New York Giants

50 feliratkozó

több mint 6 éve
Szesze New York Giants 21 989 — Giants fan
Jones 4 TD és vereség "szép" baleset...
dande
Ha esetleg vigyázna a labdára, még nyerhettünk is volna
vanek úr
Így van. Nyilván az, hogy a védelem így teljesít, semmit nem számított. Idióta Jones
Wyatt
Még dob 3 TD-t és easy win. Nem? De!
Sobri Jóska
Tényleg még így ti hiányoztok csak nekünk ide.. 😊
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 918 — #NoStress
dande
vanek úr
Így van. Nyilván az, hogy a védelem így teljesít, semmit nem számított. Idióta Jones
Wyatt
Még dob 3 TD-t és easy win. Nem? De!

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
dande
vanek úr

több mint 6 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 319
dande
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 961 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 6 éve
Tompo 66
Bold1
Barkley összesen közel 300 yard
És a hét támadója elismerés.

Bold2
A védelem 4 vagy több turnover-t szerez.
több mint 6 éve
Na, boldolok egyet

Daniel Jones 300 yard, 3 TD (2+1)

több mint 6 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Szolgálati közlemény:
Kickoff 18.00,- magyar idő szerint...
nagir
Ohh basszus...akkor lemaradok az elejerol
több mint 6 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 602 — Bla, bla, bla
Szolgálati közlemény:
Kickoff 18.00,- magyar idő szerint...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Bold prediction :
nem fog elborulni az agyam egyszer sem a meccs alatt tortenjen barmi....
yooker
Ha horgászol, és se tévé se net...
Sobri Jóska
Mar idenre kiegtem csak azert 😀
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 918 — #NoStress
Bold prediction :
yooker
Ha horgászol, és se tévé se net...

több mint 6 éve
Jelenleg amit minimalisan elvarnek erre a meccsre plussz az ideny hatralevo reszere az hogy Jones eladott labdait drasztikusan sikeruljon lecsokkenteni!Ez tenyleg fontos lenne.. A tobbi kb mellekes jelenleg!Ami mar extra lenne de azert valahol elvarhato hogy a futasba eletet hozzunk!

Bold prediction :
több mint 6 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
 fuzovelkifele.com/2019/10/lenyugozo-volt-a-kirktoberfest/ nem olyan régen még a Giants ellenfelek írhatták be októberen előre maguknak az L-t, mert Eli erre a hónapra szívta fel magát, készpénznek lehetett venni a 4w-t. tipik Coughlin-era: 6-2 kezdés aztán a szezon második fele legjobb esetben egál. hát erre most annyi az esély mint alkoholmentes sörrel a basszunk be gyorsan versenyen, úgy hogy a többiek csak töményeznek
több mint 6 éve
 giantswire.usatoday.com/2019/10/25/new-york-giants-actively-shopping-cb-janoris-jenkins/

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 21 503
#Giants’ offensive line PFF grades:

LT Solder - 64.4 (5 sacks allowed)
LG Hernandez - 64.7 (0 sacks)
C Halapio - 51.6 (2 sacks)
RG Zeitler - 70.9 (1 sack)
RT Remmers - 57.4 (2 sacks)

A step-up in their play is needed.
több mint 6 éve

nagir
Pont ezen gondolkoztam a napokban, hogy Solder lehet az egyik “áldozat” év végén, mert a be lefektetett pénzt nem hozza vissza. Viszont a tradel a fizujat is eltudnank tradelni és max a garantált összeget kell benyelnunk. De kérdés DG képes e ezt meglepni és belátni hogy ez nem jött be.
Rodaron
Hát igen...
De én még egy dupla tradet is el tudnék képzelni: Nate S. -> Browns, Trent W. -> Giants 😀

több mint 6 éve
Szesze New York Giants 21 989 — Giants fan
Amúgy egy dolgot nem igazán látok itt, hogy bárki felvetette volna:

Eli jobban játszott az első két héten mint Jones az utóbbi kettőn és padra került. Just sayin’.
csebi
Semmi értelme nem lenne a vissza cserének ezek után, kb az egyetlen értelme ennek a szezonnak, hogy kiderüljön Jones mit tud és miben kell fejlődnie. Ezzel a csapattal és edzői gárdával jelenleg semmi esély PO-ba jutni, Jones-nak viszont hasznos tapasztalatszerzési lehetőség ez. Ha rajtam múlik akkor Jones kb most került volna be a csapatba, de így hogy már meglépték ezt, teljes hülyeség lenne visszacsinálni.
Szesze
Én egy szóval sem mondtam h cseréljük vissza, csak érdekes számomra ez az egész.
csebi
Nevezhetjük érdekesnek, de sztem ez túl hízelgő jelző, igazából el lett baszva ez is. Konkrétan semmi logika nem volt ebben az egészben így..
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 609 — Lucas Scott

Eli jobban játszott az első két héten mint Jones az utóbbi kettőn és padra került. Just sayin’.
csebi
Semmi értelme nem lenne a vissza cserének ezek után, kb az egyetlen értelme ennek a szezonnak, hogy kiderüljön Jones mit tud és miben kell fejlődnie. Ezzel a csapattal és edzői gárdával jelenleg semmi esély PO-ba jutni, Jones-nak viszont hasznos tapasztalatszerzési lehetőség ez. Ha rajtam múlik akkor Jones kb most került volna be a csapatba, de így hogy már meglépték ezt, teljes hülyeség lenne visszacsinálni.
Szesze
Én egy szóval sem mondtam h cseréljük vissza, csak érdekes számomra ez az egész.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Rodaron New York Giants 2 149

nagir
Pont ezen gondolkoztam a napokban, hogy Solder lehet az egyik “áldozat” év végén, mert a be lefektetett pénzt nem hozza vissza. Viszont a tradel a fizujat is eltudnank tradelni és max a garantált összeget kell benyelnunk. De kérdés DG képes e ezt meglepni és belátni hogy ez nem jött be.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Deone Buchanon érkezett hozzánk.
több mint 6 éve
Taz New York Giants 350
elv Deone Bucannon érkezik a csapathoz... újabb ex cardinals védő
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 21 503
David Carr nem itt kezdte, csak itt ‘végezte’..pedig ő 1/1-es volt, és állítólag tehetséges is. 😉

Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Lol, az lenne a gyönyörű, ha lecserélnék Jonest

több mint 6 éve
GJohnny74 New York Giants 703

csebi
Szesze
Ez alapján nem lesz vissza csere. Eli valszeg végig mentorálja az évet, és utána visszavonul. Remélhetőleg 5 év múlva meg megkapja a HOF-t. Jones-nak meg jót fog tenni a tanácsai, illetve a tapasztalatszerzés. Azt kellene többek között megtanulnia, hogy úgy futkározzon, mint Wilson, ő elég jól tud vigyázni magára.
 giantswire.usatoday.com/2019/10/21/new-york-giants-pat-shurmur-rules-out-benching-daniel-jones-favor-eli-manning/?utm_source=smg&utm_medium=wasabi&utm_content=home-latest-news

Szerkesztette: GJohnny74