New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Kiko Alonso érkezik trade útján.
több mint 6 éve
Banjoval még szerencse, hogy nem hosszabbítottunk márciusban. Ja, nem ide, bocs...
több mint 6 éve
OT poszt kicsit gyengusnak tűnik ha esetleg a kezdők közül valaki megsérül. Bár reménykedem a legjobbak an, hogy Armstead végre kihúz egy szezont sérülés nélkül.

több mint 6 éve
Háromból kettő keretben maradt. 😀 😀Két érdekesebb UDFA, akikből még akár lehet is valami:Egyébként jók a választották, 1-2 még oda is érhet a keretre.
LJ-Humphrey wr Texas
www.youtube.com/watch?v=oEJZsc4WmtI
Carl Granderson DE Wyoming
www.youtube.com/watch?v=IFCtAg334wo&t=109s
kapitnono
Én kiválasztottak közülük hármat akit lekōvetek és szurkolok hátha...
A kertitörpe: Deonte Harris
Ha jól néztem punt és kickoff visszahordásból összehozott 14-et!!
A motor: Kaufusi.
A videók alapján megy mint a gép sosem áll le.
A tömeg: Shy Tuttle.
Neki csak azért mert nem kicsi. 😀😀😀
Fattyu
több mint 6 éve
Illetve igazak lehetnek azok a hírek, hogy a Svájcibicskát főleg TE pozícióban használjuk idén. 😀Butler, Ozigbo, Mack is elküldve.+ TE Griffin aki sérült listán van.
Első kettő meglepő azért, training camp királyai voltak ahogy olvastam, meg preseasonben is jól tolták.
Úgy látom csak 2 TE el megyünk a szezonnak.
kapitnono
Fattyu
Amúgy nagyon belekötni a keretbe nem lehet, eleve teljes volt. Talán Washington helyén Én megporobáltam volna Ozigbo. Igen Butlert is jó lett volna itt tartani.
Mivel elkapok és RB téren SP azért általában jól kavarnak, így biztos okuk volt rá, hogy így döntöttek
Mack viszont mellé volt, nagyon nem jött be az a húzás.
O oldalról még egy dolog ami pici meglepetés, roster fogott Greenidge OT, Ő nekem radar alatt futott be. Valami infó róla?
D oldalon Banjo távozás meglepőbb, de ezek szerint a két draftot DB bejött, legalább is az előszezonban alapján.
A D-ben PatRob a legnagyobb kérdőjel számomra.
több mint 6 éve
Butler, Ozigbo, Mack is elküldve.+ TE Griffin aki sérült listán van.
Első kettő meglepő azért, training camp királyai voltak ahogy olvastam, meg preseasonben is jól tolták.
kapitnono
több mint 6 éve
Butler, Ozigbo, Mack is elküldve.Első kettő meglepő azért, training camp királyai voltak ahogy olvastam, meg preseasonben is jól tolták.

több mint 6 éve
Simán lehet, hogy visszahozzuk majd.twitter.com/ProFootballTalk/status/1167873695567626240A 3. heti főpróbán 5 elkapás, 83 yard. Mondom fasza, akkor idén még több szerepe lesz. Aha, nope 😀
empty taxi
Wyatt
több mint 6 éve
twitter.com/ProFootballTalk/status/1167873695567626240A 3. heti főpróbán 5 elkapás, 83 yard. Mondom fasza, akkor idén még több szerepe lesz. Aha, nope 😀
empty taxi

több mint 6 éve
twitter.com/ProFootballTalk/status/1167873695567626240

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1167862152545259520Nem meglepő szerintem, DL poszton megvagyunk
empty taxi

több mint 6 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1167862152545259520

Madden hates me.
több mint 6 éve
Banjo repült. Azért meglepő, csere S nek meg special team ásznak eléggé király volt

több mint 6 éve
De pöcsök vagytok, hogy tommylee lewis detroitból lett kivágva...Annak is kell lenni 😉
peach
Mondanàm, hogy visszavàrjuk, de valószínű Deonte Harris rostert fog, így Ő lesz idén a kertitőrpênk. És lesz is 4 visszahordott TD-je 😁😁
több mint 6 éve
De pöcsök vagytok, hogy tommylee lewis detroitból lett kivágva...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
twitter.com/NFL_DovKleiman/status/1167536503108644865

Madden hates me.
több mint 6 éve
Rankinst aktiváltuk a PUP ról.Elvileg nem biztos hogy első héten rendben lesz, de legalább nem kell megvárni a hatodik hetet hogy aktiválhassuk.

több mint 6 éve
Egy kis home baseball os qb challange. Hill ebben sem lenne rossz szerintem, szegény teddynek nem nagyon ment 😁twitter.com/Saints/status/1164306244024320002

több mint 6 éve
Most nézd milyen szép logó lett a Saints-é mellettSP letette a voksát kedvenc egyeteme mellettMég egy közös pont <3
twitter.com/Saints/status/1158169673000767489
r.baggio
Gyurma Pappa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Lehet igazad van, de attól rossz volt nézni, hogy egy cousins 2-3 hosszú passzal szétszedte a védelmünket.Ugyanezt akartam kérdezni 😊Látom passzvédelem idén sem lesz....Ezt most egy preseason meccsből?
kapitnono
PEEtör
Ne kezdjük már a károgást, plzplzplz. Jordan nem játszott, a legtöbb kezdő 12 snappet kapott, 3 LB-vel játszottunk, amit szinte sosem játszik a csapat, ráadásul Kaden Ellis and Porter Gustin volt a "kezdő".
Gyurma Pappa

több mint 6 éve
Ugyanezt akartam kérdezni 😊Látom passzvédelem idén sem lesz....Ezt most egy preseason meccsből?
kapitnono
PEEtör
Ne kezdjük már a károgást, plzplzplz. Jordan nem játszott, a legtöbb kezdő 12 snappet kapott, 3 LB-vel játszottunk, amit szinte sosem játszik a csapat, ráadásul Kaden Ellis and Porter Gustin volt a "kezdő".
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 6 éve
Látom passzvédelem idén sem lesz....Ezt most egy preseason meccsből?
kapitnono
több mint 6 éve
twitter.com/daringsharpe/status/1160707487408041984

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.