New York Giants
50 feliratkozó
több mint 6 éve
Nem akarok károgni, de meg kell kérdeznem, hogy mi volt a gameplan??? Illetve, amikor két negyed óta pillanatok alatt lerombolják az OL-t, akkor miért hívok futójàtékot a 3. számú RB-re (Hilliman) a saját endzone-ban?? Így ment füstbe a Peppers által teremtett momentum.
Nem, mintha lett volna esélyünk, de azért akkor is a kurva életbe....
több mint 6 éve
nincs kérdés , jobb csapat a Vikes de érzésem szerint Gallman nagy veszteség volt ..A legnagyobb hiba, h a freeről nem hoztunk egy használható futót sem, pedig akad. Ilyen ezen a szinten nem történhet, h lesérül egy játékos és egyáltalán nincs b opció. A safety play.... már felállásnál látszott, h annyi. D oldalon sajnos normális ILB nélkül ezt a játékot nem lehet játszani, és a sérülések miatt itt sem mutattunk sokat, viszont legalább keveset. A sec értelmezhetetlen. Mintha Butcher nem ismerné a double coverige fogalmát. Evans és Thilen nagyon jó játékosok, de pont ezért esetleg lehetne kettőzni.
vele szorosabb lehetett volna! teljesen borította a gameplant és a mozgásterünket O terén az ő kiesése! onnantól totális 1 dimenziós maradt az O !
yooker
több mint 6 éve
Ezt a meccset a 3.negyed elején buktuk el, amikor a hosszú Drive végén nem tudtunk TDt szerezni, plusz a további Red Zone offense is katasztrófa volt. Ennyi playmakerrel a csapatban azért csak megkellene tudni oldani egymás utáni ilyen szituációkat. Gallman kiesése tényleg gaz volt, mert így konkrétan a Vikesnak csak a passzokra kellett figyelnie, semmi másra.Penny és Slayton kellemes csalódás.en is többet vártam a Tate-Engram-Shepard 3maastol... sajnos a helyunkre kerültünk 😕
Rodaron
több mint 6 éve
Ezt a meccset a 3.negyed elején buktuk el, amikor a hosszú Drive végén nem tudtunk TDt szerezni, plusz a további Red Zone offense is katasztrófa volt. Ennyi playmakerrel a csapatban azért csak megkellene tudni oldani egymás utáni ilyen szituációkat. Gallman kiesése tényleg gaz volt, mert így konkrétan a Vikesnak csak a passzokra kellett figyelnie, semmi másra.Hát nemtom, elég nehéz lenne belemagyarázni ebbe a meccsbe, h bármikor is lett volna reális esélyünk nyerni. Sajnos teljesen sima volt az egész, a DL-ük dominálta a támadófalunkat, a védelmünket meg simán szétszedték már az első félidőben, a másodikban már csak annyit csináltak amennyit muszáj volt. Így is 300+ yard lett Cousinsnak, 80% feletti passzpontossággal..
Rodaron
Olyan túl sok playmakerünk meg sajnos nincs.. Igazi csak Barkley lenne, de ő sérült. Shepard egy jó elkapó, de azért messze nem elit, Tate semmit nem tett hozzá ehhez a meccshez kb és sztem nagy csodát nem is kell tőle várni, Engram meg sajnos teljesen inkonzisztens, rengeteg hibát követ el.
több mint 6 éve
Ezt a meccset a 3.negyed elején buktuk el, amikor a hosszú Drive végén nem tudtunk TDt szerezni, plusz a további Red Zone offense is katasztrófa volt. Ennyi playmakerrel a csapatban azért csak megkellene tudni oldani egymás utáni ilyen szituációkat. Gallman kiesése tényleg gaz volt, mert így konkrétan a Vikesnak csak a passzokra kellett figyelnie, semmi másra.
több mint 6 éve
Sima 28-10 a Giantsnek.A számok telitalálat, a betűkben még javulni kell.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
nincs kérdés , jobb csapat a Vikes de érzésem szerint Gallman nagy veszteség volt ..Penny egész jó volt. Ezt az OL és a sec bénázta el
vele szorosabb lehetett volna! teljesen borította a gameplant és a mozgásterünket O terén az ő kiesése! onnantól totális 1 dimenziós maradt az O !
yooker
több mint 6 éve
Nos egyértelmű a sec átjáró ház volt, ahogy a fal is... Szét futottak és dobtak minket a Minnesota D pedig megmutatta, hogy miért olyan jó, mint amilyen... Nem sok esély volt a meccsen. Kár érte, de sajnos várható volt. Szomorú vagyok, de a lényeg, hogy most is voltak szep megmozdulasok egy két jo play és játék egyes emberektol... A csütörtöki erős lesz viszont... 😬😬😬
több mint 6 éve
nincs kérdés , jobb csapat a Vikes de érzésem szerint Gallman nagy veszteség volt ..vele szorosabb lehetett volna! teljesen borította a gameplant és a mozgásterünket O terén az ő kiesése! onnantól totális 1 dimenziós maradt az O !
több mint 6 éve
Asszem minden újra a régi.
több mint 6 éve
21-17 W
több mint 6 éve
www.bigblueview.com/2019/10/6/20901202/giants-vikings-inactives-lorenzo-carter-out-for-giantsCarter out...
több mint 6 éve
10-20 Giants W
több mint 6 éve
Nem sokan bíznak a hétvégi Giants sikerben.Lehet hinni kéne nekik mindíg,hisz ők piszkosul ‘tudják a focit’...lásd: Gruden,Mayock.... 😆🤣
Expert Pick Score (if applicable)
Mike Golic (ESPN) - Vikings N/A
Louis Riddick (ESPN) - Giants N/A
Trey Wingo (ESPN) - Vikings N/A
Pete Prisco (CBS) - Vikings 27-17
Jason La Canfora (CBS) - Vikings N/A
Ryan Wilson (CBS) - Giants N/A
Nate Davis (USA TODAY) - Vikings 33-16
Lorenzo Reyes (USA TODAY) - Vikings 23-20
Tadd Haislop (Sporting News) - Vikings 27-14
Vinnie Iyer (Sporting News) - Vikings 23-19
GJohnny74
több mint 6 éve
17-13 W
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
23-17 L
több mint 6 éve
Most láttam csak a címet az oldalon, hogy lehet, hogy nem játszik, de eléggé bulváros lett ja...Na és ha Diggs nem játszhat, az megint nagy előnytudtommal játszik
Wyatt
Szesze

több mint 6 éve
Na és ha Diggs nem játszhat, az megint nagy előnytudtommal játszik
Wyatt
több mint 6 éve
Mindegy, hogy szenved-e, Cousins a végén choker sajna. Ezért ha tudjátok limitálni a futást, akkor meglehet, ha nem, akkor mindegy isSzerintem konkrétan a támadófaluk szenved, nem Cousins-szal van a fő probléma. Már leírtam korábban miért várok viszonylag sima vereséget, nem jók a matchupok számunkra. Meglátjuk, hogy a mi pass-rushunk vagy az ő OL-ük-e a gyengébb.. ez az egyik kulcs kérdés a meccsen, én pont azt várom hogy mivel Cousinsnak ellenünk jóval több ideje lesz, mint eddig így meg fogja találni a célpontjait.Ez nem negatívság kérdése, én pl absz nem vagyok negatív, sőt kifejezetten pozitívan csalódtam az utóbbi meccseken. Ettől még reálisan próbálom nézni a dolgokat és nekem meg az a furcsa aki nem így tesz 😛Hát kiindulva a Vikings idegenbeli teljesítményéből, és hogy mennyire szenved Cousins, ha neki kell meccset nyerni, és hogy az elkapói is balhéznak már – ha meg tudjátok fogni a futást, akkor ez meglehet. Ha szétfutnak titeket, akkor persze más a helyzet, de ha a meccs elején egy-két drive-ot megfogtok, szereztek egy-két TD-t és a Vikingsnak futnia kell az eredmény után, akkor kalap-kabát Minnesota
Szesze
Wyatt
Ettől még magunknak szurkolok nyilván, de nálam a tippelés nem arról szól, h mit szeretnék eredménynek,mert akkor tippelgethetnék 100-0-t minden hétre, hanem hogy mit várok reálisan..
Szesze

több mint 6 éve
Szerintem konkrétan a támadófaluk szenved, nem Cousins-szal van a fő probléma. Már leírtam korábban miért várok viszonylag sima vereséget, nem jók a matchupok számunkra. Meglátjuk, hogy a mi pass-rushunk vagy az ő OL-ük-e a gyengébb.. ez az egyik kulcs kérdés a meccsen, én pont azt várom hogy mivel Cousinsnak ellenünk jóval több ideje lesz, mint eddig így meg fogja találni a célpontjait.Ez nem negatívság kérdése, én pl absz nem vagyok negatív, sőt kifejezetten pozitívan csalódtam az utóbbi meccseken. Ettől még reálisan próbálom nézni a dolgokat és nekem meg az a furcsa aki nem így tesz 😛Hát kiindulva a Vikings idegenbeli teljesítményéből, és hogy mennyire szenved Cousins, ha neki kell meccset nyerni, és hogy az elkapói is balhéznak már – ha meg tudjátok fogni a futást, akkor ez meglehet. Ha szétfutnak titeket, akkor persze más a helyzet, de ha a meccs elején egy-két drive-ot megfogtok, szereztek egy-két TD-t és a Vikingsnak futnia kell az eredmény után, akkor kalap-kabát Minnesota
Szesze
Wyatt
Ettől még magunknak szurkolok nyilván, de nálam a tippelés nem arról szól, h mit szeretnék eredménynek,mert akkor tippelgethetnék 100-0-t minden hétre, hanem hogy mit várok reálisan..
több mint 6 éve
Ez nem negatívság kérdése, én pl absz nem vagyok negatív, sőt kifejezetten pozitívan csalódtam az utóbbi meccseken. Ettől még reálisan próbálom nézni a dolgokat és nekem meg az a furcsa aki nem így tesz 😛Hát kiindulva a Vikings idegenbeli teljesítményéből, és hogy mennyire szenved Cousins, ha neki kell meccset nyerni, és hogy az elkapói is balhéznak már – ha meg tudjátok fogni a futást, akkor ez meglehet. Ha szétfutnak titeket, akkor persze más a helyzet, de ha a meccs elején egy-két drive-ot megfogtok, szereztek egy-két TD-t és a Vikingsnak futnia kell az eredmény után, akkor kalap-kabát Minnesota
Szesze

több mint 6 éve
Ez nem negatívság kérdése, én pl absz nem vagyok negatív, sőt kifejezetten pozitívan csalódtam az utóbbi meccseken. Ettől még reálisan próbálom nézni a dolgokat és nekem meg az a furcsa aki nem így tesz 😛
több mint 6 éve
Ne legyetek már ilyen negatívak. Nézzetek át a Raidershöz például. Ott akkor is W-t várnak a Bears ellen, ha évek óta gyenge a csapat. Tessék szépen pozitívan állni hozzá, és W-t várni

több mint 6 éve
28-20 L

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!