New York Giants
50 feliratkozó
több mint 15 éve
A Tom Coughlin look.--- I love Tom Coughlin. Love how he coaches, love how he supports charitable causes so strongly. But the thing I love about him the most are those looks of pain he gives us on the sideline whenever something goes wrong for the Giants. I once spent a night with Coughlin, his wife and a few writers sharing drinks and laughs and there is much more to him than that look and his reputation as a stern task-master. But that look is precious.http://c0020036.cdn1.cloudfiles.rackspacecloud.com/images/stories/J_Allison/ED_coach.jpg
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
Ez b.meg nekem kínaiul volt. Biztos már túl öreg vagyok.Köszi. Akkor ki kell nyitnom a postaládámat legalább egy napra. :/ja, eléggé megharagszik, olyannyira, h a postára se enged be :/kristofJah.. párszor nekem is költöznöm kellett, h újra hozza a leveleket. (csak legutoljára már nem nagyon volt eladó ház se 😕 )Szesze
Bocs mindenkitől az OFF-ért.gyurczi
OFF ide vagy oda, elmagyarázhatnátok.
több mint 15 éve
Üdv!Szerintem bye-week után kipróbálunk vkit. Két hét alatt be tud vki gyakorolni, pl Calhoun. És hát ha el nem ejti a labdát egyszer sem, de nem hoz egy yardot sem, már akkor is megérte a váltás...
Remek volt a meccs tényleg megérdemli a csapat a dícséretet , jó érzés hogy gyalul ismét a D
és nem rettegni kell hogy majd minden driveból pontot kapunk mint tavaly!
(azért a kiengedés a végén remélem tanulságos volt nekik is mert végül reális esélye lett a Dallasnak hogy egyenlítsen ha legalább az egyik onside kick bejön... )
a másik dolog amin viszont már rendesen ki vagyok akadva (gondolom ti is ) az a visszahordás!
ezzel a gyerekkel gyakorlatilag teljesen feladjuk ezt a játékelemet , a számokat már leírtátok itt is..
a mozgása is egészen más mint bármelyik visszahordónak egyszerűen hiányzik belőle a gyorsulás , a lendület stb..., nem tudom hogy ugye megkapja-e a megfelelő támogatást a csapatrésztől de az akkor is siralmas!
a legtöbbször el sem tud indulni... és néha még el is ejti ugye emellett...
oké ennyit tud de akkor miért nem próbálunk ki valaki mást a helyén ????
( vesztenivalónk nem lenne semmi!)yooker
több mint 15 éve
Üdv!Remek volt a meccs tényleg megérdemli a csapat a dícséretet , jó érzés hogy gyalul ismét a D
és nem rettegni kell hogy majd minden driveból pontot kapunk mint tavaly!
(azért a kiengedés a végén remélem tanulságos volt nekik is mert végül reális esélye lett a Dallasnak hogy egyenlítsen ha legalább az egyik onside kick bejön... )
a másik dolog amin viszont már rendesen ki vagyok akadva (gondolom ti is ) az a visszahordás!
ezzel a gyerekkel gyakorlatilag teljesen feladjuk ezt a játékelemet , a számokat már leírtátok itt is..
a mozgása is egészen más mint bármelyik visszahordónak egyszerűen hiányzik belőle a gyorsulás , a lendület stb..., nem tudom hogy ugye megkapja-e a megfelelő támogatást a csapatrésztől de az akkor is siralmas!
a legtöbbször el sem tud indulni... és néha még el is ejti ugye emellett...
oké ennyit tud de akkor miért nem próbálunk ki valaki mást a helyén ????
( vesztenivalónk nem lenne semmi!)
több mint 15 éve
Köszi. Akkor ki kell nyitnom a postaládámat legalább egy napra. :/Jah.. párszor nekem is költöznöm kellett, h újra hozza a leveleket. (csak legutoljára már nem nagyon volt eladó ház se 😕 )SzeszeHozzám is jár az ember. Az lenne a kérdésem, hogy ha nem válaszolok eleget, akkor megharagszik rám? Nem volt időm alaposan utánanézni :rolleyes:gyurczija, eléggé megharagszik, olyannyira, h a postára se enged be :/kristof
Bocs mindenkitől az OFF-ért.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 15 éve
Jah.. párszor nekem is költöznöm kellett, h újra hozza a leveleket. (csak legutoljára már nem nagyon volt eladó ház se 😕 )ja, eléggé megharagszik, olyannyira, h a postára se enged be :/kristofMost mar csak arra varok, hogy a 10yardos postas meghozza a meccset. 😊 Probalta, csak a level nem fert be a nyilason, varok egy kisebb levelre. 😀lotus86Hozzám is jár az ember. Az lenne a kérdésem, hogy ha nem válaszolok eleget, akkor megharagszik rám? Nem volt időm alaposan utánanézni :rolleyes:gyurczi
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ja, eléggé megharagszik, olyannyira, h a postára se enged be :/Most mar csak arra varok, hogy a 10yardos postas meghozza a meccset. 😊 Probalta, csak a level nem fert be a nyilason, varok egy kisebb levelre. 😀lotus86Hozzám is jár az ember. Az lenne a kérdésem, hogy ha nem válaszolok eleget, akkor megharagszik rám? Nem volt időm alaposan utánanézni :rolleyes:gyurczi
több mint 15 éve
Most mar csak arra varok, hogy a 10yardos postas meghozza a meccset. 😊 Probalta, csak a level nem fert be a nyilason, varok egy kisebb levelre. 😀lotus86Hozzám is jár az ember. Az lenne a kérdésem, hogy ha nem válaszolok eleget, akkor megharagszik rám? Nem volt időm alaposan utánanézni :rolleyes:
több mint 15 éve
A 3 INT-ről: ebből kb. "másfél" volt Eli hibája. Az első talán kicsit magasan dobta, bár elkapható lett volna. A második egyértelműen a WR hibája. Kérdés két ilyen pick mennyiben veti vissza a QB-t, de szerintem Eli tudta, hogy nagyrészt nem ő volt a ludas, így inkább a WR-nek lehet nagyobb feladat összekapnia magát, mint a QB-nek.AsbeeSzerinte nem fogja viszavetni.
A Houston elleni meccs elotti idokbol csak a highlightokat lattam, es pontosan meg sem jegyeztem a szamokat, de Eli-nak iden mar 5 vagy 6 olyan INT-je van, ami egyertelmuen nem az o hibaja ( wr belenyult, megpattant, keze kozott ment el stb.), csak hat a statisztika.....plusz a csapattarsaid hibai is reszei a jateknak.
De biztos vagyok benne, hogy minden meccset az utolso masodpercig kielemeznek (plane Eli), es o is pontosan tudja, hogy mirol tehet es mirol nem.
Most mar csak arra varok, hogy a 10yardos postas meghozza a meccset. 😊 Probalta, csak a level nem fert be a nyilason, varok egy kisebb levelre. 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A csapatotok bivalyerős. És hozták a pénzt is 😀 Tudtam,Romo ide Romo oda, ez a Dallas most nem ellenfél nektek.
több mint 15 éve
hallottam 😊 hát majd kiderül 😉nemtom, sztem is mi vagyunk a legjobbak pillanatnyilagSzeszeA bucs edzője szerint ők😊)kishaszi
több mint 15 éve
nemtom, sztem is mi vagyunk a legjobbak pillanatnyilagSzeszeA bucs edzője szerint ők😊)
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
2. nicks td-nél amúgy a legszebb az volt h jákobot áthívta jobb oldalra blokkolni, látszik is h egy blitzet ő vesz fel!Gruden is ezt emelte ki h Eli annyit elemez az egész héten h az elképesztő, és a false snap countokkal meg beülteti a védőket a hintába látszik h ki jön blitzre ki nem
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 15 éve
Which team is the NFC's best?nemtom, sztem is mi vagyunk a legjobbak pillanatnyilag
41%
Giants
20%
Falcons
17%
Packers
23%
Other
Total Votes: 32590
jó ilyet látni!de túlzásnak érzem azért... :rolleyes:ironroy
több mint 15 éve
Which team is the NFC's best?41%
Giants
20%
Falcons
17%
Packers
23%
Other
Total Votes: 32590
jó ilyet látni!de túlzásnak érzem azért... :rolleyes:
több mint 15 éve
Nagyjából mindent elmondtatok, még azt emelném ki, h frankó volt az O-playhívás, úgyh sztem nagy pacsi Gilbride-nak is. A 2. Nicks td-nél 2 rb-vel álltunk fel, és Bradshaw egy motion-nel kiment a szélre, amivel a fél D-t átvonzotta. A másik oldalon Nicksnek már nem volt nehéz dolga 1-1-ben. A Manningham féle screenpasszos td is rendesen ki volt találva, jöttek szépen a blokkok. Jó volt, h többször visszajátszották meccs közben. Végre a shotgunból futások is bejönnek.SzsziszkaJah ennyiből mindenképpen jók a sporttv-s közvetítések, h a holtidőkben is marad a kép és csomószor meg lehet nézni/ki lehet elemezni az eseményeket.
több mint 15 éve
Nagyjából mindent elmondtatok, még azt emelném ki, h frankó volt az O-playhívás, úgyh sztem nagy pacsi Gilbride-nak is. A 2. Nicks td-nél 2 rb-vel álltunk fel, és Bradshaw egy motion-nel kiment a szélre, amivel a fél D-t átvonzotta. A másik oldalon Nicksnek már nem volt nehéz dolga 1-1-ben. A Manningham féle screenpasszos td is rendesen ki volt találva, jöttek szépen a blokkok. Jó volt, h többször visszajátszották meccs közben. Végre a shotgunból futások is bejönnek.
több mint 15 éve
Most nézem a statokat az NFL.com-on és Eli dobta a legtöbb INT-et, de a legtöbb TD-t is. 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
áá kurvára örülök ennek a W-nek, ha a hibákat kiküszöböljük akkor az NFC egyik legerősebb csapata lehetnénk. wáá de jók vagyunk 😊 😊 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Jó meccs volt, a buszt is elértem, remek, remek 😀 azért a végén bekuleltem volna ha kiegyenlítenek vagy valami 😐
több mint 15 éve
A 3 INT-ről: ebből kb. "másfél" volt Eli hibája. Az első talán kicsit magasan dobta, bár elkapható lett volna. A második egyértelműen a WR hibája. Kérdés két ilyen pick mennyiben veti vissza a QB-t, de szerintem Eli tudta, hogy nagyrészt nem ő volt a ludas, így inkább a WR-nek lehet nagyobb feladat összekapnia magát, mint a QB-nek.
több mint 15 éve
Igazad van, de úgy érzem még nem ment el rajtuk meccs. A Titans meccset se varrnám a nyakukba.gyurcziKonkrétan vereség nem lett emiatt, de ez csak annak köszönhető, h a Carolina, a Houston a Chicago és most a Dallas ellen is sikerült kompenzálni a bénázást elsősorban a deff által, azért ez biztos nem lesz mindig így. (Total return yardage-ok: Carolina ellen 27, Indy ellen 3, Tennesse ellen 11, Chicago ellen 6, Houston ellen 22, Dallas ellen 17... mi meg pl most csak a Dallas ellen kaptunk 172-t. Egyedül a Lions ellen volt értékelhető spec team teljesítmény ami azért édes kevés).
Ami viszont jó, h legalább Dodge (és Tynes, bár vele azért akkora gond nem volt) úgy néz ki elkezdte összeszedni magát.
több mint 15 éve
jah még valami, a kibasz.ott tackle-t csináljuk meg az emberen könyörgöm, nem egyszer fordult elő este!!! :mad:ironroyaz nekünk sem megy, nem kell parázni.
mondjuk nekünk már mindegy, ilyenkor már rég késő javítani...
több mint 15 éve
Igazad van, de úgy érzem még nem ment el rajtuk meccs. A Titans meccset se varrnám a nyakukba.
több mint 15 éve
Az oké, h ez volt az első benyalt TD, de eddig is kurva sokat futott ellenünk vissza szinte minden csapat, mi meg senki ellen semmit.. ez így nagyon gáz azért. Csapat erősségét mutatja, h még így is 5-2-vel állunk, de ez nagyon sokba kerülhet még ha nem változik.A BYE week után megyünk a Qwest Field-re az sem lesz egyszerű menet, nagyon jó a Seattle hazai pályán, de ha utána újra vernénk a Dallast (otthon, Romo nélkül egyértelmű favoritok leszünk) akkor még egy vereség is beleférne ott. Persze legjobb lenne mindkettőt nyerni, az szinte már PO-t érne 😊SzeszeHát ha nyerünk, akkor nagyot léphetünk előre. A bye weeken a Skins papíron gyengébbel játszik, úgyhogy áll nekik a L, utána pihennek. A Philly velünk pihen, majd Colts. Ha PM bratyó betartja az ígéretét akkor 9 hét után 2w előnyünk lehetne mindenkivel szemben a csoportban.
A ST-ről annyit, hogy bár ők a leggyengébb csapatrész, de azt hiszem ez volt az első benyelt return TD idén. És nem állunk úgy mint a Chargers, akik a forduló előtt 1 helyen voltak mind O yardban, meg D yardban a ligában. A ST-jük miatt meg 2-5-ön állnak. Ráadásul a rugók javulnak, úgyhogy nagyon jól állunk. 😊gyurczi