New York Giants
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Hát asszem akkor most mindenki visszatérhet a földre ami az offense-t illeti.. persze jobb lett volna, ha nem lesz igazam, de én sajnos nem hiszek a csodákban. Ahogy olvasom kb mindenki az OL nyakába varrja a lebőgést, szerintem az OL bár nem volt jó, de katasztrófálisnak se volt nevezhető, ebből sokkal többet kellett és lehetett volna kihozni. Nálam egyértelműen McAdoo a fő ludas, mert megint ezzel a végtelenül lebutított, alibi gameplannel jött a meccsre ami akár működhetne is egy ilyen védelem mellett, csak ahhoz futójáték is kellene, nekünk meg az kurvára nincs évek óta. Így pedig nemtom hányadik ilyen meccset szenvedhetjük végig, mert egészen addig nem vállalunk lófasz kockázatot sem amíg kicsit is szoros a meccs. Talán arra lehet jó ez a végtelenül sima vereség, hogy talán McAdoo is elgondolkodik végre rajta, hogy nem ártana kicsit megújulni ebből a semmire nem elég alibiből.
több mint 8 éve
Nyerni jó,ráadásul könnyen,az még jobb...tereljen a vesztes 😊Terelhetsz, de ebből már nem dumálod ki magad!😀hát erre a sajátot is meglehetett,már akinek van😊a műbrokiAzért írok mert néhányan méltatlanul ,nyilatkoztak meg a Boys topicban: egy pillanatig nem éreztem veszélyt,végig kézben volt.Nagyon ügyes vagy! De mi volt a kézben végig? 😊
sztaking
Isti81
Asbee
sztaking
Isti81
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
Akkor úgy látom itt szeretet van és béke 😀
több mint 8 éve
Terelhetsz, de ebből már nem dumálod ki magad!😀hát erre a sajátot is meglehetett,már akinek van😊a műbrokiAzért írok mert néhányan méltatlanul ,nyilatkoztak meg a Boys topicban: egy pillanatig nem éreztem veszélyt,végig kézben volt.Nagyon ügyes vagy! De mi volt a kézben végig? 😊
sztaking
Isti81
Asbee
sztaking
több mint 8 éve
hát erre a sajátot is meglehetett,már akinek van😊a műbrokiAzért írok mert néhányan méltatlanul ,nyilatkoztak meg a Boys topicban: egy pillanatig nem éreztem veszélyt,végig kézben volt.Nagyon ügyes vagy! De mi volt a kézben végig? 😊
sztaking
Isti81
Asbee
több mint 8 éve
a műbrokiAzért írok mert néhányan méltatlanul ,nyilatkoztak meg a Boys topicban: egy pillanatig nem éreztem veszélyt,végig kézben volt.Nagyon ügyes vagy! De mi volt a kézben végig? 😊
sztaking
Isti81
több mint 8 éve
Azért írok mert néhányan méltatlanul ,nyilatkoztak meg a Boys topicban: egy pillanatig nem éreztem veszélyt,végig kézben volt.Nagyon ügyes vagy! De mi volt a kézben végig? 😊
sztaking
több mint 8 éve
Azért írok mert néhányan méltatlanul ,nyilatkoztak meg a Boys topicban: egy pillanatig nem éreztem veszélyt,végig kézben volt.
több mint 8 éve
PFF szerint a Dallas elleni legjobbjaink:TOP 5 GRADES:
S Landon Collins, 92.7 overall grade
DI Dalvin Tomlinson, 84.6 overall grade
DI Damon Harrison, 80.2 overall grade
LB B.J. Goodson, 80.0 overall grade
C Weston Richburg, 78.8 overall grade

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Igen 2-3 éve amikor még McAdoo csak OC volt, jó volt az O és azóta lényegi változás nem volt a támadósorunkban, a fal szinte ugyanaz , mint akkor OBJ volt akkor is a legjobb elkapónk újoncként is. A futók cserélődtek , de szerintem ők sem voltak jobbak a mostaniaknál. Azt várnánk, hogy fejlődjenek, de többen sajnos visszafejlődtek. McAdoo első kordinátori évében még emlékszem a RZban is egész hatékonyak voltunk Andre Williams 7 TD futott. Ami még lényeges a WR2 az Eddie Murphy hasonmás Rueben Randle volt, de ő sem volt világmegváltó játékos. Azt OL Coaches Mike Solari lehet meg kellett volna tőle válni. Ugyan tapasztalt, de 2016ban jött és azóta a fal rettenetes és semmi javulás. Előtte Green Bayben volt egy évet és láss csodát Rodgers karrierje legrosszabb évét hozta mikor 16 meccsen játszott: yardban, passzpontosságban és passer ratingben is. Még annyit hogy 46 sackje volt 2015ben Rodgersnek ami nem karriercsúcs, de közel volt hozzá.De most van egy koncepciónk, ami jól sikerült, hogy rágyúrunk a D-re és ez kész is. Olyan nincs, hogy minden csapatrészben ligaelit vagy... ennek ellenére a támadó szeckció is jó lehetne, mert tele van fiatal tehetségekkel és rutinos megbízható emberekkel, DE mégse működik még közép szarul se!Hajnalban a védelmünkkel ismét elégedettek lehettünk! BJG úgy játszott, hogy öröm volt nézni! Szvsz megérdemlik a dícsértet egytől-egyig, mert a liga egyik legjobb O-ját tartották 20pont alatt!! Talán Spangli azért nem hívott annyi blitzet, mert tudta, hogy fárasztó estéjük lesz és sokat lesznek pályán, de igaza is volt... D.Harrison arcán egyszer a második játékrészben le is lehetett olvasni a véleményét a támadó egység produkciójáról... csak ez nehogy vissza üssön és a védelmünk megelégelje, hogy csak Ők tartják a csapatban (és Bennünk) a lelket!?Volt ez nem is olyan régen fordítva is. Mondjuk ő még akkor nem volt itt.
nagir
Isti81
nagir
Szerkesztette: Isti81
több mint 8 éve
De most van egy koncepciónk, ami jól sikerült, hogy rágyúrunk a D-re és ez kész is. Olyan nincs, hogy minden csapatrészben ligaelit vagy... ennek ellenére a támadó szeckció is jó lehetne, mert tele van fiatal tehetségekkel és rutinos megbízható emberekkel, DE mégse működik még közép szarul se!Hajnalban a védelmünkkel ismét elégedettek lehettünk! BJG úgy játszott, hogy öröm volt nézni! Szvsz megérdemlik a dícsértet egytől-egyig, mert a liga egyik legjobb O-ját tartották 20pont alatt!! Talán Spangli azért nem hívott annyi blitzet, mert tudta, hogy fárasztó estéjük lesz és sokat lesznek pályán, de igaza is volt... D.Harrison arcán egyszer a második játékrészben le is lehetett olvasni a véleményét a támadó egység produkciójáról... csak ez nehogy vissza üssön és a védelmünk megelégelje, hogy csak Ők tartják a csapatban (és Bennünk) a lelket!?Volt ez nem is olyan régen fordítva is. Mondjuk ő még akkor nem volt itt.
nagir
Isti81

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Hajnalban a védelmünkkel ismét elégedettek lehettünk! BJG úgy játszott, hogy öröm volt nézni! Szvsz megérdemlik a dícsértet egytől-egyig, mert a liga egyik legjobb O-ját tartották 20pont alatt!! Talán Spangli azért nem hívott annyi blitzet, mert tudta, hogy fárasztó estéjük lesz és sokat lesznek pályán, de igaza is volt... D.Harrison arcán egyszer a második játékrészben le is lehetett olvasni a véleményét a támadó egység produkciójáról... csak ez nehogy vissza üssön és a védelmünk megelégelje, hogy csak Ők tartják a csapatban (és Bennünk) a lelket!?Volt ez nem is olyan régen fordítva is. Mondjuk ő még akkor nem volt itt.
nagir
több mint 8 éve
Hajnalban a védelmünkkel ismét elégedettek lehettünk! BJG úgy játszott, hogy öröm volt nézni! Szvsz megérdemlik a dícsértet egytől-egyig, mert a liga egyik legjobb O-ját tartották 20pont alatt!! Talán Spangli azért nem hívott annyi blitzet, mert tudta, hogy fárasztó estéjük lesz és sokat lesznek pályán, de igaza is volt... D.Harrison arcán egyszer a második játékrészben le is lehetett olvasni a véleményét a támadó egység produkciójáról... csak ez nehogy vissza üssön és a védelmünk megelégelje, hogy csak Ők tartják a csapatban (és Bennünk) a lelket!?

több mint 8 éve
Egyetlen egy pozitívum van a hajnali meccsel kapcsolatban, hogy Goodson egy állat 😀 nagyon úgy nézz ki hogy végre újra van középső linebackerünk 😊
több mint 8 éve
közöm nincs az nfl üzleti oldalához (se), de nem lenne érdemes Eli szerződését újrarajzolni? keressen kevesebbet és hozzunk 3 ipsét az OL-be
több mint 8 éve
1. Goodell mondta 😊 De amúgy nem rosszindulatból mondtam én, és van is kifejezetten jó falemberetek, de mégsem működik valami...nem tudom ki az OL edző, lehet ő a ludas...Tényleg nehéz sajnos a mai NFL-ben egy korrekt támadófalat összerakni. A college-ban egyre jobban teret nyer a spread offense. Más testhelyzetből várják a játékosok a play-t és kevesebb ideig is kell megtartaniuk a védőket. Ehhez hozzájön még az is, hogy a CBA limitált edzéslehetőséget enged, az sem kedvez a fiatal játékosoknak, hogy ilyen sok kontakt nélküli edzés van (ne legyen igazam, de a következő tárgyaláskor szintén egy szép hosszú lockoutra számítok, lesz megbeszélnivaló bőven). Adott egy Ereck Flowers aki úgy érkezett meg a ligába, hogy prototípus méretekkel és brutál erővel rendelkezik, ráadásul a hozzáállására sem lehet panasz, majd a sérülések miatt újoncként rögtön kezdenie kell és a következő offseason nagy részét ő is a rehabilitációval tölti. Nem csoda, hogy a második éve sem volt jobb, de mivel az első körben választották ki ezért úgy gondolják megvan az upside-ja és kap egy újabb lehetőséget. Várható, hogy nem hoznak a nyakára egy olyan játékost aki évi 8-10 milliót elkér. Ez szvsz vállalható is, az azonban már kevésbé, hogy más poszton nem került kipróbálásra, persze nála csak rosszabb opciók lennének. Ami viszont furcsa, hogy 2015-ben majdnem ugyanez a fal hozott egy átlag teljesítményt, ami most elegendő lenne. Egy kivétellel ugyanezek a játékosok voltak, Hart helyett Newhouse volt a right tackle. Ha ilyen sokat szerepelnek együtt, akkor elvárná az ember, hogy legalább az összeszokottság meglegyen. Érzésem szerint a legnagyobb baj az volt, hogy a dallas-i stáb sokkal jobban felkészült (Marinelli sokkal jobb emberanyagot érdemelne, de ezekkel a játékosokkal is borsot tör még több csapat orra alá), New yorki oldalon meg mintha csak annyi történt volna, hogy összeállítottak egy alapjátékot aztán gondolták úgyis elég lesz ez. Ilyen szempontból talán jókor jön a Lions. Bár ha babonás vagyok az elmúlt időszakban felváltva került ki a győztes ebből a párharcból, szóval...
2. Na ezt nem gondolom, de ha már kérdés volt...gyűrű esély
Chargers LT
Mennyi esély van OBJ játékára ellenünk?A Browns ellen söpörték ki a lábát és ott szenvedett bokasérülést. Ha abból indulok ki, hogy most is tesztelték a meccs előtt és questionable volt a státusza, akkor be fog öltözni.
(Milyen sérülése volt/van?)
Bazzani
több mint 8 éve
Mennyi esély van OBJ játékára ellenünk?(Milyen sérülése volt/van?)
több mint 8 éve
1. Goodell mondta 😊 De amúgy nem rosszindulatból mondtam én, és van is kifejezetten jó falemberetek, de mégsem működik valami...nem tudom ki az OL edző, lehet ő a ludas...Kicsit túlesett a ló túloldalára az FO nálatok...mert tök faja a D#, simán ok 19 ponton tartani elit OL, RB, WR-el felálló offenst, na de támadásból van pont általában...idén volt több jó falember elérhető, legalább 1-2-vel be lehetett volna próbálkozni...bár, ha így megy tovább, akkor elől draftolhattok majd valakit OL-be1. Honnan az infó, hogy senkit sem próbáltak megszerezni?
Chargers LT
2. Miből gondolod, hogy minden nagynevű FA a Giants-hez akart volna jönni?
Asbee
2. Na ezt nem gondolom, de ha már kérdés volt...gyűrű esély
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Kicsit túlesett a ló túloldalára az FO nálatok...mert tök faja a D#, simán ok 19 ponton tartani elit OL, RB, WR-el felálló offenst, na de támadásból van pont általában...idén volt több jó falember elérhető, legalább 1-2-vel be lehetett volna próbálkozni...bár, ha így megy tovább, akkor elől draftolhattok majd valakit OL-be1. Honnan az infó, hogy senkit sem próbáltak megszerezni?
Chargers LT
2. Miből gondolod, hogy minden nagynevű FA a Giants-hez akart volna jönni?
Több falembert is alaposan túlfizettek, érthető, hogy a tavalyi év után nem akartak belemenni a bid warba. Könnyű dolog utólag mondogatni, hogy ez a játékos ennyiért aláírt volna, az pedig annyiért, mert nem ilyen egyszerű a helyzet. Ebben a falban 3 db első és 1 db második körös picket találunk akik közül egyiknek sincs négy évnél több tapasztalata (oké Fluker pont tőletek érkezett és na...). Nem lehet azt mondani, hogy nincs upside, hogy ne lenne próbálkozás és hogy telibe lenne szarva a csapatrész. Kap egy utolsó esélyt Hart és Flowers, másképp mentek neki a szezonnak, ami alapján talán meg is érdemlik ezt a második/harmadik esélyt, az idei szezon lesz a vízválasztó (azt pedig már a tavalyi szezon végén leírtuk h idén tuti velük kezdjük a szezont).
99% hogy elfogultnak fogtok most tartani, de szvsz nem kevés tehetséget sikerült draftolni/igazolni/megtartani és papíron ez még mindig egy PO esélyes csapat tud lenni (a latolgatásokba tényleg nem megyek bele még pár hétig). Arról pedig érdemes lenne megkérdezni a tapasztaltabb fórumozókat, hogy 4-5 éve az "In Reese we trust" korszak közepén milyen kritikus véleménnyel is voltam az egész FO-ról...
több mint 8 éve
Kicsit túlesett a ló túloldalára az FO nálatok...mert tök faja a D#, simán ok 19 ponton tartani elit OL, RB, WR-el felálló offenst, na de támadásból van pont általában...idén volt több jó falember elérhető, legalább 1-2-vel be lehetett volna próbálkozni...bár, ha így megy tovább, akkor elől draftolhattok majd valakit OL-be
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Nem szezon temetésről van szó, hanem arról, hogy az O legalább 5-6 meccs óta nem képes 20 pontot feltenni a táblára, nem épppen egetrengető D- ellen. Még OBJ-vel sem. És nem látok jeleket a javulásra. Kumva szarok a kilátásaink szerintem. Nekem ez a bajom.Azt hiszem ez volta 7dik ilyen meccs, ha jól emlékszem, de nem is számít, olyan mérges vagyok, hogy majd a melóban írok még mert most csak szitkozódni tudnék!
gyurczi

több mint 8 éve
Hatalmas csalódás volt nekem a szezonnyitó, nagy elvárásokkal vártam ezt a meccset és az offense jól arcon csapott mindenkit. Nem is tudom hova tenni ez teljesítményt. A Defense hozta azt amivel lehet kontrollálni egy olyan jó támadósort is mint a Dallas, két FG-t engedtünk nekik csak RZ defense nagyon jó volt, az hogy szereztek egy TD simán benne van, nem lehet mindig visszatartani őket. Sokat küzdöttek és BJ. Goodson 18 tackleje megsüvegelendő.Viszont amit a labda másik oldalán mutattunk és már jó néhányan leírtátok, siralmas volt. Nem is értem mi lett volna a cél, mintha csak gyakoroltunk volna még és a preseasonben lennénk, hogy próbálgatjuk a playeket. Azt gondoltam volna, hogy egy ilyen gyengébb secondary ellen nem vagyunk képesek egy-egy váratlan hosszabb passzt bejátszani. Benji Boy nagyon félti a Duke-t, és emiatt annyira konzervatív playek voltak, hogy katasztrófa volt nézni. Nem tudom elképzelni, hogy ennél szarabbul is tudnánk játszani és ez csak a legalja volt. Remélem itt olyan fejmosást kap egy-két ember (OC és HC is), mert ennyi potenciális remek elkapóval ne már, hogy nem tudunk egy értelmes játékot felrakni a pályára. Ez a szezon a sorsolásunk miatt, annyira nüanszokon fog múlni, valszeg egy-két győzelmen belül lesz mindenki, de remélem ez egy orbitális pofon volt ami felkelt mindenkit a Csipkerózsika álmából, mert túlságosan is ki vagyok éhezve egy sikeres szezonra, köszönöm szépen elég volt a reménytelen és céltalan 6-10, meg 7-9 mutatós szezonokból.
Szerkesztette: Rodaron
több mint 8 éve
Az egész meccs borzasztó volt a mi szempontunkból. Egyetlen épkézláb drive-ot tudunk felmutatni, de sajnos ott is 10 perc után csak 3 pontot tudtunk szerezni, mert a 2nd és goal-nál szétcsapták a falat és sack-elték Eli-t. A problémám az, hogy nem láttam, mit akarunk játszani. Ötlet sem volt szinte semmire. Vannak csapatok, ahol gyengébb OL, gyengébb elkapók, gyengébb irányító van, mégis kidolgoznak valamilyen game plan-t.
Nem tudom, hogy nekünk volt-e ilyen. Vagy ha volt, akkor mi volt az.
Nem temetem a szezont, de tegnap este az offense nem volt felkészülve, pedig több hónap állt rendelkezésre. Ha ezt az offense-t egy közepes D így szét tud szedni, akkor az csak egyet jelenthet. Outcoached.
több mint 8 éve
Azt hiszem nem leszek népszerű. Ami megerősödött bennem, hogy a csoportban nekünk van a leggyengébb irányítónk. Wentz és Kuzin is nagy nyomás alatt játszott, de ők gyakran megcsinálták a játékot, míg nálunk ha nyomás van, ott szinte vége a playnek. Elinak szerintem már CSAK felvillanásai lesznek, pontatlan, nem kezeli a nyomást. Idén hagyja le a bratyót, legyen neki egymás után folyamatos kezdőként 215 meccse, aztán legyen vége, Brett apót ugysem éri utol. A Giantsnek el kell kezdenie az utód keresést.Én nem láttam az általad említett két meccset, de tavalyi év alapján, a Washington és a Philly is sokkal jobb O fallal rendelkezik, mint mi nem mindegy, hogy néha egy-egy meccsen erős védelmek ellen nagy a nyomás vagy egy Cowboys szintű nem túl erős D fal állandóan odaér és az életéért kell küzdeni! Viszont láttam a Green Bay és a Seattle meccsét és Russell Wilson Elinál is rosszabb volt és ő is állandóan az életéért futott a hasonlóan zseniális fal mögött. Ő sokkal fiatalabb és mozgékonyabb , mint Eli mégsem esik neki az egész meccses menekülés. Így 36 évesen közel a 37hez biztos nem lehet kellemes, hogy évek óta nincs megfelelő fala és a legfontosabb poszt a LT már évek óta katasztrófa. Én bíztam abban, hogy idén kicsit javulni fog az O fal előszezonban biztatóan játszott mindkét tackle Jerryn látszott már ott is, hogy ő nem valami jó, de az OTk jók voltak , ezért nem értem ezt a teljesítményt még rosszabbnak néz ki a helyzet , mint tavaly. OBJ nagyon hiányzott , de ha lett volna akkor se lenne Eli jobban megvédve csak kevesebb idő kellene neki , hogy tudjon passzolni ami arra elég lehet, hogy pár TDt csináljon.
Nem temetném a szezont, de ezzel a sorsolással, ennek a csapatnak a 9-7 a plafon, és akkor nagyon optimista voltam. Reálisan az lesz amit Asbee írt, ha pesszimista vagyok, akkor top10 draft cetli. Egyszerűen nem látom mit tudunk majd kezdeni a Philly, Broncos szintű védelmekkel. A D sokat lesz pályán, jönnek majd a sérülések is. A szoros meccseket ez az O nem tudja majd megoldani.
Abban bízhatunk talán, hogy ez volt a szokásos terített betli éjszakai meccsen, és innen már csak javulznk. Erre azonban kevesebb esélyt látok.
gyurczi
Marshallnak és Elinak lehet idő kell az összeszokáshoz, de az is lehet BM már nem olyan jó mint két éve majd kiderül , de tőle én többet vártam volt dropja is, Engram biztató volt legalább!
több mint 8 éve
Nem szezon temetésről van szó, hanem arról, hogy az O legalább 5-6 meccs óta nem képes 20 pontot feltenni a táblára, nem épppen egetrengető D- ellen. Még OBJ-vel sem. És nem látok jeleket a javulásra. Kumva szarok a kilátásaink szerintem. Nekem ez a bajom.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!