New York Giants
50 feliratkozó
több mint 6 éve
OC-nak jöhetJosh McDaniels.www.bigblueunbiased.com/ny-giants-4-potential-head-coaching-replacements/Imádnám Harbaugh-t.
vittore
Zet
Ha Brady visszavonul szívesen jönne.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Miért nem Kraftot utálja mindenki amiatt? Persze, értem én ezt is, de nem csak ő volt ott a hunyó, marha jól járnátok vele, de remélem, hogy marad a Patsben 😊McDaniels patkány viselkedése amit leművelt a Coltsnál no way, plusz a Broncosnál is inkább csak megutáltatta magát. Plusz szerintem ő is érzi, hogy Bellichick nélkül lehet nem sokra menne és inkább nem próbálkozik sehol sem.Josh McDaniels.www.bigblueunbiased.com/ny-giants-4-potential-head-coaching-replacements/Imádnám Harbaugh-t.
vittore
Zet
Sobri Jóska
Rodaron

több mint 6 éve
McDaniels patkány viselkedése amit leművelt a Coltsnál no way, plusz a Broncosnál is inkább csak megutáltatta magát. Plusz szerintem ő is érzi, hogy Bellichick nélkül lehet nem sokra menne és inkább nem próbálkozik sehol sem.Josh McDaniels.www.bigblueunbiased.com/ny-giants-4-potential-head-coaching-replacements/Imádnám Harbaugh-t.
vittore
Zet
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Josh McDaniels.www.bigblueunbiased.com/ny-giants-4-potential-head-coaching-replacements/Imádnám Harbaugh-t.
vittore
Zet
több mint 6 éve
Bar fasza lenne de Kar ebbe most meg belelovalni magunkat szerintem...éve és nem szezonja. én ezt kérem karácsonyra hogy takarodjon. hol egy fire shurmur peticio?www.bigblueunbiased.com/ny-giants-4-potential-head-coaching-replacements/Nagyon remélem ez lesz Shurmur utolsó éve itt.
vittore
GJohnny74
vittore
Szerkesztette: yooker
több mint 6 éve
www.bigblueunbiased.com/ny-giants-4-potential-head-coaching-replacements/Imádnám Harbaugh-t.
vittore
több mint 6 éve
éve és nem szezonja. én ezt kérem karácsonyra hogy takarodjon. hol egy fire shurmur peticio?www.bigblueunbiased.com/ny-giants-4-potential-head-coaching-replacements/Nagyon remélem ez lesz Shurmur utolsó éve itt.
vittore
GJohnny74
több mint 6 éve
www.bigblueunbiased.com/ny-giants-4-potential-head-coaching-replacements/Nagyon remélem ez lesz Shurmur utolsó éve itt.
vittore
több mint 6 éve
www.bigblueunbiased.com/ny-giants-4-potential-head-coaching-replacements/végre egy értelmes téma 😊
vittore
több mint 6 éve
Nekem az nem tetszik h a kritikus 3&18 playnel Jonest odadobta az újságíróknak h ő hívta át a playt futásra ...Az a baj, h messze nem az volt itt a kritikus play, az csak egy védhetetlen faszság volt a végén. Másrészt az is eleve az edző felelőssége, ha a rookie QB-nek a GW drive-ban egyáltalán megfordul a fejében, h önhatalmúlag hozzon egy olyan döntést ami nyilvánvalóan baromság.
Legalább 17-0 után nem estünk szét, de egyre inkább úgy tűnik h nem Shurmur lesz a mi edzonk
csebi
Persze sajnos nem ezen ment el ez a meccs, hanem azon hogy az egész csapat úgy ahogy van egy kalap szar volt, mind támadó, mind védő oldalon a meccs 90%-ában. Az OL botrányos volt, nyilvánvaló hogy nincs megoldva ez a probléma, komolyan kell ide invesztálni a jövőben továbbra is. Jonesban van kurázsi, de azért az ijesztő, hogy mennyire nem érzi, hogy hol van a nyomás, még azokat se amik nem vak oldalról érkeznek, így kb az összes playben benne van a fumble lehetősége, ebben kurva sokat kell javulnia. Barkley szintén fos volt, a nagy akarásnak nyögés lett a vége nála is.. A röhej az, hogy ezek mind beleférhettek volna még így is, ha a futás elleni "védekezésünk" nem lett volna ennyire katasztrófa.. nem is tudom hány borzalmas playt sikerült összehoznunk futás ellen, szánalmas volt az egész.
több mint 6 éve
Ő az edző, mondja el h nincs audible, ezt játsszuk van meg egy down.Nekem az nem tetszik h a kritikus 3&18 playnel Jonest odadobta az újságíróknak h ő hívta át a playt futásra ...Tekintve, hogy mindenki őt hibáztatta érte, valahol érthető. De győztesként sehogy se tud kijönni a dologból és végső soron a C Jones sack tette őket a gödörbe.
Legalább 17-0 után nem estünk szét, de egyre inkább úgy tűnik h nem Shurmur lesz a mi edzonk
csebi
gyeek
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Nekem az nem tetszik h a kritikus 3&18 playnel Jonest odadobta az újságíróknak h ő hívta át a playt futásra ...Ha ez tényleg így volt, az nagyon gáz! rákenni az újonc irányítódra ??? mégha így is volt, magamra vállalom, vagy nem mondok semmit. félti az állását. rá már a szertáros se fog emlékezni, mikor DJ még New Yorkban dobálja a labdát....bexari senki.
csebi
Igen, úgy tűnik, van tartása a társaságnak, ez biztató a jövőre.
Szerkesztette: Kronos
több mint 6 éve
Nekem az nem tetszik h a kritikus 3&18 playnel Jonest odadobta az újságíróknak h ő hívta át a playt futásra ...Tekintve, hogy mindenki őt hibáztatta érte, valahol érthető. De győztesként sehogy se tud kijönni a dologból és végső soron a C Jones sack tette őket a gödörbe.
csebi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Nekem az nem tetszik h a kritikus 3&18 playnel Jonest odadobta az újságíróknak h ő hívta át a playt futásra ...Legalább 17-0 után nem estünk szét, de egyre inkább úgy tűnik h nem Shurmur lesz a mi edzonk
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Egyszerűen azt nem értem, hogy a Liga első Pats D ellen engedtünk 2 sacket kb, most a 30. D ellen meg 8-at. Ott a Defenseünk kitett magáért, itt a sima futásokat nem tudtuk megállítani. Mondjuk azért tegyük hozzá, hogy a Cards 17 pontot DJ INT-ből és 2 Fumbleből szerezte, így a Defensenek is nehezebb volt azt megállítani.Egyszerű a magyarázat.A Pats ellen felszivtak magukat,egy csapat 1-1 meccsre képes a valós tudása fölött játszani,de sorozatban nem.
Szóval itt a konzisztenciával van probléma, tudunk mi szép dolgokat, de amikor igazán kellene, akkor nem tudom mi a pöcs van. És az ilyen vereségek, az öltöző kedvét is letörik...
Rodaron
több mint 6 éve
Shurmorol meg annyit, én eléggé fotelhobbi szurkoló vagyok, inkább szeretem,mint értem a játékot általában,de nekem is feltűnik, hogy annyi baromságot csinál meccsenként, hogy nem igaz. Időnként azt se tudja az ember,milyen rendezvényen van.... egyetlen csapatreszen sem látszik a fejlődés, hogy mégis milyen irányba tartunk, és ez az ő hibája.Ez már az ő csapata.
több mint 6 éve
Hát,Barkley azért extraklasszis,ha begyujtja a rakétákat,ember legyen a talpán,aki megallitja. Egy legalább közepes csapatban ő azért nagyon fickandozna,de egy ilyen fostengerben nem sokat tud tenni egymaga, ő csak egy RB.DJ sincs könnyű helyzetben, egy ilyen fal mögött,de ettől még,sokkal konzisztensebb teljesítményt kell nyújtania.Zsenialis dolgokra képes,de mínusz15- 20 pontot is jelenthet meccsenként,ami nem elfogadható. Ami biztató szerintem vele kapcsolatban, hogy nem majrezik, ront és ugyanúgy beleall következőre.Persze 2-3 ilyen meccs és elmegy a maradék onbizalma is. Az ilyen ki nem kényszerített hibákat minimalizálnia kell, egy vicc, hogy aki arra jár,kiveri a kezéből a labdát....komolyan mondom hogy Barkleyt el kellene tradelni mert sehol nem tartunk mégÉs DG-n kívül ki adna érte komoly értéket? Cook vagy Kamara semmivel nem rosszabbak nála (sőt), és 2-3. körben húzták őket. Egyre jobban idegesít ez a pick is, és az idei 1. körösünk sem győzött még meg...
yooker
vanek úr
több mint 6 éve
BOB biztos elokaparna erte ket elso kort valahogy. 😀komolyan mondom hogy Barkleyt el kellene tradelni mert sehol nem tartunk mégÉs DG-n kívül ki adna érte komoly értéket? Cook vagy Kamara semmivel nem rosszabbak nála (sőt), és 2-3. körben húzták őket. Egyre jobban idegesít ez a pick is, és az idei 1. körösünk sem győzött még meg...
yooker
vanek úr
több mint 6 éve
Nem lesz így egy könnyű út a PO-ig, megmutatkozott.Szar a csoport, ha a csoportmeccsek meglesznek, akkor a PO is.
több mint 6 éve
Valójában az a helyzet, hogy ha a Tampa nem flegmázza el a második félidőt és nem játszunk a kaotikus Skins-el, akkor 0-7 lenne.az OL ma (is ) nagy csalódás volt...
Ténylegesen esélyünk csak a Skins ellen volt. Talán még a Dolphins-t megvernénk, de egyelőre ennyit tudunk.
A probléma az, hogy mindig csak azt mondogatjuk, hogy egyelőre, mintha lenne fejlődés. Kurvára nincs fejlődés sem tavalyhoz, sem az első héthez képest. Ugyanazok a dolgok mennek, amiket az ellenfelek is betéve tudnak.
Zet
nem nagyon jött be a " nagy öregek" igazolása !
folytatni illetve újragondolni kell az egészet kb!Jones is jobban fog kinézni sokkal ha nem lesz rajta ennyire nyomás...
bár Jones azért remélem tud fejlődni a nyomás kezelésében
a másik pedig a védelem ugye...
ezért kellen a minél több pick és mondjuk 1 nagyobb envű pass rusher!
Shurmékrl nem is beszélek mert őket még néznünk kell egy darabig sajnos
Szerkesztette: yooker
több mint 6 éve
Egyszerűen azt nem értem, hogy a Liga első Pats D ellen engedtünk 2 sacket kb, most a 30. D ellen meg 8-at. Ott a Defenseünk kitett magáért, itt a sima futásokat nem tudtuk megállítani. Mondjuk azért tegyük hozzá, hogy a Cards 17 pontot DJ INT-ből és 2 Fumbleből szerezte, így a Defensenek is nehezebb volt azt megállítani.Szóval itt a konzisztenciával van probléma, tudunk mi szép dolgokat, de amikor igazán kellene, akkor nem tudom mi a pöcs van. És az ilyen vereségek, az öltöző kedvét is letörik...
több mint 6 éve
Valójában az a helyzet, hogy ha a Tampa nem flegmázza el a második félidőt és nem játszunk a kaotikus Skins-el, akkor 0-7 lenne.Ténylegesen esélyünk csak a Skins ellen volt. Talán még a Dolphins-t megvernénk, de egyelőre ennyit tudunk.
A probléma az, hogy mindig csak azt mondogatjuk, hogy egyelőre, mintha lenne fejlődés. Kurvára nincs fejlődés sem tavalyhoz, sem az első héthez képest. Ugyanazok a dolgok mennek, amiket az ellenfelek is betéve tudnak.
Szerkesztette: Zet
több mint 6 éve
komolyan mondom hogy Barkleyt el kellene tradelni mert sehol nem tartunk mégÉs DG-n kívül ki adna érte komoly értéket? Cook vagy Kamara semmivel nem rosszabbak nála (sőt), és 2-3. körben húzták őket. Egyre jobban idegesít ez a pick is, és az idei 1. körösünk sem győzött még meg...
yooker