New York Jets

30 feliratkozó

több mint 6 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 017 — Jó ötletnek tűnt!
Pls ma meg legyen meg Paradis meg Bell azt akkor en mar elegedett vagyok
Apex
Morse évi 11 misit kapott a Bills-től, nem lennék meglepve, ha kihátrálnánk Paradisnál + Broncossal ismét tárgyalnak. Mondjuk, ha nem érkezik kb letolt gatya effektus.

Az jobban érdekel, hogy honnan lenne pénz még Mosley-ra is, ha Barr évi 13 misit kap, mellette Bell és Paradis is képben van és CB2-3 még nuku.

Kozben Skrine-t amúgy resignoltuk?xd Lol elsikkadtam a hír felett, gondolom akkor Callahan-ről letettünk
Apex
Bears vitte, nem mi. 😀
Beki
OTC az eddigi signingokkal 55-65 millió közé rakja a maradék capunk

Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
Apex New York Jets 3 025
Apex
Morse évi 11 misit kapott a Bills-től, nem lennék meglepve, ha kihátrálnánk Paradisnál + Broncossal ismét tárgyalnak. Mondjuk, ha nem érkezik kb letolt gatya effektus.

Az jobban érdekel, hogy honnan lenne pénz még Mosley-ra is, ha Barr évi 13 misit kap, mellette Bell és Paradis is képben van és CB2-3 még nuku.

Kozben Skrine-t amúgy resignoltuk?xd Lol elsikkadtam a hír felett, gondolom akkor Callahan-ről letettünk
Apex
Bears vitte, nem mi. 😀
Beki
Fú..reggel van még 😀 Hát nagyon remélem, hogy Paradist valahogy elhozzuk, mert ez eddig így nem sok O-line terén, Mosley-ért nem értem miért teperünk, oké értem én hogy upgrade lenne, de szerintem nem az a legfontosabb poszt most, maradjon még egy évre Lee azt kész.

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Apex

Apex
Bears vitte, nem mi. 😀
több mint 6 éve
Apex New York Jets 3 025

több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 835 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Szerintem nagy király lesz újra 34-ben a szélen. Reméltem h mi is rámegyünk.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Apex New York Jets 3 025
Barr milyen posztra jött amúgy?
braxa88
Azt irjak hogy a 3-4 miatt jo esellyel tobbet fogjuk hasznalni edge rusherkent

több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Barr milyen posztra jött amúgy?
több mint 6 éve
Apex New York Jets 3 025

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Tovabb erolkodunk Mosley-nal, Bellnel is mi vagyunk a favoritok, mig Bills is kiszallt Paradisnal.
több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 722 — Jedi Master
Na Barr már nem piskóta, top FA volt, szép munka!

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 249 — Invisible man
Anthony Barr és Josh Bellamy is behúzva.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 285 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az szép.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Crowder 3 év, 28.5M, 17M garantált
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Source: The #Jets are closing in on a deal with #Redskins versatile WR Jamison Crowder, their top slot guy. - Rapoport

Hát akkor slot WR pipa legelőször.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Paradis kapcsán állítólag NYJ vagy BUF lesz.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Mehta szerint Darryl Roberts jön vissza és szeretnénk megválni Lee-től.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
LB Kwon Alexander-ért is menni fogunk ezerrel hírek szerint.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
A centerpiac relatíve szűk, Paradis és Morse, aki nagyon jó, utánuk még Skura az, aki fiatal és használható, aztán már a nagyöreg Sullivan jön.
empty taxi
Kb tavaly is hasonló volt a helyzet és sikerült is megtalálni Long személyében a választ, ohh wait. 😀
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
A centerpiac relatíve szűk, Paradis és Morse, aki nagyon jó, utánuk még Skura az, aki fiatal és használható, aztán már a nagyöreg Sullivan jön.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Hat mivel Fowler is resignt kapott igy garantalt a dl pick
Apex
Ott van még Flower, PSmith, ZSmith és Houston is.
Éppen azt matekozom, hogy ha esetleg Paradis/Morse, Bell és edge rusher triót leakasztanánk vhogy, még akkor is maradna lóvé bőven h WR és CB-t kukázzunk.
Beki
Ha ez igy osszejon akkor lehet, es ha tenyleg ugy van hogy most Sam kore epitjuk a csapatot, akkor lehet hogy nem dl lesz, nyilvan ha a Bosa Williams Allen harmasbol valakit kihuzunk nem szomorkodnek, de azert nem lenne rossz fiatalitani az OL-t draft utjan egy elit kaliberu jatekossal
Apex
Mondjuk megértelek és igazad is van olyan szempontból OL terén, hogy jövőre Beachum és Shell szerződése lejár, Osemele és Winters szerződése pedig nem tartalmaz majd garantált tartalmat, így újra megeshet h kezdőt kell vadászni.
Viszont amennyiben egy QB-t választanak előttünk, akk Bosa vagy Allen bent lesz 3. picknél, ill QW is, inkább valamelyiküket. 😀
Beki
Mondjuk jo az is igaz hogy 3. (Vagy esetleg felmegyunk 2. Korbe) Korben is huzhatunk Beachum moge valakit azt 1 evig padozzon. Meg azert ha osszejonne Barr, valamelyik pass rusher, meg a 3 top dl kozul valamelyik draftrol, akkor azert az egy eleg ijeszto front 7 lenne.
Apex
Sztem sok múlik azon, hogy Bell érkezik-e, alsó hangon évi 15-16M-re számítok nála, ha nem akkor Tevin Coleman vmi évi 8-9M-ért talán befuthat. Szóval ha nem jön össze Bell, lehet máshova fordítani az erőforrásokat.
Az lesz a cumi, ha vmelyik nagyobb név nekiáll vizitálni több csapatnál és kivárunk miatta. 😀

Nálam a lényeg elsőként, hogy center érkezzen, aztán látni h mennyi esély van Bellre, aztán pass rusher és CB, majd ha marad pénz, akkor WR. Lényeg h OL és Bell, mint playmaker legyen a legfontosabb Darnold miatt (WR nincs olyan kiemelkedő a piacon, akiért kaparnék).
több mint 6 éve
Apex New York Jets 3 025
Apex
Éppen azt matekozom, hogy ha esetleg Paradis/Morse, Bell és edge rusher triót leakasztanánk vhogy, még akkor is maradna lóvé bőven h WR és CB-t kukázzunk.
Beki
Ha ez igy osszejon akkor lehet, es ha tenyleg ugy van hogy most Sam kore epitjuk a csapatot, akkor lehet hogy nem dl lesz, nyilvan ha a Bosa Williams Allen harmasbol valakit kihuzunk nem szomorkodnek, de azert nem lenne rossz fiatalitani az OL-t draft utjan egy elit kaliberu jatekossal
Apex
Mondjuk megértelek és igazad is van olyan szempontból OL terén, hogy jövőre Beachum és Shell szerződése lejár, Osemele és Winters szerződése pedig nem tartalmaz majd garantált tartalmat, így újra megeshet h kezdőt kell vadászni.
Viszont amennyiben egy QB-t választanak előttünk, akk Bosa vagy Allen bent lesz 3. picknél, ill QW is, inkább valamelyiküket. 😀
Beki
Mondjuk jo az is igaz hogy 3. (Vagy esetleg felmegyunk 2. Korbe) Korben is huzhatunk Beachum moge valakit azt 1 evig padozzon. Meg azert ha osszejonne Barr, valamelyik pass rusher, meg a 3 top dl kozul valamelyik draftrol, akkor azert az egy eleg ijeszto front 7 lenne.

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Apex
Beki
Apex
több mint 6 éve
Apex New York Jets 3 025
Apex
Beki

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Apex
több mint 6 éve
Apex New York Jets 3 025