NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
az Wyatt 😀
az új igazolások 😛 Mascherano ezen a képen is elég értelmes fejet vág.gerle
több mint 13 éve
Istenem... ezt a képet megmutatom Barca-s barátomnak aki Pats drukker felköti magát 😀amúgy mit gondoltok h draftolunk egy C-t első körben? Pounceyt mondják a legjobban, O'Hara is többet volt tavaly az SZTK-ban mint a pályán
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
az új igazolások 😛 Mascherano ezen a képen is elég értelmes fejet vág.
több mint 13 éve
Na akkor:Brady fiú - Manning lány az egyik ágról, másik ágról Rivers kölyök + Rodgers kölyök
Aztán ezeket is keresztezzük, és 2 emberöltő múlva megvan A QB 😀
több mint 13 éve
igen, Benjamin Brady, meg egy zabigyerek is van elvileg 😀Grat Elinak a kislányához!Bradynek van már kisfia? Mert akkor még a keresztezés is játszik.tenorx
Kicsit megnyugodhatnak a leendő ligatagok, hogy nem érkezik egy 3. generációs Manning gyerek az ellenfelek közé (egyelőre)Höri
több mint 13 éve
Grat Elinak a kislányához!Bradynek van már kisfia? Mert akkor még a keresztezés is játszik.
Kicsit megnyugodhatnak a leendő ligatagok, hogy nem érkezik egy 3. generációs Manning gyerek az ellenfelek közé (egyelőre)Höri
több mint 13 éve
Grat Elinak a kislányához!Kicsit megnyugodhatnak a leendő ligatagok, hogy nem érkezik egy 3. generációs Manning gyerek az ellenfelek közé (egyelőre)
több mint 13 éve
Idén szerintem már úgyse lesz szezon, jövőre meg már a kövi rész lesz, és nem ő lesz rajta. De igazad van, nem kell az átok. 😊Hali!Ne hülyéskedj! Azt akarod, hogy elérje az átok?😊vadibandi
Tudom, hogy off, de legalább fellendíti a fórumot! Vote Nicks for Pesident 😊
http://espn.go.com/sportsnation/feature/madden2012cover
Én már küldtem rá eggyet.
Üdv: balu10balu10
több mint 13 éve
Hali!Azért az mindent elmond, hogy a Seahawks-nál a közönséget kellett jelölni 😛
több mint 13 éve
Hali!Ne hülyéskedj! Azt akarod, hogy elérje az átok?😊
több mint 13 éve
Hali! Tudom, hogy off, de legalább fellendíti a fórumot! Vote Nicks for Pesident 😊
Üdv: balu10
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
offseasonban én full lamer vagyok, ha Vágónál kellene mondanom 10 egyetemi játékost, izzadnék a 40 milláért, ezért óvatosan kérdem, lesz e szezon, melyik a hiteles hírforrás, van e értelme a draftnak?szezon nem lesz, draft kérdéses egyelőre, de mindenképpen lenne értelme
😀vittore
több mint 13 éve
offseasonban én full lamer vagyok, ha Vágónál kellene mondanom 10 egyetemi játékost, izzadnék a 40 milláért, ezért óvatosan kérdem, lesz e szezon, melyik a hiteles hírforrás, van e értelme a draftnak?😀
több mint 13 éve
Ez komoly? Én utoljára csak azt olvastam róla, hogy 1-2 csapat biztos lehagyja a boardjáról a korábbi vállsérülése miatt. (Meg azt hogy voltak a Giantstől a Miami Pro Dayén - ami könnyen lehet hogy nem is neki szól.)A harmadik körben én talán Colin McCarthyt favorizáltam volna, de igazából kb rendben van. Esetleg Solder helyett Carimit.salanderMcCarthy ma megsértül a pro day-enHöri
több mint 13 éve
A harmadik körben én talán Colin McCarthyt favorizáltam volna, de igazából kb rendben van. Esetleg Solder helyett Carimit.salanderMcCarthy ma megsértül a pro day-en
több mint 13 éve
A harmadik körben én talán Colin McCarthyt favorizáltam volna, de igazából kb rendben van. Esetleg Solder helyett Carimit.
több mint 13 éve
másodikban, csak kurva nagy reach árán lehetett volna lb-t húzni, szóval sztem nem gáz, hogy nem ott vittél lb-tjaja, akkor már valószínűbb, hogy a másodikban jön egy LB.gerleA mock draft game eredménye Giants szemszögből:alapvetően nem olyan rossz ez sztem, mondjuk a 3. és 4. körös LB-re azért kicsi az esélySzesze
1/19. Nate Solder, OT (Colorado)
2/20. Drake Nevis, DT (LSU)
3/19. Kelvin Sheppard, LB (LSU)
4/20. Chris Carter, LB (Fresno State)
6/20. Chykie Brown, CB (Texas)
7/19. Bilal Powell, RB (Louisville)
Volt 1-2 mellényúlás, na.... 😊Rataxes
JT Daniels fan
több mint 13 éve
jaja, akkor már valószínűbb, hogy a másodikban jön egy LB.A mock draft game eredménye Giants szemszögből:alapvetően nem olyan rossz ez sztem, mondjuk a 3. és 4. körös LB-re azért kicsi az esélySzesze
több mint 13 éve
A mock draft game eredménye Giants szemszögből:alapvetően nem olyan rossz ez sztem, mondjuk a 3. és 4. körös LB-re azért kicsi az esély
több mint 13 éve
A mock draft game eredménye Giants szemszögből:1/19. Nate Solder, OT (Colorado)
Volt 1-2 mellényúlás, na.... 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
gondolom azért h senki ne legyen munkanélküli, de ha egy másik csapat vinne vkit ott értelemszerűen kapna fizetéstMondjuk ha az asszisztense fogja magát és elszerződik, akkor lehet hogy Tom Quinnek igazából már annyi. De lehet túl optimista vagyok.salanderMost nem találtam meg, hogy ki, de valaki itt írta, hogy a Maráék úgy döntöttek, addig nem küldenek el senkit, amíg nincs új CBA.Lance
több mint 13 éve
Mondjuk ha az asszisztense fogja magát és elszerződik, akkor lehet hogy Tom Quinnek igazából már annyi. De lehet túl optimista vagyok.salanderMost nem találtam meg, hogy ki, de valaki itt írta, hogy a Maráék úgy döntöttek, addig nem küldenek el senkit, amíg nincs új CBA.
több mint 13 éve
Mondjuk ha az asszisztense fogja magát és elszerződik, akkor lehet hogy Tom Quinnek igazából már annyi. De lehet túl optimista vagyok.
több mint 13 éve
ha az ellenfél fogad akkor már fel is írhatjuk a 7-0átST edzőtök lelépett az LSU-hozJJszegény LSUSzesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.