New York Giants
50 feliratkozó
több mint 6 éve
Mellesleg:Highest cap hits for the Giants this year:
Eli Manning: $23.2M
Odell Beckham: $16M
Janoris Jenkins: $14.75M
Nate Solder: $12M
Alec Ogletree: $11.75M
Has Pat Shurmur been a problem? Yes.
Does firing Shurmur fix all the problems? Probably not.
FO System
több mint 6 éve
újabb hulladéktelepi okádékságés ebben a szaradék surmurben még van annyi energia, hogy a meccs végén vágja a sajnálkozó pofákat, hogy ő úgy igyekszik, de nem megy a csapatnak, miközben egyértelmű, ez a nyomorult proli valami félkegyelmű ivadék lehet, aki családon belül szaporodhatott. hogy jön a nyomorult igénytelen kurva anyja ahhoz, hogy másfél hónapja elbassza a vasárnapjaimat, a borsó méretű agyával, az egybites gondolataival és az égbekiáltó sötétségével?
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Élvezhető meccs volt, de nem tudom h kinek mi volt itt a jó. 😊
több mint 6 éve
Hát ez úgy volt katasztrófa, ahogyan volt. Ezért nem hozol 1/2-re futót.

több mint 6 éve
A top 3 simán meglesz, igazából csak a Cinci a veszélyes, a másik 2 csapattól még ki tudunk/fogunk/ kapni, a cincivel sajna nem fogunk játszani... /persze ehhez fontos hogy surmó végig dirágáljon most már, mert bármilyen változás megnehezítené a jó draft választás lehetőségét... ez a realitás
Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Siman képesek vagyunk kikapni a Jets ellen is, úgyhogy teljes nyugalommal ülök le megnézni ezt a meccsetna teljes nyugodtsággal elmehetünk a picsába újra
ironroy
több mint 6 éve
DJ statisztikailag!!! rendben van megint 4TD. És akkor????
több mint 6 éve
elég egy kaptafára mennek idén a meccseink!láttál egyet , láttad mindet...ha ez így megy tovább még a végén a PO is elúszhat !
több mint 6 éve
Siman képesek vagyunk kikapni a Jets ellen is, úgyhogy teljes nyugalommal ülök le megnézni ezt a meccsetIrigyellek, én csak külsősként nézem Jones miatt, de minden héten ki tud akasztani a csapat így is. Az nonszensz, hogy minden meccsen van fumble return TD-je, de ez a fal, te jó ég...
ironroy

több mint 6 éve
Siman képesek vagyunk kikapni a Jets ellen is, úgyhogy teljes nyugalommal ülök le megnézni ezt a meccset
több mint 6 éve
20-17 W.Hát én eddig úgy gondoltam, hogy az FO alkalmatlan, az edzői stáb fogalmatlan, a roster meg tehetségtelen. Ennél sokkal nagyobb baj csak nincs 😊
Ha nem W, sokkal nagyobb a baj, mint gondoltuk.
Zet
több mint 6 éve
Jaja, aztán meg jövőre miért őket, miért nem 2021-ben Lawrence-t, aztán meg miért őt, miért nem vártátok meg a kis Manninget 😊

több mint 6 éve
Tippek? ezt mar csak nem basszuk el ( | bar boven benne van ) |Öszintén?
24:20 W
Irany a PO!!!😀
yooker
Eltudjuk!!
De nyerünk!!! 21-3 W

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Tegnapi LSU-Bama meccs után azért volt jó pár hang kint, hogy miért nem Josh Allen draftoltuk és idén meg Burrow vagy más QB-t.
több mint 6 éve
10-13 L
több mint 6 éve
Tippek? ezt mar csak nem basszuk el ( | bar boven benne van ) |27–14
24:20 W
Irany a PO!!!😀
yooker

több mint 6 éve
jah, hát szerintem se nyilván, csak arra céloztam, hogy elég kevés játékos van az nfl-ben akiknél a csapat lenne az első számú szempont, tisztelet a kivételnekhát szerintem az sem éri meg ez esetbenA csapatért nem, de azért az a pár milla hiányozni fog neki vélhetően..Azt írjak, hogy akár vége is lehet Shepard karrierjének. Nem jó hír.Ezt mar sajnos irtak korabban is a mayodik utan...Csak semmi kockazat inkabb hagyja abba!Sajnalom de Ezert a csapatert jelenleg nem eri meg hulyere veretned magad (persze senkiert amugy de plane 😀)
giantswire.usatoday.com/2019/11/07/is-new-york-giants-sterling-shepard-nfl-career-now-jeopardy/
GJohnny74
yooker
Szesze
yooker
több mint 6 éve
Emberileg sajnálom, de vlsz nem egy klasszik telibe fizetett, sérülékeny W2 az ami pótolhatatlan a csapat szempontjából.
több mint 6 éve
hát szerintem az sem éri meg ez esetbenA csapatért nem, de azért az a pár milla hiányozni fog neki vélhetően..Azt írjak, hogy akár vége is lehet Shepard karrierjének. Nem jó hír.Ezt mar sajnos irtak korabban is a mayodik utan...Csak semmi kockazat inkabb hagyja abba!Sajnalom de Ezert a csapatert jelenleg nem eri meg hulyere veretned magad (persze senkiert amugy de plane 😀)
giantswire.usatoday.com/2019/11/07/is-new-york-giants-sterling-shepard-nfl-career-now-jeopardy/
GJohnny74
yooker
Szesze
több mint 6 éve
A csapatért nem, de azért az a pár milla hiányozni fog neki vélhetően..Azt írjak, hogy akár vége is lehet Shepard karrierjének. Nem jó hír.Ezt mar sajnos irtak korabban is a mayodik utan...Csak semmi kockazat inkabb hagyja abba!Sajnalom de Ezert a csapatert jelenleg nem eri meg hulyere veretned magad (persze senkiert amugy de plane 😀)
GJohnny74
yooker
több mint 6 éve
Azt írjak, hogy akár vége is lehet Shepard karrierjének. Nem jó hír.Ezt mar sajnos irtak korabban is a mayodik utan...Csak semmi kockazat inkabb hagyja abba!Sajnalom de Ezert a csapatert jelenleg nem eri meg hulyere veretned magad (persze senkiert amugy de plane 😀)
GJohnny74