New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 6 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
több mint 6 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job
Akkor most visszatért végül mindenki? 😊
Wyatt
Nem..... 😕

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Akkor most visszatért végül mindenki? 😊

több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 072
Érdekes meccs volt. Watsonnak hatalmas meccse volt, én nem sokszor láttam játszani, de el kell ismerni, hogy nagyot ment. Alapvetően nem játszott rosszul a védelem, Rankins nagyon kell majd vissza a fal közepére, mert ott tényleg sebezhető a védelem. Hopkins többször megverte ML-t, aki szokásos éveleji formájában van, valahogy meg kéne oldani, hogy ez a "rozsda" ne legyen rajta az első két héten.

Egészen jól ment minden Brees INT-ig, ott nagyon elkapta a fonalat a Texans. Úgy vezettek 14-3-ra, hogy egyébként nem játszottunk kimondottan rosszul. Oké, jól sem, de nem volt az a fejetlen kacsa módjára rohangálás, mint tavaly a TB ellen.

Ginn meg élete meccsét hozza, az idény első meccsén, tartogathatná ezt a játékot az idény végére...

A következő két héten túl kell lenni, ha 1-1-t hoz a csapat a következő két héten, én személy szerint elégedett leszek, de nem dőlök a kardomba 0-2-től sem, rikta fos menetrend ez így, 4 hét alatt 4 top 10 csapat, 2-2-es mérleggel is elégedett lennék.
Gyurma Pappa
A szokàsos idény eleji meccsünk volt, de sokkal jobban hoztuk le mint az előző években. 😁😏
Véleményem szerint annak köszönhető, hogy a csapat sokat nem vàltozott, így ha még rosdàsan is de megoldottuk. Pedig tényleg jól toltàk Hopkinsék. Ezen a meccsen jól jàtszottak.
Annyit mutatott a meccs még hogy nem törtünk meg, pedig voltak akik ezt irogattàk, de a végjàték màst mutatott. Küzdöttek rendesen!
Az O:
- Cook jól szàlt be
- Ginn még mindig jó a hàznàl.
- A fal első meccshez képest egész pofàs volt, pedig nem volt könnyű nekik.
- MT-ben is volt egy kis rozsda, de azért hozott pàr yardot.
- Hill, hàt na... 😁😏
- KAMARA viszont csúcsformàban tolta, ahogy futott élmény volt nézni!
Amit művelt, huh, làtszott rajta a külön edzés. eredménye!

A D:
Nekik nehezen àllt össze a meccs és inkàbb 2. félidőre. Itt azért dolgozni kell rendesen még. Tényleg kell Rankins visszatérése és Onyemata is 😁. Nagyon itt kiemelni embert nem tudok.
Az egész csapatrész azért összehozott pàr sacket illetve egy INT.
Ezért dicséret illeti Őket.
A Houston utolsó jàtékàt viszont benyeltük rendesen. Én úgy gondolom ez picit DA hibàja, szerintem rossz jàtékokat hívott.
Egy embert mégis kiemelném:
Hendrickson, csereként nagyon jól szàllt be!

ST:
Morstead soha nem rozsdàs. 😁
Lutz kihagyott egy kihagyható FG-t, de megnyerte a meccset!!
Harissel dolgozni kell még, voltak kezdő hibài, de jó lesz.

Buta büntetések még mindíg vannak, ezek valahogyan nem tudnak elmaradni! 😁

több mint 6 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 619 — zászló zászló szív
Érdekes meccs volt. Watsonnak hatalmas meccse volt, én nem sokszor láttam játszani, de el kell ismerni, hogy nagyot ment. Alapvetően nem játszott rosszul a védelem, Rankins nagyon kell majd vissza a fal közepére, mert ott tényleg sebezhető a védelem. Hopkins többször megverte ML-t, aki szokásos éveleji formájában van, valahogy meg kéne oldani, hogy ez a "rozsda" ne legyen rajta az első két héten.

Egészen jól ment minden Brees INT-ig, ott nagyon elkapta a fonalat a Texans. Úgy vezettek 14-3-ra, hogy egyébként nem játszottunk kimondottan rosszul. Oké, jól sem, de nem volt az a fejetlen kacsa módjára rohangálás, mint tavaly a TB ellen.

Ginn meg élete meccsét hozza, az idény első meccsén, tartogathatná ezt a játékot az idény végére...

A következő két héten túl kell lenni, ha 1-1-t hoz a csapat a következő két héten, én személy szerint elégedett leszek, de nem dőlök a kardomba 0-2-től sem, rikta fos menetrend ez így, 4 hét alatt 4 top 10 csapat, 2-2-es mérleggel is elégedett lennék.

több mint 6 éve
Pont arra keltem, hogy Stills lehúzta a TD-t. Aztán meg hogy Lutz bevágja 58-ról 😊 KV mellé jó volt 😊

több mint 6 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
Hiányzott ez a stressz éjjelente... 😀

Mintha egy kibaszott PO meccs lett volna

Szerkesztette: EasyGhost
több mint 6 éve
Nem rossz idénykezdet, egy győzelemmel egyből csoport élén vagyunk.
PEEtör
Öszintén nem gondoltam, hogy a csoport ma 0 W-nel zár. Én úgy "számoltam", hogy két rivális is győz.

Ingram meg 107y, 2TD, igaz a delfinek ellen...

több mint 6 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Nem rossz idénykezdet, egy győzelemmel egyből csoport élén vagyunk.
több mint 6 éve
Edwards, Rankins, és szerintem Robertson is kihagyja a hétfői meccset.

több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
 twitter.com/HerbieTeope/status/1170407653748695045?s=19
több mint 6 éve
diceman New Orleans Saints 495 — csiramokus@gmail.com
A szezon végi történések miatt csak messziről, de WHO DAT

csak szép csendesen

több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 198 — WHO DAT!!!!
Egy kis kedvcsináló a szezonhoz 😀

youtu.be/odqNJmCrhhQ

több mint 6 éve
Női olvasóinknak üzenem, hogy MT szerepelt az ESPN Body issue-ban (én Katrin Davidsdottir miatt nézegettem, a félreértések végett 😀 )

több mint 6 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Ozigbo tényleg annyira ígéretes volt itt, hogy miatta olyan izgatott a Jags twitter? Mert konkrétan akár 2. de legrosszabb esetben is 3. számú RB nálunk jelenleg. (Igen "remekül" néz ki a Jags RB depth chart - a Fournette mögötti 3 emberünk 5 éles NFL carryvel rendelkezik karrierjük során - már 3-an együtt összesen...).
iktriad
De legalább Fournette nem sérülékeny... Illetve... Izé... 😀

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 923 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ozigbo tényleg annyira ígéretes volt itt, hogy miatta olyan izgatott a Jags twitter? Mert konkrétan akár 2. de legrosszabb esetben is 3. számú RB nálunk jelenleg. (Igen "remekül" néz ki a Jags RB depth chart - a Fournette mögötti 3 emberünk 5 éles NFL carryvel rendelkezik karrierjük során - már 3-an együtt összesen...).
iktriad
Igen ígéretes volt. 😪
Höri említette valahol, ha jól emlékszem, hogy rá figyelni kell ha esetleg pályára kerül.
Valamiért nem Ő lett a 3.
Fattyu
Most hogy mondod, nekem is dereng valami hasonló róla. Ahogy olvasom , mindenki nagyon örül, hogy hozzánk került.
több mint 6 éve
iktriad
Igen ígéretes volt. 😪
Höri említette valahol, ha jól emlékszem, hogy rá figyelni kell ha esetleg pályára kerül.
Valamiért nem Ő lett a 3.

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 923 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 6 éve
Úgy néz ki Mack-et sem engedjük el, hàtha PS-ben fel lehet hozni.
Arnold és Humphrey is visszajött.

Talàn ez jó lista:
Tight end Alize Mack
Wide receiver Lil’Jordan Humphrey
Tight end Dan Arnold
Wide receiver Emmanuel Butler
Offensive lineman John Leglue
Defensive back T.J. Green
Defensive lineman Mitchell Loewen
Wide receiver/running back Taquan Mizzell
Offensive lineman Derrick Kelly
Defensive back Terrell Williams Jr.

több mint 6 éve
Butlert legalább visszahoztuk PS ba, Ozigbo t claimelte a Jaguars.

több mint 6 éve
Kiko Alonso érkezik trade útján.
Beki
Vince Biegel ment cserébe, szal gyakorlatilag ingyért érkezik. A tehetség ott van, de ha nem is lesz kezdő, korrekt csere lehet.
PEEtör
Szerintem is max korrekt csere lesz, mert sérülés nélkül, bőven Davis, Anzalone, Klein a kezdő. Ráadásul ugye sokat játszunk 3 S felállásban, nickelbackel és van hogy csak 2 lb van a pályán.
kapitnono
+ Elliss aki szintén jónak tünik.
Van variációnk egyelőre bőven.

több mint 6 éve
Annak idején szerettem volna ha draftoljuk. Mondjuk annyira nem baj hogy nem 😀
Gyurma Pappa
Vilma után évekig mennyit "könyörögtünk" egy jó LB-ért. 😀
Most így egész pofás LB állományunk lett!

több mint 6 éve
Annak idején szerettem volna ha draftoljuk. Mondjuk annyira nem baj hogy nem 😀

több mint 6 éve
Beki
Vince Biegel ment cserébe, szal gyakorlatilag ingyért érkezik. A tehetség ott van, de ha nem is lesz kezdő, korrekt csere lehet.
PEEtör
Szerintem is max korrekt csere lesz, mert sérülés nélkül, bőven Davis, Anzalone, Klein a kezdő. Ráadásul ugye sokat játszunk 3 S felállásban, nickelbackel és van hogy csak 2 lb van a pályán.

több mint 6 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Beki