New Orleans Saints
Persze a Sky csak fizetősen adja és idén game pass-t se vettem, elég volt a RedZone.
Van annyi rutin a Kapitányban és a kapitanyokban hogy ne legyen arcoskodas és behuzzuk a meccset.
Azért tegnap is megállt a Mahomes - mozdony tehát első félidőben kell szépen elhúzni (mondjuk 3 TDvel megbekelek). Falon áll vagy bukik.
Boys meg telesirhatja a párnát mikor megyünk a Rams ellen megint.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
Nem aggódok, de simán benne van, hogy pofára esek. 2010-ben sem aggódtam igazán Seattle felé tartva, szóval nem én vagyok a jó barométer. Bár azóta, nincs olyan meccsünk underdog ellen, amin ne aggódnék. Szóval most hogy írom ezt, el is kezdtem aggódni.
Remélen Sean is így áll hozzá.
*szerk: látszik, még írni is alig tudok, kicsit lehet hogy izgulok-e? 😊
Szerkesztette: Gyurma Pappa
Ki hol nézi ma a meccset?
A Chiefs win várható volt, ahogyan a Rams győzelme is. Így is, úgy is már csak visszavágókat játszunk. Ma és az NFC döntőben is, ha odaértünk. Azt sajnálom azért, hogy a Dallas ellen már nem javíthatunk.
Who Dat!
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Armstead 3 hetet pihenhetett reméljük neki az elég volt, a többieknek "csak" 2 hét jutott, reméjük kitart az egészség meg az erő, mert ha ők együtt vannak akkor top 3 OL-ben vagyunkEgyetértek.Remélhetőleg ez már inkább porhintés...legyen
Rutin
bár kicsit tartok attól hogy megint felállunk full első sorral, aztán az első negyed végén már azon pislogunk, hogy hány falember bevethető még a padról.
atapapa
Konkrétan ezen az egységen fog múlni a meccsünk. Ha megmarad a fal ereje a 2. félidőre, akkor nyerünk.
Rutin
Egyetértek.Remélhetőleg ez már inkább porhintés...legyen
Rutin
bár kicsit tartok attól hogy megint felállunk full első sorral, aztán az első negyed végén már azon pislogunk, hogy hány falember bevethető még a padról.
atapapa
Konkrétan ezen az egységen fog múlni a meccsünk. Ha megmarad a fal ereje a 2. félidőre, akkor nyerünk.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
így állunk mostBiztos, h nem 100% (ami szomorú egy hét extra pihivel), de ez szerintem inkább elővigyázatosság, mint komoly baj jele.
a kezdő fal azért most is LP
atapapa
Remélhetőleg ez már inkább porhintés...legyen
Rutin
így állunk mostRemélhetőleg ez már inkább porhintés...
a kezdő fal azért most is LP
atapapa
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
Ezen nincs mit megerősíteni, tipikus Payton.That's my headcoach 😊
atapapa
Most nagyon nyugodtan várom ezt a meccset, ha nem tudunk nyerni, akkor teljesen mindegy, de most valamiért úgy érzem, hogy nem lesz gond. Aztán max. koppanok 😊
Mert a támadófalban hasznosabbak | (miért nem lehet a tweet szövegében boldolni 😕 ) |Komoly baszki h 4kezu biztonsagioreitek is vannak. Miert nem elkapot jatszanak inkabb? 😀From sources:
— Jon DeTrinis (@JonDeTrinis) 2019. január 9.
Yesterday, 4 armed guards entered the @saints locker room, with Coach @SeanPayton wheeling the Lombardi trophy on top of $225k in cash.
Coach then said: “Y’all want this???”
“Win 3 F’n games.”
The locker room erupted. $225k is each player’s SB bonus. #WHODAT
PEEtör
Borbinho
Mert, mint tudjuk, Brees a pályamunkásból is sztárelkapót tud csinálni! 😊Komoly baszki h 4kezu biztonagioreitek is vannak. Miert nem elkapot jatszanak inkabb? 😀From sources:
Yesterday, 4 armed guards entered the @saints locker room, with Coach @SeanPayton wheeling the Lombardi trophy on top of $225k in cash.
“Win 3 F’n games.”
PEEtör
Borbinho
Jah! ...és pontosabb, mint egy íjjász! 😀😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
Komoly baszki h 4kezu biztonsagioreitek is vannak. Miert nem elkapot jatszanak inkabb? 😀From sources:
“Win 3 F’n games.”
PEEtör
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
a facen olvastam ezt, ott már bounty csoki van kitéve, meg a kérdés, hogy kitől szereztek Lombardit....mi nem a Falcons vagyunk, hogy be kell mennünk a Lombardi-kölcsönzőbe, nekünk van olyanunk a szekrénybe
Kájzerszóze
Amúgy az NFL fizet bónuszokat a rájátszás-meccsekért, amelyik csapat nyeri az SB-t, annak a játékosai kb. két kilót kapnak összesen.
Lol Kájzer, a csokit én raktam ki, nem kell mindent komolyan venni. Csak egy reakció volt arra a hülye hozzászólásra.Teeee
EasyGhost
jajj de nagy az állatkert.
Gondolom még nem volt elég rég és még néhány évig jön majd a bounty téma..... Miért is?
1. nem is volt kétséget kizárólag bizonyítva
2. komoly büntetést szabott ki GODell. Másra nem, bár több tanú mondta, hogy volt másutt is ilyen játék, hecc, stb, amit senki sem vett komolyan.
3. a liga által kirótt büntetést mindenki letöltötte, évekkel ezelőtt. a magyar jog is ismeri a mentesülést a büntetett előélethez fűződő hátrányos következmények alól témát: akár kegyelemmel, akár bizonyos idő elteltével megtörténik. itt mégsem történik meg, ennyi év után is erről papolnak....
4. ez egy ügy volt. Pl a Peccnek hány gate ügye volt? azok miért lettek elfeledve ha ott sem történt amúgy semmi, mert az sem biztos?
Rossz olvasni, hogy szeretett csapatunk ilyenekkel mocskolják még most is. Idén, ha SB-t nyerünk, akkor mi lesz utána? Újabb botrány?
Arra biztosan emlékeztek, hogy amikor egy rossz játék miatt SP lába tört az oldalvonal mellett, mankóval is ott volt mindig. Ez a sportember. Ezért van állása és nem kell nekünk azzal küzdeni most mint sok más csapatnak hogy ki lesz a HC?
Minden ilyen felhajtás csak rosszindulat, de az emberek ilyenek. irigyek a sikerre és nem látják, mennyi munka van benne.
Nyerjünk vasárnap, nem kell 40 ponttal. Csak szépen, szerényen, biztosan. Aztán nyerjünk egy héttel később a Rams/Cowboys ellen is ugyanígy. Aztán marad a SB, ott meg nyomjuk le a Coltsot, vagy ha az ismétlés nekik nem sikerül, bárki mást... mindegy. De nagyon bízok abban, hogy ha ez a siker összejön, nem lesz, aki bemocskolja utólag....
bocs ha hosszú voltam, de nézzétek meg az új anyaoldalunk - fűzővel kifelé - facebook oldalát. A kommenteket arra, hogy SP motiváció úgyben bevitte a trophyt, hogy ha ez kell, akkor nyerjetek meg 3 meccset.... Mert ez sokaknak a bountyt jelenti és nem a motiváció, jutalom, elismerés, prémium... stb dolgot.