New York Giants
50 feliratkozó
több mint 6 éve
Nekem erről az előszezonba jó a rookie QB és elhisszükről mindig a mi pokol sztorink jut eszembe:Igen, és az egyik a 2. körben volt reach, míg a másik 1/6-on...
2017-et írtunk 4-0 preseason, DeShown Kizer jól játszik megnyeri a kezdőt, a sztori további részét mindenki ismeri...
Ettől függetlenül kívánom hogy egy újabb korszakos zseni szülessen.
P@trik
több mint 6 éve
Nekem erről az előszezonba jó a rookie QB és elhisszükről mindig a mi pokol sztorink jut eszembe:2017-et írtunk 4-0 preseason, DeShown Kizer jól játszik megnyeri a kezdőt, a sztori további részét mindenki ismeri...
Ettől függetlenül kívánom hogy egy újabb korszakos zseni szülessen.
több mint 6 éve
Na most már tényleg illene beleszámítani a Preseason eredményét az alapszakaszba 😀 amugy a Lionsnak jött össze az a bravur hogy 4-0 utan 0-16?Sokszor leírtam már de ott a kezdőkön minden alkalommal látszott, hogy szarok.
ironroy
A meccseket a 2.-3.egység nyerte meg. Előre lehetett látni már akkor is, hogy kurva nagy a baj.
Persze 0 győzelemre senki sem számított, meg az egyik meccsen kb a bírók vertek meg minket a végén valami 40 yardos kamu DPI-vel. De az a csapat nagyon szar volt.
több mint 6 éve
De arra tökéletes, hogy látszon milyen gyenge megint a támadó fal. A Solder/Hernandez páros a vak oldalon kritikán aluli. Plusz a védelem teljes egésze liga átlag alatti és akkor finoman fogalmaztam...Na most már tényleg illene beleszámítani a Preseason eredményét az alapszakaszba 😀 amugy a Lionsnak jött össze az a bravur hogy 4-0 utan 0-16?Bravur? Nem bravur, csak pontosan ennyit ernek az eloszezon-meccsek.
ironroy
Stez

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Ez mekkora kép 😀Bármekkora lehet, attól függ mekkorában akarod előhivatni, 9x13-ban lehet kicsi lesz... 😉 😀
pbs.twimg.com/media/ECoAEzXWsAAU7vo?format=jpg&name=4096x4096
Cruyffista

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Na most már tényleg illene beleszámítani a Preseason eredményét az alapszakaszba 😀 amugy a Lionsnak jött össze az a bravur hogy 4-0 utan 0-16?Bravur? Nem bravur, csak pontosan ennyit ernek az eloszezon-meccsek.
ironroy
több mint 6 éve
Nekem ma Brittan Golden játéka tetszett. Szép volt a visszahordás TD, bár utána volt egy fumble is a részéről, ami TO-t eredményezett. Nem voltak rosszak a Tight End játékosaink sem és Gallman is iparkodott.
Hotty Toddy!
több mint 6 éve
Na most már tényleg illene beleszámítani a Preseason eredményét az alapszakaszba 😀 amugy a Lionsnak jött össze az a bravur hogy 4-0 utan 0-16?
több mint 6 éve
THAT'S OUR QB pic.twitter.com/b8SkGFEp8N
— New York Giants (@Giants) August 22, 2019

több mint 6 éve
Igen, feleslegesen kockáztat sérülést. De itt valóban inkább a tenni akarás és lelkesedés volt a pozitívabb, ha már kétszer is elcseszte.Mondjuk egy preseason meccsen pont minek...Eddig nem rossz. Megnézhettük, hogy Daniel Jones milyen safety pozícióban! 😊 Szép szerelés!Az tetszett amúgy!Nem esett kétségbe,hanem indult menteni a menthetőt.
juz3r
Vobox
Toca
Ugyanakkor (még ha cserék ellen is), azért a két fő bajjal (alacsony pontosság egyetemen, lassú döntéshozatal) kapcsolatban kifejezetten jó válaszokat ad eddig, pár igen szép megoldással, és elég szép számokat hoz eddig
16/19 84.2% 228 12.0 2/0 1/12 151.8

több mint 6 éve
Nem az a lényeg milyen meccs,hanem hogy nem egyhelybe állt és sopánkodott,hanem indult kapásból.Mondjuk egy preseason meccsen pont minek...Eddig nem rossz. Megnézhettük, hogy Daniel Jones milyen safety pozícióban! 😊 Szép szerelés!Az tetszett amúgy!Nem esett kétségbe,hanem indult menteni a menthetőt.
juz3r
Vobox
Toca
több mint 6 éve
Mondjuk egy preseason meccsen pont minek...Eddig nem rossz. Megnézhettük, hogy Daniel Jones milyen safety pozícióban! 😊 Szép szerelés!Az tetszett amúgy!Nem esett kétségbe,hanem indult menteni a menthetőt.
juz3r
Vobox
több mint 6 éve
Eddig nem rossz. Megnézhettük, hogy Daniel Jones milyen safety pozícióban! 😊 Szép szerelés!Az tetszett amúgy!Nem esett kétségbe,hanem indult menteni a menthetőt.
juz3r
több mint 6 éve
Eddig nem rossz. Megnézhettük, hogy Daniel Jones milyen safety pozícióban! 😊 Szép szerelés!
Hotty Toddy!
több mint 6 éve
1 évre hosszútávú szerződés nélkül egy sérülékeny játékos egy rebuilding team-be nem luxus, hanem hülyeség, szóval simán sanszos hogy ezeknél még a végén komolyan fel fog merülni. 😊
több mint 6 éve
Állítólag lehet tradelni Clowney-ert. Furcsa mód olvasgatva a spekulaciokat nfl.com-on minket meg sem említenek, mint lehetőség, hogy jöjjön. :/ Ez azért így fura... Pedig Clowney nem épp egy rossz pass rusher Bár valóban "kicsit" drága egy játékos, de akkor is. 😀 Elferne ide boseggel. 😀 Bár tekintve, hogy mennyiket vágnak hozzá a pass rusherekhez is... Lehet jobb, ha jovore draftrol próbálunk szerezni valakit, mint agyon fizetni valaki mást. 🤔A nev jol hangzik meg mindig de Sérülékeny és draga ..ekkora rizikót nem ér meg !
Nektek mi a véleményetek róla és az elméleti érdeklődés hianyrol?
B-Front
több mint 6 éve
Állítólag lehet tradelni Clowney-ert. Furcsa mód olvasgatva a spekulaciokat nfl.com-on minket meg sem említenek, mint lehetőség, hogy jöjjön. :/ Ez azért így fura... Pedig Clowney nem épp egy rossz pass rusher Bár valóban "kicsit" drága egy játékos, de akkor is. 😀 Elferne ide boseggel. 😀 Bár tekintve, hogy mennyiket vágnak hozzá a pass rusherekhez is... Lehet jobb, ha jovore draftrol próbálunk szerezni valakit, mint agyon fizetni valaki mást. 🤔Nektek mi a véleményetek róla és az elméleti érdeklődés hianyrol?
több mint 6 éve
Kb Egy Barkley sérülésnyire vagyunk az 1/1 től. Vagy bármitől.Szerencsétlen így gyorsan el lesz használva, bár remélem valami über fizikummal rendelkezik, és még sok évig lesz a ligában.
ozibozi
több mint 6 éve
Bocs,csak szarul fogalmaztam,Riddicket bele sem akartam írni,csak miközben írtam (én twitteren olvastam) asszony felolvasta az fk-s hírt és azt írtam amit hallottam 🤪még jó hogy nincs nálunk persze!!De most mondjuk a legnagyobb parám hogy Dave barátunk nehogy kitalálja hogy jöjjön Clowney...Kidőlt Theo Riddick is és a jónevű Amba Etta-Tawo is. Számomra teljesen egyértelmű lassan,hogy a WR szekciónkat elátkozták. OdellÁtok??? Riddick nem is nálunk van... De persze lényegtelen, amúgy megleszünk WR poszton: R. Sheppard, Lattimer,Fowler, Reggie White, TJones, később Tate és S. Sheppard is csatlakozik, bőven jó, a Run-Run-Pass-Punt stratégiához meg kb mindegy is ki van 😄
Vobox
ironroy
több mint 6 éve
Kb Egy Barkley sérülésnyire vagyunk az 1/1 től. Vagy bármitől.
több mint 6 éve
Kidőlt Theo Riddick is és a jónevű Amba Etta-Tawo is. Számomra teljesen egyértelmű lassan,hogy a WR szekciónkat elátkozták. OdellÁtok??? Riddick nem is nálunk van... De persze lényegtelen, amúgy megleszünk WR poszton: R. Sheppard, Lattimer,Fowler, Reggie White, TJones, később Tate és S. Sheppard is csatlakozik, bőven jó, a Run-Run-Pass-Punt stratégiához meg kb mindegy is ki van 😄
Vobox