New York Giants
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Nem szezon temetésről van szó, hanem arról, hogy az O legalább 5-6 meccs óta nem képes 20 pontot feltenni a táblára, nem épppen egetrengető D- ellen. Még OBJ-vel sem. És nem látok jeleket a javulásra. Kumva szarok a kilátásaink szerintem. Nekem ez a bajom.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
nehéz mit mondani ..én hülye beleéltem magam hogy nem lesz gáz az O! 😊harmadik negyed elején kinyomtam az egészet , rohadt fáradt voltam és fájdalmas volt nézni!
sajnos tényleg az a helyzet hogy vagy a fal nem tart , ha meg néha igen akkor meg nincs szabad célpont vagy egyszerűen Eli pöcsöli el..
ezektől a 3 yardos kórházpasszokról meg ne is beszéljünk! szezon felére összetöretünk mindenkit!
elképesztő amúgy milyen szar field pozíciókból kellett jönni amúgy állandóan kb
temetni nem kell még de az hogy OBJ nélkül vitán felül a liga legszarabb O-e vagyunk az
ijesztő..
Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
Nem kell máris eltemetni a szezont 1 meccs után, ahol a liga egyik legjobb támadósora ellen játszottunk, a legjobb támadójátékosunk nélkül. A védelem megint jó volt, és őket nem fogják minden héten ilyen erős támadósorok tesztelni. 19 ponton tartották a Dallas-t, ez pontosan ugyan annyi, mint tavaly, csak ezúttal a támadósor nem tett fel 20 pontot a táblára. Ez egyértelműen OBJ-n múlott. Persze vannak bajok a falban, és Eli sem szerepelt valami fényesen, de ez alapján az egy meccs alapján azért még nem szabad hatalmas következtetéseket levonni, pláne az offense-t leginkább meghatározó játékos hiányában.
több mint 8 éve
Az a bajom, hogy benne van a pakliban a pár győzelmes szezon. Annál jobb sokkal papíron ez a csapat, de sajnos olyan posztokon vagyunk, gyengék, teljesítünk szarul, amik alapvetően határozzák meg az eredményességet. Nem mondom, hogy elöl draftolunk, de a lejtmenet folyamatos, egyre gyengèbb az egység teljesítménye. Ez nagyon egyértelmű.
több mint 8 éve
Tény,hogy ezt fájdalmas volt nézni,de szerintem ha reálisan nézzük,javulni fog ez az offense még sokat.Akármelyik csapatot vesszük,majd mindenhol van olyan ember,akinek a kiesése tönkrevág egy egész csapatrészt/szezont.Hasonló az eset Edelmann kieséséhez,pedig ő gyengébb,mint Beckham.Nyilván OBJ olyan alappillére ennek a támadósornak,hogy a playbook is úgy van kialakítva,hogy ő rá alapozva nagyrészt.Tény,hogy ha visszatér valamivel könnyebb dolga lesz a falnak is,de bennük már nehéz bízni és nem csak nekünk,Elinak is.
Szerkesztette: Vobox
több mint 8 éve
sztem ne temessünk még semmit. OBJ-vel teljesen más lesz az összkép. ő legalább másfél de inkább két embert levesz a pályáról. onnantól nem lehet tömni a boxot 8 emberrel, több helyünk lesz futni. ha majd 4 forduló után 1-3mal, 0-4gyel állunk, akkor beszéljünk top10es cetliről, de még ez korai.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Azt hiszem nem leszek népszerű. Ami megerősödött bennem, hogy a csoportban nekünk van a leggyengébb irányítónk. Wentz és Kuzin is nagy nyomás alatt játszott, de ők gyakran megcsinálták a játékot, míg nálunk ha nyomás van, ott szinte vége a playnek. Elinak szerintem már CSAK felvillanásai lesznek, pontatlan, nem kezeli a nyomást. Idén hagyja le a bratyót, legyen neki egymás után folyamatos kezdőként 215 meccse, aztán legyen vége, Brett apót ugysem éri utol. A Giantsnek el kell kezdenie az utód keresést.Nem temetném a szezont, de ezzel a sorsolással, ennek a csapatnak a 9-7 a plafon, és akkor nagyon optimista voltam. Reálisan az lesz amit Asbee írt, ha pesszimista vagyok, akkor top10 draft cetli. Egyszerűen nem látom mit tudunk majd kezdeni a Philly, Broncos szintű védelmekkel. A D sokat lesz pályán, jönnek majd a sérülések is. A szoros meccseket ez az O nem tudja majd megoldani.
Abban bízhatunk talán, hogy ez volt a szokásos terített betli éjszakai meccsen, és innen már csak javulznk. Erre azonban kevesebb esélyt látok.
több mint 8 éve
35 futott yarddal a Brownst nem verjük meg. amúgy Bent nem igazán láttam még ennyire mérgesnek a sajtótájékoztatón. 19 pont amúgy vállalható.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
A szokásos helyre leírtam mindent hosszan. Az első félidő a '13-as Panthers elleni meccset idézte. Főleg Hart, de egy idő után Flowers is ott folytatta ahol tavaly abbahagyta. Marshallt képtelenek vagyunk alkalmazni. És az a legszebb, hogy tavaly a New yorki meccsen egy hasonlóan remek teljesítménnyel, egy Beckham villanással kiegészülve nyertünk... Sajnálom a védelmet, mert a pass rush-on kívül minden jól működött, B.J. Goodson személyében pedig végre megtalálhatjuk a középső linebackerünket, szinte mindig a labda közelében volt. Kár bármit is jósolni, mert csak egy forduló telt el és OBJ-vel más lesz az összkép, de ha ezen az úton megyünk tovább akkor újra egy fájó 7-9-es vagy 6-10-es szezont fogunk látni. A legjobban egy korrekt OC-re lenne szükségünk, Sullivan pedig visszamehetne pozíciós edzőnek, de McAdoo nem ezt tanulta Green Bay-ben és McCarthy-t próbál játszani. Kár érte, mert az öltözőt egyben tudja tartani és újonc HC-ként azonnal megvolt a tekintélye, de ha legkésőbb a szezon végén nem változtat ezen a felálláson, akkor ebbe fog belebukni.
több mint 8 éve
Fogatlan oroszlán szindróma...Beckham az inaktívok között, nem játszhat a Dallas ellenPics@ba... Na most elválik mennyit èrünk nélküle...
Asbee
ironroy
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
3 pont.Ennel nezhetetlenebb offenset nem nagyon talalni a ligaban .Full impotens .LT Es RT mintha nem is lenne .Ez a szerencsetlen Dallas puss rush olyan volt mintha Von Millerek jatszottak volna.Hiaba a jo defense ,full utolsok leszunk a csoportba ha nem tud vmit ujitani McAdoo.Nem is lehet ezt nagyon megmagyarazni.Eli hetek ota keszul erre a game re .Tenyleg az az ember erzese h OC nelkul jatszunk.Kb 3 playcall volt ami varatlan volt ...
több mint 8 éve
Beckham az inaktívok között, nem játszhat a Dallas ellenPics@ba... Na most elválik mennyit èrünk nélküle...
Asbee
több mint 8 éve
Beckham az inaktívok között, nem játszhat a Dallas ellen
több mint 8 éve
A lényeg hogy a Boystol kb tudjuk mit varhatunk.. Masszív futás a zsebből folyamatosan kimogo Dak, sok Witten és Beasley egy - egy nagyobb Bryant play! Míg nálunk nagyon sok a kérdőjel... Meglatjuk! Nagyon kíváncsi vagyok milyen O game plannel megyünk fel... Remélem nem az átlagos tele a gatya, majd megnyeri a D verzióval....
több mint 8 éve
Two days ago, there was little hope that Giants star wide receiver Odell Beckham (ankle) would play Sunday night against the Cowboys. Thanks to around-the-clock rehab, he's now a game-time decision, according to NFL Network Insider Ian Rapoport.
több mint 8 éve
Szvsz pont ez lesz most az izgalmas, hogy nem nagyon tudjuk mire számíthatunk. Marshallra azt mondják nem kopott sokat és a tavalyi gyengébb statja nem az öregedés miatt volt, még mindig benne van az a képesség, hogy a csapata legveszélyesebb célpontja legyen. Ha nem lesz Beckham, akkor ez bebizonyíthatja. Ugyan a Marshall-Shepard-King hármas Engrammel kiegészülve sokkal sokkal gyengébb Beckham nélkül, de jó pár csapat így is elfogadná ezt. Shepardtól tudjuk mit várhatunk, jól futja meg az útvonalait, állat irányváltásokra képes amik ha ülnek akkor Manning oda is dobja neki a labdát és nem egy szép elkapás + TD lett ebből tavaly. Persze ha ez nem jön össze, akkor nem ő lesz a célpont és a labdával sem fog 20-30 yardokat utazni. A meglepetésember Engram lehet, kérdés kire bízzák az őrzését. Gyakorlatilag tényleg egy TE testbe ültetett WR, aki a blokkolásba is be akar és jobban be is tud segíteni mint azt sokan gondolják. Mikor visszanéztem a college tape-jeit több olyan játéka is volt ahol meglepően jól blokkolt és az előszezonban a Jets elleni Darkwa touchdownnál is megmutatta ezt. Sean Lee-nek nem egy pickje volt már a karrierje során és Manninget is megszivatta párszor, de sebességből azért párszor megverheti őt Engram, a safety-t pedig fizikálisan dominálhatja. Újoncként nincs még sok infójuk róla a csapatoknak. A támadófalban az egész előszezonban Flowers-ről beszéltek, pedig majdnem olyan fontos Hart helyzete is és ő az eddigiek alapján sokkal többet fejlődött. Az egyik legjobb RT volt ebben a 4 hétben, nem engedett nyomást és az ehhez hasonló játék most is kelleni fog tőle. Flowers a speed rusherek ellen mindig is szenvedni fog, de mivel ő is átalakította kicsit a testét, ezért jobban bírhatja kondival és így a technikai hibákat is csökkentheti. Tavaly a visszavágón nagyon gyengén kezdett, de utána alaposan összekapta magát és szinte hiba nélkül játszott végig. A második félidős játék kell tőle most is.A védelemtől egyértelműen klasszis teljesítményt vár mindenki, de a Cowboys ellen volt aki még így is túlteljesítette magát. Pl. Janoris Jenkins aki mindkét meccsen eltüntette Dez Bryantet. Az egyik legizgalmasabb matchup lesz ez. Wittent hogy fogjuk őrizni? A slotban Beasley-t mennyire hagyjuk villogni? Switzer hány snapet kap? Végig bírni fogja Apple és DRC? Itt is vannak kérdőjelek. A védőfal egy éve nem úgy mozgott a nyitányon ahogy vártuk volna, a visszavágón viszont Okwara mindenkit meglepett. Azóta nem nagyon láttunk tőle semmit, szóval itt az ideje újra bizonyítani. Nem tudom Elliottot mennyire tudjuk limitálni, de az biztos, hogy kettőzött erőbedobással fog játszani, viszont a védőfalunk most tényleg nagyon egyben van és ha JPP olyan lendülettel vág neki mint a Jets ellen, akkor (minden tisztelet a Cowboys O line-nak és La'el Collins-nak) többször is ott lesz a backfielden. Tényleg nehéz megjósolni mit várhatunk, ha nem lesz ott Beckham nem mi leszünk az esélyesek, de ha a védelem nem hagyja brillírozni a Cowboys O-t és valamelyest elő tudjuk csalogatni a futójátékot, akkor szorossá tehetjük a végét.
több mint 8 éve
hát az elég érdekes lesz ha OBJ nem játszik..Marshall és Engram ígéretes nevek de azért csak az első éles meccsük lesz
King egész előszezonban sérült volt Lewis meg komoly dropp faktor ugye...
kíváncsi leszek ki veszi át majd (ha lehet ilyet mondani) a szerepét!
lesz-e egy ember akinek jobb meccse lehet (előlép.e Marshall egyből pl..) vagy a régebbi társ Shepard kerül elő vagy megosztoznak a yardokon ..
vagy egyszerűen szétfutjuk őket! 😊
több mint 8 éve
Ha egészséges játszani fog... Ebben biztos vagyok, de nem hiszem, hogy felküldik úgy, hogy nem 100%-os... Kár érte kivettem a fantasy csapataimból. 😕Komolyra fordítva OBJ nélkül nálam is már esélytelen szinte, hogy nagy meccset játszunk... Nem sajnálom le a többieket, de azért OBJ már a jelenlétével tesz a csapatért... -1 corner és a safety is mindig figyel rá (illetve inkább felé áll). Tekintve az elkapó gárdát lehet jó meccs. A fal szerintem megtartja Eli-t így ezzel nem lesz gond az első kulcskérdés a futójáték, amire azt olvastam talán Vereen lehet a nagy megoldás (futás helyett screen passzokkal operálni neki így szedegetve a yardokat és jutni el harmadik és rövidig) persze nem mindig, de látok benne rációt, ha valóban egészséges marad és van fantáziája a csapatnak, akkor tény, hogy nagy fegyver lehet.
Szoros meccs lesz a kérdés az, hogy a defense tud-e pontot szerezni és, hogy az offense megállja-e a helyét, ha nincs Beckham és tud-e pontot gyártani.
Hajnalban meglátjuk... Izgalmas meccsnek nézünk elébe.
több mint 8 éve
Az egész szezont tekintve Szvsz nem lenne baj ha nem játszana --ha nem egészséges...-- De itt egy prime time első fordulóról van szó, szóval tuti kamera előtt lesz ha játszik, ha nem...
több mint 8 éve
Ha Beckham nem játszik, akkor nem sokat várhatunk majd az offense-től és akkor elég komoly underdogok leszünk szvsz. Ebben az esetben max egy kevés pontos meccsen nyerhetünk, nem látom hogyan tudnánk tutira 20 pontot szerezni gyenge futójátékkal OBJ nélkül. Mondjuk a social mediából az jön le, h jó kedve van Beckhamnek, szóval ebből kiindulva lehet esély a játékára. Már maga a jelenléte nagyon hasznos lehet, akár decoy-ként is komoly hatása lehet a meccsre.
több mint 8 éve
Azért milyen irónikus az élet, hogy végig úgy készült mindenki, hogy a Dallas legjobbja nem lehet majd ott a pályán, erre Zake kezdhet, és a mi legjobb emberünk kényszerül majd kihagyni a meccset...belefér... 😊
Awesome88
több mint 8 éve
Azért milyen irónikus az élet, hogy végig úgy készült mindenki, hogy a Dallas legjobbja nem lehet majd ott a pályán, erre Zake kezdhet, és a mi legjobb emberünk kényszerül majd kihagyni a meccset...
több mint 8 éve
Giants are preparing for Sunday as if Odell Beckham will NOT be playing... It will be a bonus if he can play, but right now, Big Blue is planning as if he will not be in uniform. - per Mike GarafoloNagyon kíváncsi lennék, hogy vajon ténylegesen milyen sérülése van OBJ-nek, mert hogy nem egy ankle sprain, az tuti.
ozibozi
Függetlenül attól, hogy játszik vagy sem, szerintem is nagyon szoros meccs lesz, amit - ha nincs valami extra nagy balfaszkodás - megnyerünk még a 2-minute warning előtt.
több mint 8 éve
Giants are preparing for Sunday as if Odell Beckham will NOT be playing... It will be a bonus if he can play, but right now, Big Blue is planning as if he will not be in uniform. - per Mike Garafolo
több mint 8 éve
Flowers?Vereen?Elismerem elragadott a hév 😊 de ha generous vagyok OBJ 1, meg Marshall és Eli kap egy felet-felet (bár Eli ha úgy játszana mint 2015-ben akkor egy egész) akkor lehet ez 2 vagy 2.5 ami az "egy-két" analógia szerint már ér 😛Pugh?
Rodaron
Asbee
nagir