New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 9 éve
A hírek szerint tradelnénk a Dallas G-ért Ronald Learyért.Az egy ésszerű húzás lenne.
kapitnono
Nem tudom mit lehet ebből következtetni, de az edzéseken állítólag napok óta szívatja a védelem a támadókat.
több mint 9 éve
A hírek szerint tradelnénk a Dallas G-ért Ronald Learyért.

több mint 9 éve
Matt Shaughnessy OLB/DE 1 évre aláírt hozzánkwww.nola.com/saints/index.ssf/2016/08/olb_matt_shaughnessy_to_sign_w.html#incart_river_index

több mint 9 éve
Aranyos képek vannak róla, ahogy Manning meglátogatta az edzést, és Brees-zel meg SP-vel beszélgettek 😊 Vajon volt pár onside-os poén? 😊

több mint 9 éve
nem szép dolog szegény idegeivel játszani 😉egész feszült grimaszai voltak, amikor a hosszabbításról, vagy a karrierjének hosszáról kérdzeték. mondjuk biztosan elég frusztráló lehet ez neki.
több mint 9 éve
Többek között V.Bell, C. Robertson, D.Swann, Pj, Will is szerzett int-et is brees ellen. Nem tudom, hogy ez most a védelem részéről jó előjel, vagy Brees részéről gyenge kezdés.Én "csak" Beltt és Robertsont olvastam, a másik kettőt nem.
kapitnono
Lehet azért húzzuk Brees hosszabbítását, hogy kiderüljön: mennyire van lejtőn 😊
több mint 9 éve
Véget ért a TC első edzése, ami a legfontosabb, hogy senki sem sérült meg.Ami meglepő, hogy a védelem nagyon jól játszott, nagyon sok turnovert sikerült kiharcolnia az offense-el szemben. Többek között V.Bell, C. Robertson, D.Swann, Pj, Will is szerzett int-et is brees ellen. Nem tudom, hogy ez most a védelem részéről jó előjel, vagy Brees részéről gyenge kezdés.

több mint 10 éve
Armstead fullon nyomta az összes korábbi edzésen. Ez inkább elővigyázatosság szerintem, mindkettőjüknél. Brees új szerződése meg rendben lesz, türelem.

több mint 10 éve
A másik meglepő számomra, hogy Byrd nem kezdi PUP listán a TC-t, először a három éve alatt. Bár nem lepne meg ha hamar oda kerülne.

több mint 10 éve
galette...Lewistól várni lehetett, az ő elmondása szerint az első hétre rendben lesz.
a kapitány új szerződés nélkül, armstead, lewis meg pup listán. izgalmas kezdés.
adam77
Armstead meg szerintem nem fog sokáig ott maradni.

több mint 10 éve
Colston egy 5000 yardot passzoló csapatban leszedett 500 yardot, Boldin egy 3300-t passzoló csapatban 800-t. Bármennyire is nehéz ezt leírni, Marques már nem NFL-játékos.Két brutálisan gyenge irányítóval kapott el tavaly majdnem 800 yardot, 14 meccsen.ezt én is így látom, csak colston elküldésének fényében kicsit érdekes.
Az összes valamirevaló WR-ünk közelebb van a 20-hoz, mint a 30-hoz. AB-nél jobb role modelt keresve se találnánk nekik, én remélem hogy begyűjtjük az embert.
atapapa
adam77
több mint 10 éve
Két brutálisan gyenge irányítóval kapott el tavaly majdnem 800 yardot, 14 meccsen.ezt én is így látom, csak colston elküldésének fényében kicsit érdekes.
Az összes valamirevaló WR-ünk közelebb van a 20-hoz, mint a 30-hoz. AB-nél jobb role modelt keresve se találnánk nekik, én remélem hogy begyűjtjük az embert.
atapapa
több mint 10 éve
Két brutálisan gyenge irányítóval kapott el tavaly majdnem 800 yardot, 14 meccsen. Az összes valamirevaló WR-ünk közelebb van a 20-hoz, mint a 30-hoz. AB-nél jobb role modelt keresve se találnánk nekik, én remélem hogy begyűjtjük az embert.
több mint 10 éve
boldint mondják hozzánk. hát..Remélem csak kamu, szerintem jól ellennénk nélküle.
adam77

több mint 10 éve
boldint mondják hozzánk. hát..
több mint 10 éve
Sajnálom... 😕igen, szeretnéksziasztok. a saints alapú keeper fantasy ligában szereteném átadni a csapatomat. akit érdekel, írjon.Hogyhogy? KIszállsz??? 😕
hajdu
Rutin
hajdu
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
igen, szeretnéksziasztok. a saints alapú keeper fantasy ligában szereteném átadni a csapatomat. akit érdekel, írjon.Hogyhogy? KIszállsz??? 😕
hajdu
Rutin
több mint 10 éve
sziasztok. a saints alapú keeper fantasy ligában szereteném átadni a csapatomat. akit érdekel, írjon.Hogyhogy? KIszállsz??? 😕
hajdu
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
DE Darryl Tapp jött, TE Jack Tabb ment

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
sziasztok. a saints alapú keeper fantasy ligában szereteném átadni a csapatomat. akit érdekel, írjon.
több mint 10 éve
nos, igyekszem nagyon hasonlítani a Kapitányra, de mivel olyan irányító már nem leszek, szóval marad a gyerekszám 😊Gratulálok nektek! 😊 Jó egészséget!
péntek hajnalban megszületett a harmadik fiam 😊
Gyurma Pappa
több mint 10 éve
akkor mar csak egyet kell leigazolni es kesz a csapat - a legjobbakat!