New York Giants
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Ez Zeke klasszisa, nem egyéni hibák. Nem tudom hibáztatni érte a védelmet. Nekem rohadtul nem lennék Giants védő, mert annyira demotiválna, hogy ilyen béna támadó egységünk van.Ha maradt volna Zeke eltiltása fele annyi futott yarddal zárt volna a Cowboys.77 yard contact után. az baromi sok. azért az állat D-nek is van elszámolni valója, még ha nem is a 19 ponttal van a baj.
Asbee
csebi
Megmerem kockáztatni, hogy a Brownsnak jobb a támadóegysége Kizerrel, mint a miénk.
több mint 8 éve
Eli nem fog földön yardokat hozni (RW, Cam stb.), nem mozog úgy a zsebben mint Rodgers. Az OL messze a legrosszabb. A futókban nincs extra, Perkins a dallas OL mögött is átlag alatti RB lenne. Zeke, Cook stb stb futók, mind oda teszik magukat. Perkins nem elég erős, nem elég robbanékony, nem tud taposni-harcolni az extra yardokért. Teljesen elpazarolt pick volt idén a 3. Nem lesz ő a jövő itt, nincs olyan potenciál benne. Olyan játékos kellett volna, aki most segít a támadó sornak. Voltak elérhető RB-k akikkel jobbak lennénk, vagy akkor 2. körben egy OL és akkor harmadikban DL.
De egyszer van ilyen védelmed és mellé ennyi weapons (OBJ, Shep, Bmarsh, Engram) és mégis egy kalap szarok vagyunk és nem teszünk azért eleget, hogy előre lépjünk.
Ettől tényleg csak jobb lehet majd a helyzet. Ez a dallas nem csak minket fog megverni, szóval annyira nem para. 8-8-ra jók lehetünk
Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 8 éve
Ha maradt volna Zeke eltiltása fele annyi futott yarddal zárt volna a Cowboys.77 yard contact után. az baromi sok. azért az állat D-nek is van elszámolni valója, még ha nem is a 19 ponttal van a baj.
Asbee
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Én az idézett cikk egyik hozzászólásában látom valahol az igazságot. Az meg fájdalmas."He no longer thinks about airing it out but rather the quick dump off. His mechanics crumble with the pressure or the perceived pressure compounding his continued accuracy issues. McAdoo needs to keep a TE, RB or FB in the blocking scheme (preferably 2) to give Eli the security blanket he needs. Unfortunately, that limits the play calls an the weapons available to pressure."
Amit Szesze is megpendített. Mi van akkor, ha ez az alapvető probléma?
A másik dolog, amit az idézet leír. Nyomás, pánik és kiválasztja a legközelebbi biztos célpontot, még akkor is ha nincs firstdown. Most nem az volt, amit tavaly a Vikes ellen láttunk, most nem a földhöz vágja a duke-ot, hanem a legközelebbi célponthoz. Az eredmény ugyanaz.
Nem azt mondom, hogy ő az oka a vereségnek, csak azt gondolom, hogy gondjaink vannak/lehetnek (kinek mi a megítélése) a legfontosabb poszton, amivel ezer éve nem volt probléma.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
Eli szerintem még mindig képes odadobni a labdát két ember közé, vonal mellé, védő ember fölé. Roger Lewis passza is hasonló volt, és tavaly egy passz nagyon megmaradt bennem ami gyönyörű volt a Lions ellen, ugyanúgy Cover 2-ben a CB-k és a Safetyk közé bedobta OBJ-nek. Úgy gondolom McAdoo-nak a turnoverek kijavítása lett a mániája és inkább dob egy rövidet 3-ra mintsem, hogy elveszítse aztán ha nem lesz meg majd a defense visszaszerzi. Nagyon kellene a győzelem hétfőn, mert nem csak a játékosoknak de a szurkolóknak is egy hatalmas lelkifröccs lenne. Viszont ha ezzel a szar játékkal nyerünk, akkor még nagyobb problémába süllyedünk mert csak legitimáljuk ezt a játékrendszert. AZ OL-t nem tekintve, ha Reese és McAdoo nem jutnak playoffba egy ilyen, papíron SB kaliber kerettel akkor év végén pápá lesz nekik.ebben szépen benne van sok minden...jah, hát erről beszéltem: úgy kezeljük Eli-t mintha valami totális újonc lenne, McAdoo teljesen átállította ezekre a rövid-alibi passzokra, de ez baromira nem az ő stílusa és valóban az a legbosszantóbb, h ha sikeresek akkor se érnek semmit.. inkább legyen több sack meg int, de engedni kéne, h Eli azt próbálja játszani amiben jó. Nyilván az lenne az ideális, ha a stabil futójáték nyitna teret a passznak, de nálunk jelenleg ez max fordítva történhet(ne).
www.bigblueview.com/2017/9/11/16290358/5-less-than-stellar-stats-from-sunday-night
a lényeg ez:
There were 8 failed third down conversions. 1 was a sack. Out of the remaining 7, all were throws and on 6 of those throws the targeted receiver had not reached the 3rd down marker.
mi ez ha nem egy kurva nagy vicc....
yooker
Ha viszont Eli nem utasításra butította vissza a játékát ennyire, hanem valóban erre képes csak (sajnos ennek is van realitása), akkor meg jövőre tovább kell lépni mindenképp.
Szesze
több mint 8 éve
ebben szépen benne van sok minden...jah, hát erről beszéltem: úgy kezeljük Eli-t mintha valami totális újonc lenne, McAdoo teljesen átállította ezekre a rövid-alibi passzokra, de ez baromira nem az ő stílusa és valóban az a legbosszantóbb, h ha sikeresek akkor se érnek semmit.. inkább legyen több sack meg int, de engedni kéne, h Eli azt próbálja játszani amiben jó. Nyilván az lenne az ideális, ha a stabil futójáték nyitna teret a passznak, de nálunk jelenleg ez max fordítva történhet(ne).
www.bigblueview.com/2017/9/11/16290358/5-less-than-stellar-stats-from-sunday-night
a lényeg ez:
There were 8 failed third down conversions. 1 was a sack. Out of the remaining 7, all were throws and on 6 of those throws the targeted receiver had not reached the 3rd down marker.
yooker
Ha viszont Eli nem utasításra butította vissza a játékát ennyire, hanem valóban erre képes csak (sajnos ennek is van realitása), akkor meg jövőre tovább kell lépni mindenképp.
Szerkesztette: Szesze
több mint 8 éve
ebben szépen benne van sok minden...www.bigblueview.com/2017/9/11/16290358/5-less-than-stellar-stats-from-sunday-night
a lényeg ez:
több mint 8 éve
Én úgy látom, hogy Manning már tavaly is pontatlan volt többször túldobta az elkapóit, idén meg jönnek a kórház passzok. Kinti véleményt olvastam, hogy Beckhamnek is ezért kell azokat a circus catch-eket produkálnia. Ebben is lehet valami. Én nem azt mondom, hogy meg kell válni tőle, de sokkal közelebb kellen hozni az utód kiválasztását (lehet megvan). Nyilván vasárnapi teljesítményt nem lehet 1-2 játékos nyakába varrni, de szerintem nem álunk annyira jól qb fronton sem. Ha megint 20 pont alatt lesz az O, akkor két papíron közepes védelem ellen hozzák ezt, és akkor be kell látnunk, hogy a komoly Phi, Den, Sea, Oak, (5 meccs) D-k ellen esélyünk nagyon kevés van. Ez pedig a szezon kimenetele szempontjából meghatározó.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
Szvsz teljesen rendben lehet még Manning, sőt megkockáztatom több olyan játék is volt mikor az oldalról jövő nyomás elől szépen lépett fel a zsebben. Az egyik play-nél maga Collinsworth is meglepődött, hogy nem lett sack.Ami gond, hogy az ellenfél védelmének nem kell megtöltenie a boxot a futások megállításához, a két safety nyugodtan maradhat mélyen. A védőfalban valaki csinál egy keresztet és már kész a káosz. Ha nem simán szemből érkezik a DL játékosoktól a nyomás, akkor nem tudják a falemberek, hogy mit csináljanak... A passzjátékot egy cover 2-vel meg tudják enni. Tavaly az egész szezon erről szólt és 8 hónap nem volt elég az edzőknek ennek a megoldására.
Egy király RB tudna dobni a helyzeten, de nem hiszem, hogy Petersonért kellene trade-elni. Darkwa volt a legjobb futónk az előszezonban, neki volt az egyetlen jó futása Dallas-ban is, ki legyen a kezdőnk? Perkins. Az mondjuk egy magyar tévhit, hogy egy állat futó csak jó támadófallal ér valamit. Ez közel sincs így, megmutatta a legutóbbi meccs is. Ott nem volt ugyan OL probléma, de a klassziskülönbség kijött. Ha maradt volna Zeke eltiltása fele annyi futott yarddal zárt volna a Cowboys.
több mint 8 éve
Szerintem a fal (a szokásos gondokkal együtt) és Eli is vállalható teljesen. Visszanéztem a meccset (nem volt valami kellemes) és most már azt gondolom, hogy volt gameplan. Viszont - és itt jön a McAdoo-éra legnagyobb problémája - szerintem nincs alternatív gameplan, nincs változtatás, nincs adjusment. Történik valami a play-en belül (és mivel elég kiszámíthatóak vagyunk, az ellenfél D nyilván csinál valamit), ami nem volt felvázolva és végünk, Eli megzavarodik, az elkapók tanácstalanok, a fal meg nem tud úrrá lenni ezen úgy, hogy 10 mp-et ad Eli-nek. Tavaly már megfigyelhető volt ez a tendencia, csak, mivel OBJ a legimprovizatív játékosunk, megoldotta a playbook azon problémáját, hogy kb. 500 dolognak kell klappolnia egy play-en belül, hogy az sikeres legyen. Vagy McAdoo-nak kell nagyobb szabadságot adnia Eli-nek vagy nem egy merev gameplan kell, hanem változó (lást félidő utáni első drive).+1 Én is ezt írtam korábban, hogy úgy tűnik annyi mindennek kéne klappolnia egy playben és akkor tuti lenne a siker. McAdoo nagyon alapos ember és úgy gondolom a végletekig megtervez minden játékot. De igen itt jön be az a dolog, hogy ha ezek nem működnek van e alternatíva vagy "B" "C" forgatókönyv amit használhatunk. Tavaly is ezt vártuk, hogy változtassunk a megszokott felállásokon és playeken, de ez nem történt meg. Kíváncsian várom a fejleményeket, de félek, hogy ugyanezt a scenariot fogjuk követni a Lions ellen is, mert fejben azt gondolják Ben-ék, hogy ez csak megingás volt és nem minden meccsen fogunk ilyen rosszul játszani. Végtelenül csalódott lennék, mert annyi potenciál van ebben a csapatban kár lenne ezeket a lehetőségeket veszni hagyni, valamint a csapategységnek is jót tenne, ha a D folyamat az O kezébe adja a labdát ők meg 2 perc alat 3 and outolnak.
Ja, és Gilbride szerintem imádná ezeket az elkapókat 30-70 yardos passzokkal bombáztatni.
Zet
több mint 8 éve
Szerintem a fal (a szokásos gondokkal együtt) és Eli is vállalható teljesen. Visszanéztem a meccset (nem volt valami kellemes) és most már azt gondolom, hogy volt gameplan. Viszont - és itt jön a McAdoo-éra legnagyobb problémája - szerintem nincs alternatív gameplan, nincs változtatás, nincs adjusment. Történik valami a play-en belül (és mivel elég kiszámíthatóak vagyunk, az ellenfél D nyilván csinál valamit), ami nem volt felvázolva és végünk, Eli megzavarodik, az elkapók tanácstalanok, a fal meg nem tud úrrá lenni ezen úgy, hogy 10 mp-et ad Eli-nek. Tavaly már megfigyelhető volt ez a tendencia, csak, mivel OBJ a legimprovizatív játékosunk, megoldotta a playbook azon problémáját, hogy kb. 500 dolognak kell klappolnia egy play-en belül, hogy az sikeres legyen. Vagy McAdoo-nak kell nagyobb szabadságot adnia Eli-nek vagy nem egy merev gameplan kell, hanem változó (lást félidő utáni első drive). Ja, és Gilbride szerintem imádná ezeket az elkapókat 30-70 yardos passzokkal bombáztatni.
Szerkesztette: Zet
több mint 8 éve
Ez már nem csak OL probléma..Nem hiszem h barmilyen futo megvaltast hozna itt. Meg a kis ewok is szenvedne nalunk. Jelenleg a legnagyobb baj, hogy Eli nem passzol a falunkhoz 😀 Vagy kene egy normalsi fal aki ad eleg idot a zsebiranyitonknak es legalabb egy kozepes futoteljesitmeny tamogatasara kepes (ezaltal teret adva a play action-ek), vagy kell egy mobilis uj generacios iranyito mint RW aki allandoan menekul es kozben ugy passzol. De ami mosmt van - nahh az igy nem mukodik.mondjuk a legjobb az lenne (lett volna), ha a futójátékot beindítanánk, de erre semmi jel nem utal finoman szólva se.. én azért szívesen megnéztem volna egy elit futót, ha már a falunkat nem sikerült rendbe rakni.
NightBoY
Szesze
Eli és McAdoo is vastagon benne van és ez így együtt már különösen "érdekes"..
A Vikes meccsen nekem is jutott eszembe hogy ez a Cook gyerek lehet tudna valamit még nálunk is! ☺️
több mint 8 éve
Nem hiszem h barmilyen futo megvaltast hozna itt. Meg a kis ewok is szenvedne nalunk. Jelenleg a legnagyobb baj, hogy Eli nem passzol a falunkhoz 😀 Vagy kene egy normalsi fal aki ad eleg idot a zsebiranyitonknak es legalabb egy kozepes futoteljesitmeny tamogatasara kepes (ezaltal teret adva a play action-ek), vagy kell egy mobilis uj generacios iranyito mint RW aki allandoan menekul es kozben ugy passzol. De ami mosmt van - nahh az igy nem mukodik.mondjuk a legjobb az lenne (lett volna), ha a futójátékot beindítanánk, de erre semmi jel nem utal finoman szólva se.. én azért szívesen megnéztem volna egy elit futót, ha már a falunkat nem sikerült rendbe rakni.
NightBoY
több mint 8 éve
Nem hiszem h barmilyen futo megvaltast hozna itt. Meg a kis ewok is szenvedne nalunk. Jelenleg a legnagyobb baj, hogy Eli nem passzol a falunkhoz 😀 Vagy kene egy normalsi fal aki ad eleg idot a zsebiranyitonknak es legalabb egy kozepes futoteljesitmeny tamogatasara kepes (ezaltal teret adva a play action-ek), vagy kell egy mobilis uj generacios iranyito mint RW aki allandoan menekul es kozben ugy passzol. De ami mosmt van - nahh az igy nem mukodik.
You should know I bleed blue...
több mint 8 éve
Charles Woodson szerint tradelni kellene Petersonért 😁Szerintem meg nem 😉 vagy épp akkor már mi is megtehetnénk Blount meg Sproles mellé 😛Néha szokott az "öreg" hülyeségeket beszélni. 😊
Taz
több mint 8 éve
Charles Woodson szerint tradelni kellene Petersonért 😁
több mint 8 éve
Bobby Hartnak bokasérülése van, lehet hamarabb jön a Fluker time mint vártam. Bár az meglepett, h az inaktívok között volt Dallas-ban...
több mint 8 éve
Szenvedés az playcall az biztos de ami teljesen kiborito hogy 3.kiserleteknel rendszeresen el sem dobjuk a labdát a first downig...Ebben most mindenki benne volt.. Sokszor szar OL egy teljesen bizonytalan Eli(ebben benne volt nyilván sok minden) elszakadni képtelen elkapok hülye hivasok.... Az a baj hogy ez így osszessegeben annyi minden szarság hogy ez tényleg nem fog hipp hopp osdzeallni...Majd hazai pályán amikor hallgatja a közönséget akkor elgondolkodik. (biztos vagyok benne, hogy ha ilyen ótvar stílusban fog kezdeni az offense megint, mint pl ezen a meccsen, akkor már az első drive után menni fog a fujjolás ezerrel a nézők részéről - mondjuk én tényleg bízom benne, hogy feladjuk ezt a végtelenül lebutított game plant. Eli-t jelenleg úgy használjuk jelenleg mintha az első meccsén kezdene nem a kétszázadikon. Ha ez azért van mert már nem képes többre, akkor viszont sürgősen váltani kell QB poszton is.)
Mc pedig mivel elhangzott a sajttajon ismét a varazsszo (execution) "nem hinném hogy nagyon magára vett volna bármit is....
yooker
szerk: félreértés ne essék, én sem azt várom, hogy ész nélkül bombázzuk a kockázatos passzokat mindenfelé, mert ez a védelem képes meccseket nyerni nekünk, de azért ennél lényegesen többet kell vállalni off oldalon, még akkor is ha esetleg ez növeli a labdavesztés esélyét.
Szesze
több mint 8 éve
Igazabol sok mindent nem lehet hozzafuzni, probaljuk nezni a dolog pozitiv oldalat: elso meccs, van meg boven ido javitani. Az O ennel mar csak jobb lehet 😀A trollt meg hagyjatok, nem tudsz mit kezdeni egy 10 eves szellemi szintjen levo emberrel.
You should know I bleed blue...
több mint 8 éve
Ebben most mindenki benne volt.. Sokszor szar OL egy teljesen bizonytalan Eli(ebben benne volt nyilván sok minden) elszakadni képtelen elkapok hülye hivasok.... Az a baj hogy ez így osszessegeben annyi minden szarság hogy ez tényleg nem fog hipp hopp osdzeallni...Majd hazai pályán amikor hallgatja a közönséget akkor elgondolkodik. (biztos vagyok benne, hogy ha ilyen ótvar stílusban fog kezdeni az offense megint, mint pl ezen a meccsen, akkor már az első drive után menni fog a fujjolás ezerrel a nézők részéről - mondjuk én tényleg bízom benne, hogy feladjuk ezt a végtelenül lebutított game plant. Eli-t jelenleg úgy használjuk jelenleg mintha az első meccsén kezdene nem a kétszázadikon. Ha ez azért van mert már nem képes többre, akkor viszont sürgősen váltani kell QB poszton is.)
Mc pedig mivel elhangzott a sajttajon ismét a varazsszo (execution) "nem hinném hogy nagyon magára vett volna bármit is....
yooker
szerk: félreértés ne essék, én sem azt várom, hogy ész nélkül bombázzuk a kockázatos passzokat mindenfelé, mert ez a védelem képes meccseket nyerni nekünk, de azért ennél lényegesen többet kell vállalni off oldalon, még akkor is ha esetleg ez növeli a labdavesztés esélyét.
Szerkesztette: Szesze
több mint 8 éve
Ebben most mindenki benne volt.. Sokszor szar OL egy teljesen bizonytalan Eli(ebben benne volt nyilván sok minden) elszakadni képtelen elkapok hülye hivasok.... Az a baj hogy ez így osszessegeben annyi minden szarság hogy ez tényleg nem fog hipp hopp osdzeallni... Mc pedig mivel elhangzott a sajttajon ismét a varazsszo (execution) "nem hinném hogy nagyon magára vett volna bármit is....
Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
Ez szvsz McAdoo támadójátéka, Tampában anno mikor Sullivan szabad kezet kapott a támadósornál kvázi egy klasszik Air Coryellt játszott a Bucs, ez meg attól nagyon messze van.Ez nem is kérdés. Offense edzőként úgy hogy McCarthy mellett dolgozott évekig nem fogja hagyni, hogy más rakja össze az O-t mikor ő a főnök.
empty taxi
több mint 8 éve
Ez szvsz McAdoo támadójátéka, Tampában anno mikor Sullivan szabad kezet kapott a támadósornál kvázi egy klasszik Air Coryellt játszott a Bucs, ez meg attól nagyon messze van.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Én igazából Sullivant annyira nem tartom jó OC-nek, pozíciós edzőnek szvsz remek, de egy komolyabb offensive coordinatort várnék a helyére. Persze vígan meglesz ő itt. A fizetést megkapja, McAdoo munkájába nem szól bele, miért is távozna.
több mint 8 éve
Hát asszem akkor most mindenki visszatérhet a földre ami az offense-t illeti.. persze jobb lett volna, ha nem lesz igazam, de én sajnos nem hiszek a csodákban. Ahogy olvasom kb mindenki az OL nyakába varrja a lebőgést, szerintem az OL bár nem volt jó, de katasztrófálisnak se volt nevezhető, ebből sokkal többet kellett és lehetett volna kihozni. Nálam egyértelműen McAdoo a fő ludas, mert megint ezzel a végtelenül lebutított, alibi gameplannel jött a meccsre ami akár működhetne is egy ilyen védelem mellett, csak ahhoz futójáték is kellene, nekünk meg az kurvára nincs évek óta. Így pedig nemtom hányadik ilyen meccset szenvedhetjük végig, mert egészen addig nem vállalunk lófasz kockázatot sem amíg kicsit is szoros a meccs. Talán arra lehet jó ez a végtelenül sima vereség, hogy talán McAdoo is elgondolkodik végre rajta, hogy nem ártana kicsit megújulni ebből a semmire nem elég alibiből.Ez akkor lesz kétkezes mélytorkos ha nem készültünk egy ilyen gameplannel, ha azt gyakoroltuk be amit tegnap láttunk akkor már ma adjuk fel a szezont. Még most is valami magyarázatot próbálok találni mi volt az amit láttunk tegnap. Kérdezem én, hogy ki rakta össze a playbookot, mert McAdooval (OC-ként) láttuk szárnyalt Eli, Mike Sullivant is jó OC-nak tartják akkor mi ez? Nem akarunk vagy nem tudunk értelmes routeokat felrajzolni, vagy annyi minden apróságnak kell együtt működnie, hogy akkor aztán 50:0-ra verünk mindenkit, csak nem tudom mik ezek..
Szesze