New York Jets
30 feliratkozó
több mint 6 éve
Polite tényleg ilyen világi balfasz volt?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Treadwell meg szerintem szoba johet WR poszton. Thomasnal max azert latok eselyt mert egyutt dolgozott meg anno Gase-el.ApexConnor Hughes szerint 6+ új ember is jöhet ma waiver listáról.
Újragondolva 2 WR + 2 CB nem kizárt, van még kicker is, arra számítok h 1 RB is jön.
több mint 6 éve
Jelenlegi 53-as roster:Treadwell meg szerintem szoba johet WR poszton. Thomasnal max azert latok eselyt mert egyutt dolgozott meg anno Gase-el.
Quarterbacks (2): Sam Darnold, Trevor Siemian
Running Backs (4): Le’Veon Bell, Ty Montgomery, Bilal Powell, Trenton Cannon
Tight Ends (3): Ryan Griffin, Trevon Wesco, Daniel Brown
Offensive Line (10): Kelvin Beachum, Brian Winters, Brandon Shell, Ryan Kalil, Kelechi Osemele, Jonotthan Harrison, Alex Lewis, Chuma Edoga, Tom Compton, Brent Qvale
Wide Receivers (5): Robby Anderson, Quincy Enunwa, Jamison Crowder, Josh Bellamy, Greg Dortch
Defensive Line (8): Leonard Williams, Quinnen Williams, Nathan Shepherd, Kyle Phillips, Bronson Kaufusi, Steve McLendon, Henry Anderson, Folorunso Fatukasi
Linebackers (8): Jordan Jenkins, C.J. Mosley, Blake Cashman, Tarell Basham, Harvey Langi, Albert McClellan, Frankie Luvu, Neville Hewitt
Cornerbacks (5): Trumaine Johnson, Darryl Roberts, Brian Poole, Nate Hairston, Arthur Maulet
Safeties (5): Jamal Adams, Marcus Maye, Doug Middleton, Rontez Miles, Matthias Farley
Special teams (3): Taylor Bertolet, Thomas Hennessy, Lachlan Edwards
Cannon max speciel team szerepe miatt maradhatott, Powellnek van miért aggódnia (Eagles Josh Adams okán).
WR-ben Dortch max visszahordó lesz, Bellamy is aggódhat. Doctson jöhet szóba és Demaryius Thomas is elérhető lett, de ő valészeg megy vissza h trotty Brady-vel gyűrűért hajtsanak.
Pass rusher felhozatal...hányinger. Így hirtelen Noah Spence neve ugrik be, akit kivágtak tegnap.
CB depth...
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 6 éve
Ahh ertemJa ha IR az más, én a cutra reagáltam. Mondjuk két éven belül szerintem akkor is kivágás lesz belőleCut volt csak én kamu IRt nyomtam volna vele.
Wyatt
Bazzani

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Jelenlegi 53-as roster:Quarterbacks (2): Sam Darnold, Trevor Siemian
Running Backs (4): Le’Veon Bell, Ty Montgomery, Bilal Powell, Trenton Cannon
Tight Ends (3): Ryan Griffin, Trevon Wesco, Daniel Brown
Offensive Line (10): Kelvin Beachum, Brian Winters, Brandon Shell, Ryan Kalil, Kelechi Osemele, Jonotthan Harrison, Alex Lewis, Chuma Edoga, Tom Compton, Brent Qvale
Wide Receivers (5): Robby Anderson, Quincy Enunwa, Jamison Crowder, Josh Bellamy, Greg Dortch
Defensive Line (8): Leonard Williams, Quinnen Williams, Nathan Shepherd, Kyle Phillips, Bronson Kaufusi, Steve McLendon, Henry Anderson, Folorunso Fatukasi
Linebackers (8): Jordan Jenkins, C.J. Mosley, Blake Cashman, Tarell Basham, Harvey Langi, Albert McClellan, Frankie Luvu, Neville Hewitt
Cornerbacks (5): Trumaine Johnson, Darryl Roberts, Brian Poole, Nate Hairston, Arthur Maulet
Safeties (5): Jamal Adams, Marcus Maye, Doug Middleton, Rontez Miles, Matthias Farley
Special teams (3): Taylor Bertolet, Thomas Hennessy, Lachlan Edwards
Cannon max speciel team szerepe miatt maradhatott, Powellnek van miért aggódnia (Eagles Josh Adams okán).
WR-ben Dortch max visszahordó lesz, Bellamy is aggódhat. Doctson jöhet szóba és Demaryius Thomas is elérhető lett, de ő valészeg megy vissza h trotty Brady-vel gyűrűért hajtsanak.
Pass rusher felhozatal...hányinger. Így hirtelen Noah Spence neve ugrik be, akit kivágtak tegnap.
CB depth...
több mint 6 éve
Ja ha IR az más, én a cutra reagáltam. Mondjuk két éven belül szerintem akkor is kivágás lesz belőleCut volt csak én kamu IRt nyomtam volna vele.
Wyatt
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Wow Burnett is repult ez mondjuk meglepo, bar olyan sokat o sem mutatottMondjuk úgyh a Polite cut inkább meglepőbb.
Apex
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
5 WR és 5 CB fogott rostert. Holnap lesz itt még 5-6 új arc a rosteren sztem.1 új WR, 1-2 új CB, 1 RB-t cserélünk másikra sztem.
több mint 6 éve
Igen, az lehet. Én viszont csak a meccseket néztem, ott meg mindent elkap. Ha ez nem elég, az nem baj 😊Tavaly volt egy ket korrekt meccse de iden eloszezonban illetve training campben sem volt igazan kiemelkedoWow Burnett is repult ez mondjuk meglepo, bar olyan sokat o sem mutatottNem hát, csak minden felé repülő labdát elkap egy éve, azt is, amit nem lehet 😀
Apex
Helyes, helyes^^
Wyatt
Apex

több mint 6 éve
Tavaly volt egy ket korrekt meccse de iden eloszezonban illetve training campben sem volt igazan kiemelkedoWow Burnett is repult ez mondjuk meglepo, bar olyan sokat o sem mutatottNem hát, csak minden felé repülő labdát elkap egy éve, azt is, amit nem lehet 😀
Apex
Helyes, helyes^^
Wyatt
több mint 6 éve
Wow Burnett is repult ez mondjuk meglepo, bar olyan sokat o sem mutatottNem hát, csak minden felé repülő labdát elkap egy éve, azt is, amit nem lehet 😀
Apex
Helyes, helyes^^

több mint 6 éve
Wow Burnett is repult ez mondjuk meglepo, bar olyan sokat o sem mutatott
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Nickerson -> SEA, 2021-es kondíciós 7. körös pick
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Új GM. Simán kinézem h Maccagnan nem kérdezte meg Gase-t vagy GW-t Polite-ról.Az évi 3/4-et akkor sem vágsz ki azért, ha totál fogalmatlan. Btw, én a draft idején azt hittem, egy-két év múlva lesz kukázvaPolite cut LOLVárható volt.
Apex
Beki
Wyatt
több mint 6 éve
Ja meg végre Eric Tomlinson is repült 2 évvel később mint kellett volna.
több mint 6 éve
Mondjuk ez nekem is eros volt hiaba megye 3as szinten kuldte
több mint 6 éve
Ja ha IR az más, én a cutra reagáltam. Mondjuk két éven belül szerintem akkor is kivágás lesz belőle

több mint 6 éve
Bekúrod IR-re és kész.Az évi 3/4-et akkor sem vágsz ki azért, ha totál fogalmatlan. Btw, én a draft idején azt hittem, egy-két év múlva lesz kukázvaPolite cut LOLVárható volt.
Apex
Beki
Wyatt
Térdsérülés edzésen.
több mint 6 éve
Az évi 3/4-et akkor sem vágsz ki azért, ha totál fogalmatlan. Btw, én a draft idején azt hittem, egy-két év múlva lesz kukázvaPolite cut LOLVárható volt.
Apex
Beki

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Polite cut LOLVárható volt.
Apex
több mint 6 éve
Orulok azert hogy nem mentunk ra ClowneyraFőleg ilyen áron 😉
Apex
több mint 6 éve
Polite cut LOL