New York Giants

50 feliratkozó

több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Kellene trade Duane Brown-ért, Flowers mehetne RT-be, guard poszton meg mehetne a verseny a maradék között. Kicsit all-in move, de ennek a keretnek nincs sok ideje együtt.
somoskovig
Ha jól emlékszem kb 5M kevesebb a pénzünk, mint ami ehhez a tradehez kéne...
nagir
Helyet csinálni bármikor lehet. 😊
somoskovig
Ha eddig nem léptünk akkor már nem is fogunk, most már túl sok értelme nem is lenne, azért egy OL-nek idő kell míg összeszokik. Szarból kell várat építeni.
több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 438 — Bla, bla, bla
Kellene trade Duane Brown-ért, Flowers mehetne RT-be, guard poszton meg mehetne a verseny a maradék között. Kicsit all-in move, de ennek a keretnek nincs sok ideje együtt.
somoskovig
nagir
somoskovig
Ja tényleg erre nem is gondoltam!😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 549 — Chiefs GM
somoskovig
nagir

több mint 8 éve
somoskovig

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 549 — Chiefs GM

több mint 8 éve
Amúgy el tudom képzelni, hogy Reesekben meg volt az akarat az offseason alatt, hogy megerősítsék a támadó falat, csakhogy úgy elszálltak a fizetések, hogy nem tudták, a draftról pedig nem akarták... így lett BM 12M/2y... ami valljuk meg egyik falembernek sem lett volna elég idén a FA piacon.

több mint 8 éve
Csak ebben a fordulóban volt 5 olyan csapat, akik 20pont alatti teljesítménnyel nyertek!👍
nagir
Akkor minden a legnagyobb rendben!!!Gondolom sokat lattal azokbol a merkozesekbol,m a Fins en kivul mas nem lehet buszke a teljesitmenyere...En azert szeretnem h tobbet tegyunk ma fel a boardra.
Gerixx
Félre értettél, ezzel azt akartam sugallni, hogy kevés pontos meccsekkel is előre lehet haladni, persze nem úgy, hogy a támadásaink állandóan 3.and out, a védelem meg már az első félidőben a seggén veszi a levegőt 😉...
Azt szűrtem le pl. tegnapi fordulóbol, hogyha valahogy a futásokat tudnánk stabilizálni akkor az első lépésnek a legjobb lenne👏...
nagir
1et ertek!A baj az h nem lehet mindent a falra fogni.RB unk sincs.Ilyen vedelemmel ha eros futojatek lenne a jo.Vh mindig a run -heavy offense t favorizaltam az teret nyit a pass jatek nak,playactionnek.Mind1 .Remelem az optimistaknak lesz igazuk es nem nekem.Remelem kitalal vmit McAdoo es Sully.Hosszu meg a szezon,kell ma a gyozelem.Tavaly vesztes hazai meccsen vtam kint eloszor a szezonba,iden nem szeretnek.Go Giants
Gerixx
Egyértelműen egy jó futójáték kiépítése lenne jó egy ilyen védelem mellé. Na ez az ami sajnos egyértelműen nem fog sikerülni ebben a szezonban (se). Ehhez sokkal erősebbé kellett volna tenni az OL-t és kellett volna hozni egy klasszis futót vagy FA-n vagy draftról. Nem ebben az irányban indultunk el (sajnos), de az irányokat a lehetőségek is megszabják, rohadt nehéz lett volna megfelelő falat építeni ehhez, persze azért örültem volna ha legalább megpróbáljuk.. ehelyett hoztuk Engramet aki vszínű jó lesz és Marshallt akivel szemlátomást egyelőre kb nulla chemistry alakult ki Eli-al.. ez tuti, hogy javulni fog, nem is kérdés. Ettől persze a fal még nem lett jobb, így biztos voltam benne, hogy sok gondunk lesz egész évben offense oldalon, és bár most optimistának vagyok megbélyegezve, szerintem nekem voltak a legkisebb illúzióim ezzel kapcsolatban szezon előtt.
Az offense eredményességét tekintve gyökeres változást nem várok most sem, én simán tudok azonosulni azzal, hogy annyit kell játszania az O-nak amennyit a meccs megkíván, nem várom el, hogy 2-3 TD-nyi előnyöket próbáljunk építeni, mert ez nem reális, ahhoz annyi kockázatot kellene vállalni ami ezzel a fallal kontraproduktív lenne. Viszont azt kurvára elvárom, hogy az adott szituációban legalább megpróbáljuk megjátszani amit kell, nem lehet lefosott bokával végigalibizni egész meccseket, nem csak a szar eredmény miatt, hanem mert az teljesen hazavágja a csapatmorált is. Én úgy gondolom, hogy ezt most McAdoo-ék is be fogják látni és én ezt várom a mai meccstől. Vízválasztó meccs lesz a szezont tekintve is és az egész csapat szempontjából, remélem a közönség támogatni fogja a csapatot, nem hátráltatni mert hogy lesz görcsölés az tuti.
több mint 8 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Csak ebben a fordulóban volt 5 olyan csapat, akik 20pont alatti teljesítménnyel nyertek!👍
nagir
Akkor minden a legnagyobb rendben!!!Gondolom sokat lattal azokbol a merkozesekbol,m a Fins en kivul mas nem lehet buszke a teljesitmenyere...En azert szeretnem h tobbet tegyunk ma fel a boardra.
Gerixx
Félre értettél, ezzel azt akartam sugallni, hogy kevés pontos meccsekkel is előre lehet haladni, persze nem úgy, hogy a támadásaink állandóan 3.and out, a védelem meg már az első félidőben a seggén veszi a levegőt 😉...
Azt szűrtem le pl. tegnapi fordulóbol, hogyha valahogy a futásokat tudnánk stabilizálni akkor az első lépésnek a legjobb lenne👏...
nagir
1et ertek!A baj az h nem lehet mindent a falra fogni.RB unk sincs.Ilyen vedelemmel ha eros futojatek lenne a jo.Vh mindig a run -heavy offense t favorizaltam az teret nyit a pass jatek nak,playactionnek.Mind1 .Remelem az optimistaknak lesz igazuk es nem nekem.Remelem kitalal vmit McAdoo es Sully.Hosszu meg a szezon,kell ma a gyozelem.Tavaly vesztes hazai meccsen vtam kint eloszor a szezonba,iden nem szeretnek.Go Giants
Gerixx
Erről nincs értelme itt ábrándozni. Se a megfelelő támadófal, se a megfelelő futó, se a megfelelő edző nincs meg ahhoz hogy itt érdemi futójáték legyen. Már az is remek lenne, ha egy minimális futójáték összejönne, de lássuk be... itt van a liga - papíron - egyik legerősebb WR állománya, megtámogatva egy első körös TE-el - akinek a legnagyobb erénye, hogy majdhogynem WR - és az egyik legjobb elkapó RB-vel.

De szép is ez így mind leírva, csak kár hogy ennek ellenére még a passzjáték sem akart működni...

NO OBJ, NO Party!
több mint 8 éve
Gerixx New York Giants 332
nagir
Gerixx
nagir
több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Kissé kezdjük túltolni a dolgokat, chill 😊 Mondjuk ahhoz szvsz komoly meglepetés kellene, hogy most induljon be a futójátékunk.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
nagir
Gerixx

Szerkesztette: nagir

több mint 8 éve
nagir
több mint 8 éve

Szerkesztette: nagir

több mint 8 éve
hát ebből a Dallas D-ből úgy néz ki tényleg csak mi csináltunk királyokat..
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 314
...mondjuk nem csak elég pontot nem sikerült feltenni, hanem egy qrva first downt se amikor kellett volna a meccshez, ez azért más... (de a D megoldotta, épphogy' csak sokszor, de le a kalappal)
Az Offense kimerült abban, hogy feldobjuk és majd OBJ megoldja. Ez semmit sem változott 2 év alatt. Tök mindegy hogy OC volt vagy HC. Több mint 200 millióért hoztak top játékosokat, melléjük pedig végre pár kezdő szintet is, akik szinte sérülések nélkül játszották végig a szezont a korábbiaktól eltérően.
McAdoo úgy lett HC, hogy OC-ként nem igen bizonyított, ha csak az OBJ majd egyedül is megoldja is számít ellenben remek QB ezőként összerakta Eli játékát. Ezért megkapta az esélyt több jelölttel szemben -jogosan- hogy vigye tovább a csapatot.
Neki ez az év az esélye, és bizonyíthat ha tud. A következő pár héten szerintem el fog dőlni, hogy folytatódik a Reese éra vagy nem. A keret a lehetőség majdnem adott. tudjuk Oline
Várjuk az eredményeket ettől a kerettől.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Azért az, hogy szar edző lenne eléggé túlzásnak tartom. Korábban volt szó róla, lehet, hogy kényszerűen szabja a játékot a gyenge falra és az öregedő irányítójára. Összetett a probléma, másként súlyozzuk az egyéni szerepet, felelősséget.
gyurczi
Igazolni es draftolni kellett volna akkor a falba ha ez igy lenne ah mondod.Masnak is van problemaja az Oline al ,megis megoldjak h 20
pont felett tegyenek a boardra.7 game ota ez nem sikerult!!!Az egyik legkonnyebb sorsolassal rendelkezve .A kovetkezo offense nek aki zsinorba 20 pont alatt tett fel annak 2 game sorozata volt.Aki 2 ev alatt nem tud megujulni annak nincs munka jaja ebbe a ligaba!!!Igenis rossz edzo es ezt kb a szurkolo taborunk 95 szazaleka tudja!
Gerixx
itt nincs 95%-os támogatottsága ennek az biztos.. Hagyjuk már ezt a 20 pont alatt vagyunk folyamat dumát, tavaly az utolsó 12 meccsből 9-et megnyertünk. Nem kellett több pont egy ilyen védelem mellett. A múlt heti Dallas meccs (és a tavalyi GB elleni rájátszás meccs) gáz volt, de ne állítsuk már úgy be, mintha zsinórban vesztettünk volna.. meg kell újulni, erre még minden lehetőség megvan.
Szesze
McAdoo hozta le azokat a meccseket🙂Megkell ujulni???2 ev utan megkellene.Nem kellett több pont ilyen védelemmel ??Szted direkt izgulta magát szét mindenki az utolsó pillanatokban???Mult heten se kellett több pont ilyen vedelem mellett?? Es nem hagyom ezt a 20 pont alatti dumat,m a vak is latja h buzlik az offense.Tavaly elkaristoltunk szar ellenfelekkel szemben,akkoris mazlival.Iden az a teljesitmeny 5
Win re sem lesz eleg.Ekkora ostobaságokat amiket írsz ,régen hallottam...Ezzel be is fejeztem ,almodozz tovabb !!!
több mint 8 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
A Philly meccset nézve azok a frontok nem tudom mit fognak csinálni a támadófallal.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
Mert kiégett Manning

több mint 8 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
nézem a denver - proli fc meccset

ennek a culáger védelemnek sikerült múlt héten 3 pontot beerőszakolni?
több mint 8 éve
Azért az, hogy szar edző lenne eléggé túlzásnak tartom. Korábban volt szó róla, lehet, hogy kényszerűen szabja a játékot a gyenge falra és az öregedő irányítójára. Összetett a probléma, másként súlyozzuk az egyéni szerepet, felelősséget.
gyurczi
Igazolni es draftolni kellett volna akkor a falba ha ez igy lenne ah mondod.Masnak is van problemaja az Oline al ,megis megoldjak h 20
pont felett tegyenek a boardra.7 game ota ez nem sikerult!!!Az egyik legkonnyebb sorsolassal rendelkezve .A kovetkezo offense nek aki zsinorba 20 pont alatt tett fel annak 2 game sorozata volt.Aki 2 ev alatt nem tud megujulni annak nincs munka jaja ebbe a ligaba!!!Igenis rossz edzo es ezt kb a szurkolo taborunk 95 szazaleka tudja!
Gerixx
itt nincs 95%-os támogatottsága ennek az biztos.. Hagyjuk már ezt a 20 pont alatt vagyunk folyamat dumát, tavaly az utolsó 12 meccsből 9-et megnyertünk. Nem kellett több pont egy ilyen védelem mellett. A múlt heti Dallas meccs (és a tavalyi GB elleni rájátszás meccs) gáz volt, de ne állítsuk már úgy be, mintha zsinórban vesztettünk volna.. meg kell újulni, erre még minden lehetőség megvan.
több mint 8 éve
gyurczi

Szerkesztette: Gerixx
több mint 8 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
Hoz helyette más OC-t, akinek nagyobb teret ígér->1 évvel meghosszabbíthatja az állását. Túlélési ösztön. De aztán kár ilyenbe belemenni, a lényeget sikerült megfogni 😀

több mint 8 éve
Azért a ló túloldalára ne essünk át, több dolgot is jól csinált mint HC tavaly.
Asbee
Pl?
Lehet hogy tévedek ez simán benne van Te ezt gondolom jobban látod de akkor tényleg fejtsd ki hosszabban is..
És az hogy kézben tartotta az oltozot az nem ér ☺️mert nem volt balhés a társaság
Snacks JPP pl.. eléggé leaderkedtek ott helyette szerintem
És azt én sem gondolom hogy teljesen alkalmatlan (el hal a fociert klasszikus workalcoholic ) csak azt hogy ez a makacskodas elég nagy negatívum nála amire erősen rafaraghat...
yooker
Pedig akárhogy is fáj az az egyik, hogy egyben volt az öltöző. Már tavaly is a védelem oldalára billent a mérleg és egyik játékos sem szólt egy szót sem emiatt, folyamatosan a "team win" jött elő. Ez az ő feladata is.

A makacsság is pozitív volt tavaly, akkor még belefért, hogy hitt az elképzeléseiben. Azért is igaz ez, mert a játékosok is hittek benne, elfogadták, hogy ő a főnök.

Ez az ami nagy szó szvsz. Coughlin után kaptak egy újonc HC-t és nem egy olyan eset volt már mikor nem volt meg ennek a head coach-nak a kellő tekintélye. Kb. mint mikor az osztálynak nyugdíjba megy a tanára és az egyik fiatal kollégáját tartják meg helyette.

Jól menedzselte a meccsek végét. Ez az ami betett Coughlinnak, mert ez head coach felelősség. A két SB szezonok kivételével sorra kaptuk azokat az éveket mikor egyértelmű NFC East esélyesek voltunk jó mérleggel, aztán jött a leolvadás. Örültem, hogy végre nem mi voltunk az a csapat aki majdnem megverte a papíron erősebb ellenfelét, majdnem pozitív mérlege lett, majdnem rajátszásba jutott...

Megtartotta Spagnuolo-t. Nézzük vissza milyen reakciók voltak az ő megtartására. Az egyik legrosszabb D volt a miénk 2015-ben és sorra kapta az ívet Spangli, hogy kiégett (haha 😀), már nem az aki volt stb. Random stábot rakhatott össze McAdoo és szerencsére őt is megtartotta.

Akárhogy is nézzük egy sikeres év volt tavaly, hiszen a 11-5-ös mérlegnél és a rájátszásba jutásnál nem kívánhattunk többet. Nekem is fáj a fejem, hogy jelenleg nem előre, hanem hátrafelé tartunk, de ami a head coach érdeme azt nem kell elvenni tőle. Jelen pillanatban ez egy 0-1-es mérleggel álló csapat és úgy is kezelem a helyzetet. Egy gyenge szezon valóban McAdoo állásába kerülhet, de simán rá tudná kenni a dolgot Sullivanre és akkor lehet '18-ban még vele, de egy komolyabb OC-vel vágnánk neki. Bár erről felesleges még spekulálni, majd a következő hetek eldöntik, hogy mi lesz a szezon sorsa, ha hétfőn is kikapunk, akkor a 3. héten az Eagles ellen idegenben must win game... A '06-os szezon után ugyanúgy követelték Coughlin fejét is, aztán tudjuk mi lett belőle. Majd az idő eldönti tud-e McAdoo is változni.
Asbee
Sztem hulyeseget beszelsz ha azt hiszed h Sully ra ra lehet kenni az offense gyengelkedeset.Semmi koze ehhez Sully nak.Amikor Tampan OC volt teljesen mas football t tolt,nem
ezt a szerencsetlen West Coast ot.Baszki 5 yardnal hosszabb pass playeket nem
is hivunk.Ez a leegyszerusitett playbook szart sem er.Borzaszto OC McAdoo.Videozhat o barmennyit akkor is egy rossz edzo marad.Akkor foghatna Sullyra ha atadna a jatekhivast es vele is szenvednenk.Szegyen h nem
tud a tukorbe nezni es bevallani maganak h gyenge ez az egesz es kell egy hozzaerto OC.Az h mi tavaly playoff ba jutottunk a vedelemnek es a harmat gyenge sorsolasnak koszonhettuk nem pedig neki .Masodik ev zsinroba h nem tudunk ujitani.Kiismert mar minket a liga osszes csapatanak meg a szurkoloi is.

Szerkesztette: Gerixx