New York Giants
50 feliratkozó
több mint 8 éve
...tök mind1 hogy Zeke v OBJ játszik, vagy nem.Utolsó drive-os vagy vlm hasonló meccs lesz, ahogy az annak a módja...
több mint 8 éve
Ma jó eséllyel nem fog már megérkezni Henderson döntése, amivel el lehetne tiltatni, de a védői szövetségi bíróságon kérelmezték, hogy bármilyen NFL szankciót blokkoljanak amíg nem születik jogerős döntés. 95% szerintem hogy játszik.Backham Jr. játszik akkor ellenünk? Lehet már tudni?És Zeke? Ma volt valami az ügyben, nem!?
Cowboykarcsi90
nagir
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Backham Jr. játszik akkor ellenünk? Lehet már tudni?És Zeke? Ma volt valami az ügyben, nem!?
Cowboykarcsi90

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
BSzobabiciklin lovagol már ami két dolgot von maga után:aeckham Jr. játszik akkor ellenünk? Lehet már tudni?
Cowboykarcsi90
-- Vasárnapra készen állhat.
-- A rúgó háló helyében elkezdenék féltékenykedni.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
Backham Jr. játszik akkor ellenünk? Lehet már tudni?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
A hét poénjáért járó kitűző nyertese: Brandon Marshall! twitter.com/TomRock_Newsday/status/904762416931770372?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bloggingtheboys.com%2F2017%2F9%2F5%2F16253132%2Fdallas-cowboys-news-battle-left-guard-undecided-jonathan-cooper-chaz-green-ezekiel-elliott-sean-lee
Nagy tapsot neki! 😊
több mint 8 éve
The New York Giants have filled out their practice squad on Monday by signing WR Travis Rudolph and LB Nordly Capi to the unit, according to Dan Duggan.The Giants’ practice squad now consists of:
OL Adam Bisnowaty
DE Jordan Williams
WR Marquis Bundy
OL Jon Halapio
LB Curtis Grant
CB Donte Deayon
CB Tim Scott
S Ryan Murphy
WR Travis Rudolph
LB Nordly Capi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
nfltraderumors.co/giants-bringing-former-patriots-lb-jonathan-freeny-visit/

több mint 8 éve
--"Futásért ő is gyengébben teljesített,"A PFF értékelésekben mindig az jön ki hogy a guardjaink ( Jerry, Flouker stb) passz védekezésben helyt állnak, futás ellen átlag alattiak. Boone értékelése is pont hasonló, Futásért ő is gyengébben teljesített, Nem valószínű hogy guardot hoznának, ha egyáltalán hoznak is valakit.a G nem futás ellen van hanem mellette (más kérdés,hogy jó pár éve nem megy a futás)
ozibozi
Janek
ez elég egyértelmű azért... (a telefonos szerkesztés, javítgatás pedig nehézkes néha)
--az ismert tényeken, számokon ez nem változtat
--de pl írhattam volna, hogy a futásunk --sikeressége-- ellen átlag felett tesznek hozzá 😊
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
A PFF értékelésekben mindig az jön ki hogy a guardjaink ( Jerry, Flouker stb) passz védekezésben helyt állnak, futás ellen átlag alattiak. Boone értékelése is pont hasonló, Futásért ő is gyengébben teljesített, Nem valószínű hogy guardot hoznának, ha egyáltalán hoznak is valakit.a G nem futás ellen van hanem mellette (más kérdés,hogy jó pár éve nem megy a futás)
ozibozi
több mint 8 éve
Ha a hír igaz egy játékost sem claimeltünk és tőlünk csak Tye ment a Jets-be
több mint 8 éve
A PFF értékelésekben mindig az jön ki hogy a guardjaink ( Jerry, Flouker stb) passz védekezésben helyt állnak, futás ellen átlag alattiak. Boone értékelése is pont hasonló, Futásért ő is gyengébben teljesített, Nem valószínű hogy guardot hoznának, ha egyáltalán hoznak is valakit.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
backupnak sztem is bőven jó lesz CockrellAbszolút! Nem túl "acélos" a Steelers CB sora, de akkor is kb. 3. számú cornerként számoltak Cockrel-el, szóval kezdőként. A mi védelmünkhöz tökéletes lesz backup-nak.
Szesze
Alex Boone repült a Vikingstől nem bánnám ha leigazolnánk, persze csak nem túl drágán. Jerry helyett azért előrelépés lehetne.Őt én is nagyon adnám, de tekintve hogy nem vet fel minket annyira a pénz, és hogy inkább OT-t keresünk mint sem guard-ot, több mint valószínű, hogy nem nálunk fog kikötni. De reménykedem én is 😀
Isti81
több mint 8 éve
Csak Ddeayon Méretére --mégpedig hogy alacsonyka -- próbáltam irónikusan egy nevető jellel is megspékelve utalni. Ezt nem kötözködésnek hívnám azért. 😊
több mint 8 éve
Alex Boone repült a Vikingstől nem bánnám ha leigazolnánk, persze csak nem túl drágán. Jerry helyett azért előrelépés lehetne.
több mint 8 éve
backupnak sztem is bőven jó lesz CockrellCockrell abszolút nem volt rossz tavaly. Nyilván nem egy top szint, de hozta amit vártunk tőle. Meg is lett volna neki a kezdő, de még a hosszabbításon is gondolkodtunk, mert a tendert megkapta. Aztán valami történt és borzalmas volt az előszezonban. Ami felé ment elkapás lett, nem is kicsik. Mivel valakinek ki kellett kerülnie, gondolom neki volt valami értéke, de lehet megembereli magát és akkor backupnak bőven jó.
Szesze
több mint 8 éve
Alapvetően nem lehet panasz erre a rosterre!Pofasan néz ki. Nálam egyedül Rudolph fért volna még be King vagy Lewis helyett de a többi húzás teljesen rendben van.
több mint 8 éve
backupnak sztem is bőven jó lesz Cockrell
több mint 8 éve
Akkor hátha , bár ha olyan jó lenne valóban, miért engedték volna el 😀Leigazoltuk Ros Cockrellt egy '18-as kondícionális pickért cserébeÉrtem én hogy valakit muszáj de hogy pont ebből a gyászos Steelers CB állományból próbálunk "erősíteni"....
Asbee
Még a kezdoik is hulla gyengék!
Szerk.. Most nézem hogy PFF szerint tavaly nem is volt olyan rossz Cockrell. Kár hogy a PFF szar ☺️
yooker
több mint 8 éve
Jajj a kötözködés... Nem írtam sehol, hogy Deayon mögé kell hozni valakit. Arra céloztam, hogy ő volt az utolsó olyan CB a keretben akit még érdemes lenne az 53-as keretbe tenni. Aki megérti megérti, aki nem nem. Ott is volt, aztán a helyére hoztuk Cockrellt. Nem lehet 5 klasszis cornerbackünk és a keret alján levő játékosokkal szemben mindig lesznek fenntartások. Nem adtunk érte sokan, ennyi bőven belefér.
több mint 8 éve
lehet nem Deayon mögé, hanem fölé lenne érdemes hozni vlkt 😊
több mint 8 éve
Csak azért hoztuk, hogy legyen mi miatt hőzöngeni...Leigazoltuk Ros Cockrellt egy '18-as kondícionális pickért cserébeÉrtem én hogy valakit muszáj de hogy pont ebből a gyászos Steelers CB állományból próbálunk "erősíteni"....
Asbee
yooker
több mint 8 éve
Leigazoltuk Ros Cockrellt egy '18-as kondícionális pickért cserébeÉrtem én hogy valakit muszáj de hogy pont ebből a gyászos Steelers CB állományból próbálunk "erősíteni"....
Asbee
Szerk.. Most nézem hogy PFF szerint tavaly nem is volt olyan rossz Cockrell. Kár hogy a PFF szar ☺️
Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
Nincs jobb opció, Deayon mögött senki olyan nem volt akit nyugodt szívvel a keretbe tehettünk volna + nem azért jött, hogy a snapek 90%-ban a pályán legyen.Leigazoltuk Ros Cockrellt egy '18-as kondícionális pickért cserébeHát nem tudom, hogy a stáb mit lát benne, mert a Steelersnél nem volt valami jó .
Asbee
Isti81
több mint 8 éve
Leigazoltuk Ros Cockrellt egy '18-as kondícionális pickért cserébeHát nem tudom, hogy a stáb mit lát benne, mert a Steelersnél nem volt valami jó .
Asbee