New York Giants

50 feliratkozó

több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Leigazoltuk Ros Cockrellt egy '18-as kondícionális pickért cserébe
Asbee
jah, most olvasom én is épp.. mondjuk szinte tuti volt, h hozunk CB-t majd. Ennél tutibb csak az OL kukázás, kíváncsi vagyok kit rántunk be.
Szesze
Egy ember jönni fog oda is, mert Bisnowaty megy PS-ba

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Asbee
jah, most olvasom én is épp.. mondjuk szinte tuti volt, h hozunk CB-t majd. Ennél tutibb csak az OL kukázás, kíváncsi vagyok kit rántunk be.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 438 — Bla, bla, bla
Rudi is odaveszett...
ozibozi
Josh Johnson és Will Tye is elesett...
Rosas viszont nyert és maradhat!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Ok legyen Geno..de igazából nem mindegy? komoly PO runt azért egyiktol se várjunk..Rudolph remélem ott lesz nekem Lewis egyszerűen nem szimpatikus pl + a játéka sem hengerelt le!
yooker
viszont ha néhány meccsre kell beugrani valakinek akkor azért nagyon nem mind1, h ki az
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
Rudi is odaveszett...
ozibozi
😕

Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 316
Rudi is odaveszett...
több mint 8 éve
King még mindig sérült volt vagy csak nem küldtük pályára?

Szerkesztette: Asbee

több mint 8 éve
Devin Taylor is kivágva...(meglepődnék, ha egészséges, de nem találna csapatra)
több mint 8 éve
Ok legyen Geno..de igazából nem mindegy? komoly PO runt azért egyiktol se várjunk..Rudolph remélem ott lesz nekem Lewis egyszerűen nem szimpatikus pl + a játéka sem hengerelt le!
több mint 8 éve
Az összes volt játékosunk (7) lapátra került Chicago-tól Baltimore-ig.

www.bigblueview.com/2017/9/1/16243942/notable-cuts-nfl-former-giants-waived-donnell-sheldon-richardson-trade-news-rumors
ozibozi
Cruz-t azért kicsit sajnálom,de legalább nem kell látnunk más mezbe játszani.
Vobox
...én is sajnálom, bár a holtszezonban volt olyan nyilatkozata ami nem volt szimpi, de ez nem a szurkolóknak szólt, szerintem, hanem sokkal inkább el akarta magát adni valahová...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Geno. Azért jobban játszott. Fiatalabb, nagyobb upside, valószínűleg ő lesz.
Asbee
Ok, ez mind igaz, de engem J.J. meglepett pozitív értelemben (mellesleg Ő lenne az olcsóbb, ha az most számít egyáltalán).

Kicker remélem Rosas lesz, ahogy Wing bevált, úgy Ő is beválhat.

Na és elkapó fronton ott lesz Rudolph? A futóknál Draughn?

Ihenacho meg IR???

több mint 8 éve
Geno. Azért jobban játszott. Fiatalabb, nagyobb upside, valószínűleg ő lesz.

több mint 8 éve
Vobox New York Giants 654

www.bigblueview.com/2017/9/1/16243942/notable-cuts-nfl-former-giants-waived-donnell-sheldon-richardson-trade-news-rumors
ozibozi
Cruz-t azért kicsit sajnálom,de legalább nem kell látnunk más mezbe játszani.
több mint 8 éve
A legérdekesebb kérdés, hogy G.Smith vagy J.Jonhnson, mert ugye Webb marad az tuti... mindkettő mellett és ellen is vannak érvek, én nem tudnék dönteni!
nagir
hát sztem kb 100%, h Geno lesz a befutó
több mint 8 éve

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
A legérdekesebb kérdés, hogy G.Smith vagy J.Jonhnson, mert ugye Webb marad az tuti... mindkettő mellett és ellen is vannak érvek, én nem tudnék dönteni!

több mint 8 éve
J. Adamst azért necces lesz hogy elengedik - e... LaCosse és S. Smith közül így könnyen kieshet valaki és akkor már inkább LaCosse de meglatjuk
több mint 8 éve
A hajnali meccs után úgy érzem hogy Wynn, S.Smith, LaCosse, Rosas megszerezték a helyüket az 53-as keretben.
Taz
ezek közül nálam csak LaCosse volt kérdéses (már ha S.Smith = Geno Smith😊). Ami viszont abszolút pozitív meglepetés volt az az OL kb hibátlan teljesítménye, ezt most nem tudom hova rakni hirtelen 😊
Szesze
Shane Smith a fullback
Taz
hja bocs.. igen, ő is bent lesz várhatóan. Rosas meg remélem a szezonban is ilyen stabil lesz.
több mint 8 éve
Taz New York Giants 350
A hajnali meccs után úgy érzem hogy Wynn, S.Smith, LaCosse, Rosas megszerezték a helyüket az 53-as keretben.
Taz
ezek közül nálam csak LaCosse volt kérdéses (már ha S.Smith = Geno Smith😊). Ami viszont abszolút pozitív meglepetés volt az az OL kb hibátlan teljesítménye, ezt most nem tudom hova rakni hirtelen 😊
Szesze
Shane Smith a fullback
több mint 8 éve
Taz
több mint 8 éve
Taz
Lajkolnam mindet.. Különösen LaCosset. Neki nagy szurkoloja vagyok! ☺️
több mint 8 éve
Taz New York Giants 350
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hú basszus, azért Gost fordító mezőnygóljánál kicsit megijedtem volna, hogy megint másoljuk a 2007-es idényt, de szerencsére most okosan letudtuk a Giants elleni zacsit még a PS-ben 😀

több mint 8 éve
Ti is láttatok a rettegést Brady és BB szemében?
yooker
hát annyiból tényleg lehetnek ijedtek, h a múlt héten pocsék teljesítményt nyújtó második vonalunk az első félidőben konkrétan megsemmisítette az övéket😊 Kb egy playt se tudtak levédekezni a Tye féle fumble után. De reméljük nem ők a gyengék, hanem mi lettünk kibaszott jók 😊

Szerkesztette: Szesze