New York Giants
50 feliratkozó
több mint 8 éve
csak most cserébe azt a fránya 'drogos' Tunsilt kell elszenvedniük 😊))Harmadik volt a rangsorban Ramsey és Hargreaves mögött. Szval tuti első kör. Mivel Ramsey-t vitte a Jags , így kettejük közül Apple volt a szimpatikusabb. ( Ugyanez a helyzet eljátszodott idén is 😊 )Nekem nem Almával van bajom, hanem a draftolásával. Hoztunk egy CB-t Top10-ben, amikor legalább 3-4 olyan poszt volt, ahova sokkal jobban kellett volna a minőségi erősítés. Mellesleg, ha jól rémlik senki nem várta, hogy 1. körös lesz egyáltalán, szóval merész is volt JR. Az majd elválik évek múlva, hogy igaza volt-e, de ha igen, akkor is tartom, hogy máshova kellett volna húzni.Apple-nek nagyon rossz itt a megítélése valamiért, pedig sztem már tavaly sem volt rossz egyáltalán. Ha egy olyan secondary van egy csapatnál, mint nálunk: JJ, DRC, Collins, akkor értelemszerű, h mindenki próbálja az újoncra kihegyezni a gameplant, ehhez képest Apple kifejezetten jól helytállt eddig és ennél csak jobb lesz vélhetően.Az mondja meg nekem valamelyikőtök, hogy Apple mezében ki játszott, mert én nem ismertem rá!?😁Sztem DRC volt, hamis igazolással 😊
nagir
Taz
Szesze
vanek úr
Meg vmi rémlik hogy a Miami mindenképpen vitte volna ha benn marad.
Taz
több mint 8 éve
Harmadik volt a rangsorban Ramsey és Hargreaves mögött. Szval tuti első kör. Mivel Ramsey-t vitte a Jags , így kettejük közül Apple volt a szimpatikusabb. ( Ugyanez a helyzet eljátszodott idén is 😊 )Nekem nem Almával van bajom, hanem a draftolásával. Hoztunk egy CB-t Top10-ben, amikor legalább 3-4 olyan poszt volt, ahova sokkal jobban kellett volna a minőségi erősítés. Mellesleg, ha jól rémlik senki nem várta, hogy 1. körös lesz egyáltalán, szóval merész is volt JR. Az majd elválik évek múlva, hogy igaza volt-e, de ha igen, akkor is tartom, hogy máshova kellett volna húzni.Apple-nek nagyon rossz itt a megítélése valamiért, pedig sztem már tavaly sem volt rossz egyáltalán. Ha egy olyan secondary van egy csapatnál, mint nálunk: JJ, DRC, Collins, akkor értelemszerű, h mindenki próbálja az újoncra kihegyezni a gameplant, ehhez képest Apple kifejezetten jól helytállt eddig és ennél csak jobb lesz vélhetően.Az mondja meg nekem valamelyikőtök, hogy Apple mezében ki játszott, mert én nem ismertem rá!?😁Sztem DRC volt, hamis igazolással 😊
nagir
Taz
Szesze
vanek úr
Meg vmi rémlik hogy a Miami mindenképpen vitte volna ha benn marad.
több mint 8 éve
Itt az akkor ott miért pont őt (vagy bárkiCB-t)a kérdés, nem az hogy most --2 évvel később-- éppen jól vagy szarul játszik...szvsz itt senki nem utálja ezt a kis almát, szimpi kis srác
Akit ez a probléma igazán idegesíteni fog, azok nem mi leszünk, hanem az edzőnk, és a GM-ünk, mert ezeknek a draftoknak--- -
Igaz mire ezek a projekt játékosok majd beérnek, addig nem lesz franchise irányítód, se sok másod-- ami még tavaly vagy idén megvolt --a majd 300.000.000+ dollárból...
na és akkor majd tényleg kezdődhet minden előlről... annyi lesz a 'pici' különbség, hogy akkor már mindenki örülni fog egy projekt játékosnak, hiszen idő az lesz bőven rá hogy beérjenek...
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Ma is megnézem a meccset.Annyira hiányzik a győzelem a héten csak ezt nézem.
több mint 8 éve
Mellesleg, ha jól rémlik senki nem várta, hogy 1. körös lesz egyáltalánEzt légyszi gondold át 😊
vanek úr
több mint 8 éve
SS is IR egész szezonra?nem, ő elvileg csak 1-2 hétre esett ki
Janek
több mint 8 éve
Hát ez más kérdés, de ez az ő játékerejét nem befolyásolja se pro se kontra. Azért a CB posztra húzás nem volt akkora luxus, mert muszáj lesz spórolnunk ott is, így DRC biztos hogy nem lesz nálunk jövőre, nélküle meg igencsak lyukas lenne az a posztunk is.Nekem nem Almával van bajom, hanem a draftolásával. Hoztunk egy CB-t Top10-ben, amikor legalább 3-4 olyan poszt volt, ahova sokkal jobban kellett volna a minőségi erősítés. Mellesleg, ha jól rémlik senki nem várta, hogy 1. körös lesz egyáltalán, szóval merész is volt JR. Az majd elválik évek múlva, hogy igaza volt-e, de ha igen, akkor is tartom, hogy máshova kellett volna húzni.Apple-nek nagyon rossz itt a megítélése valamiért, pedig sztem már tavaly sem volt rossz egyáltalán. Ha egy olyan secondary van egy csapatnál, mint nálunk: JJ, DRC, Collins, akkor értelemszerű, h mindenki próbálja az újoncra kihegyezni a gameplant, ehhez képest Apple kifejezetten jól helytállt eddig és ennél csak jobb lesz vélhetően.Az mondja meg nekem valamelyikőtök, hogy Apple mezében ki játszott, mert én nem ismertem rá!?😁Sztem DRC volt, hamis igazolással 😊
nagir
Taz
Szesze
vanek úr
Az OL-t kellett volna rendbe tenni, ha ezt sikerült volna megtenni akkor most SB esélyesek lennénk, így meg 1/1 esélyesek lettünk.. ezt nagyon benézte mindenki a vezetésből, ráadásul 2x egymás után.
több mint 8 éve
Nekem nem Almával van bajom, hanem a draftolásával. Hoztunk egy CB-t Top10-ben, amikor legalább 3-4 olyan poszt volt, ahova sokkal jobban kellett volna a minőségi erősítés. Mellesleg, ha jól rémlik senki nem várta, hogy 1. körös lesz egyáltalán, szóval merész is volt JR. Az majd elválik évek múlva, hogy igaza volt-e, de ha igen, akkor is tartom, hogy máshova kellett volna húzni.Apple-nek nagyon rossz itt a megítélése valamiért, pedig sztem már tavaly sem volt rossz egyáltalán. Ha egy olyan secondary van egy csapatnál, mint nálunk: JJ, DRC, Collins, akkor értelemszerű, h mindenki próbálja az újoncra kihegyezni a gameplant, ehhez képest Apple kifejezetten jól helytállt eddig és ennél csak jobb lesz vélhetően.Az mondja meg nekem valamelyikőtök, hogy Apple mezében ki játszott, mert én nem ismertem rá!?😁Sztem DRC volt, hamis igazolással 😊
nagir
Taz
Szesze
több mint 8 éve
DRC visszatérhet a hétvégén... Gyengülni mindenesetre nem fogunk vele
több mint 8 éve
Van egy-egy hibája Apple-nek, de tényleg túl sok savat kap. Nem kéne pár rossz meccs után leírni egy fiatal játékost, kicsit türelmesebbnek kell lennünk. Nem minden rookie robban be úgy, mint Beckham, valakinek akár 3 vagy 4 év is kell mire úgy kezd el játszani ahogy azt várják. Apple gyors és fizikális, ha csökkent kicsit az agresszivitásán, kevesebbet használja a kezét és jobban felfedezi a levegőben szálló labdát, akkor hosszú évekig kezdő lesz még a ligában.WR poszton eleve könnyebb berobbanni, mint CB poszton. Posztjához és korához képest kifejezetten jó Apple.
Asbee
több mint 8 éve
Van egy-egy hibája Apple-nek, de tényleg túl sok savat kap. Nem kéne pár rossz meccs után leírni egy fiatal játékost, kicsit türelmesebbnek kell lennünk. Nem minden rookie robban be úgy, mint Beckham, valakinek akár 3 vagy 4 év is kell mire úgy kezd el játszani ahogy azt várják. Apple gyors és fizikális, ha csökkent kicsit az agresszivitásán, kevesebbet használja a kezét és jobban felfedezi a levegőben szálló labdát, akkor hosszú évekig kezdő lesz még a ligában.
több mint 8 éve
másodévesként még nem reális elvárás, h ezen a poszton konzekvensen hiba nélkül tudjon játszani vki, de én simán látom benne akár az elit szintet is 1-2 év múlvaOké, de a Chargers meccsen pl. szaladgált mint Süsü a lepke után... Denverben meg DRC nélkül is helytállt, nem kicst!?😏Apple-nek nagyon rossz itt a megítélése valamiért, pedig sztem már tavaly sem volt rossz egyáltalán. Ha egy olyan secondary van egy csapatnál, mint nálunk: JJ, DRC, Collins, akkor értelemszerű, h mindenki próbálja az újoncra kihegyezni a gameplant, ehhez képest Apple kifejezetten jól helytállt eddig és ennél csak jobb lesz vélhetően.Az mondja meg nekem valamelyikőtök, hogy Apple mezében ki játszott, mert én nem ismertem rá!?😁Sztem DRC volt, hamis igazolással 😊
nagir
Taz
Szesze
nagir
több mint 8 éve
Oké, de a Chargers meccsen pl. szaladgált mint Süsü a lepke után... Denverben meg DRC nélkül is helytállt, nem kicst!?😏Apple-nek nagyon rossz itt a megítélése valamiért, pedig sztem már tavaly sem volt rossz egyáltalán. Ha egy olyan secondary van egy csapatnál, mint nálunk: JJ, DRC, Collins, akkor értelemszerű, h mindenki próbálja az újoncra kihegyezni a gameplant, ehhez képest Apple kifejezetten jól helytállt eddig és ennél csak jobb lesz vélhetően.Az mondja meg nekem valamelyikőtök, hogy Apple mezében ki játszott, mert én nem ismertem rá!?😁Sztem DRC volt, hamis igazolással 😊
nagir
Taz
Szesze

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Apple-nek nagyon rossz itt a megítélése valamiért, pedig sztem már tavaly sem volt rossz egyáltalán. Ha egy olyan secondary van egy csapatnál, mint nálunk: JJ, DRC, Collins, akkor értelemszerű, h mindenki próbálja az újoncra kihegyezni a gameplant, ehhez képest Apple kifejezetten jól helytállt eddig és ennél csak jobb lesz vélhetően.Az mondja meg nekem valamelyikőtök, hogy Apple mezében ki játszott, mert én nem ismertem rá!?😁Sztem DRC volt, hamis igazolással 😊
nagir
Taz
több mint 8 éve
Az mondja meg nekem valamelyikőtök, hogy Apple mezében ki játszott, mert én nem ismertem rá!?😁Sztem DRC volt, hamis igazolással 😊
nagir
több mint 8 éve
Az mondja meg nekem valamelyikőtök, hogy Apple mezében ki játszott, mert én nem ismertem rá!?😁

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Na megvan az első W-tek. Komolyan mondom,hogy már szurkoltam nektek. Hülyén nézett vna ki ebben az NFC Eastben ha hat hét után van még nyeretlen csapat.(persze a csoport jelenlegi állására is érdekes)ne aggódj. fordított esetben mi
Greengo
több mint 8 éve
Azért szerencsére még idejében kiderült, hogy nem is Mekedu, hanem OBJ a fék.Ha hirtelen átraknának minket az AFC South-ba, még simán meg lehetne a PO is! 😊
több mint 8 éve
Na megvan az első W-tek. Komolyan mondom,hogy már szurkoltam nektek. Hülyén nézett vna ki ebben az NFC Eastben ha hat hét után van még nyeretlen csapat.(persze a csoport jelenlegi állására is érdekes)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
jó kis edzőbuktató meccs volt 😀Korábban is te mondtad azt, hogy kicsit ilyen szaga van a dolognak... Ezek után én is el tudnám képzelni így a dologot... Mindenesetre egy nagyon szépen lehozott meccs volt a mai... A multheten nem is írtam inkább... Nem akartam tetézni az itt leirtakat már.
mondjuk ebbe logikát találni lehetetlen az biztos.. ráadásul halál sima volt végig. Kurva jól ment a futás, Eli nem hibázott, a védelem végig dominált... szezon előtt ebben reménykedtünk, "kicsit" későn de megérkezett 😊
Szesze
Nem mondom, hogy kinullazzuk a szezont és innen megyünk PO-ba, de igen kellemetlen ellenfelek lehetünk bárkinek ilyen játékkal. Le a kalappal a csapat előtt.
JPP az árnyék előkerülése meglepetés volt számomra. A futás már megint jól szerepel... Es a D is tobbe kevesbe magara talált. Nem is értem ezek után hogy allhatunk így.
Bármi is lesz a szezon végéig rengeteg nagy döntést kell méghoznia a vezetosegnek. Erre vártunk az elejétől fogva... Várom a következő meccset. 😁
több mint 8 éve
MEGTETTEM! 😊 😊 😊Megvan a recept. A szurkolók alszanak a játékosok játszanak A második félidő ugyan olyan szánalmas volt mint az eddigi az offence részéről. A defense világbajnok volt.Awesome88 azt ígérte a Saints vs Lions eredménykövetőben, hogy làtva az addigi meccseket megteszi Giants győzelemre. Ha nem tette akkor most verheti a fejét a falba 😁😁
Én meg egy barom vagyok hogy nem tettem meg a meccset
Palesz76
Fattyu
És még mindig nem hiszem el, hogy bejött.
Innen szép a rájátszás, ki tippelt 11-5-öt a végére? xD
több mint 8 éve
Jó volt látni, hogy Pugh tudta kezelni Von Millert. Engem érdekelne, hogy eddig ki döntött a falról és változott-e a mostani meccsre. Talán kicsit jobban összeillett a játékuk meg a playhívás.Sajnos a WR játékon komolyan meglátszott az összeszokottság hiánya és az hogy miért negyedik-ötödik emberek a depth charton a most szerepet kapó játékosok. Cserébe úgy érzem Engramot erősíti majd, hogy folyamatosan játékban lesz és nem csak valami kiegészítő embernek akarják használni OBJ és Sheppard mögött.
több mint 8 éve
Megvan a recept. A szurkolók alszanak a játékosok játszanak A második félidő ugyan olyan szánalmas volt mint az eddigi az offence részéről. A defense világbajnok volt.Awesome88 azt ígérte a Saints vs Lions eredménykövetőben, hogy làtva az addigi meccseket megteszi Giants győzelemre. Ha nem tette akkor most verheti a fejét a falba 😁😁
Én meg egy barom vagyok hogy nem tettem meg a meccset
Palesz76
Szerkesztette: Fattyu
több mint 8 éve
Az edzői stáb egyes tagjairól nem most kell dönteni, de tökön szúrom magam, ha McAdoot szezon végén nem tesszük lapátra