New York Jets
30 feliratkozó
több mint 6 éve
Az első félidő alapján nem lett volna visszaesés. Az 0/2 XP-vel kezdeni, de különösen a második volt olyan, hogy néztem, hogy ezt hogy a bánatba lehet egyáltalán ilyen módon elrúgni oldalraDe ez a visszavonulás akkor is meglepő, hiszen egy rossz félidőről beszélünk a legelső (semmit nem számító) PS-meccsen
Szerkesztette: Wyatt

több mint 6 éve
De akkor ki lesz a kicker?Gase?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Vedvik megy 5. korert a Vikingekhez, ennyit nem adtam volna erte
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Winters week-to-week, 1. hétre felépül, viszont TruJo hamstring sérülést szedett össze.
több mint 6 éve
twitter.com/Connor_J_Hughes/status/1160571947694120963?s=19
több mint 6 éve
twitter.com/BrianCoz/status/1160302768453820416?s=19
több mint 6 éve
Wikiről van :Catanzaro retired after struggling in a preseason game.
Komoly csapás érhette azon a meccsen 😁

több mint 6 éve
K Chandler Catanzaro has retired and we've signed K Taylor Bertolet.Nem rúghatnak ki, ha visszavonulsz.
Maye lekerült a PUP listáról, ma már fullos edzést tol valszeg.
Mi a f*sz? xD
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
K Chandler Catanzaro has retired and we've signed K Taylor Bertolet. Maye lekerült a PUP listáról, ma már fullos edzést tol valszeg.
Mi a f*sz? xD
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Derrick Jones is repült, újabb Maccagnan pick off.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Az esti meccsrol:No, sikerült végignéznem a meccset és teljesen egyetértek az általad leírtakkal. Crowderre nagyon nagy szükségünk lesz egész szezonban, főleg Herndon eltiltása alatt. QW kb 10 snapet volt a pályán, de párszor sikerült beomlasztania a Giants OL-t. 2 QB lesz sztem rosteren és Sziámiáú lesz a QB2.
Pro:
-1st team O
-1st team D
-Siemian, Falk
-Greg Dortch
-Cashman, Luvu
-Edoga
-Gase kb. mar most kreativabb jatekokat hivott mint Bates tavaly egesz evben
Con:
-Elkepeszto mennyire nincs melyseg DB poszton, Nickerson, Brown borzalmas volt, de meg a campben jol teljesito Derrick Jones se volt tul meggyozo
-ez sajnos a D-linera is igaz...nem volt semmi nyomas az csereiranyitokon, Polite-nak eleg csendes meccse volt, remelhetoleg az elso meccsig azert fog o meg fejlodni, mert kelleni fog az edge presence
-Catman katasztrofa(Myers jokat nevethet)
Osszegzes: Darnold illetve a kezdocsapat mindket oldalon jol nezett ki es vegsosoron nyilvan ez a legfontosabb, de imadkozzunk, hogy ne erje a csapatot seruleshullam foleg a fent emlitett posztokon kulonben komoly gondban leszunk.
Apex
Azoknak, akik meg Maccagnant dicsérik h sok talent van neki köszönhetően a csapatban, egy izmos sallert adnék és végigolvastatnám velük h milyen depth van a kezdők mögött. Védelemben talán a belső LB sor, ami elfogadható. Nickerson és Brown megye 3-ba valók, előbbi gyors, de köze nincs a profi ligához. Ha TruJo és Roberts formája gyenge lesz, 400-500 yardokat kajálunk lazán.
Illetve egy szezon eleji tipp: Leonard Williamsnek marha gyenge szezonja lesz.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Am Winters válla megsérült tegnap.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Lesz itt még CB vadászat. Nickerson és az UDFA Brown nem fog semmit megoldani itt. 2-3# offense szivatta őket tegnap.
több mint 6 éve
Az esti meccsrol:Pro:
-1st team O
-1st team D
-Siemian, Falk
-Greg Dortch
-Cashman, Luvu
-Edoga
-Gase kb. mar most kreativabb jatekokat hivott mint Bates tavaly egesz evben
Con:
-Elkepeszto mennyire nincs melyseg DB poszton, Nickerson, Brown borzalmas volt, de meg a campben jol teljesito Derrick Jones se volt tul meggyozo
-ez sajnos a D-linera is igaz...nem volt semmi nyomas az csereiranyitokon, Polite-nak eleg csendes meccse volt, remelhetoleg az elso meccsig azert fog o meg fejlodni, mert kelleni fog az edge presence
-Catman katasztrofa(Myers jokat nevethet)
Osszegzes: Darnold illetve a kezdocsapat mindket oldalon jol nezett ki es vegsosoron nyilvan ez a legfontosabb, de imadkozzunk, hogy ne erje a csapatot seruleshullam foleg a fent emlitett posztokon kulonben komoly gondban leszunk.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Hmm, valóban izgalmas a megfogalmazásom.Claiborne -> KC 1 évreJó, nem mondom, hogy friss vagyok, de basszus ahogy néztem, hogy Darnold hajnalban támadást kap, azt hittem pillanatra, hogy valami bandaháború van 😀
Hajnalban Darnold 1-2 támadást kap azért, Bell nem játszik.
Beki
Wyatt
több mint 6 éve
Claiborne -> KC 1 évreJó, nem mondom, hogy friss vagyok, de basszus ahogy néztem, hogy Darnold hajnalban támadást kap, azt hittem pillanatra, hogy valami bandaháború van 😀
Hajnalban Darnold 1-2 támadást kap azért, Bell nem játszik.
Beki

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Some details on Ryan Kalil’s deal with the Jets: One year, $8.4M. Includes $3M signing bonus, 2.4M base (non-guaranteed), $3.4M roster bonus. Total guarantee: $3M. Cap charge: $8.4M
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Claiborne -> KC 1 évreHajnalban Darnold 1-2 támadást kap azért, Bell nem játszik.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
OG Alex Lewis trade hivatalos lett, TE Nick Truesdell repült.Amúgy azon gondolkoztam, ha Cashman valóban úgy teljesít és fejlődik, ahogy eddig TC alatt, akkor Avery barátunk lehet h two down LB lesz és jövőre repülhet is.
több mint 6 éve
Tegnapi Jets:-A vedelem kezdi osszekapni magat a tegnapi napot dominaltak
-Darnoldnak kb ez volt az elso rossz edzese
-TruJo ujabb intet szerzett, mellette Poole ismet nagyon jo volt
-Ty eleg sok loadot kapott
-Leo nem edzett, ellenben Beachummal
-Val Holmes megint villant
-Tim White is jo volt megintcsak, kb mindennap o az utolso ember aki elhagyja a palyat
-Politenak messze ez volt a legjobb edzese 3-4 sacket ero megmozdulasa is volt
-Kotonzaro egesz jo volt
-Kaufusi illetve Hendry Anderson +1 sack
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Első unofficial depth chart megérkezett.www.newyorkjets.com/team/depth-chart
Sok meglepő nincs, Ryan Kalil rögtön kezdő C-nek írják, talán Kyron Brown, mint TruJo cseréje, ami még kiemelhető.
több mint 6 éve
Azert latszik a prioritasbeli kulonbseg a ket GM kozott
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
The Jets have acquired OL Alex Lewis from the Ravens in exchange for a conditional 7th round pick in 2020.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
We've claimed S Godwin Igwebuike and waived CB Jeremy Clark. Meg egy Maccagnan pickkel kevesebb.