NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
253
33
18:30-tól, ARENA4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 9 éve
hartli a steelersnél van, csak lesérült, azért tradeltek scobeeért.Nem meglepő módon kickereket és puntereket fogunk a héten tesztelni.az vicces. akkor jojjon hartli inkább
Morstead meghúzta a combját vasárnap (a vége felé Hocker puntolt), Hocker meg ugyebár elcseszte a gamewinning FG-t....
Vicces lenne, ha mondjuk a juhtúrós csávó lenne a befutó kicker, aki két hete még 4 FG-t bevert a Dome-ban, aztán múlt héten már ki is vágták Tampából. 😀
Rutin
hajdu
több mint 9 éve
Nem meglepő módon kickereket és puntereket fogunk a héten tesztelni.az vicces. akkor jojjon hartli inkább
Morstead meghúzta a combját vasárnap (a vége felé Hocker puntolt), Hocker meg ugyebár elcseszte a gamewinning FG-t....
Vicces lenne, ha mondjuk a juhtúrós csávó lenne a befutó kicker, aki két hete még 4 FG-t bevert a Dome-ban, aztán múlt héten már ki is vágták Tampából. 😀
Rutin
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Nem meglepő módon kickereket és puntereket fogunk a héten tesztelni.Morstead meghúzta a combját vasárnap (a vége felé Hocker puntolt), Hocker meg ugyebár elcseszte a gamewinning FG-t....
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Nos, akkor ki jön közösen meccset nézni 15-én éjjel?Valszeg jövök én is!
atapapa
Hova is?
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Hát, én tavaly leteszteltem azt a wifit, (a GB ellen), és azért nem mentem a falnak az erősségétől. 😀Sőt, fel is hívlak majd (viber) 😊Nos, akkor ki jön közösen meccset nézni 15-én éjjel?Kuldjek majd képet a helyszínről? Vagy ilyesmi? Mintha azt írtad volna, hogy free wifi van a dome-ban. ,
atapapa
hajdu
A legutóbbi Super Bowl óta van wifi a Dome-ban, állítólag akkora sávszélességen, hogy mobilon még egy másik meccset is tudsz nézni.
atapapa
Pl. fotót nem tudtam feltölteni (mint ahogy mondjuk rá négy napra Charlotte-ban könnyedén sikerült).
Szóval azért ne lepődj meg, ha nem fog menni.
Illetve meccs előtt van még rá jobb esélyed, ha jó korán bemész a Dome-ba, és akkor még csak kevesen fogják használni ugyanazt a sávszélességet...
Szerkesztette: Rutin
több mint 9 éve
Már biztos látták páran, de ide még nem tette be senki. : DBizony egy újonc rúgót könnyen zavarba lehet hozni, főleg ilyen nyomás alatt. Semmi baj Zach, majd legközelebb nem nézel oda! 😀
scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/12068549_1007211229325565_6462229477083778091_o.jpg
több mint 9 éve
Akár igazad is lehetne ha a cikk nem Daltonról szólna, és a kép alatt nem a következő szöveg lenne. "Andy Dalton jól irányítja a Cincinatit" a képen meg Brees......
több mint 9 éve
van ingyen wi-fi és jól is működik, amúgy ilyen alkalmakra találták ki ezt: www.periscope.tv/Nos, akkor ki jön közösen meccset nézni 15-én éjjel?Kuldjek majd képet a helyszínről? Vagy ilyesmi? Mintha azt írtad volna, hogy free wifi van a dome-ban. ,
atapapa
hajdu
a telefonod kamerafelvételét tudod élőben streamelni rajta, közben akár kérdezni is lehet
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Sőt, fel is hívlak majd (viber) 😊Nos, akkor ki jön közösen meccset nézni 15-én éjjel?Kuldjek majd képet a helyszínről? Vagy ilyesmi? Mintha azt írtad volna, hogy free wifi van a dome-ban. ,
atapapa
hajdu
A legutóbbi Super Bowl óta van wifi a Dome-ban, állítólag akkora sávszélességen, hogy mobilon még egy másik meccset is tudsz nézni.
több mint 9 éve
Az újoncok közül azért én még megemlíteném Swann-t is, ha már így a felsorolásban vagyunk. Kellemes meglepetés ő is.
több mint 9 éve
Nos, akkor ki jön közösen meccset nézni 15-én éjjel?Kuldjek majd képet a helyszínről? Vagy ilyesmi? Mintha azt írtad volna, hogy free wifi van a dome-ban. ,
atapapa
több mint 9 éve
Nem azt írták a kép alá, hogy ő Dalton, hanem, hogy Dalton faszagyerek. Nem keverték össze tehát, hanem maximalistaként még egy irányítót betettek a cikkbe, és azért nem írták oda, hogy ki ő, mert Breest mindenki ismeri.Ma olyat láttam hogy a hátamon felállt a szőr. A Nemzeti Sportban Brees képe alatt Dalton felirat látható. Összekeverték. Gratulálok!twitter.com/H0RIggins/status/651376193904754688
soponya
Höri
több mint 9 éve
Ma olyat láttam hogy a hátamon felállt a szőr. A Nemzeti Sportban Brees képe alatt Dalton felirat látható. Összekeverték. Gratulálok!twitter.com/H0RIggins/status/651376193904754688
soponya
több mint 9 éve
Én is mennék másodmagammal.
több mint 9 éve
Külföldön leszek...sajnos kimarad : /
több mint 9 éve
Nos, akkor ki jön közösen meccset nézni 15-én éjjel?például én?
atapapa
több mint 9 éve
Nos, akkor ki jön közösen meccset nézni 15-én éjjel?Én én én én.
atapapa
Ja, én találtam ki 😊
több mint 9 éve
Ma olyat láttam hogy a hátamon felállt a szőr. A Nemzeti Sportban Brees képe alatt Dalton felirat látható. Összekeverték. Gratulálok!
több mint 9 éve
Egy két interception azért még elférne a D részéről...
több mint 9 éve
Jó kis meccs volt végre, a D azelején engedett egy 45 és egy 14 yardos futást.Utána meg csak 57-et összesen ameccsen. Szép munka.A védelemből tényleg kitűnnek az újoncok, szerencsére pozitív irányba, Anthony Kikaha/ 4 meccs 3 sack/ és Richardson is jólt nyomta.
A secből Breaux jól játszott, bár sok zászlót dobtak rá, /olyan is volt amikor nem dobtak pedig kellett volna/ de tényleg van potenciál benne.
Az ol-ből jó volt nézni ahogy armstead sérülten is lehoz egy korrekt meccset és még így sem enged sacket/ Armstead a PFF értékelései szerint jelenleg négy forduló után a legmagasabban értékelt T a ligában/
Breesnek meg gratula, hogy meglett a 400, az meg hogy egy ilyen nagy játékal és game winning TD az csak ráadás.
Szép volt srácok csak így tovább.
több mint 9 éve
Én értem ezt, csak mondom, hogy alig másfél éve volt, hogy láttunk négy-öt franchise-nevet a D-ben és mára gyakorlatilag aki meg is maradt, az sem közelíti meg azt a szintet. Szóval jó látni az újoncok extráját, de volt már ilyen és nem sikerült belőlük csapatot csinálni...Nem, olyan nem igazán volt, hogy 4-5 újonc védő alkotott volna maradandót egyszerre egy meccsen.
Tocy
Az általad citált nevek meg 4 éves szórással jöttek a csapathoz, nem egyszeri vérfrissítéssel.
Persze hülyeség lenne dome patrol 2-ről beszélni rögtön, az újoncok közül csak Kikaha játszott elfogadhatóan minden meccsen eddig, de nem légvárépítgetés várni tőlük a sikert középtávon.
Szerkesztette: atapapa