NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
7
3
2:15, Arena4
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
Hát...Egy 6-1-es kezdést simán el tudnék képzelni. Onnantól már jóval nehezebb lesz :rolleyes:
több mint 13 éve
Aztán már nekem is eszembe jutott. Egyértelmű!Biztos Spangli miatt!vadibandihttp://www.nfl.com/schedules/interactive?module=HP_cp3#/team=NYGÉrdekes, hogy a kóvbojok ellen az utolsó négy fordulón belül játsszuk mindkét meccsünket.
2011 NFL Schedule, már ha lesz szezon...ironroy
Most első ránézésre még egy kérdés merül fel bennem: a 2. fordulóban a Rams@Giants mitől hétfő esti rangadó??? Vagy már annyira biztosak a szezon elmaradásában, hogy csak úgy találomra osztották be a Sunday és a Monday Night Football-okat?G-men
több mint 13 éve
Biztos Spangli miatt!http://www.nfl.com/schedules/interactive?module=HP_cp3#/team=NYGÉrdekes, hogy a kóvbojok ellen az utolsó négy fordulón belül játsszuk mindkét meccsünket.
Most első ránézésre még egy kérdés merül fel bennem: a 2. fordulóban a Rams@Giants mitől hétfő esti rangadó??? Vagy már annyira biztosak a szezon elmaradásában, hogy csak úgy találomra osztották be a Sunday és a Monday Night Football-okat?G-men
több mint 13 éve
De ez csak egy vélemény. 😊balu10Nyugi, itt mindenki csak véleményt ír, mégha a kollégák nagy része el is felejti a "szerintem"-et odaírni. De akkor is cak vélemények 😉
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/schedules/interactive?module=HP_cp3#/team=NYGÉrdekes, hogy a kóvbojok ellen az utolsó négy fordulón belül játsszuk mindkét meccsünket.
Most első ránézésre még egy kérdés merül fel bennem: a 2. fordulóban a Rams@Giants mitől hétfő esti rangadó??? Vagy már annyira biztosak a szezon elmaradásában, hogy csak úgy találomra osztották be a Sunday és a Monday Night Football-okat?
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/schedules/interactive?module=HP_cp3#/team=NYG2011 NFL Schedule, már ha lesz szezon...
több mint 13 éve
Hali!Megharapja egy véreb és career ending injury lesz
Tudom, hogy off, de láttátok, hogy kik jutottak be a Madden '12 borítójának döntőjébe? Én totál azt hittem, Rodgers simán nyeri (bár én minden körben ellene szavaztam), erre meg Hillis vs. Vick döntő lesz. Érdekel, ha megint Vick lesz a borítón, akkor hogy csap le rá újra az átok? Megy vissza a dutyiba? :/
Üdv: Balu10balu10
több mint 13 éve
Hali!NFL csvego topicban erre irtam, hogy remelem nem csak a boriton lesz o, henem a hatoldalon is, nehogy az atok eltevessz. (Vagy ketszer talaja meg, nekem az is jo)
Tudom, hogy off, de láttátok, hogy kik jutottak be a Madden '12 borítójának döntőjébe? Én totál azt hittem, Rodgers simán nyeri (bár én minden körben ellene szavaztam), erre meg Hillis vs. Vick döntő lesz. Érdekel, ha megint Vick lesz a borítón, akkor hogy csap le rá újra az átok? Megy vissza a dutyiba? :/
Üdv: Balu10balu10
több mint 13 éve
Hali! Tudom, hogy off, de láttátok, hogy kik jutottak be a Madden '12 borítójának döntőjébe? Én totál azt hittem, Rodgers simán nyeri (bár én minden körben ellene szavaztam), erre meg Hillis vs. Vick döntő lesz. Érdekel, ha megint Vick lesz a borítón, akkor hogy csap le rá újra az átok? Megy vissza a dutyiba? :/
Üdv: Balu10
több mint 13 éve
egy bolond százat csinál 😀A long snapperről nem is beszélve....superbrutal88én sztem FB se kénesuperbrutal88És TE sem.vadibandi
csak azért írtam be h vki megfogja-e ezt lovagolni, és igen 😛
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A long snapperről nem is beszélve....És TE sem.vadibandiHuh, tenyleg, a kickert elfelejtettem! 😀lotus86én sztem FB se kénesuperbrutal88
több mint 13 éve
Von Millert tényleg elhoznánk ha bent lenne, de erre elég csekély az esély, h finom legyek 😊 Ingram-re és Ayersre van reális esély, h bent lesznek még nálunk (főleg az utóbbi), de én egyiknek se örülnék kifejezetten, ettől függetlenül nem lenne meglepő húzás őket választani.Én szerintem meg nem fogunk falat hozni az első körben, hanem az Ingram, Ayers, Von Miller trió még bent lévő tagja(i) közül hozunk el egyet, ha egyik sem marad bent, csak akkor hozunk OL-t. És, ha az első körben ezek közül hozunk el valakit, akkor csak a második körben hozunk OL-t.És TE sem.vadibandiA TE azért már határeset 😊
Joseph pedig tuti, h komoly szerepet kap már idén, ettől függetlenül egy első körös DL pick (főleg, ha Cofieldet nem tudjuk megtartani, ami bagyon vszínű) sztem benne lehet, de továbbra is az első kör OT, 2. kör DT a sanszos sztem.Szesze
De ez csak egy vélemény. 😊balu10
több mint 13 éve
Én szerintem meg nem fogunk falat hozni az első körben, hanem az Ingram, Ayers, Von Miller trió még bent lévő tagja(i) közül hozunk el egyet, ha egyik sem marad bent, csak akkor hozunk OL-t. És, ha az első körben ezek közül hozunk el valakit, akkor csak a második körben hozunk OL-t.A TE azért már határeset 😊én sztem FB se kénesuperbrutal88És TE sem.vadibandi
Joseph pedig tuti, h komoly szerepet kap már idén, ettől függetlenül egy első körös DL pick (főleg, ha Cofieldet nem tudjuk megtartani, ami bagyon vszínű) sztem benne lehet, de továbbra is az első kör OT, 2. kör DT a sanszos sztem.Szesze
De ez csak egy vélemény. 😊
több mint 13 éve
A TE azért már határeset 😊És TE sem.vadibandiHuh, tenyleg, a kickert elfelejtettem! 😀lotus86én sztem FB se kénesuperbrutal88
Joseph pedig tuti, h komoly szerepet kap már idén, ettől függetlenül egy első körös DL pick (főleg, ha Cofieldet nem tudjuk megtartani, ami bagyon vszínű) sztem benne lehet, de továbbra is az első kör OT, 2. kör DT a sanszos sztem.
több mint 13 éve
Jo jatek....És TE sem.vadibandiHuh, tenyleg, a kickert elfelejtettem! 😀lotus86én sztem FB se kénesuperbrutal88
több mint 13 éve
És TE sem.én sztem FB se kénesuperbrutal88sztem kicker sem kell első körből...csebiHuh, tenyleg, a kickert elfelejtettem! 😀lotus86
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én sztem FB se kénesztem kicker sem kell első körből...csebiHuh, tenyleg, a kickert elfelejtettem! 😀lotus86
több mint 13 éve
Sztem Joseph-fel számolnak. És bízom benne h jó is lesz. Én nem örülnék egy 1. körös dt-nek.
több mint 13 éve
sztem kicker sem kell első körből...csebiHuh, tenyleg, a kickert elfelejtettem! 😀
több mint 13 éve
sztem kicker sem kell első körből...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
http://www.giantsfootballblog.com/2011/04/16/nfl-draft-giants-may-target-defensive-line-in-round-one/Ja... fogalmunk sincs hogy mit gondolnak pl Linval Josephről. A Coughlin féle "tanúvédelmi" program (rookie) jól eldugta egész szezonra. Viszont mégis egy második körös pick.
Itt meg arrol ervelnek, hogy miert lenne jo az elos koros DT pick. 😀😀
En meg mar azt sem tudom mit gondoljak (De tudom am. 1. korben nem kell QB,WR meg punter). Rohadjon meg az osszes a FO-ban!! 😀 😀 😀 😀lotus86
több mint 13 éve
http://www.giantsfootballblog.com/2011/04/16/nfl-draft-giants-may-target-defensive-line-in-round-one/Itt meg arrol ervelnek, hogy miert lenne jo az elos koros DT pick. 😀😀
En meg mar azt sem tudom mit gondoljak (De tudom am. 1. korben nem kell QB,WR meg punter). Rohadjon meg az osszes a FO-ban!! 😀 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Ebben a cikkben (+ kommentekben) elég jól érvelnek arról, hogy miért lenne szükségünk Ayersre; és miért érné meg a Giantsnek elvinni még akkor is ha Big Boardokon csúszik visszafele
több mint 13 éve
Seubert valamivel augusztus előtt kezdhet majd el futni. Ezzel szerintem biztossá vált, hogy nem ő lesz a kezdő C/LG; még az is lehet hogy PUP-ként kezdi a szezont; ha sikerül megtartani a helyét a training campen. De kemény gyerek, szurkolok neki.C: Ha O'Harát összerakják akkor van kezdő center, Koets viszonylag korán sérült meg - ő már tuti jól lesz TC-re - de ha jön új center akkor tőle valószínűleg búcsúzunk (felvette a signing bonusát már tavaly).
G: Snee, ha összerakják Seubert, Boothe, Petrus, Andrews, ha nincs tackle probléma Diehl is játszhat LG-t
OT: A kezdő RT - McKenzie; Az LT posztra egyenlőre van Beatty, Diehl, Andrews.
Ha végignézzük akkor Pouncey pont nem kell ide. Kéne viszont olyan Center aki akár az első szezonjában tud kezdeni. + Ha megnézitek szerintem nem is LT kell: a futás a legjobban bal oldalon a Seubert-Boothe-Beatty fallal ment tavaly. Viszont a jobb oldalon ha jön valami sérülés vagy McK formája a tavalyelőttihez kezd hasonlítani és nem a tavalyihoz, akkor gondok lehetnek a futójátékkal... Azt meg tudjuk mi van amikor gondok vannak a futójátékkal.
több mint 13 éve
http://www.giantsfootballblog.com/2011/04/14/mock-dream-draft-take-one/Ha az első 2 kör tényleg így alakulna, akkor a továbbiaktól függetlenül elégedett lennék. 3. körben s/cb-t, 4.-ben pedig dt/rb/te-t hoznék. Később pedig a felsoroltakból ami kimaradt, esetleg egy fb-t.
Giantses mock. Vedofal pick kimarad, helyette jonnek LB-k (Carter nagy riziko, ha bejon, akkor iszonyat steal), de nagyjabol kiegyeznek vele.lotus86