New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 5 éve
Nagyon úgy áll hogy Mahomes... oké, jó helyen lesz ott, de itt van a lehetőség, hogy elismerjék végre a Kilencest, még akkor is, ha ez kicsit életműdíj lenne.Jövő héten vajon az Eaglest fogadjuk, vagy a Seahawks jön? Ki mit tippel a wild card körre? Mi lenne jobb nekünk?
több mint 5 éve
HA elmászott. Ennél nagyobb csodát is láttunk már. (Én sem adok sok esélyt, ha én szavaznék, én is Mahonesre nyomnám, még ha meg is szakadna a szívem)A Saints futotta a ligában idén a legtöbb TD-t, összesen 26-ot.Thomas-on kívül nics komolyan vehető red zone célpont, ilyen futók mellett értelemszerű a változás. Részben ezen is mászott el Brees MVP-je.
Ez szerintem pár éve elképzelhetetlen volt, de ma is erösen furcsa...
Kájzerszóze
atapapa
több mint 5 éve
A Saints futotta a ligában idén a legtöbb TD-t, összesen 26-ot.Thomas-on kívül nics komolyan vehető red zone célpont, ilyen futók mellett értelemszerű a változás. Részben ezen is mászott el Brees MVP-je.
Kájzerszóze
több mint 5 éve
A Saints futotta a ligában idén a legtöbb TD-t, összesen 26-ot.Kamara kivette belőle a részét a maga 14-vel 😀
Kájzerszóze
több mint 5 éve
A Saints futotta a ligában idén a legtöbb TD-t, összesen 26-ot.Ez szerintem pár éve elképzelhetetlen volt, de ma is erösen furcsa...
több mint 5 éve
A PFF 7 Saints játékost rakott az év végi All-Pro Csapatábasaintswire.usatoday.com/2019/01/01/2018-all-pro-team-pro-football-focus-drew-brees-alvin-kamara/
Közülük Thomas és Morstead első, míg Brees, Kamara, Ramczyk, Armstead, Lutz a második csapat tagja lett.
több mint 5 éve
Lopott:A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Dobanor
59
Persze, hogy ti is örülhettek majd a Saints győzelmének!Sikerekben gazdag, Super Bowl bajnoki címmel teljes, boldog új évet mindenkinek!Köszönjük szépen a jó kívánságokat New Englandben <3
Dobanor
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Sikerekben gazdag, Super Bowl bajnoki címmel teljes, boldog új évet mindenkinek!Köszönjük szépen a jó kívánságokat New Englandben <3
Dobanor
több mint 5 éve
Dobanor
59
Sikerekben gazdag, Super Bowl bajnoki címmel teljes, boldog új évet mindenkinek!
több mint 5 éve
nemethbence55
426
Josh Hill TE 3évre 8,85 millióért hosszabbítottMásodik számú TE-nek teljesen megfelelő mint ahogy azt idén is bizonyította, de reméljük hogy csak második számúnak tartottuk meg.
kapitnono
több mint 5 éve
new orl
610
Na akkor Dome fild advantage végig a PO-ban, továbbra is áll,hogy Sean-Brees duó otthon még nem kapott ki PO meccsen, reméljük ez a sorozat most sem fog megszakadni....Es Atlanta is inkabb ismeros, mint az AFC csapatainak..
kapitnono
több mint 5 éve
Na akkor Dome fild advantage végig a PO-ban, továbbra is áll,hogy Sean-Brees duó otthon még nem kapott ki PO meccsen, reméljük ez a sorozat most sem fog megszakadni....
több mint 5 éve
Sajnos az utolsó hetekben elúszott neki szerintem, inkább a gyűrű legyen az övé 😀
Matthew99
több mint 5 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Dobanor
59
Ebből a meccsből aztán semmi következtetést nem szabad levonni, de azért picit szemöldökfelhúzós, hogy a kezdő D-n hogy gyalogolt át a Panthers B/C offense...Szerintem már tényleg nem voltak ott fejben, és egyébként sem törték össze magukat a győzelemért. A PO más kávéház, biztos, hogy másképp állnak majd hozzá, aztán majd kiderül, hogy ez mire lesz elég.
PEEtör
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Mi se értjük hogy ez a csapat hogy tett fel 30+ pontot. Annyi hogy nekünk elvileg ez a kezdő O-line 😀 a kezdő cornereink is szinte végig a pályán voltak, mert nincs Depht.
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Ebből a meccsből aztán semmi következtetést nem szabad levonni, de azért picit szemöldökfelhúzós, hogy a kezdő D-n hogy gyalogolt át a Panthers B/C offense...
több mint 5 éve
Dobanor
59
Lemaradt a rag. Nem vagyok...
több mint 5 éve
Dobanor
59
Nem vagy nagy szakértő, elemző, de úgy gondolom, kár volt az a 3. kör Teddyért.
több mint 5 éve
Ennyit a ma estéről. Több szót nem is kell vesztegetni rá.Grat Thomasnak, remélem már megnyugodott 😀
több mint 5 éve
Egy kis bulvár... 😀ez se rossz reklám a főnöktől
www.youtube.com/watch?v=-nfvg1Lkq0s
De tudjátok, miért kell az ilyen reklámoknak nagyon örülnünk?
Mert minél többet csinál ezekből, annál kevesebb fizetéssel meg fog elégedni azokban az év(ek)ben, amikor még játszik... 😀
Rutin
www.youtube.com/watch?v=jhRX7dir9_w
több mint 5 éve
Fizetés?Minden pénzt megér!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Rutin
2 021
Egy kis bulvár... 😀www.youtube.com/watch?v=-nfvg1Lkq0s
De tudjátok, miért kell az ilyen reklámoknak nagyon örülnünk?
Mert minél többet csinál ezekből, annál kevesebb fizetéssel meg fog elégedni azokban az év(ek)ben, amikor még játszik... 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???