőt még neki köszönhetően nyertük, és szerencsénk is volt, mert a bírók jól döntöttek a Lions meg nem adott TD-inél. Láttunk már olyat hogy megadják ezek közül bármelyiket. Én sokkal aggasztóbbnak tartom Ponder játékánál hogy a futást sem tudtuk jól blokkolni, eddig legalább az megvolt és AP meccseket dönthetett el. Nem jutottunk el field goal távolságra sem, pedig ott van Walsh akinek nem kell 10 yardra tenni a labdát, 50+-okat is képes hozni. Csak oda 1 alkalmat kivéve nem jutottunk el. Ponder ilyen fal mellett tehetetlen volt, nem hittem volna hogy én védem majd de lássuk be hogy nem védték meg egy pillanatra sem. Amiért hibáztatom hogy az int-ek helyett inkább feküdt volna a labdára vagy dobta volna ki oldalra, még a büntetés is jobb lett volna mint a labdavesztés. A defense egy ideig jól tartotta magát, aztán jöttek a szokásos hullámvölgyek amik talán annak is köszönhetők hogy rengeteget voltak a pályán, a második félidőben elfáradhattak. Jöttek ismét a benyelt yardok a passzokból, és Bush-t sem tudtuk megfogni. Valami hasonlót kellett volna nekünk játszani.....A Bears ellen kíváncsi vagyok lesz e változás, ha nem akkor mikor kezdik fejét követelni Frazier-nek. Nem lennék meglepve ha ezt a szezont nem fejezné be nálunk, szerintem első lesz a ligában akit kirúgnak.
több mint 11 éve
Azért ez nem ígymegy az NFL-ben hogy 1 meccs után jön az eddig retekszar Cassel aztá vegig probaljuk a teljes QB palettát ami van nálunk...Ponder fos volt ez tény de tegnap nem túl sok pozitívat tudok mondani azon kívül hogy AP egy állat...
Oline retekszar addig amíg sz nsm javul tök 8 ki a QB Pondee vagy Cassel vagy hegylakó.
Kerdezedre valaszolva Cassel azért lett idehozva mert kellett egy tapasztaltabb qb Ponder mögé, hogy ha a tavalyi esetmegismétlődik , ne Jow Webbekkel kelljen operálni.
több mint 11 éve
Ertem en...csak fel nem fogom! 😀Csak beirtam,hogy kozben mik mennek facebuksin...Vikingek altalanos velemenye! Pondet Bench...Cassel time! Stb...rengetegen ezeket irjak...
De tolem aztan vegignyomhatjuk mar ezt a 15 meccset Ponderrel!lesz 3-4 W ,aztan ennyi! 😕
Nem lattam KC meccset szaz eve...de ettol fuggetlenul nem ertem ,hogy akkor minek hoztuk Casselt ha akkora retek O is...
Akkor probaltuk volna Ponderrel az egeszet (valoszinuleg ez is lesz...)
es akkor neha Hegylako..esetleg ha minden nagyon veszve akkor Vandenberg...
több mint 11 éve
Edzői stáb elmehet a picsába ha ennyit tudtak egész offseason alatt kitalálni. Ponder szar volt, Lions D-Line meg szétszedte a mi O-Lineunkat.De az edzők elmehetnek a picsába ha ez a kurva okos 2 futás + 1 passz kombót nyomatjuk.
AP 0.9 es átlaggal futott a TDje után, mondjuk amikor megláttam, hogy tényleg kb a kispados CB is már futásra várt a Lions D-ben, erre behúzzuk a WR-t blokkolni ... asszem ekkor kapcsoltam el.
D-nek meg sokszor centiken múlt a nagy play, máskor jobban befognak jönni.
Innen nem nehéz javulni (de hogy mi a picsát csináltnu kaz off seasonban az jó kérdés...).
több mint 11 éve
Tegyük hozzá, hogy nagyon hiányzott Winfield játéka, sajnos Robinson nem képes hozni még egy közepes szintet se a helyén. Tegnap is pl. úgy benyalta az egyik fake end aroundot, a helyén meg ment a játék. Remélem Spielman intézkedik, vagy Allenék repülőre ülnek mint tették azt korábban Favre esetében 😊
több mint 11 éve
Nem értettél meg. Tegnap kompletten szar volt szinte minden. Lehet cserélgetni persze meccsenként a Qb-t de a tegnapi nap nem lett volna jobb senki. Alaptétel kellene legyen, hogy az 5 OL megoldja a 4 DL-t minimum. Vagy futásban vagy passzban. Ha egyikben sem akkor kurva nehéz lesz. Dr egyébként a Lions DL-ja sok csapatoz fog szétszedni. Mert nagyon jók.
több mint 11 éve
ZoliZoltán! Te hányszor láttad Casselt játszani? Ponder hozzá képest egy zseni.
több mint 11 éve
Persze,hogy nem csak Ponder!OL is katasztrofa volt...ahogy minden mas...amiket leirtal! 😕Ketto futas aztan oldalpassz...
FB-n tobb szazan kovetelik a kispadra!!!
Cassel time...stb
több mint 11 éve
Ne haragudjatok de most komolyan csak Ponder szúrta avszemeteket? O-line.? Playhívás? Amikor a telinyomott box mögé behùzza a Wr-t futásnak blokkolni? Már az embermennyiség miatt nem lehet kifutni. Az O-line nem tud passzot védeni éa nincsenek játékok amiket hamar be lehet dobni hosszúra meg nincs idő. A futAs fake után az irányítot rendszeresen kiforgatja a zsebből és mèg azt sem veszi észtevhogy nincs idő kiforogni már nyomás alatt van. Sajnos az O-line nem tudta megoldani a 4 detroiti d-linet sem futásban sem passzvédèsben. Innenetől lehet persze csak a Qb a hibás meg AP is hogy -4 yardon csak két embert tud lecselezni a harmadikat már nem szinte a labda átvételekor. De lássuk be hogy az O alapja hiànyzott tegnap. A védelem pedig a másik történet. Az Lb sor kompletten gyenge volt mias tackle hegyek még Greenwaynél is jó pár. Samford nulla volt futád ellen akárcsak a fal közepe. A végén már a nyomás is meghallt. Nagyon szarpk voltunk a labda mindkét oldalán.
De a szezon még nem dőlt el. Remélem tudunk javulni minden téren.
több mint 11 éve
Pondert most mar rendesen ruhellem!Beszari kis nyomi!!!
Cut! 😀 XD
több mint 11 éve
Értem én, de hihetetlen gáz, hogy képtelenek találni egy átlagos irányítót, aki dörzsöli a kezét, ha 9 embert lát a boxban, és nem szarja össze magát a ténytől, hogy esetleg passzolhatna is.
több mint 11 éve
Igen, Cassel csak szimplán balfasz. Ponder beszari.Go Vikings!Cassel is beszari. Vagyis pánikbeteg. Nyomás alatt nem szarul dönt, hanem egyszerűen nem dönt. Áll. És ott áll. És az anyád már és ott áll és toporog. Megvédi a fal 6 másodpercig és vár.
Másik, amitől Haley hajt tépte. hogy néha annyira megijed snap előtt, hogy időt kér. És ezzel elbukott Haley egy időkérést, amikor volt idő áthívni a palyt vagy bármi. Ne a QB kérjen időt, mert szte lehet hogy jön a blitz. Akkor dobjon a blitz mögé, legyen futás, vagy akármi. Emlékszem, hogy többször vörös fejjel üvöltött vele és igaza volt. Hihetetlen idegesítő tud lenni.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Igen, Cassel csak szimplán balfasz. Ponder beszari.Természetesen Pondert játszatnám a Bears ellen is, mert 1 meccs még kevés megítélni, és Chicagoban úgy se fogunk nyerni, de ha ott se mutat semmit, akkor a kötelező meccsekre (Browns ellen stb.) talán meg kellene adni az esélyt Casselnek is, még akkor is, ha ő is szar.😊Go Vikings!Ezt jól meggondoltad? 😊tüsi91
több mint 11 éve
Cssssss. Jó az nekünk. 😀Természetesen Pondert játszatnám a Bears ellen is, mert 1 meccs még kevés megítélni, és Chicagoban úgy se fogunk nyerni, de ha ott se mutat semmit, akkor a kötelező meccsekre (Browns ellen stb.) talán meg kellene adni az esélyt Casselnek is, még akkor is, ha ő is szar.😊Go Vikings!Ezt jól meggondoltad? 😊tüsi91
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Természetesen Pondert játszatnám a Bears ellen is, mert 1 meccs még kevés megítélni, és Chicagoban úgy se fogunk nyerni, de ha ott se mutat semmit, akkor a kötelező meccsekre (Browns ellen stb.) talán meg kellene adni az esélyt Casselnek is, még akkor is, ha ő is szar.😊Go Vikings!Ezt jól meggondoltad? 😊
több mint 11 éve
Természetesen Pondert játszatnám a Bears ellen is, mert 1 meccs még kevés megítélni, és Chicagoban úgy se fogunk nyerni, de ha ott se mutat semmit, akkor a kötelező meccsekre (Browns ellen stb.) talán meg kellene adni az esélyt Casselnek is, még akkor is, ha ő is szar.😊
több mint 11 éve
A védelem se állt a helyzet magaslatán, Henderson szar volt, a DT-k is. De Pondernek nem szar napja volt, csak szimplán hozta a tavaly év közepi fos játékát. Nem egy elkapáshoz bravúrok kellettek, Simpson is élete meccsét tolta, Jennings is mit kapott el... azok nélkül a játékok nélkül Ponder kb. 140 yard, 3 INT statot mutatott volna fel (önerőből)... szánalom.