New York Giants

50 feliratkozó

több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 438 — Bla, bla, bla
Elismerem elragadott a hév 😊 de ha generous vagyok OBJ 1, meg Marshall és Eli kap egy felet-felet (bár Eli ha úgy játszana mint 2015-ben akkor egy egész) akkor lehet ez 2 vagy 2.5 ami az "egy-két" analógia szerint már ér 😛
Rodaron
Pugh?
Asbee
Vereen?

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Elismerem elragadott a hév 😊 de ha generous vagyok OBJ 1, meg Marshall és Eli kap egy felet-felet (bár Eli ha úgy játszana mint 2015-ben akkor egy egész) akkor lehet ez 2 vagy 2.5 ami az "egy-két" analógia szerint már ér 😛
Rodaron
Pugh?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Én abszolút pozitívan várom a hétvégi meccset. A védelmünk tavaly is pusztító volt, és itt csak előrelépés történt. A kérdés valóban csak az O lehet, de itt kizártnak tartom, hogy ugyan az a szenvedés menjen mint tavaly. Tény, hogy a falba nem érkezett komoly erősítés, de az összeszokottság mellettük szól, ráadásul akiktől az áttörést várjuk, mind fiatalok akiknek még van esélyük fejlődni. Lényegesen jobb a helyzet, mintha minden évbe újabb nevekből kellene összekukázni a kezdőt.

A belső hármassal nem lesz gond, a szélekre pedig ott van már Ellison, akinek a megszerzésétől én sokat várok. Legalábbis a koncepció merőben új lehet tavalyhoz képest, főleg úgy hogy Shane Smith is roster-en maradt (nem is érdemtelenül) és van egy szép új TE-ünk is Engram személyében. És akkor B. Marshall-ról még nem is beszéltünk, szóval reméljük McAdoo is szintet lép majd play hívásban.

Lényeg a lényeg, hogy mind a védelem, mind a támadósor erősödött tavalyhoz képest, azt hiszem ez vitathatatlan. Ellenben a túloldalon a Dallas egyértelműen gyengült, más kérdés, hogy mennyire, de azért ez tény. Kíváncsi leszek hogy mit hoz majd a meccs, mert papíron én jóval esélyesebbnek látom magunkat, de tudom, hogy ez nem jelent sokat. Én mindenesetre akkor is egy könnyebb győzelmet várok, persze csak akkor ha OBJ is harcra kész lesz.

Szerkesztette: Awesome88
több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Ami liga szinten elit lesz az a defense. Aki az offense-től nagy előrelépést remél az szerintem csalódni fog, főleg mert ilyen D mellé baromira nem fogunk túl nagy felhajtást csinálni offense oldalon, mert nincs is rá szükség. Az lesz a kulcs, hogy azokon a meccseken amikor szükség lesz rá, akkor képesek lesznek-e megcsinálni a kulcsjátékokat. Ha igen akkor akár SB is lehet, ha nem akkor kb, mint tavaly. Nagy mészárlások, meg offense gála engem nagyon meglepnének (persze örülnék neki, ha tévednék).
több mint 8 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Azt várom végre, hogy az egyik legszínesebb támadójátékot nyújtsuk a ligában, mert ennyi liga szinten is top 10 emberrel egy-két poszton rengeteg variáció kidolgozására van lehetőség.
Rodaron
No offense , de mennyi?
gordon
7.5 azért összejön 😊
ozibozi
Én rossz vagyok matekból, de nálam ez a szám 1 😀
GiantsMLBhunter
több mint 8 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Azt várom végre, hogy az egyik legszínesebb támadójátékot nyújtsuk a ligában, mert ennyi liga szinten is top 10 emberrel egy-két poszton rengeteg variáció kidolgozására van lehetőség.
Rodaron
No offense , de mennyi?
gordon
7.5 azért összejön 😊
ozibozi
Én rossz vagyok matekból, de nálam ez a szám 1 😀
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 315
Rodaron
No offense , de mennyi?
gordon
7.5 azért összejön 😊
több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Rodaron
No offense , de mennyi?
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
Én a támadófaltól idén jelentős javulást várok tavalyhoz képest. Remélem ez lesz az utóbbi pár év legjobb fala és Elit megvédik, mert ha ez meg is lesz szerintem a futást nem fogják akkor sem úgy segíteni ahogy azt máshol teszik . A futóink sem tartoznak azért a liga élvonalába, de remélem azért Perkins vagy Darkwa a középmezőny szintet megüti és akkor talán lesz azért futás is. Az elkapósor jelentősen változott és mindenképpen előnyére, mert eddig nem volt olyan magas minőségi célpontja Elinak, mint Marshall és Engram A védelem pedig remélem legalább olyan jó lesz mint tavaly és akkor bármi lehet a vége.

Szerintem mi nyerünk az, hogy szoros lesz a meccs az a legvalószínűbb, de ha valaki simábban nyerhet azok mi vagyunk szerintem , mert az erős védelmek legtöbbször szorosabbá tudják tenni a meccset azáltal, hogy az ellenfélnek nem engednek TDket, viszont a gyengébb védelmek ellen ha úgy alakul könnyen fel lehet tenni sok pontot, főleg akkor ha még ebbe a védelem is besegít.

Mondjuk én nem értem, miért a Dallas a favorit. A védelmük gyengült, a támadófalukban 2 embert kellett lecserélni, persze ettől még jó lehet az a fal, de az is megtörténhet, hogy visszaesnek és nem tudják a futás úgy segíteni, mint tavaly vagy az irányítót úgy megvédeni és akkor már is bajba kerülhetnek, mert a védelmüknek is sokkal többet pályán kell lennie és kijöhetnek a hiányosságok . Ezért szerintem ami idén történt eddig a draft és a FA tevékenység alapján mi erősödtünk ők pedig gyengültek. Reális cél szerintem a csoport megnyerése és ha Dallasban az offense is jól játszana akkor akár lehet arról álmodozni, hogy februárban is játszunk még.
Isti81
A faltól önmagában nagy javulast nem várok, inkább a futás blokkolasban kapnak majd sok plusszt tavalyhoz képest.. FB és rendesen blokkoló TE+WR (ezekből egy sem!! volt tavaly)
Ez lehet az a plussz ami kell....
Nicks azért nem volt az a klasszikus magas biztonsági WR! 😉
több mint 8 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Ami úgy gondolom a legjobbat jelentheti itt Eli önbizalmának növelése érdekében az Engram és Marshall. Eli előszeretettel szokott a biztosra menni a passzjátékoknál, a magas embert keresni mint anno Burress és Nicks. Most újra van két magas ember, akinek biztos keze van és amit sokan mondtatok az az 5-6 yard amit tudunk haladni és a mi West Coast felfogásunkhoz ez jól fog passzolni. McAdoo is ezt kereste tavaly, akinek gyorsan ki lehet lövöldözni a passzokat, OBJ-nek meg ott lesznek a nagy játékok. És bizzunk benne, hogy Eli ha van pár mp ideje még mindig a legpontosabban passzoló QB-k között van aki odafogja dobni hátsó vállra, magasan a labdát. A baj tavaly az volt, hogy OBJ volt a biztos pont és nagy gamek embere, ami miatt sokszor volt darálóba, na ezt talán idén elkerülhetjük. Plusz reméljük Vereen is egeszséges marad, mert egy-egy play-action vagy screen passz/futásban ligaelit az emberünk. Azt várom végre, hogy az egyik legszínesebb támadójátékot nyújtsuk a ligában, mert ennyi liga szinten is top 10 emberrel egy-két poszton rengeteg variáció kidolgozására van lehetőség.
A D-t meg már kitárgyaltuk elégszer, ugyanazt a szintet, összeszedettséget és erőt várjuk tőlük. Idén végre talán úgy mehetünk neki az évnek, hogy Vernon és JPP is egészséges. (Ha tavaly ilyen formát hoztak akkor milyenek lesznek most 😛) Ami nagy előrelépést jelenthet majd itt, hogy a szoros meccseken ami valljuk be idén sokszor előfog fordulni (AFC WEST, Seahawks, NFC South) a rotálás sokat fog jelenteni, a kiegészítő emberek teljesítménye. Okwara és Wynn üdeszínfoltok voltak tavaly is, reméljük a többiek is felnőnek erre a szintre. Az NYPD pedig vadássza tovább a labdákat. 😊
több mint 8 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Én a támadófaltól idén jelentős javulást várok tavalyhoz képest. Remélem ez lesz az utóbbi pár év legjobb fala és Elit megvédik, mert ha ez meg is lesz szerintem a futást nem fogják akkor sem úgy segíteni ahogy azt máshol teszik . A futóink sem tartoznak azért a liga élvonalába, de remélem azért Perkins vagy Darkwa a középmezőny szintet megüti és akkor talán lesz azért futás is. Az elkapósor jelentősen változott és mindenképpen előnyére, mert eddig nem volt olyan magas minőségi célpontja Elinak, mint Marshall és Engram A védelem pedig remélem legalább olyan jó lesz mint tavaly és akkor bármi lehet a vége.

Szerintem mi nyerünk az, hogy szoros lesz a meccs az a legvalószínűbb, de ha valaki simábban nyerhet azok mi vagyunk szerintem , mert az erős védelmek legtöbbször szorosabbá tudják tenni a meccset azáltal, hogy az ellenfélnek nem engednek TDket, viszont a gyengébb védelmek ellen ha úgy alakul könnyen fel lehet tenni sok pontot, főleg akkor ha még ebbe a védelem is besegít.

Mondjuk én nem értem, miért a Dallas a favorit. A védelmük gyengült, a támadófalukban 2 embert kellett lecserélni, persze ettől még jó lehet az a fal, de az is megtörténhet, hogy visszaesnek és nem tudják a futás úgy segíteni, mint tavaly vagy az irányítót úgy megvédeni és akkor már is bajba kerülhetnek, mert a védelmüknek is sokkal többet pályán kell lennie és kijöhetnek a hiányosságok . Ezért szerintem ami idén történt eddig a draft és a FA tevékenység alapján mi erősödtünk ők pedig gyengültek. Reális cél szerintem a csoport megnyerése és ha Dallasban az offense is jól játszana akkor akár lehet arról álmodozni, hogy februárban is játszunk még.

Szerkesztette: Isti81
több mint 8 éve
Asbeet idézve a Dallas "beleszalad egy nagy zakóba" ...
Let's go Giants!
nagir
Nem írtam ilyet 😊
Asbee
Nem azt írtam, hogy ezt írtad, hanem idéztem Tőled, csak nem betűre(karakterre) pontosan és egy olyan szövegkörnyezetbe helyeztem, ami nekem tetsző, ennyi...
de bevallhatod, hogy Te is ezt írtad volna szíved szerint csak ez nem a realitás, hanem aminek igazán örülnél!😆😆😆

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 315
a keret erősödött O szinten, bízzunk benne, hogy a hívások sem maradnak el ettől, és akkor simán lehet valami
több mint 8 éve
Hat elsirom magam ha az offense olyan lesz mint 16-ban.
NightBoY
hát pedig sztem kezdheted keresni a zsebkendőket 😊 én nem várok nagy előrelépést itt.. ha ez mégis megtörténne akkor viszont simán reális lehetne az SB is, úgyhogy nyilván reménykedek én is
Szesze
én azért optimistább vagyok! nyilván
olyan ugrás szerű javulás amit a D mutatott tavaly nem várható ..😊
és bár a falat nem erősítettük komolyabban azért az O kerete főleg ugye TE (FB) poszton jelentősen megváltozott . Ellison,Smith,Engram ,Adams ,LaCosse szerintem hatalmas előrelépés a tavalyi egységhez képest .Mindenki plusszt tud hozzá tenni blokkolásban ami tavaly rohadtul hiányzott . + ugye Marshall ....
pont amit Asbee is említ, lehet pont arra lesz elég hogy ne legyen annyi 3&long és máris szebb a helyzet.
ne felejtsük hogy a béka segge alól azért könnyű feljebb lépni...
.és lehet hogy most vasárnap még nem lesz az igazi de én eléggé más O-t várok mint a tavalyi
Mc lehet hogy makacs gyerek de nem hülye...😊
és érdekes módon relatíve sok pontos meccset várok...( 20 felett lesz mindkét csapat )

Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
Az offense-ben fontos lesz, hogy minél kevesebb 3rd & long szituáció legyen, egy 3rd & 10-t sokkal nehezebb megoldani mint egy 3rd & 4-t. A Jets-nek azért komoly védőfala van és a preseasonban nem volt olyan rossz ellenük az O line sem, főleg Hart javulása volt szembetűnő. Hosszútávon viszont a futójáték nagyon inkonzisztens lesz és ez az ami sok gondot okozhat. 4 hasonló RB van a keretben, csak Darkwa képes arra, hogy a rövid yardos szituációkat valamelyest rábízzuk, ez pedig a red zone offense hatékonyságát is csökkentheti. Arra is választ kapunk, hogy tényleg látszanak-e az öregedés jelei Manningen, vagy csak egy gyengébb szezonja volt. Néhány buta döntése szokás szerint lesz, de az igazán nagy gáz, hogy tavaly a zsebben is sokkal gyengébben mozgott mint 4-5 éve. A Beckham-Marshall-Shepard-Engram négyes viszont komoly segítség lehet abban, hogy ne csak 2-3 jó drive-unk legyen, mellé meg a 3 & out hegyek. McAdoo-t sokan nem szeretik, olvasok olyanokat (nem itt), hogy rövid időn belül mehet a Jags-be bohóckodni, de szvsz bízhatunk benne. Újoncként 11-5-t hozott, a meccsek végét jól menedzselte le és egyből megvolt a respectje az öltözőben, amit nem minden rookie HC mondhat el magáról. Páran még mindig offensive coordinatornak hiszik és igaz, hogy leszerepelt az offense tavaly, de head coach-ként nem volt vele probléma.
Let's go Giants!
nagir
Nem írtam ilyet 😊 Azt írtam, hogy bárki. Akár mi akár a Dallas is nyerhet 10 pont felett szvsz. Zeke nagyon motivált lesz és vannak kételyeim azzal kapcsolatban, hogy úgy lenullázzuk mint tavaly. Simán benne van, hogy az első félidőben tolnak 2-3 komoly drive-ot, amire nem lesz ugyanilyen hatékonyságú válaszunk, persze az is benne lehet, hogy újra működni fog a tavalyi recept és ez ellen a Cowboys D ellen az offense-nek is mennie kell. Ebben az esetben mi húzhatunk el komolyabban. Persze akármi is lesz az eredmény, a vesztes csapat topic-jában menni fog a sírás, hogy mégsem vagyunk olyan jók, egy 8-8-ra lesz ez elég stb, a győztesnél meg jöhet a PO és a SB.

több mint 8 éve
Én nem értelek benneteket. "Nem várok jót" " szar a fal". Mi ez?

Srácok , egy csapat attól jó ,hogy egységes. Legyetek ti is pozitívak. A szurkoló is a csapat része, mégha ilyen távol is.
Ez a mi csapatunk, tehát a legjobb CSAPAT.
Itt majd februárban lesznek csak bandwagon drukkerek.
Indul a szezon. Erősödött a csapat.
Brady is a visszavágóra készül.

Nincs picsogás, elkenjük a Dallast.
GO GIANTS
Palesz76
Egyet értek!
Let's go Giants!

több mint 8 éve
Palesz76 New York Giants 524
Én nem értelek benneteket. "Nem várok jót" " szar a fal". Mi ez?

Srácok , egy csapat attól jó ,hogy egységes. Legyetek ti is pozitívak. A szurkoló is a csapat része, mégha ilyen távol is.
Ez a mi csapatunk, tehát a legjobb CSAPAT.
Itt majd februárban lesznek csak bandwagon drukkerek.
Indul a szezon. Erősödött a csapat.
Brady is a visszavágóra készül.

Nincs picsogás, elkenjük a Dallast.
GO GIANTS
több mint 8 éve
NightBoY
hát pedig sztem kezdheted keresni a zsebkendőket 😊 én nem várok nagy előrelépést itt.. ha ez mégis megtörténne akkor viszont simán reális lehetne az SB is, úgyhogy nyilván reménykedek én is
több mint 8 éve
És játszik Zeke is! Hiába vetette be minden befolyását a Mara család...
Én nem bánom. Édesebb lenne a W így hogy játszik! Kíváncsi vagyok kap majd - e valami kis oltast a Giants jatekosoktol
több mint 8 éve
NightBoY New York Giants 616
Elegge underdogok vagyunk a fogadoirodaknal a hetvegere - hala istennek. Ez nekunk szokott kedvezni.

You should know I bleed blue...
több mint 8 éve
NightBoY New York Giants 616

You should know I bleed blue...
több mint 8 éve
Szerintem kevés pontos meccs lesz, ebből kifolyólag pedig valószínűleg tényleg szoros. A vereség benne lehet, de egy sima zacskó nagy csalódás lenne és szerintem nem is várható. Én győzelmet tippelek, stabil védekezés és gyenge, de pont elég offense teljesítmény mellett.
Szesze
Hasonlót várok én is.. De a szezon haladtával most számítok arra hogy az O azért javulni fog..
Kíváncsi vagyok a play hivasokra is Ha jól tudom az utolsó meccsen nem Mc hívta a játékot..(és a harmadikon is megosztva) És elég jól mentünk ☺️ez is kulcs lehet majd pl
több mint 8 éve
Szerintem kevés pontos meccs lesz, ebből kifolyólag pedig valószínűleg tényleg szoros. A vereség benne lehet, de egy sima zacskó nagy csalódás lenne és szerintem nem is várható. Én győzelmet tippelek, stabil védekezés és gyenge, de pont elég offense teljesítmény mellett.
több mint 8 éve
Annyira várja mindenki a szoros meccset, h a végén beleszalad valaki egy nagy zakóba

több mint 8 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Azé' csak jobb lenne, ha mindenki játszana. Akkor nem kell beszélni majd a "mi lett volna ha" történetekről. Plusz több sportértéke van, szóval legyen ott mindenki a rajton.

De igen, az lenne a meglepő, ha több mint egy TD-vel nyerne valamelyik csapat 😀