New York Jets
29 feliratkozó
2 napja
While nobody was watching, the #NYJets have become one of the best special teams units ever tracked by DVOA.
— Aaron Schatz 🏈 (@ASchatzNFL) December 1, 2025
Yesterday, the Jets had 49.5 net yards per punt and an 83-yard kick return. Nick Folk only has missed one FG all year. Jets 1st in net punting and kick return value. pic.twitter.com/WMfJUKTgJc
Lesz ez még így se!
3 napja
AD Mitchell az 50+ yardos TD-jével kapcsolatban kiemelte, hogy azt a D felállást látták a playnél ami ellen gyakoroltak egész héten, Nevettünk itt a "We had a great practice this week" megszólalásokon, de ez már nem az első alkalom hogy egy játékosunk kiemeli egy nagy play-jel kapcsolatban hogy mennyit gyakorolták edzésen.Csak gondoltam megemlítem, mert ez is azért egy kis plusz az edzői gárdának.
Lesz ez még így se!
3 napja
Hat iden QB draft tuti nem lesz, mert par W meg lesz.Nincs is mondjuk nagyon olyan prospect akiért úgy igazán megérné tankolni. Ha meg beleszeretnek mégis valakibe szerintem feltrade-re lesz lehetőség, nem hiszem hogy a Titans kiengedi a kezéből az 1/1-et. Én mondjuk ha nem esik ölünkbe QB idén, akkor nem erőltetném és várnék 27-ig. Nyilván akkor viszont kéne egy veteránt találni aki elviszi a hajót addig.
Beki
Lesz ez még így se!
4 napja
Hat iden QB draft tuti nem lesz, mert par W meg lesz.
4 napja
Glenn nekem bejövős.utóbbi 5-ből 3-at nyertünk. In-game management láthatóan sokat javult. Nekem is tetszik a tendencia.
gabokocka
Lesz ez még így se!
4 napja
Glenn nekem bejövős.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
10 napja
Ez se volt annyira vészes, egy Breece fumble-n múlt hogy ne legyen szoros a vége. Metchie-ben és Mitchellben is van potenciál, előbbi megbízhatóbbnak tűnik míg utóbbi ilyen boom or bust típusúHagyni kell h TT dobáljon nekik most már szezon végéig.
Wester
11 napja
Ez se volt annyira vészes, egy Breece fumble-n múlt hogy ne legyen szoros a vége. Metchie-ben és Mitchellben is van potenciál, előbbi megbízhatóbbnak tűnik míg utóbbi ilyen boom or bust típusú
Lesz ez még így se!
11 napja
MIA és NO a 2 esélyes 😊Mait nem látom, de egy újabb tankolós laza vereséget elfogadunk szívesen.Szerintem nyerünk még meccset idén, de nem hiszem hogy ez lesz az 😀
Beki
Wester
11 napja
Mait nem látom, de egy újabb tankolós laza vereséget elfogadunk szívesen.Szerintem nyerünk még meccset idén, de nem hiszem hogy ez lesz az 😀
Beki
Lesz ez még így se!
11 napja
Mait nem látom, de egy újabb tankolós laza vereséget elfogadunk szívesen.
15 napja
TT kezd vasárnap. AG-t ki kell baszni, teljesen tank ellenes 😕
17 napja
Jets are making the expected QB change, switching to Tyrod Taylor from Justin Fields, per sources.Pont a mi meccsünkre….
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
18 napja
#Jets CB/ST Kris Boyd was shot and critically wounded in Manhattan early Sunday morning and is fighting for his life at Bellevue Hospital, per @nypost.Jesus, a legjobbakat neki
The shooting occurred at around 2am. No arrests have been made and an investigation is
Beki
Lesz ez még így se!
18 napja
#Jets CB/ST Kris Boyd was shot and critically wounded in Manhattan early Sunday morning and is fighting for his life at Bellevue Hospital, per @nypost.The shooting occurred at around 2am. No arrests have been made and an investigation is
18 napja
Lehet nem szeretni amúgy hogy Glenn hogy beszél a médiával, de be kell látni hogy működik, mert mindenki arról beszél hogy úristen Glenn hogy beszél a médiával és nem arról hogy mennyire szar amúgy Justin Fields 😀
Lesz ez még így se!
18 napja
Amennyire szar volt a matchup, benne volt a nagy verés. Saleh-val lehet 45-3 lett volna az eredmény 😀. Itt technikailag a 4. negyed-ben még meccsben voltunk. Fields megint nem volt jó, AD Mitchell üresre tudta játszani magát ami jó jel, de nem tudott labdát elkapni, ami meg nem jó 😀 Glenn legutóbbi sajttáját nézve nem lepődnék meg amúgy, ha Tyrod kezd innentől.Respectable vereség volt legalábbIgazi elfogadhato tankolos L
Wester
Beki
Lesz ez még így se!
21 napja
Ha tényleg köze van hozzá kiturjak mint Snydert?Hú, az de jó lenne! Évek óta erre várunk. De túl szép, hogy tényleg így történjen...
www.reddit.com/r/NFLv2/comments/1owcjls/woody_johnson_is_in_the_epstein_files_are_the/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=mweb3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button
Negritis, a vajda
21 napja
Ha tényleg köze van hozzá kiturjak mint Snydert?www.reddit.com/r/NFLv2/comments/1owcjls/woody_johnson_is_in_the_epstein_files_are_the/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=mweb3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
Isaiah Williams után most Nwangwu is a hét ST játékosa lett az AFC-ből.The #Jets' special teams unit is insane
— Michael Nania (@Michael_Nania) November 11, 2025
Jets rank 1st in special teams DVOA (11.5%).
The gap between the Jets and 4th place is larger than the gap between 4th and 26th
Jets phase ranks in DVOA:
1st in FG/XP
1st in kick return
2nd in punting
5th in punt return
11th in kickoff pic.twitter.com/PPbQNy3A1s
Lesz ez még így se!