NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
268
35
18:30-tól, ARENA4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Manish Mehta @MMehtaNYDN 40 mpMinden épeszű ember biztos benne már sztem 😀
Two years ago, Santonio Holmes was benched in Miami after bickering with teammates in huddle. Today, he plays his final game with Jets #nyj
Cimini és Mehta is elég biztos benne, hogy Holmes jövőre nem lesz Jets játékos.Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Ian Rapoport @RapSheet 1pmondom én, megvannak már a kiszemelt emberei sztem idziknek
Source: #Jets GM John Idzik is pushing coach Rex Ryan to make staff changes… on defense. Could complicate things. More onBeki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDN 40 mpTwo years ago, Santonio Holmes was benched in Miami after bickering with teammates in huddle. Today, he plays his final game with Jets #nyj
Cimini és Mehta is elég biztos benne, hogy Holmes jövőre nem lesz Jets játékos.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheet 1pSource: #Jets GM John Idzik is pushing coach Rex Ryan to make staff changes… on defense. Could complicate things. More on
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini @RichCimini 2 percMany likely playing final game as Jets: Holmes and Reed for sure. Others (maybe): Cromartie, Howard, Cumberland, Pace, Folk, Colon.
Ne tessék megijedni Sanchez csak azért nincs a listán, mert ma nem léphet pályára. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Cro vezérként viselkedett tavaly is az offseasonben, ebből a szempontból nem lehet rá panasz. Most az a kérdés hogy mennyire befolyásolták őt a sérülések, mert ha jól emlékszem mindig volt neki vmi apróbb.WesterValóban vezér, csendesen teszi a dolgát, viszont a sérülése asszem a szezon 2/3-nál jött és várhatóan műteni is kell!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kettőt tudnék kérdezni, de könnyebbet nem. 😊Cromartie-val mit kezdenél? 😀BekiKérdezz kettőt és könnyebbet 😊.
Ő azért offseasonben keményen oda szokta tenni magát, lehet, h vissza tud jönni a tavalyi formájába. De a cap space-ével, fizujával kezdeni kell valamit. Valami közös megegyezéses, paycutos maradás lenne a legjobb. Aztán ha rossz lesz preseasonben, akkor mehet. Nem tudom, h lehet-e ezt kivitelezni, gondolom nem egyszerű...Robilluma
Sztem valahogy lehetne sakkozni h alacsony garantált fizu és bónuszok mikor lennének kifizetve, de Cro fizuját, ha megfeleznénk az sem lenne elég számomra. 6M-ig legalább le kellene küzdeni a fizuját.
több mint 10 éve
Stylee
480
Végre van egy kis időm vizsgaidőszak és a karácsonyi nagy rohanásban, hogy megnézzem a mai meccset. Teljesen mindegy most szerintem a draft (ma napra vonatkozólag). A lényeg, h ma nyerni kell!!! 😊 WR-t mindenféleképpen kell draftolni és FA-ról is kell valakit hozni. Én Kerley játékát nagyon szeretem viszont Hill amióta itt van nagy csalódás. Rex szerintem tuti maradni fog. Cro pedig egy nagyon nagyon nagyon nehéz kérdés. Amennyire féltem év elején a futójátéktól most annyira meg vagyok elégedve szerintem ott nem nagyon lehet panasz.
Hajrá JETS!! 😊
több mint 10 éve
Cro vezérként viselkedett tavaly is az offseasonben, ebből a szempontból nem lehet rá panasz. Most az a kérdés hogy mennyire befolyásolták őt a sérülések, mert ha jól emlékszem mindig volt neki vmi apróbb.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Cromartie-val mit kezdenél? 😀BekiKérdezz kettőt és könnyebbet 😊.
Ő azért offseasonben keményen oda szokta tenni magát, lehet, h vissza tud jönni a tavalyi formájába. De a cap space-ével, fizujával kezdeni kell valamit. Valami közös megegyezéses, paycutos maradás lenne a legjobb. Aztán ha rossz lesz preseasonben, akkor mehet. Nem tudom, h lehet-e ezt kivitelezni, gondolom nem egyszerű...
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nehéz lenne bármit is ez ellen írni, ennek lényegében így kell történnie. 😊Ne is menjen 😊.Ahhoz képest, hogy van egy 1/5 qb, 1/25 holmész, meg másodikkarikába még egy hátvéd meg hill. Félig üres, félig teli. Hoznám Wizt azt hasíthatnak az összekötők.sutianapÁhh, ha Ryan marad Mornhinweg aligha megy innen bárhova is OC posztról.Beki
Geno egész jó volt a Raiders-Panthers-Browns hármas ellen. Még adni kell neki egy esélyt. Óriási váltás volt egy év alatt a West Virginia shotgun spreadje után a MM offense. A pályán is kezd vezérként viselkedni, egészen emocionális volt az utóbbi meccseken, ami kellemes meglepetés nekem, a Mountaineers-ben ilyesminek nyoma sem volt nála.
Célpontok kellenek neki mindenképpen! Egy lerobbant Santonio, meg az óriási csalódás Hill WR poszton? Jöhetne ide Brady is, vele se menne a dolog. A slot Kerley és a 4. számú, possession WR Nelson mellé két WR-t kell szerezni. Cumberland sztem rendben van, Winslow helyére sem ártana egy frissebb elkapó TE.
A falban Winters-nek lesz egy offseasonja erősödni, összerakni a pass protectionjét, remélem sokat fejlődik. A futásblokkjával nincs gond.
Fontos a folytonosság. A QB, a fal (egy pass protban erős OG Colon utánpótlásának talán elférne draftról, aki OT poszton is használható, mondjuk egy Zack Martin) és MM remélem marad, látszódni fog az összeszokottság jövőre. Csak a fránya WR-ek... Egyet hoznék a draftról korán, egy nagynevűt pedig FA-ról, aki játszott már hasonló rendszerben, hogy azonnal tudjon segíteni.
Holmes-t meg picsán kell rúgni, még vetminért sem tartanám meg, amit itt művelt a pénzéért, az lóf@sz esti fényben.
Gyerünk Sexy Rexy, lobbizzál vazze!Robilluma
Idziknek offseasonban (persze a cutok után) a legfontosabb, hogy egy WR FA-ról és egy draftról mindenképpen kell. FA-ról Maclin illene mindenképpen a legjobban MO rendszerébe és még ismeri is azt.
Szóval maradna ugye Kerley-Hill-Nelson trió, FA+draft kettőssel No. 1 és 2 WR-t megoldjuk, Kerley slotban Nelson 4. WR, Hill pedig a rangsor végén.
Cromartie-val mit kezdenél? 😀
több mint 10 éve
Ne is menjen 😊.Ahhoz képest, hogy van egy 1/5 qb, 1/25 holmész, meg másodikkarikába még egy hátvéd meg hill. Félig üres, félig teli. Hoznám Wizt azt hasíthatnak az összekötők.sutianapÁhh, ha Ryan marad Mornhinweg aligha megy innen bárhova is OC posztról.Beki
Geno egész jó volt a Raiders-Panthers-Browns hármas ellen. Még adni kell neki egy esélyt. Óriási váltás volt egy év alatt a West Virginia shotgun spreadje után a MM offense. A pályán is kezd vezérként viselkedni, egészen emocionális volt az utóbbi meccseken, ami kellemes meglepetés nekem, a Mountaineers-ben ilyesminek nyoma sem volt nála.
Célpontok kellenek neki mindenképpen! Egy lerobbant Santonio, meg az óriási csalódás Hill WR poszton? Jöhetne ide Brady is, vele se menne a dolog. A slot Kerley és a 4. számú, possession WR Nelson mellé két WR-t kell szerezni. Cumberland sztem rendben van, Winslow helyére sem ártana egy frissebb elkapó TE.
A falban Winters-nek lesz egy offseasonja erősödni, összerakni a pass protectionjét, remélem sokat fejlődik. A futásblokkjával nincs gond.
Fontos a folytonosság. A QB, a fal (egy pass protban erős OG Colon utánpótlásának talán elférne draftról, aki OT poszton is használható, mondjuk egy Zack Martin) és MM remélem marad, látszódni fog az összeszokottság jövőre. Csak a fránya WR-ek... Egyet hoznék a draftról korán, egy nagynevűt pedig FA-ról, aki játszott már hasonló rendszerben, hogy azonnal tudjon segíteni.
Holmes-t meg picsán kell rúgni, még vetminért sem tartanám meg, amit itt művelt a pénzéért, az lóf@sz esti fényben.
Gyerünk Sexy Rexy, lobbizzál vazze!
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Albert Breer @AlbertBreer 9 perc... Things could change, but the Jets haven't been sniffing around candidates, haven't solicited their search firm. Signs say standing pat.
Már csak a hivatalos bejelentésre várunk, hogy Rex marad ez tuti.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ahhoz képest, hogy van egy 1/5 qb, 1/25 holmész, meg másodikkarikába még egy hátvéd meg hill. Félig üres, félig teli. Hoznám Wizt azt hasíthatnak az összekötők.sutianapÁhh, ha Ryan marad Mornhinweg aligha megy innen bárhova is OC posztról.
több mint 10 éve
Ahhoz képest, hogy van egy 1/5 qb, 1/25 holmész, meg másodikkarikába még egy hátvéd meg hill. Félig üres, félig teli. Hoznám Wizt azt hasíthatnak az összekötők.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
És ha belegondolunk a futótandemünk két 4.körösből hoztuk összeIvorynak ~190 yard kéne az 1000-hez... Ha csinál 1 TD-t, nem sértődök meg, ha nem sikerül az 1000 yard.Mi lett volna, ha Ivory több carry-t kap a szezonban? Lazán 1000 yard feletti szezont produkált volna, pedig aztán az OL futásblokkolásban nem mindig volt a helyzet magaslatán. Ezzel nem akarom leírni Powell-t, sőőőt...neki a passzoknál sokkal nagyobb szerepe volt, hiszen 270 elkapott yard van a neve mellett, míg Ivory esetében ez csupán 10 yard.
Geno a múlt heti formáját hozhatná.
Bízok egy jó szezonzárásban, a draft pozíció annyira nem érdekel. A halakat mindíg jó érzés legyőzni, pláne a 3-23 után...civilmanu
Genoval egyet értek.
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ivorynak ~190 yard kéne az 1000-hez... Ha csinál 1 TD-t, nem sértődök meg, ha nem sikerül az 1000 yard.Mi lett volna, ha Ivory több carry-t kap a szezonban? Lazán 1000 yard feletti szezont produkált volna, pedig aztán az OL futásblokkolásban nem mindig volt a helyzet magaslatán. Ezzel nem akarom leírni Powell-t, sőőőt...neki a passzoknál sokkal nagyobb szerepe volt, hiszen 270 elkapott yard van a neve mellett, míg Ivory esetében ez csupán 10 yard.
Bízok egy jó szezonzárásban, a draft pozíció annyira nem érdekel. A halakat mindíg jó érzés legyőzni, pláne a 3-23 után...civilmanu
Genoval egyet értek.
Igazából a győzelem rohadtul nem fontos számomra: nem hazai közönség előtt játszunk, Ryan élvezi a csapat támogatását, locker room hangulat kiváló, maradni fog HC-nak Ryan, PO-ba nem juthatunk, szóval sok hatása nem lesz a meccsnek semmire, max 1-2 fiatal teljesítménye lehet fontos és h a Miami-t elüthetjük a PO-tól.
több mint 10 éve
Ivorynak ~190 yard kéne az 1000-hez... Ha csinál 1 TD-t, nem sértődök meg, ha nem sikerül az 1000 yard.én is úgy vagyok vele, szarok a draftra (még) csak a phins ne menjen PO-ba 😀
Ivory sérülten kezdte a szezont , és az ő 814 yardja mellett powell is futott 621-et. Futójátékra nem lehet panaszunk, a ligában a 6. vagyunk ezen a téren, úgyhogy visszavonom a korábbi átlagos jelzőmet 😊
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Ivorynak ~190 yard kéne az 1000-hez... Ha csinál 1 TD-t, nem sértődök meg, ha nem sikerül az 1000 yard.Geno a múlt heti formáját hozhatná.
Bízok egy jó szezonzárásban, a draft pozíció annyira nem érdekel. A halakat mindíg jó érzés legyőzni, pláne a 3-23 után...
Go Jets!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hát ez a délinyúzos Metha-cikk ölég propaganda bűzös, remélem valaki odadörzsöli az asztalra a .5-ös örökmérleget, azt lehet menni a PI életébe, mer az ofenzről nem ő tehet, mer Szancsítát nem ő hozta, vaze, vaze, vaze.sutianapVihar sem tudja, hogy Mehta csak úgy hasra ütés elven megírta-e a cikket, vagy vmi fix forrása van, de újabbat nem írt, mint Schefter tette azt korábban.
Az offenseről meg éppen ugyanúgy tehet sztem, mint Sanchez idehozataláról. Beleszerettek Tanny-val a mexikóiba pech, viszont ezen a szerelmen túl kell lépnie jövő évi offseasonban.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Igen, ez valószínűleg így lesz, persze kivéve az LB coach posztot oda valakit keresni kell ez már tutinak néz ki. 😊Ejj de jó, hogy a fél stáb jövőre free agent lesz.Ha Ryan mégis marad HC, akkor valószínűleg a stáb is marad vele együtt, mert az kicsit furcsa GM lépés lenne, hogy hé Rex! maradéktalanul bízok benned, de itt egy lista, ahonnan választhatsz magadnak edzőket, mert a te embereiddel én nem fogok hosszabbítani... Erre jöhet a jogos kérdés Ryantől, hogy egy béna kacsa HC-val akarsz magadnak időt nyerni?
OL, DL, LB, WR, RB, DC és spec team coordinator sem lesz a csapatnak. Mesés. 😀Beki
Ha meg Ryant elküldik, akkor úgyis teljesen kicserélődik az edzői kar is - van szerződése/nincs szerződése függetlenül.DoM
Igazából ahogy korábban írtam nem feltétlenül lenne szükségünk DC-re, hiszen a szezon során megfigyelhető volt, hogy Ryan kezében volt a def playekkel kapcsolatos papír a meccsek alatt és Thurman-nek odabökte a hívást, aki közölte azt a pályán levő def játékosokkal.
több mint 10 éve
Hát ez a délinyúzos Metha-cikk ölég propaganda bűzös, remélem valaki odadörzsöli az asztalra a .5-ös örökmérleget, azt lehet menni a PI életébe, mer az ofenzről nem ő tehet, mer Szancsítát nem ő hozta, vaze, vaze, vaze.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Ejj de jó, hogy a fél stáb jövőre free agent lesz.Ha Ryan mégis marad HC, akkor valószínűleg a stáb is marad vele együtt, mert az kicsit furcsa GM lépés lenne, hogy hé Rex! maradéktalanul bízok benned, de itt egy lista, ahonnan választhatsz magadnak edzőket, mert a te embereiddel én nem fogok hosszabbítani... Erre jöhet a jogos kérdés Ryantől, hogy egy béna kacsa HC-val akarsz magadnak időt nyerni?
OL, DL, LB, WR, RB, DC és spec team coordinator sem lesz a csapatnak. Mesés. 😀Beki
Ha meg Ryant elküldik, akkor úgyis teljesen kicserélődik az edzői kar is - van szerződése/nincs szerződése függetlenül.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Úgy gondolom, hogy DC poszt betöltése nem is annyira fontos, hiszen Ryan hívja a playeket.Ejj de jó, hogy a fél stáb jövőre free agent lesz.Azért még nem tudjuk hányan igazolnak vissza, meg az is lehet hogy idzik mar tudja ki jon xy helyett. Ami biztos egyenlőre hogy lb coachunk mar nincsWester
több mint 10 éve
Ejj de jó, hogy a fél stáb jövőre free agent lesz.Azért még nem tudjuk hányan igazolnak vissza, meg az is lehet hogy idzik mar tudja ki jon xy helyett. Ami biztos egyenlőre hogy lb coachunk mar nincs
Lesz ez még így se!