NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New Orleans Saints

45 feliratkozó

több mint 9 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 066 — #neverpunt
Brees stílusosan jubilált.
Tudom, hogy a Dallas ebben a formában nem egy világverő offense, de ezek a csikók a védelemben....
Ilyenekkel a horizonton könnyebb szívvel ki lehet bekkelni egy vesztes szezont.

több mint 9 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
oh, pedig terveztem, hogy alszom a meccs helyett... de erre kíváncsi vagyok

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 9 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Saints QB Drew Brees, S Jairus Byrd, CB Keenan Lewis, LB Dannell Ellerbe, DE Cameron Jordan all ACTIVE tonight vs. Cowboys. This will be the 2015 debut for Byrd, Lewis and Ellerbe and the first time Byrd has played since Week 4 of last season. Coach Sean Payton said those defensive players could be on a “pitch count” since they’ve been out for so long.
több mint 9 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
Cooks is probable, de fullon nyomta az edzést.
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 134 — WHO DAT!!!!
Saints Officially list Drew Brees as probable. Byrd, Ellerbe, Keenan Lewis, Cam Jordan have same designation. G Jahri Evans ruled out.

több mint 9 éve
Drew Brees fog kezdeni a cowboys ellen Sean nyilatkozta alapján

több mint 9 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
 profootballtalk.nbcsports.com/2015/10/01/jimmy-graham-congratulates-akiem-hicks-on-leaving-saints/
Amadeus91
Valahol megértem Jimmyt, valószínűleg szeretett itt játszani, aztán hátába kapta a bicskát.
EasyGhost
A tweet pszichológiája alapján biztos, hogy szeretett itt játszani, csak ennek nem ez a módja. 28 évesen baszki, mint egy sértődött ötéves kislány.
PEEtör
Valszeg véletlenül tette publikussá... Csak Hicks-nek szánta, de félrenyomott a telefonján. 😀 😀 😀

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
 profootballtalk.nbcsports.com/2015/10/01/jimmy-graham-congratulates-akiem-hicks-on-leaving-saints/
Amadeus91
Valahol megértem Jimmyt, valószínűleg szeretett itt játszani, aztán hátába kapta a bicskát.
EasyGhost
Így van. És egészen idén nyárig a liga egyik sztárja volt, most pedig egy a blokkoló TE-ek közül...

több mint 9 éve
Amadeus91
EasyGhost
A tweet pszichológiája alapján biztos, hogy szeretett itt játszani, csak ennek nem ez a módja. 28 évesen baszki, mint egy sértődött ötéves kislány.
több mint 9 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
Amadeus91
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
ez lesz az a szezon amikor nem orulunk a W-nek - ki erti a fan-eket 😀
diceman
hát remélem is hogy egy ilyen fos kezdet után nem állunk neki megmutatni, hogy jók vagyunk egy 6-10 re is akár, és inkább beszopjuk a vereségeket és végzünk egy 2-14 el vagy 3-13 al. Arra a pár vereségre már egy év múlva sem nagyon fogunk emlékezni, a jobb draftcetli viszont szerintem sokkal fontosabb a jövőre nézve.

több mint 9 éve
diceman New Orleans Saints 495 — csiramokus@gmail.com
ez lesz az a szezon amikor nem orulunk a W-nek - ki erti a fan-eket 😀

több mint 9 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 066 — #neverpunt
Hicks konkrétan végigülte a Tampa elleni meccs 2. felét. Úgy, hogy semmi baja nem volt...
Nagyon elégedetlenek lehettünk az idei teljesítményével. Persze kinezem a szitubol, hogy nagy hirtelen all pro lesz BB alatt.

több mint 9 éve
adam77 New Orleans Saints 635
micsoda szívesség ez hicksnek..
adam77
Hicks 3-4-es DE (jó, lefogyott), pats 4-3 bár néhány package-be meg formációba meg simán jó
pigi
ha csak a "pad-pekidzs" jut neki, akkor is rózsásabb po-ért, meg sb-ért menni, mint 1/1-ért 😉
több mint 9 éve
pigi New Orleans Saints Clemson Tigers 12
adam77
Hicks 3-4-es DE (jó, lefogyott), pats 4-3 bár néhány package-be meg formációba meg simán jó
több mint 9 éve
adam77 New Orleans Saints 635
több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
A közös edzések során gondolom látott valamit Payton Hómanban.
Egyébként viszonylag jó kezei vannak, blokkolni nálunk tanult meg (szvsz inline max közepes benne, fb-nek beállva lead blockerként egyenesen pocsék). Valami okból baromi ritkán használtuk, mint elkapót.

Sokban hasonlít a korábbi Pats-szerzeményetekre, David Thomasra. Sokoldalú 3., legjobb esetben 2. TE.

Hicks mit csinált? Megette Ryan reggelijét?😀 😀 😀

Szerkesztette: Gyulus
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
C.: Csillag születik, payton ezt jó érzékkel megneszelte -> hómanó 1298 yard, 13 td ebben a szezonban 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Sikerült még két millát áttolni Brees jövő évi cap számára.
A Saints egy csere útján megszerezte Michael Hoomanawanui TE-t a Patriots-tól, helyette Akiem Hicks DE költözik Foxboro-ba
EasyGhost
Hogy is van az a mondás? Sírva vigad a szurkoló?

Csere lehetséges okai:
a) a védelmünk úgyis szar, és nem lehet már szarabb, próbáljuk erősíteni a futást blokkoló TE-vel
b) látva, hogy a Bears beerősített az 1/1-re, nekünk is bele kell húznunk
c) ???
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Én látom, hogy kell egy jó redzone target, de ezt Loomisék Hómanban látták meg? És milyen lesz igy a D-line hicks nélkül? Sebaj, így legalabb jöhetnek a haromtightendes jatekok nekünk is mint amit a pats már evek óta űz.
pigi
Hooman nem az a tipikus Redzone target, inkább blokkoló, de voltak már szép elkapásai is, az tény:
 www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap2000000298067/WK-15-Can-t-Miss-Play-Hoomanawanui-one-handed-TD-reception

amúgy idén már nem a 3, hanem a 4 TE-s felállás a menő 😀 remélem jön a pats-be valaki Hooman helyett ls meghúzzuk még párszor.
több mint 9 éve
The #Patriots have traded TE Michael Hoomanawanui to the #Saints, source said. Sean Payton had said that was a weaknesses, so...
EasyGhost
hát baszki tipikus szar Saints húzás... megint ki lettünk rabolva
lol
Eddig volt 2 középszerű TE-ünk, most lett 3...

több mint 9 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
The #Patriots have traded TE Michael Hoomanawanui to the #Saints, source said. Sean Payton had said that was a weaknesses, so...
EasyGhost
hát baszki tipikus szar Saints húzás... megint ki lettünk rabolva

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
Pace azért nem talán akkora veszteség, mint amekkorának el lett könyvelve

twitter.com/JeffDuncan_/status/649351244763516928

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
pigi New Orleans Saints Clemson Tigers 12
Én látom, hogy kell egy jó redzone target, de ezt Loomisék Hómanban látták meg? És milyen lesz igy a D-line hicks nélkül? Sebaj, így legalabb jöhetnek a haromtightendes jatekok nekünk is mint amit a pats már evek óta űz.