New York Giants
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Pedig akárhogy is fáj az az egyik, hogy egyben volt az öltöző. Már tavaly is a védelem oldalára billent a mérleg és egyik játékos sem szólt egy szót sem emiatt, folyamatosan a "team win" jött elő. Ez az ő feladata is.Azért a ló túloldalára ne essünk át, több dolgot is jól csinált mint HC tavaly.Pl?
Asbee
Lehet hogy tévedek ez simán benne van Te ezt gondolom jobban látod de akkor tényleg fejtsd ki hosszabban is..
És az hogy kézben tartotta az oltozot az nem ér ☺️mert nem volt balhés a társaság
Snacks JPP pl.. eléggé leaderkedtek ott helyette szerintem
És azt én sem gondolom hogy teljesen alkalmatlan (el hal a fociert klasszikus workalcoholic ) csak azt hogy ez a makacskodas elég nagy negatívum nála amire erősen rafaraghat...
yooker
A makacsság is pozitív volt tavaly, akkor még belefért, hogy hitt az elképzeléseiben. Azért is igaz ez, mert a játékosok is hittek benne, elfogadták, hogy ő a főnök.
Ez az ami nagy szó szvsz. Coughlin után kaptak egy újonc HC-t és nem egy olyan eset volt már mikor nem volt meg ennek a head coach-nak a kellő tekintélye. Kb. mint mikor az osztálynak nyugdíjba megy a tanára és az egyik fiatal kollégáját tartják meg helyette.
Jól menedzselte a meccsek végét. Ez az ami betett Coughlinnak, mert ez head coach felelősség. A két SB szezonok kivételével sorra kaptuk azokat az éveket mikor egyértelmű NFC East esélyesek voltunk jó mérleggel, aztán jött a leolvadás. Örültem, hogy végre nem mi voltunk az a csapat aki majdnem megverte a papíron erősebb ellenfelét, majdnem pozitív mérlege lett, majdnem rajátszásba jutott...
Megtartotta Spagnuolo-t. Nézzük vissza milyen reakciók voltak az ő megtartására. Az egyik legrosszabb D volt a miénk 2015-ben és sorra kapta az ívet Spangli, hogy kiégett (haha 😀), már nem az aki volt stb. Random stábot rakhatott össze McAdoo és szerencsére őt is megtartotta.
Akárhogy is nézzük egy sikeres év volt tavaly, hiszen a 11-5-ös mérlegnél és a rájátszásba jutásnál nem kívánhattunk többet. Nekem is fáj a fejem, hogy jelenleg nem előre, hanem hátrafelé tartunk, de ami a head coach érdeme azt nem kell elvenni tőle. Jelen pillanatban ez egy 0-1-es mérleggel álló csapat és úgy is kezelem a helyzetet. Egy gyenge szezon valóban McAdoo állásába kerülhet, de simán rá tudná kenni a dolgot Sullivanre és akkor lehet '18-ban még vele, de egy komolyabb OC-vel vágnánk neki. Bár erről felesleges még spekulálni, majd a következő hetek eldöntik, hogy mi lesz a szezon sorsa, ha hétfőn is kikapunk, akkor a 3. héten az Eagles ellen idegenben must win game... A '06-os szezon után ugyanúgy követelték Coughlin fejét is, aztán tudjuk mi lett belőle. Majd az idő eldönti tud-e McAdoo is változni.
több mint 8 éve
Több játéklehetőséget szeretne magának Darkwa:akkor igazoljon a Saintsbe 😊
gmenhq.com/2017/09/16/new-york-giants-darkwa-lobbies-carries/
nagir
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Több játéklehetőséget szeretne magának Darkwa:gmenhq.com/2017/09/16/new-york-giants-darkwa-lobbies-carries/

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
azért 1 év alatt hirtelen megnőtt azon meccsek száma, ahol megtartottuk az előnyt, nem olvadtunk le a végén.Azért a ló túloldalára ne essünk át, több dolgot is jól csinált mint HC tavaly.Pl?
Asbee
Lehet hogy tévedek ez simán benne van Te ezt gondolom jobban látod de akkor tényleg fejtsd ki hosszabban is..
És az hogy kézben tartotta az oltozot az nem ér ☺️mert nem volt balhés a társaság
És azt én sem gondolom hogy teljesen alkalmatlan (el hal a fociert klasszikus workalcoholic ) csak azt hogy ez a makacskodas elég nagy negatívum nála amire erősen rafaraghat...
yooker
a makacskodással egyet értek.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Azért a ló túloldalára ne essünk át, több dolgot is jól csinált mint HC tavaly.Pl?
Asbee
Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
Nem túl jó az előérzetem a Lions meccs előtt...www.bigblueinteractive.com/2017/09/16/odell-beckham-b-j-goodson-d-j-fluker-questionable/

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Azért a ló túloldalára ne essünk át, több dolgot is jól csinált mint HC tavaly.
több mint 8 éve
A helyzet az h ha kikapunk hetfon akkor iden nem lesz tobb 7-9 nel .A tamado jatek liga alja.Zsinorban 6-7 meccsen nem tett fel 20 pontot az offense.Preseasont nem szamolva,ahol a kezdo csapat nem ert el TD t.Oriasi bajok vannak edzoi oldalon es GM oldalon is.Nem tudom ki tudja meg vedeni a HC t ezek utan is .Full vanilla offense van,egyenesen nezhetetlen.Az offensive line sztem ha 10 evet jatszana egyutt se javulna.Flowers,Jerry,Hart nem kezdo szint.Futoink sztem keretbe se kerulnenek egyik csapatnal se,kiveve Vereent aki talan kapna lehetoseget mashol is.Ezt mind tudta az osszes szurkolo,csak a vezetoseg nem latta.Hoztuk Engram et elso korbe,amikor Cook ra oriasi szukseg lett volna Es elerheto volt.Engram sztem jo jatekos lesz,de Cook ban sztem tobb orumunket lelnenk.Aztan falembert utolso korokbe draftoltunk,de jott egy QB 3.ba aki vszinu sose lesz kezdo.Egy jo OC meg talan megmenthetne a szezont m McAdoo tol sokat nem lehet varni.Ilyen elkapokra siman fel kellene dobni a labdat es megadni a lehetoseget nekik h lejojjenek vele.Nem 3 yardos passzokra ures embert keresni.1/1 be BMarsh nak Es OBJ nek megkell vernie a cornert,de akar Shepnek es Engramnek is.Tele van a csapat playmakerekkel,megkell talalni a matchupokat es koran labdahoz juttatni oket h elkapjanak vmi ritmust.Sajnos amig McAdoo hivja a jatekokat en nem bizok a javulasban.Az érdekes az hogy McAdoo kb a karrierjét teszi most kockára ha túl sokáig makacskodik mert ha így marad a helyzet és bevegzi nálunk nem lesz épeszű ember aki elvinne mert 2in1 bukna Oc ként és Hc ként is egyben.... Én egyáltalán nem gondolom hogy a tavalyi pozitív szezon is az ő eredménye lett volna igazából... Nem ismerek még egy olyan edzőt aki ennyire konzekvensen csakis a játékosokra haritana a felelősséget! Ez kurvara nem szimpatikus és nyilván nem is helyes...
Gerixx
több mint 8 éve
Kb. kizárt h Jerry-t lecseréljék Jones-ra
több mint 8 éve
Én meg nézném a Flowers - Pugh - Richburgh - Jones - Fluker 5öst...Amiről nem nagyon esett szó:Hart edzett es nincs a neve a hivatalos serules jelenteseknel.Az igaz h szivesebben latnam Pught RT be,Jones t Guard kent a kezdobe.
Ki helyettesítheti Hartot?
A végén lehet szavazni is
Asbee
Gerixx

több mint 8 éve
Amiről nem nagyon esett szó:Hart edzett es nincs a neve a hivatalos serules jelenteseknel.Az igaz h szivesebben latnam Pught RT be,Jones t Guard kent a kezdobe.
Ki helyettesítheti Hartot?
A végén lehet szavazni is
Asbee
Szerkesztette: Gerixx
több mint 8 éve
A helyzet az h ha kikapunk hetfon akkor iden nem lesz tobb 7-9 nel .A tamado jatek liga alja.Zsinorban 6-7 meccsen nem tett fel 20 pontot az offense.Preseasont nem szamolva,ahol a kezdo csapat nem ert el TD t.Oriasi bajok vannak edzoi oldalon es GM oldalon is.Nem tudom ki tudja meg vedeni a HC t ezek utan is .Full vanilla offense van,egyenesen nezhetetlen.Az offensive line sztem ha 10 evet jatszana egyutt se javulna.Flowers,Jerry,Hart nem kezdo szint.Futoink sztem keretbe se kerulnenek egyik csapatnal se,kiveve Vereent aki talan kapna lehetoseget mashol is.Ezt mind tudta az osszes szurkolo,csak a vezetoseg nem latta.Hoztuk Engram et elso korbe,amikor Cook ra oriasi szukseg lett volna Es elerheto volt.Engram sztem jo jatekos lesz,de Cook ban sztem tobb orumunket lelnenk.Aztan falembert utolso korokbe draftoltunk,de jott egy QB 3.ba aki vszinu sose lesz kezdo.Egy jo OC meg talan megmenthetne a szezont m McAdoo tol sokat nem lehet varni.Ilyen elkapokra siman fel kellene dobni a labdat es megadni a lehetoseget nekik h lejojjenek vele.Nem 3 yardos passzokra ures embert keresni.1/1 be BMarsh nak Es OBJ nek megkell vernie a cornert,de akar Shepnek es Engramnek is.Tele van a csapat playmakerekkel,megkell talalni a matchupokat es koran labdahoz juttatni oket h elkapjanak vmi ritmust.Sajnos amig McAdoo hivja a jatekokat en nem bizok a javulasban.
több mint 8 éve
ígérem ezzel most már befejezem a negatívoskodást de szerintem haaz edzőket vezetőket hagyjuk ki ebből az egészből már végre ! ők mindent a legfaszábban kigondolnak megterveznekGondolom ez mindenkit kurvára bosszant/elkeserít.. de épp ezért írtam, h annyi haszna lehet ennek a vereségnek, h talán most változtatunk, mert nyomás lesz McAdoo-n (meg Eli-on is), h abbahagyjuk ezt a lefosott bokával előadott alibijátékot végre. Én bízom benne, h most ez fog történni, holott kb én voltam az egyetlen szezon előtt aki ezt a szart jósolta az offense részéről amit láthattunk a Dallas ellen. Szerintem most változás jöhet, de nyilván nem gyökeres, de arra nincs is szükség, mert ezzel a védelemmel nem kell csodát tenni offense oldalon, hogy eredményesek legyünk. Viszont ezt a semmitérő szart amiről te is írtál legalább meg kell próbálni megváltoztatni, aztán hogy sikerül-e az más kérdés, de a legbosszantóbb az egészben nem az, h nem megy a játék, hanem hogy eleve meg sem próbálunk semmit csinálni.. én most pozitív irányú változást várok, már a Lions ellen.
a hülye játékosok meg egyszerűen nem tudják rendesen végrehajtani...
majd ha igen , akkor jobb lesz az O! ennyi....
amúgy meg nem 0:1 után akarunk itt embereket elásni hanem ezt a vasárnapit nyugodtan hozzácsaphatjuk az előző évhez és úgy nézve már ez egy nagyon "szép" kis sorozat..én nem akarok olyan O-t ahol hozunk egy csomó játékost
akikkel akár teljesen átformálható lenne az egész filozófia és mégis egy kibaszott emberen múlik hogy tudunk-e egyáltalán pontokat csinálni...
mi a fasznak kell akkor Marshall meg Engram ha baszakodunk a 3-5 yardos passzokkal!hozni kellett volna még 3 törpét a rövid passzokra hogy legyen kinek játszania ha szép sorban összetörnek majd mindenkit!
így a futásnak sem fogunk megalapozni passzal ha ennyire tömörítjük a pályát!
tényleg nem sok logikát látok az egészben de nyilván ez az én bajom....
yooker
Szesze
OBJ visszatér , vele még azért megpróbáljuk ugyanezt a szart eladni ,
hiszen McAdoo amilyen , simán gondolhatja hogy mondjuk ezen múlott !
pedig nem...
mindenesetre kurva fontos meccs lesz pedig mert utána a Lincolnra nem nyerni járunk és 0:3 már elég szarul mutatna!
több mint 8 éve
Beckham optimista a felépülését illetően, ma először tudott limitáltan edzeni. Azt is megtudtuk, hogy 6-8 hetet jósoltak a felépülésére, jelenleg 4 hét sem telt el.
több mint 8 éve
az edzőket vezetőket hagyjuk ki ebből az egészből már végre ! ők mindent a legfaszábban kigondolnak megterveznekGondolom ez mindenkit kurvára bosszant/elkeserít.. de épp ezért írtam, h annyi haszna lehet ennek a vereségnek, h talán most változtatunk, mert nyomás lesz McAdoo-n (meg Eli-on is), h abbahagyjuk ezt a lefosott bokával előadott alibijátékot végre. Én bízom benne, h most ez fog történni, holott kb én voltam az egyetlen szezon előtt aki ezt a szart jósolta az offense részéről amit láthattunk a Dallas ellen. Szerintem most változás jöhet, de nyilván nem gyökeres, de arra nincs is szükség, mert ezzel a védelemmel nem kell csodát tenni offense oldalon, hogy eredményesek legyünk. Viszont ezt a semmitérő szart amiről te is írtál legalább meg kell próbálni megváltoztatni, aztán hogy sikerül-e az más kérdés, de a legbosszantóbb az egészben nem az, h nem megy a játék, hanem hogy eleve meg sem próbálunk semmit csinálni.. én most pozitív irányú változást várok, már a Lions ellen.
a hülye játékosok meg egyszerűen nem tudják rendesen végrehajtani...
amúgy meg nem 0:1 után akarunk itt embereket elásni hanem ezt a vasárnapit nyugodtan hozzácsaphatjuk az előző évhez és úgy nézve már ez egy nagyon "szép" kis sorozat..én nem akarok olyan O-t ahol hozunk egy csomó játékost
akikkel akár teljesen átformálható lenne az egész filozófia és mégis egy kibaszott emberen múlik hogy tudunk-e egyáltalán pontokat csinálni...
mi a fasznak kell akkor Marshall meg Engram ha baszakodunk a 3-5 yardos passzokkal!hozni kellett volna még 3 törpét a rövid passzokra hogy legyen kinek játszania ha szép sorban összetörnek majd mindenkit!
yooker
több mint 8 éve
Viccet félretéve tényleg rossz volt látni, hogy a tavalyi szezon hibái egy az egyben visszaköszöntek, de valóban 0-1-gyel állunk és ez még nem jelent semmit. Ezernyi történés lesz januárig, hol így hol úgy fogjuk látni a csapat helyzetét. 2007-ben 0-2-vel indultunk úgy, hogy a védelmünk átjáróház volt, aztán a SB-on végig ütöttük-vertük Brady-t. Nem azt mondom, hogy az idei O is ilyen lesz és ez csak egy példa volt, de a heves reakciókat kerülni kell, mert akárhogy is nézzük ezeknek az embereknek is komoly szerepük volt abban, hogy tavaly végre a rájátszásba jutottunk és egy-egy meccs után senkit sem fogunk elküldeni, ez nem az a franchise.
több mint 8 éve
az edzőket vezetőket hagyjuk ki ebből az egészből már végre ! ők mindent a legfaszábban kigondolnak megtervezneka hülye játékosok meg egyszerűen nem tudják rendesen végrehajtani...
több mint 8 éve
Szerintem költöztessük át a franchise-t Bostonba vagy Philly-be
több mint 8 éve
minek kellene történnie egy igazi drasztikus változáshoz, mondjuk hogy Eli padozzon, vagy Mekedu nyakára hozni egy rendes OC-t?biztos hogy nem, Eli sosem fog padozni, OC meg tuti nem fog év közben érkezni
egy otthoni 7-28 (azt a pontot is a D csinálja) elég lenne?
vittore
Ha szar lesz az egész szezon akkor jövőre történhetnek változások ez irányban, de 0-1 után azért ne akarjunk még mindenkit elásni 😊
több mint 8 éve
minek kellene történnie egy igazi drasztikus változáshoz, mondjuk hogy Eli padozzon, vagy Mekedu nyakára hozni egy rendes OC-t?egy otthoni 7-28 (azt a pontot is a D csinálja) elég lenne?
több mint 8 éve
Annyiból sokkal jobb matchup nekünk a Lions, mint a Dallas, hogy ők nem fognak tudni futással érvényesülni, cserébe sokkal több nagy játék várható tőlük, ami persze fordítva is elsülhet. Ezáltal teljesen más meccset várok, mint a Dallas ellen, 2-3 turnover simán benne lehet mindkét oldalon, főleg hogy ezúttal szerintem mi is kockázatosabb gameplannel fogunk jönni.
több mint 8 éve
Minden irányból átvettük a dolgot, szvsz szépen lassan érdemes a Lions elleni meccsre koncentrálni. Ugyebár nyertek 35-23-ra a Cardinals ellen. Futni nem nagyon tudtak, jó esély van rá, hogy ezt mi is megfogjuk, viszont figyelni kell, mert Tate-nek is képesek odaadni a labdát egy end around után. A passzjáték sokkal jobb volt, egyedül annyi hiba érheti Staffordot, hogy nagyon gyengén kezdett, 5 passzából csak 2 volt jó és összehozott egy INT-t is amit visszahordtak touchdowonra. Utána belelendült és 4 passzolt TD-vel zárt. Érdemes lesz figyelni a matchupokra. Marvin Jones-t elég szépen levette Peterson, valószínűleg Jackrabbitet állítjuk majd rá és hasonlóval próbálkozunk meg. A Tate-DRC páros is érdekes lesz, a tavalyi meccsünkön talán volt egy benézett játék is Tate-en. 100 yard felett zárt a nyitányon, ez bárkitől korrekt teljesítmény lenne. Ami további veszélyt jelent, hogy Kenny Golladay azonnal berobbant, 6'4" magas és volt két elkapott TD-je. A combine-on 4,5 másodperces 40 yardot repesztett, szóval a magasságához képest gyors is. Meglátjuk mit tud kezdeni vele Apple. És persze azt se feledjük, hogy a futókat is szeretik tömni passzokkal, elsősorban Reddicket. A támadófal egész korrektül védte meg Staffordot, persze közben volt rajta nyomás. Nem meglepő, hogy a PFF szerint is rendre jobbak voltak a passzblokkolásban a falemberek. Közülük a két leggyengébb osztályzatot Swanson és Glasgow kapta, a papírforma szerint nagy estéje lehet Harrisonnak. Passzsiettetésnél Vernonra lehet most építeni, aki Greg Robinsonnal néz majd farkasszemet. Meglepődnék ha nem jelenne meg többször is a backfielden...Rossz hír, hogy a Cardinals sem nagyon tudott futni, így mi sem fogunk. Szintén rossz hír, hogy a 3 Palmer INT-et 3 safety gyűjtötte össze, így valószínűleg most sem fog Manning olyan túl messzire nézni... 😀 Ansah PUP listáról jött vissza, azt nem tudom ellenünk teljesen formában lesz-e, vasárnap talán látszott rajta a kihagyás. Helyette robbantott Anthony Zettel, aki a védőfal legjobbja volt. A linebacker sorban Jarrad Davis remekelt a futás ellen. Említettem már a secondary-t, a CB-k közül Quandre Diggs-et még mindenképp ki kell emelni, nagy meccse volt az első héten. A Lions-nak sem kell megtöltenie a boxot ahhoz, hogy ne tudjunk futni (a DT-k is jó nevekből állnak), szóval ezen a héten is folytatódhat a nagyon szenvedős offense. Kelleni fog Beckham az egyszer biztos.
A balfaszkodásra is képes ez a Lions, volt két rossz snap a special teamnél (bár Prater állatkodott 58 yardról) és összesen 10 büntetésük volt. Nem bánnám ha folytatódna ez a sorozat. Stafford eléggé clutch, újabb negyedik negyedes fordítás és több 3rd downt is jól oldott meg. Minket tartanak esélyesnek és nyerhetünk is ha visszatér Beckham. Hetedik meccse vagyunk 20 pont alatt, ennek a rossz sorozatnak egyszer már meg kell szakadnia. Kb ebben lehet bízni... 😀
több mint 8 éve
Védelmeteket nem érheti nagy ledorgálás szerintem. Egy kérdés, tavaly hány labdát és hozott össze a Dtek?
Mert ha ök hozzak az extra pontokat,csak ugy lehet kiemelkedö szezonotok szerintem(ami nem alap, várhato mindig mert igy se gyengek,söt)
több mint 8 éve
Sok az a yardmennyiség. De. Egy td négy fg. A liga talán legjobb támadóit tartották 20 pont alatt. Úgyhogy szinte az egész első félidőben pályán voltak. Még ha a Dallas az órát öltet a meccs második felében.Nyilván nem szorulnak védelemre, mert odatették magukat, de elfáradtak ők is a végére. Megnézném a statot félidőre lebontva.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!