NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New Orleans Saints

45 feliratkozó

több mint 9 éve
diceman New Orleans Saints 495 — csiramokus@gmail.com
Holnap "estere" mindenkinek jo meccsnezest, remelem lesz egy-ket jo villanasunk.

több mint 9 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
van még bőven 5'10"-es elkapó a ligában, aki pirít rendesen. az a 10-15 centi a legkisebb bajunk.
cooksnak a sebessége is megvan, de valami hiányzik, hogy szintet lépjen.
adam77
igen van, de nézd meg hány olyan csapat van az nfl-ben ahol egy ilyen játékosra próbálják hárítani az 1. számú szerepet
sLyNz
Steelers - Antonio Brown
Colts - TY Hilton
Redskins - DeSean Jackson
Dolphins - Jarvis Landry
Pats - Julian Edelman
Ravens - Steve Smith
Browns - Travis Benjamin
Packers - Randall Cobb
Titans - Kendall Wright
Rams - Tavon Austin

Most így hirtelen ennyi 😛
több mint 9 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Október 28. a trade deadline.
Ha csütörtökön is kikaptok sztem érdemes figyelni az időpontot.
gabokocka
Szerintem nem lesz nagy készletsöprés, azért ez az NFL, itt nem mennek olyan könnyen a cserék.
Továbbá itt csak akkor lenne erre esély, hogy ha nyilvánosan feladnánk a szezont, de annak kéne hogy legyen az edzői karban is személyi konzekvenciája.

Ha nem kapunk ki, akkor is figyelni kell a deadline-t, Jordant lassan egy marék szotyoláért is odaadnám...
Gyurma Pappa
Pedig Jordan nem is olyan rossz, plusz pont annyit spórolnánk a fizujával, mint amennyi elmenne a dead money-ra.Vagyis semmit.

több mint 9 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Elég skizó szitu, sz*pni kéne a falconstól, hogy ne szakadjatok le az 1/1 versenyben... 😀
peach
menj haza lelkesedni, nekunk pedig hagyd meg a kegyelet emelkedettségét. és különben: is baszok én rá, csak az atlantát oda vissza.
hajdu
Bocs főnök, nem tudtam, hogy 1/1et csak saints logós fórumtárs emlegethet itt 😕
peach
Na, akkor most már helyben vagyunk legalább. 😊
több mint 9 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Elég skizó szitu, sz*pni kéne a falconstól, hogy ne szakadjatok le az 1/1 versenyben... 😀
peach
menj haza lelkesedni, nekunk pedig hagyd meg a kegyelet emelkedettségét. és különben: is baszok én rá, csak az atlantát oda vissza.
hajdu
peach
Szerintem konkrétan ez a helyzet, és ez így van rendben.
Cyrano-nak van egy idevágó monológja, olvass utána...

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
sLyNz New Orleans Saints Oregon Ducks 731 — 100% Borsod
van még bőven 5'10"-es elkapó a ligában, aki pirít rendesen. az a 10-15 centi a legkisebb bajunk.
adam77
igen van, de nézd meg hány olyan csapat van az nfl-ben ahol egy ilyen játékosra próbálják hárítani az 1. számú szerepet
sLyNz
szerintem nálunk nem igazán van/volt olyan, hogy 1. számú elkapó. jimmynek volt egy kiugró éve, de inkább szét lett osztva a garnítúra közt a szerep. cooks sem "az" elkapónak lett hozva, hanem egy szerepre (amit eddig félig-meddig meg is old).
első számú elkapónak én egy minden részletében (magasság, atletikusság, stb.) top karakterű embert mondanék, egy prototípust. cooks nem ez.
adam77
pontosan ez volt évekig colston , de már sajnos ő sem a régi, ezért kellene valaki a helyére.

......
több mint 9 éve
adam77 New Orleans Saints 635
adam77
sLyNz
szerintem nálunk nem igazán van/volt olyan, hogy 1. számú elkapó. jimmynek volt egy kiugró éve, de inkább szét lett osztva a garnítúra közt a szerep. cooks sem "az" elkapónak lett hozva, hanem egy szerepre (amit eddig félig-meddig meg is old).
első számú elkapónak én egy minden részletében (magasság, atletikusság, stb.) top karakterű embert mondanék, egy prototípust. cooks nem ez.
több mint 9 éve
adam77

......
több mint 9 éve
adam77 New Orleans Saints 635
több mint 9 éve
Cooks meg Snead amúgy nem rossz elkapók,csak kellene valami magasabb elkapó is aki magára vonná a védők figyelmét és gyakran beduplázzák /ahogy volt eddig Jimmyvel is/ akkor jobban tudnának élni mindketten.
A védelemben meg egyértelműen erősítésre szorul a D-line, Bradfordon kb nyomás nem volt.Nem tudom hogy fogjuk ezt megoldani, bár gyanítom idén már nagyon sehogy.
kapitnono
ugyan ezt akartam írni, hiába Cooks gyorsasága, keze stb..egyszerűen nem elég magas ahhoz hogy első számú elkapó legyen.
sLyNz
Steve Smith ezt kikéri magának 😊
gabokocka
hiába, az idei meccseken rengetegszer látszott, hogy Cooks a magassága miatt volt hátrányban pl a carolina elleni McCown ic-nél is, ha Cooks 10-15 cm-el magasabb akkor az a dobás nem ic

......
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
peach
hajdu

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 482 — Keep pounding
Cooks meg Snead amúgy nem rossz elkapók,csak kellene valami magasabb elkapó is aki magára vonná a védők figyelmét és gyakran beduplázzák /ahogy volt eddig Jimmyvel is/ akkor jobban tudnának élni mindketten.
A védelemben meg egyértelműen erősítésre szorul a D-line, Bradfordon kb nyomás nem volt.Nem tudom hogy fogjuk ezt megoldani, bár gyanítom idén már nagyon sehogy.
kapitnono
ugyan ezt akartam írni, hiába Cooks gyorsasága, keze stb..egyszerűen nem elég magas ahhoz hogy első számú elkapó legyen.
sLyNz
Steve Smith ezt kikéri magának 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
kapitnono

......
több mint 9 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
peach

Szerkesztette: hajdu
több mint 9 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 218 — Egyéb témák lakó
Marques Colston suffered a separated shoulder !
Béczkó
Őszintén zokogni lenne kedvem, belül zokogok is : (

több mint 9 éve
ackrisz17 New Orleans Saints LSU Tigers 390 — ackrisz17@hotmail.hu
Hát ez siralmas volt...még a Bears is nyert...legalább jó draft poziciónk lesz
ackrisz17
azért a Detroit még mindig 0-5-el áll..
kapitnono
Az 1/2-is jónak számít.. 😀

több mint 9 éve
Béczkó
Már meccs közben is látszott, hogy gyakorlatilag csak egy kézzel nyomja...

több mint 9 éve
Béczkó 1 264
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 133 — WHO DAT!!!!

több mint 9 éve
mint egy rossz házasság, olyan ez a Peyton-Ryan frigy.
csak marakodnak a vonal mellett, a kamerák előtt. Mi lehet, mikor nem látjuk őket????
Kájzerszóze
Lassan már azt gondolom, hogy RR zsarolja valamivel SP-t, és az ezért nem tudja/meri kirúgni...

Mittudomén, lehet, hogy SP még a dallasi időszakában adót csalt, vagy nyugdíjasokat zaklatott egy idősotthonban, és erről a nagyhasúnak videója van otthon elzárva az egyik családi söröshordó hátsó rekeszében...
Kínomban már nem tudok másra gondolni... 😊 😊

Szerkesztette: Rutin

több mint 9 éve

több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 133 — WHO DAT!!!!
Hát ez siralmas volt...még a Bears is nyert...legalább jó draft poziciónk lesz
ackrisz17
azért a Detroit még mindig 0-5-el áll..

több mint 9 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 218 — Egyéb témák lakó
Falconst meg kell verni itthon. Ha nem, isseanpaytonfired.com szabad, megnéztem (a fireseanpayton.com-t már lefoglalta valaki), regisztrálom, és karban tartom. Kétszer, egymás után kikapni otthon nem lehet. Aztán felőlem tankolhatunk.

Ha nem kapunk ki, akkor is figyelni kell a deadline-t, Jordant lassan egy marék szotyoláért is odaadnám...

több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 482 — Keep pounding
Október 28. a trade deadline.
Ha csütörtökön is kikaptok sztem érdemes figyelni az időpontot.
Mondjuk sztem megveritek a Falconst, hogy magatokkal és velük is kibasszatok.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Nem volt semmi, az egyik assistant coach próbálta csitítani és nyugalomra inteni a HC-t és a DC-t. Ez sok jót biztos nem jelent...