New Orleans Saints
Ezen nincs mit megerősíteni, tipikus Payton.From sources:
— Jon DeTrinis (@JonDeTrinis) 2019. január 9.
Yesterday, 4 armed guards entered the @saints locker room, with Coach @SeanPayton wheeling the Lombardi trophy on top of $225k in cash.
Coach then said: “Y’all want this???”
“Win 3 F’n games.”
The locker room erupted. $225k is each player’s SB bonus. #WHODAT
PEEtör
Nem hinném hogy gondot jelentene másnap megvenni a teljes kiörlésű kenyeret 😀225k*53=13.5m USD???From sources:
Yesterday, 4 armed guards entered the @saints locker room, with Coach @SeanPayton wheeling the Lombardi trophy on top of $225k in cash.
“Win 3 F’n games.”
PEEtör
Nem gyenge... Gayle mami rendesen zsebbe nyúlna...
Rutin
"From sources", szóval érdemes fenntartással kezelni, de vagány sztori.225k*53=13.5m USD???From sources:
“Win 3 F’n games.”
PEEtör
Rutin
225k*53=13.5m USD???From sources:
“Win 3 F’n games.”
PEEtör
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
From sources:
“Win 3 F’n games.”
Nah, ez biztos! 😁Egyébként, inkább a vasárnapi meccsre koncentráljuk, a jövő évi rosterrel, ráérünk (remélem) foglalkozni februárban! 😊Oda koncentrálunk.
zemanla
De arról nincs mit beszélnünk, mert vagy nyerünk vagy bukunk 😀😀🍻
Fattyu
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
Egyébként, inkább a vasárnapi meccsre koncentráljuk, a jövő évi rosterrel, ráérünk (remélem) foglalkozni februárban! 😊Oda koncentrálunk.
zemanla
De arról nincs mit beszélnünk, mert vagy nyerünk vagy bukunk 😀😀🍻
AK-ert biztos ad rozsaember egy picket.Azt adhatott volna drafton is, már akkor reklamáltam...sztem ha Ajayi jól gyógyul, s Sproles marad meg CC, s esetleg Adams, nem vszínű h hozunk futót. Ha csak nem Shady back.
Janek
No vasárnap jó szórakozást, ha lehet mértékkel méltósángukat megőrizve bánjatok velünk 😉
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
Oké, kitől válunk meg, akiért adnak is valamit?O részről nem hinném, hogy bárkinek is felmerülne a neve, mert nem tudnánk olyan értéket kapni érte amivel lehet pótolni. Max Armstead lenne akit a folyamatos sérülései miatt elgondolkodnék rajta, de ha egészséges top 3 LT, nehéz lenne pótolni, meg nyilván a többi csapat is tudja a kórlapját, nem hinném, hogy folyamatos séülések miatt sokat adnának érte.
O: Kamara, Line, MT, Ramczyk, Ginn, Armstead, Peat, Unger, Warford
D: Apple, Davenport, Rankins, Jordan, Coleman, Davis, Klein, PatRob
Kájzerszóze
D részről meg Aple-ért nem hinném hogy többet kapnánk mint amit adtunk érte, Davenport Rankins Jordan Davis szerintem érinthetetlen, Klein Coleman max aki mehetne, d értük sem adnának olyan sokat, hogy az első két nap valamelyikén választhassunk a drafton
O: Kamara, Line, MT, Ramczyk, Ginn, Armstead, Peat, Unger, Warford
D: Apple, Davenport, Rankins, Jordan, Coleman, Davis, Klein, PatRob
2nd round 5th round 6th round (via New York Jets) 6th round 7th round (via Cleveland Browns) 7th round
De:
There are still almost four months to go until the 2019 draft, so it’s unlikely the Saints go into draft day with just these few selections. Saints coach Sean Payton commented earlier in the season that “we’ll find a way to get a draft pick back. That’s easy to do.”
In the past, that’s meant trading away a key piece of the offense — guys like tight end Jimmy Graham, running back Darren Sproles and wide receivers Kenny Stills and Brandin Cooks. Who’s next?
TE kell, RB bárhonnan lesz óccón, falemberből sosem elég - lásd az idei sérüléseket - és a CB/S minőség/mennyiség rendben van?
Coleman igen jó igazolás volt.....
No meg legalább egy TE. 😀Nálunk nem nagyon fog elmenni senki, a rosteren szinte ugyanaz lehet, Ingram el kell egyedül hosszabbítani, meg a védelembe kell egy kis erősítés, és bőven ott lehetünk megint.Az edzőkeringő alapján jövőre -rövid kisiklás után- ismèt az NFC South lesz a legdurvább csoport (akár 3 PO hely?).gondolom a Saints, Panthers, Bucs hármasra gondolsz.....😀
PEEtör
Kájzerszóze
kapitnono
Vérfrissítés meg mindíg kell, úgyhogy lesz variáció más posztokon. A drafton falember és RB biztos jön és el is kōltöttük a pickjeinket. 😎
Nálunk nem nagyon fog elmenni senki, a rosteren szinte ugyanaz lehet, Ingram el kell egyedül hosszabbítani, meg a védelembe kell egy kis erősítés, és bőven ott lehetünk megint.Az edzőkeringő alapján jövőre -rövid kisiklás után- ismèt az NFC South lesz a legdurvább csoport (akár 3 PO hely?).gondolom a Saints, Panthers, Bucs hármasra gondolsz.....😀
PEEtör
Kájzerszóze
Az edzőkeringő alapján jövőre -rövid kisiklás után- ismèt az NFC South lesz a legdurvább csoport (akár 3 PO hely?).gondolom a Saints, Panthers, Bucs hármasra gondolsz.....😀
PEEtör
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
Igen, a kulcsjátékosoknak volt 3 hetük pihenni, reméljük Armstead is rendbe jött ennyi idő alatt, és a PO-ra rendben lesz.A front oké, de az egészséges falunk a legjobb a ligában. A secben meg Maddoxra dobálva Trubisy-Robinson kombó szészopatta őket, akkor Brees-Thomas mire lesz képes?Az eaglest szerintem ugyanúgy kivégezzük, mint annak idején a cardinalst a div. körben.Hát én most néztem az ismétlést és elég jól mentek. A front eddig is jó volt, hátul pedig a sok sérülés ellenére eléggé haraptak. Támadásban pedig úgy tűnik nem lehet őket leírni Folessal meg Pedersonnal. Szerintem direkt törik össze Wentzet a rájátszásra hogy ott a friss Foles új gameplannel agyonvágjon mindent. Szóval legyen igazad de én egy izzadós győzelmmel is megelégszem.
HajduImre
Matthew99
Én nem tartok tőlük, nyernünk kell, jobbak vagyunk papíron is (én nem annyira hozom ki a pontozást sem, mint Gyurma 😊 )
PEEtör
Mi vagyunk otthon, bárki jönne hozzánk a Dome-ba mi lennénk az esélyesebbek nem is kérdés. Csak ezt meg is kell mutatni a pályán, és reméljük a legjobbakat 😀
Legyen igazatok. Inkább ti mondjátok nekem, hogy nalátod mint fordítva.A front oké, de az egészséges falunk a legjobb a ligában. A secben meg Maddoxra dobálva Trubisy-Robinson kombó szészopatta őket, akkor Brees-Thomas mire lesz képes?Az eaglest szerintem ugyanúgy kivégezzük, mint annak idején a cardinalst a div. körben.Hát én most néztem az ismétlést és elég jól mentek. A front eddig is jó volt, hátul pedig a sok sérülés ellenére eléggé haraptak. Támadásban pedig úgy tűnik nem lehet őket leírni Folessal meg Pedersonnal. Szerintem direkt törik össze Wentzet a rájátszásra hogy ott a friss Foles új gameplannel agyonvágjon mindent. Szóval legyen igazad de én egy izzadós győzelmmel is megelégszem.
HajduImre
Matthew99
Én nem tartok tőlük, nyernünk kell, jobbak vagyunk papíron is (én nem annyira hozom ki a pontozást sem, mint Gyurma 😊 )
PEEtör
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
A front oké, de az egészséges falunk a legjobb a ligában. A secben meg Maddoxra dobálva Trubisy-Robinson kombó szészopatta őket, akkor Brees-Thomas mire lesz képes?Az eaglest szerintem ugyanúgy kivégezzük, mint annak idején a cardinalst a div. körben.Hát én most néztem az ismétlést és elég jól mentek. A front eddig is jó volt, hátul pedig a sok sérülés ellenére eléggé haraptak. Támadásban pedig úgy tűnik nem lehet őket leírni Folessal meg Pedersonnal. Szerintem direkt törik össze Wentzet a rájátszásra hogy ott a friss Foles új gameplannel agyonvágjon mindent. Szóval legyen igazad de én egy izzadós győzelmmel is megelégszem.
HajduImre
Matthew99
Szerkesztette: PEEtör
Vegas szerint 8 pontos favoritok vagyunk. Nekem elég ha héttel nyerünk pl.Nekem elég, ha nyerünk
Kájzerszóze