NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 9 éve
Sajnálom hogy mi mostnem tudtunk segíteni. Szép hetet.Én meg azt, hogy elspoilerezted az esti meccset...
dande
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Hú de szerencsés pillanatban találkoztunk veletek szerintem ellenünk fejben már az Atlanta ellen készülődhetettek azért is sikerült az a meccs úgy. Sajnálom hogy mi mostnem tudtunk segíteni. Szép hetet.
több mint 9 éve
Ami a korábbi évekkel szemben számomra eléggé aggasztó, az a passzjáték produktivitása.Ez csak a megtévesztés és altatás... Nyugi 😊
Brees a Saints-ben tavalyig bezárólag meccsenként 2,2 TD-t passzolt. Idén ez 1,3 eddig.
Konkrétan nincs benne az első 10 legtöbb TD-t passzoló játékosban, ami még úgy is gáz, hogy egy meccsel kevesebbet játszott. Passzolt TD-k számában a liga alsó harmadában vagyunk. Alig tudom elhinni.
atapapa
több mint 9 éve
Ami a korábbi évekkel szemben számomra eléggé aggasztó, az a passzjáték produktivitása. Brees a Saints-ben tavalyig bezárólag meccsenként 2,2 TD-t passzolt. Idén ez 1,3 eddig.
Konkrétan nincs benne az első 10 legtöbb TD-t passzoló játékosban, ami még úgy is gáz, hogy egy meccsel kevesebbet játszott. Passzolt TD-k számában a liga alsó harmadában vagyunk. Alig tudom elhinni.
több mint 9 éve
PEEtör
1 758
6-4-el megyunk bye weekre.és egyből utána 7-4-nek kellene lennie, aztán érkezik a Panthers a Dómba.
hajdu
sőt, továbbmegyek:igazából csak a 3 csoportmeccs az, ami kérdéses lehet, a többit hozni kéne jelen állás szerint (na meg azokat is 😀 )
de ez csak egy nagyon, nagyon nagyon elrugaszkodott fantáziálás, ahogy Ata is írta, nem hozott még egyik csapatrész sem konstans teljesítményt
Szerkesztette: PEEtör
több mint 9 éve
6-4-el megyunk bye weekre.Ha végignézünk a sorsoláson, ez nem is annyira merész jóslat. Legközelebb december elején lesz elitnek mondható ellenfelünk, utána megint TB, JAX és DET, majd Falcons.
hajdu
De már tavaly is nagyon azt hittük hogy a kezünkben a sorsunk, amikor október végén 4-4-gyel álltunk, sorban 3 hazai meccs előtt... Amelyet mind el is buktunk.
A D-ben már sorban két hete látni valami reménykeltőt, de konzisztens teljesítményt még egy csapatrész se nyújtott, pedig ez szükséges lenne az utolsó kiadó WC-helyért. Az lenne a valami, ha a tavalyi div-borzalom után most Dél 3 csapatot tolna a PO-ba.
Nyilván nem lesz ilyen, fogunk még nagyon könnyűnek ígérkező meccseket bukni, most 8-8 körüli középszart tippelnék.
több mint 9 éve
Rutin
2 021
6-4-el megyunk bye weekre.Még a végén felküzdjük magunkat annyira, hogy majd pont az a tetves TB-elleni hazai győzelem fog hiányozni a PO-hoz...
hajdu
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
6-4-el megyunk bye weekre.
több mint 9 éve
Így, hogy Marty Mcfly pár napja megérkezett a múltból, nekem is olyan érzésem volt (27-0-ig), mintha egy egészen kicsit 2009-ben lettünk volna. Tökös playhívások, a védelem szerezte a labdákat és csináltuk a pontokat. Aztán megakadt. De jó volt ez, így tovább! 😊✌
több mint 9 éve
pigi
12
Breux-t élmény nézni, rakjuk csak az első számú wr-ekre simán 😀 nagyon egyben volt ez a D az első félidőben, Ellerbee most is sokszor villant, ahogy Vaccaro is, másodikban nem kellett sokmindent csinálni, szóval én elégedett vagyok a játékkal.
több mint 9 éve
Egyszerre volt a pályán (pálya mellett) a 2006-os SP (beleértve a két hülye pirosat is) és az érett SP a 2. félidőben. Nem kockáztattunk, nem hozott hülye döntéseket sem ő, sem Brees. Oké, harmatosak is voltak a srácok, főleg a fal, de nem kezdett el pánikolt a csapat, nem pánikolt az edzői gárda.Sajnálom Bróóó-t, mert egész meccsen k jól játszott, és két hülye szerencsétlen lépés miatt megint majd őt fogja hibáztatni egy-két nagyokos. Pedig aki látta az egész meccset, láthatta, hogy mennyire jó játékos. Lewis ha visszatér, BB kicsit pihenhet, ami szerintem neki jót fog tenni, ő jól érzi magát a TE-k fogásával.
A szezon továbbra sem kelt túl nagy reményeket bennem, de a jövőre való tekintettel, főleg a védelem oldalán, nagyon bizakodó vagyok. Meg persze Ingram. 😊 (Azért jegyezzük meg, hogy Unger meg egy akkora játékos, hogy már fáj, amikor 12 yardos futásnál Ingram ELŐTT blokkol 😮 )
több mint 9 éve
Ez a második félidő elég becsinálós volt, ritkaszarul játszott az O. Nagyon ellentétes félidők voltak, épkézláb következtetéseket nehéz lenne levonni
több mint 9 éve
Lehet hogy rosszul látok? Működik a védelem? Ütjül Luckot? IGEEN!
több mint 9 éve
Húzzuk már be ezt a kurva meccset!!
több mint 9 éve
PEEtör
1 758
"I know we're on the verge of breaking through," Rob Ryan said, via The Times-Picayune. "You can feel it. (A breakthrough) is coming. I know it is. Just keep blaming me. Keep blaming me and that will be great."Anno ezen a nyilatkozat formája miatt röhögtem nagyon, de azért látni egy kis fényt az utóbbi két meccsen, sőt. Összességében tetszik, amit csinálunk.
Nagyon lol. 😀 😀 😀
PEEtör
több mint 9 éve
Aligha erről van szó. Neked rossz előérzeted van, nekem meg nincs. Tulajdonképpen. 😊Amerikában mindenkinek megnő az arca, ezt eddig is tudtam 😀Nincs jó előérzetem a mai meccsel kapcsolatban... 😕simán nyerünk
Bár azt gondolom, hogy ez a meccs fontosabb nekünk, mint a Colts-nak... Ők a divízió-meccsekkel is be tudják húzni a PO-ot...
Rutin
hajdu
Rutin
több mint 9 éve
akkor kész szerencse hogy én még nem voltam, mi lenne, Uramisten 😊Amerikában mindenkinek megnő az arca, ezt eddig is tudtam 😀Nincs jó előérzetem a mai meccsel kapcsolatban... 😕simán nyerünk
Bár azt gondolom, hogy ez a meccs fontosabb nekünk, mint a Colts-nak... Ők a divízió-meccsekkel is be tudják húzni a PO-ot...
Rutin
hajdu
Rutin
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Amerikában mindenkinek megnő az arca, ezt eddig is tudtam 😀Nincs jó előérzetem a mai meccsel kapcsolatban... 😕simán nyerünk
Rutin
hajdu
több mint 9 éve
Nincs jó előérzetem a mai meccsel kapcsolatban... 😕simán nyerünk
Rutin
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Nincs jó előérzetem a mai meccsel kapcsolatban... 😕Bár azt gondolom, hogy ez a meccs fontosabb nekünk, mint a Colts-nak... Ők a divízió-meccsekkel is be tudják húzni a PO-ot...
több mint 9 éve
K.Lewis, D.Ellerbe, T.Armstead, A.Peat nem edzettek ma a hivatalos jelentés szerint.Ezek közül Ellerbe és Armstead edzettek a média által megtekinthető erőnléti edzésen.
damian swann átment az agyrázkódás utáni procedúrán és valszeg játszhat a colts ellen.
Elküldtük a P Fields-t mivel Morstead ismét edzett, így valószínűleg játszhat a hétvégén.
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Assistant saints coach Joe Vitt indeed hurt himself pursuing two people trying to break into his, his neighbor's car this weekend. That said, I asked if Joe Vitt tore his Achilles, broke his wrist during the incident. saints' reply: Yes.
több mint 9 éve
Leigazoltuk a G Richard Seymourt és tryoutra hívtuk a CB Robert Mclaint.