New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 5 éve
Gratula, jobb csapat vagytok. Lehet hogy Foles király a PO-ban, de ellenetek eddig 2/0 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Huhhhhhh
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Gusztustalan volt, ahogy kijöttünk az öltözőből (vagy inkább ki sem). Ment a fogadkozás egész héten, hogy neeeeem, dehogyis, ugyaaaan, hova gondolnak, 1000 fokon fognak égni az első perctől. Hát égtek is, csak az Eagles égette őket.Minden szavaddal egyetértek, én a végén azért a FG előt 3rd downnál, inkább rámentem volna, hogy legyen passz és próbáljuk meg a 1st down-t. Nem jött be a FG és majdnem ráfáztunk.
Dícsérném Paytont, mert nagyon kellettek a meccsfordításhoz az óriási golyói, de ez a meccskezdés vastagon az ő sara, és ha 21-0 van, onnan sokkal másabb lehetett volna a sztori.
Mindegy, túl vagyunk ezen is, a Rams ellen (is) kutya nehéz lesz.
PEEtör
Összességében szerintem megérdemeltük, első negyedi alvás után visszajöttünk a meccsbe és nyertünk is.
És MT13 nem ember!!
több mint 5 éve
Majréztam hogy NFC-elsőként one and done lesz, szerencsére megúsztuk. Egy Rams ellen ez már kevés lesz.
De nyertünk, köldököt nézni ráérünk később.
több mint 5 éve
Remélem kellő alázattal megyünk neki a következőkben...
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Gusztustalan volt, ahogy kijöttünk az öltözőből (vagy inkább ki sem). Ment a fogadkozás egész héten, hogy neeeeem, dehogyis, ugyaaaan, hova gondolnak, 1000 fokon fognak égni az első perctől. Hát égtek is, csak az Eagles égette őket.Dícsérném Paytont, mert nagyon kellettek a meccsfordításhoz az óriási golyói, de ez a meccskezdés vastagon az ő sara, és ha 21-0 van, onnan sokkal másabb lehetett volna a sztori.
Mindegy, túl vagyunk ezen is, a Rams ellen (is) kutya nehéz lesz.
több mint 5 éve
Gratula szedjétek szét a Ramst
több mint 5 éve
Fos hívások és a védelem még keresi a labdát.Biztos altatunk.
Inkább alszom hátha szerencsét hoz.
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
de meg van az a tuljadonságunk, hogy szeretjük izgalmassá tenni.Akármi lesz a vége, azért szeretnék gratulálni ehhez a kezdéshez. Ennél nehezebben lehetne parádésabb.
PEEtör
több mint 5 éve
Szeretnék egy hasonlóan unalmas hazait, mint az előző három meccs volt. Aludni szerintem ígyse-úgyse tudok majd, akkor legalább holnap boldog napom legyen
több mint 5 éve
Dehogy, ezt a Kasszás Erzsi hozta.De mi az a sok szemét papír az ékszer és a trófea között?Icuka küldte a CBA-bol.
😀😀😀😀
zemanla
Kájzerszóze
Csupa egydolláros, azt hiszem a srácok a győzelem után a sztriptíz bárba mennek.
több mint 5 éve
Az összes favorit, akiknek a meccsét előzetesen nem lehetett simára várni, ledózerelte az ellenfelet. Aztán itt vagyunk mi, akiknek relatíve simára várja a közvélemény a meccset... nem bánnám, ha mehetnék félidőben aludni, de meg van az a tuljadonságunk, hogy szeretjük izgalmassá tenni.Úgyse mész aludni....
Üsse kavics, csak menjünk tovább!
PEEtör
Kávé, monster.
több mint 5 éve
Srácok, jó szórakozást s győzzünk mi 😛 😉
több mint 5 éve
De mi az a sok szemét papír az ékszer és a trófea között?Icuka küldte a CBA-bol.
😀😀😀😀
zemanla
több mint 5 éve
Az összes favorit, akiknek a meccsét előzetesen nem lehetett simára várni, ledózerelte az ellenfelet. Aztán itt vagyunk mi, akiknek relatíve simára várja a közvélemény a meccset... nem bánnám, ha mehetnék félidőben aludni, de meg van az a tuljadonságunk, hogy szeretjük izgalmassá tenni.Szabi ki van kérve holnapra 😀
Üsse kavics, csak menjünk tovább!
PEEtör
De azért tényleg az összes meccs amit néztem elég hamar eldőlt, semmi izgalom nem volt kivéve a múlt heti eagles meccs.
Remélem azért nem a kedvenc csapatom meccsén kell pont szívrohamot kapnom az izgalomtól 😀
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Az összes favorit, akiknek a meccsét előzetesen nem lehetett simára várni, ledózerelte az ellenfelet. Aztán itt vagyunk mi, akiknek relatíve simára várja a közvélemény a meccset... nem bánnám, ha mehetnék félidőben aludni, de meg van az a tuljadonságunk, hogy szeretjük izgalmassá tenni. Üsse kavics, csak menjünk tovább!
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Hát na, ez azért eléggé jól néz ki, még engem is megvett volna ezzel. 😀Sean pár napja ezzel motiválta a népet 😀Ott csillog a gyűrű is! 😀😀
pbs.twimg.com/media/DwyqRqwWwAEfV5S.jpg
kapitnono
Minden elfogultsàg nélkül ez bszott jó motivàciós ötlett volt!
Fattyu
több mint 5 éve
Rutin
2 021
Utálom, ha mi vagyunk az egyértelmű esélyesek egy fontos meccsen. Mondjuk tavaly a Panthers ellen a Wild Cardban is mi voltunk, és ott nem volt gond.All in all azért azt gondolom, hogy ma sem lesz gond.
Ted Ginn vagy Taysom Hill nagy meccsét várom.
Szerkesztette: Rutin
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
De mi az a sok szemét papír az ékszer és a trófea között?😀😀😀😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
Sean pár napja ezzel motiválta a népet 😀Ott csillog a gyűrű is! 😀😀
pbs.twimg.com/media/DwyqRqwWwAEfV5S.jpg
kapitnono
Minden elfogultsàg nélkül ez bszott jó motivàciós ötlett volt!
több mint 5 éve
Ez az esélyesség terhe.Ha nyerünk, az természetes.
Ha kikapni, óóóriási meglepetés.
Írja majd a sajtó...
Nah, ezt a másodikat nem szeretném olvasni. Nem szeretem az ilyen tipikus amerikai nyálas storykat.
Szóval, húzzuk csak be szépen!
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Én is csatlakozom az izgulók soràba.😀😂Én nem tudom mit csináljak magammal, nem tudom kivárni ezt a pár órát meccsig. 😀
Sok volt ez a "3 hét" kihagyàs és csak azt nézni, hogy màsok küzdenek.
Ràadàsul miénk az utolsó meccs ebben a körben, csak hogy még fokozzàk az izgalmakat.
A meccsről nem tudnék màr Én sem okosat mondani.
A Sasok nagyon felszívtàk magukat. Mi meg ha adjuk magunkat akkor nagyon jók vagyunk. Durva meccs lehet.
Fattyu
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
Én is csatlakozom az izgulók soràba.😀😂Sok volt ez a "3 hét" kihagyàs és csak azt nézni, hogy màsok küzdenek.
Ràadàsul miénk az utolsó meccs ebben a körben, csak hogy még fokozzàk az izgalmakat.
A meccsről nem tudnék màr Én sem okosat mondani.
A Sasok nagyon felszívtàk magukat. Mi meg ha adjuk magunkat akkor nagyon jók vagyunk. Durva meccs lehet.
több mint 5 éve
youtu.be/f8eVQclLL5wHa még nem láttátok. Ilyen jo hangulatot kérek az öltözöbe ma is. Meccs utánra.