NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
86
18
18:30-tól, ARENA4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 9 éve
Holnap "estere" mindenkinek jo meccsnezest, remelem lesz egy-ket jo villanasunk.
több mint 9 éve
Steelers - Antonio Brownvan még bőven 5'10"-es elkapó a ligában, aki pirít rendesen. az a 10-15 centi a legkisebb bajunk.igen van, de nézd meg hány olyan csapat van az nfl-ben ahol egy ilyen játékosra próbálják hárítani az 1. számú szerepet
cooksnak a sebessége is megvan, de valami hiányzik, hogy szintet lépjen.
adam77
sLyNz
Colts - TY Hilton
Redskins - DeSean Jackson
Dolphins - Jarvis Landry
Pats - Julian Edelman
Ravens - Steve Smith
Browns - Travis Benjamin
Packers - Randall Cobb
Titans - Kendall Wright
Rams - Tavon Austin
Most így hirtelen ennyi 😛
több mint 9 éve
Október 28. a trade deadline.Szerintem nem lesz nagy készletsöprés, azért ez az NFL, itt nem mennek olyan könnyen a cserék.
Ha csütörtökön is kikaptok sztem érdemes figyelni az időpontot.
gabokocka
Továbbá itt csak akkor lenne erre esély, hogy ha nyilvánosan feladnánk a szezont, de annak kéne hogy legyen az edzői karban is személyi konzekvenciája.
Ha nem kapunk ki, akkor is figyelni kell a deadline-t, Jordant lassan egy marék szotyoláért is odaadnám...Pedig Jordan nem is olyan rossz, plusz pont annyit spórolnánk a fizujával, mint amennyi elmenne a dead money-ra.Vagyis semmit.
Gyurma Pappa
több mint 9 éve
Na, akkor most már helyben vagyunk legalább. 😊Bocs főnök, nem tudtam, hogy 1/1et csak saints logós fórumtárs emlegethet itt 😕Elég skizó szitu, sz*pni kéne a falconstól, hogy ne szakadjatok le az 1/1 versenyben... 😀menj haza lelkesedni, nekunk pedig hagyd meg a kegyelet emelkedettségét. és különben: is baszok én rá, csak az atlantát oda vissza.
peach
hajdu
peach
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Szerintem konkrétan ez a helyzet, és ez így van rendben.Bocs főnök, nem tudtam, hogy 1/1et csak saints logós fórumtárs emlegethet itt 😕Elég skizó szitu, sz*pni kéne a falconstól, hogy ne szakadjatok le az 1/1 versenyben... 😀menj haza lelkesedni, nekunk pedig hagyd meg a kegyelet emelkedettségét. és különben: is baszok én rá, csak az atlantát oda vissza.
peach
hajdu
peach
Cyrano-nak van egy idevágó monológja, olvass utána...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
pontosan ez volt évekig colston , de már sajnos ő sem a régi, ezért kellene valaki a helyére.szerintem nálunk nem igazán van/volt olyan, hogy 1. számú elkapó. jimmynek volt egy kiugró éve, de inkább szét lett osztva a garnítúra közt a szerep. cooks sem "az" elkapónak lett hozva, hanem egy szerepre (amit eddig félig-meddig meg is old).van még bőven 5'10"-es elkapó a ligában, aki pirít rendesen. az a 10-15 centi a legkisebb bajunk.igen van, de nézd meg hány olyan csapat van az nfl-ben ahol egy ilyen játékosra próbálják hárítani az 1. számú szerepet
adam77
sLyNz
első számú elkapónak én egy minden részletében (magasság, atletikusság, stb.) top karakterű embert mondanék, egy prototípust. cooks nem ez.
adam77
......
több mint 9 éve
adam77
635
szerintem nálunk nem igazán van/volt olyan, hogy 1. számú elkapó. jimmynek volt egy kiugró éve, de inkább szét lett osztva a garnítúra közt a szerep. cooks sem "az" elkapónak lett hozva, hanem egy szerepre (amit eddig félig-meddig meg is old).van még bőven 5'10"-es elkapó a ligában, aki pirít rendesen. az a 10-15 centi a legkisebb bajunk.igen van, de nézd meg hány olyan csapat van az nfl-ben ahol egy ilyen játékosra próbálják hárítani az 1. számú szerepet
adam77
sLyNz
első számú elkapónak én egy minden részletében (magasság, atletikusság, stb.) top karakterű embert mondanék, egy prototípust. cooks nem ez.
több mint 9 éve
van még bőven 5'10"-es elkapó a ligában, aki pirít rendesen. az a 10-15 centi a legkisebb bajunk.igen van, de nézd meg hány olyan csapat van az nfl-ben ahol egy ilyen játékosra próbálják hárítani az 1. számú szerepet
adam77
......
több mint 9 éve
adam77
635
van még bőven 5'10"-es elkapó a ligában, aki pirít rendesen. az a 10-15 centi a legkisebb bajunk.cooksnak a sebessége is megvan, de valami hiányzik, hogy szintet lépjen.
több mint 9 éve
hiába, az idei meccseken rengetegszer látszott, hogy Cooks a magassága miatt volt hátrányban pl a carolina elleni McCown ic-nél is, ha Cooks 10-15 cm-el magasabb akkor az a dobás nem icSteve Smith ezt kikéri magának 😊Cooks meg Snead amúgy nem rossz elkapók,csak kellene valami magasabb elkapó is aki magára vonná a védők figyelmét és gyakran beduplázzák /ahogy volt eddig Jimmyvel is/ akkor jobban tudnának élni mindketten.ugyan ezt akartam írni, hiába Cooks gyorsasága, keze stb..egyszerűen nem elég magas ahhoz hogy első számú elkapó legyen.
A védelemben meg egyértelműen erősítésre szorul a D-line, Bradfordon kb nyomás nem volt.Nem tudom hogy fogjuk ezt megoldani, bár gyanítom idén már nagyon sehogy.
kapitnono
sLyNz
gabokocka
......
több mint 9 éve
Bocs főnök, nem tudtam, hogy 1/1et csak saints logós fórumtárs emlegethet itt 😕Elég skizó szitu, sz*pni kéne a falconstól, hogy ne szakadjatok le az 1/1 versenyben... 😀menj haza lelkesedni, nekunk pedig hagyd meg a kegyelet emelkedettségét. és különben: is baszok én rá, csak az atlantát oda vissza.
peach
hajdu
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Steve Smith ezt kikéri magának 😊Cooks meg Snead amúgy nem rossz elkapók,csak kellene valami magasabb elkapó is aki magára vonná a védők figyelmét és gyakran beduplázzák /ahogy volt eddig Jimmyvel is/ akkor jobban tudnának élni mindketten.ugyan ezt akartam írni, hiába Cooks gyorsasága, keze stb..egyszerűen nem elég magas ahhoz hogy első számú elkapó legyen.
A védelemben meg egyértelműen erősítésre szorul a D-line, Bradfordon kb nyomás nem volt.Nem tudom hogy fogjuk ezt megoldani, bár gyanítom idén már nagyon sehogy.
kapitnono
sLyNz
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Cooks meg Snead amúgy nem rossz elkapók,csak kellene valami magasabb elkapó is aki magára vonná a védők figyelmét és gyakran beduplázzák /ahogy volt eddig Jimmyvel is/ akkor jobban tudnának élni mindketten.ugyan ezt akartam írni, hiába Cooks gyorsasága, keze stb..egyszerűen nem elég magas ahhoz hogy első számú elkapó legyen.
kapitnono
......
több mint 9 éve
Marques Colston suffered a separated shoulder !Őszintén zokogni lenne kedvem, belül zokogok is : (
Béczkó
több mint 9 éve
Az 1/2-is jónak számít.. 😀Hát ez siralmas volt...még a Bears is nyert...legalább jó draft poziciónk leszazért a Detroit még mindig 0-5-el áll..
ackrisz17
kapitnono
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Marques Colston suffered a separated shoulder !Már meccs közben is látszott, hogy gyakorlatilag csak egy kézzel nyomja...
Béczkó
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Marques Colston suffered a separated shoulder !
több mint 9 éve
Cooks meg Snead amúgy nem rossz elkapók,csak kellene valami magasabb elkapó is aki magára vonná a védők figyelmét és gyakran beduplázzák /ahogy volt eddig Jimmyvel is/ akkor jobban tudnának élni mindketten.A védelemben meg egyértelműen erősítésre szorul a D-line, Bradfordon kb nyomás nem volt.Nem tudom hogy fogjuk ezt megoldani, bár gyanítom idén már nagyon sehogy.
több mint 9 éve
Rutin
2 021
mint egy rossz házasság, olyan ez a Peyton-Ryan frigy.Lassan már azt gondolom, hogy RR zsarolja valamivel SP-t, és az ezért nem tudja/meri kirúgni...
csak marakodnak a vonal mellett, a kamerák előtt. Mi lehet, mikor nem látjuk őket????
Kájzerszóze
Mittudomén, lehet, hogy SP még a dallasi időszakában adót csalt, vagy nyugdíjasokat zaklatott egy idősotthonban, és erről a nagyhasúnak videója van otthon elzárva az egyik családi söröshordó hátsó rekeszében...
Kínomban már nem tudok másra gondolni... 😊 😊
Szerkesztette: Rutin
több mint 9 éve
Elég skizó szitu, sz*pni kéne a falconstól, hogy ne szakadjatok le az 1/1 versenyben... 😀
több mint 9 éve
Hát ez siralmas volt...még a Bears is nyert...legalább jó draft poziciónk leszazért a Detroit még mindig 0-5-el áll..
ackrisz17
több mint 9 éve
Falconst meg kell verni itthon. Ha nem, isseanpaytonfired.com szabad, megnéztem (a fireseanpayton.com-t már lefoglalta valaki), regisztrálom, és karban tartom. Kétszer, egymás után kikapni otthon nem lehet. Aztán felőlem tankolhatunk.Ha nem kapunk ki, akkor is figyelni kell a deadline-t, Jordant lassan egy marék szotyoláért is odaadnám...
több mint 9 éve
Október 28. a trade deadline.Ha csütörtökön is kikaptok sztem érdemes figyelni az időpontot.
Mondjuk sztem megveritek a Falconst, hogy magatokkal és velük is kibasszatok.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Nem volt semmi, az egyik assistant coach próbálta csitítani és nyugalomra inteni a HC-t és a DC-t. Ez sok jót biztos nem jelent...