NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
452
54
18:30-tól, ARENA4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
david52
115
Hello mindenkinek! Visszatértem, régen Jet95 néven voltam itt a Jets topicban, aztán elfelejtettem a jelszavam és azóta csak olvasgatok. Remélem győzelemmel zárjuk a szezont és elütjük a Miamit a playofftól! 😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
overthecap.com/jets-fire-rex-ryan/Tanulságos olvasmány, amely minden szempontból megvizsgálja Ryan menesztésének okát.
Amúgy rohadtul lassan telnek ezek a napok, mire az ember várja a jövő hétfőt, hogy mi lesz a HC sorsa, ha menesztik kik a lehetséges utódjelöltek stb.
Megvárom a jövő hét hétfőt és miután többet tudunk a HC ügyről írok vmi roster kalkulációt, hogy kit tartanék meg stb.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Újabb Ryan menesztését megerősítő cikk Gary Myers-től (benne egy lehetséges HC jelölttel aki jelenleg DC):"One source told me Monday that he doesn’t believe Johnson loves Ryan anywhere near the extent that has been portrayed.
“I think there is only one reason Woody kept Rex after last season — he didn’t want to pay him,” the source said. “Otherwise it makes no sense that you fire the general manager and don’t fire the head coach. You know the track record of that working? There is none. Why make a decision like that when history tells you it doesn’t work?”
The source believes that Seahawks defensive coordinator Dan Quinn, 43, is at the top of Idzik’s list if Ryan gets fired. They worked together in Seattle in 2009-10 before Quinn left to become defensive coordinator for the University of Florida. He returned to the Seahawks this season as the defensive coordinator replacing Gus Bradley, who was hired as the head coach of the Jaguars. Quinn was previously an assistant under Mangini with the Jets in 2007-08, so Johnson is familiar with him."
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Boldog Karácsonyt Mindenkinek és vééégre nem kell streamet vadásznom, ez nekem bőven elég karácsonyi ajándék a SportTV-től. 😊
több mint 10 éve
Adja a vasárnapi meccsünk a sport tv
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Boldog karácsonyt mindenkinek!!!
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rex mai sajtótájékoztatón hárította az arra irányuló kérdéseket, melyek szerint beszélt-e Woody-val vagy Idzikkel a jövőjét illetően.Ezek nem jellemző dolgok Rexre, nagyon nem.
Úgy érzem, hogy egy hét múlva esedékes Black Monday-en Rex neve is a kirúgott HC-k között lesz, egyszerűen minden a maradása ellen szól (mármint a beatwriterek hírei és a viselkedése is).
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.newyorkjets.com/videos/videos/EXCLUSIVE-Rex%E2%80%99s-Postgame-Locker-Room-Speech-/625000c4-1b38-47d1-a7c9-9000a1528e33No, álszent vigyor ücsörög Woody arcán a háttérben, jöhetnek a tippek!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nagy kérdés, hogy Austin Howarddal hosszabbítunk-e. Amennyiben nem úgy RT draftot erőltetném inkább persze ha Evans vagy Watkins is kimegy addigra. OLB vagy S is játszhat.@Drip:Na ja 14. hellyel perpill Evans és Watkins is necces. De Evans szerintem még csúszhat annyit, hogy hozzátok kerüljön. Én bőven megelégednék Jordan Matthews-al vagy Paul Richardsonnal 😊Drip
"mert kiben remenykedsz ?"
Tegnapi kérdésedre a válaszom: Mike Evans vagy Sammy Watkins, én előbbi játékát nagyon szeretem.
Off vége.Beki
WR posztot mondjuk FA-ról vagy 2. és 3. körben is fel tudjuk tölteni.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rex Ryan ----> Chicago Bears DC...WTF?SüsüEz még számomra is új, hol hozták ezt le? 😮
több mint 10 éve
DaddyBear
888
Rex Ryan ----> Chicago Bears DC...WTF?
több mint 10 éve
@Drip:Na ja 14. hellyel perpill Evans és Watkins is necces. De Evans szerintem még csúszhat annyit, hogy hozzátok kerüljön. Én bőven megelégednék Jordan Matthews-al vagy Paul Richardsonnal 😊
"mert kiben remenykedsz ?"
Tegnapi kérdésedre a válaszom: Mike Evans vagy Sammy Watkins, én előbbi játékát nagyon szeretem.
Off vége.Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
On Fox Sports reporter Jay Glazer’s report…I understand that. With me, what’s said in a meeting or whatever will stay there. Whether that report is accurate or not, I’m going to tell you this: those things will stay in house. I’m not going to report on something like that.
On whether he knows if he will be back next year…
No. I know I have a contract for next year. What I do know, guys, is that I’m coaching this team. I’ve said this all season long: my job is to focus on the present and what’s right now. The immediate thing is, guess what? We’re going to enjoy this one and they’re getting a Victory Monday. You can rip me for that one if you want. That’s fine and dandy. Our guys will be out in their Jets gear buying Christmas presents, so look for them around town with Santa Claus. They’ll be there. That’s just the way it is. I know I have a job to do this week and I’m going to do it to the very best of my ability.
Ezek Ryantől nagyon belenyugvó szavak, korábban kijelentette, hogy ő a megfelelő ember a Jets coach címre és mindent világgá kürtölt most meg házon belül marad?!
Szerintem Rex valóban értesült róla, hogy lapátra teszik.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jelenleg a 14. drafthely a mienk, DE az utolsó forduló eredményeitől függően jelenleg úgy néz ki, hogy a 9-19. hely bármelyikén húzhatunk majd. 😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kicsit fura értékelni a tegnapi meccset, mert a Browns offense és defense minden volt, de méltó ellenfél nem.Geno: szolid teljesítmény, így kellene ezt mindig.
Ivory 109 yard + Powell 54 yard, problem? 😊
OL sacket nem engedett, jó blokkok, bravó.
Kerley 70 elkapott yard ráadásul főként slotból, c'mon man mennyire jó lenne még 2 brutál WR. 😕
Nelsonnak szerződést jövőre, nem véletlenül lobbizok mellette, nagyon érzi MM rendszerét.
Holmes -> :#
Defense:
3 sack és 2 INT nem rossz nap ez, de nem egy gyengébb csapat ellen kellene ezt bemutatni.
Milliner: 9 tackle + 1 INT szép és jó, de 70-80 passzolt yardot emellett kajáltunk róla.
Így kell egy védelemnem muzsikálni ezért tovább nem is részletezném.
Ezt a meccset nem tudott úgy értékelni, hogy a játékosok küzdöttek Rex miatt, mert sajnos a Cleveland gyönyörűen asszisztált a győzelmünkhöz és mindent meg is tette ezért.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
JayGlazer@JayGlazer
Rex Ryan told his players in team meeting last night that word on street is that he's getting fired and asked players to fight w him these last 2 weeks.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Adam Caplan @caplannfl 47 percWhile #Jets WR Santonio Holmes said he's willing to take a paycut, the team still has a decision to make on his contract.
Sok újdonság nincs benne. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kotwicanak lesz egy interjúja az ArmynálWesterHát nem tudom mit mondjak erre, így sok sikert neki az interjún. 😊
több mint 10 éve
Kotwicanak lesz egy interjúja az Armynál
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ellensúlyozni mikor Geno jó, ha meccsenként 200 passzolt yard fölé jut? 😀A Barnáknál Cameron és Haden kérdéses. Gordont kéne megfogni, meg Sheard-et feltartani. A többit elintézi a Cleveland balszerencséje 😊civilmanuSztem Gordonnak simán kinéz egy újabb 200 yardos meccs, csak tudjuk ellensúlyozniWester
Impossible. 😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
A Barnáknál Cameron és Haden kérdéses. Gordont kéne megfogni, meg Sheard-et feltartani. A többit elintézi a Cleveland balszerencséje 😊civilmanuLássuk be Haden kiesése nem okozhat akkora gondot a Browns D#-nek, hiszen egyrészről nagy nyomásra számítok végig Geno-n, valamint nincs annyi célpontunk vagy olyan célpontunk Kerley-n kívül, akik miatt a Browns védőinek nem kellene aludniuk.
Viszont elég jelentős célpontot veszített Campbell Cameron személyében, de lássuk be Gordon, Little stb. elég jelentős célpontok tárháza a Brownsnál. Aztán Ryan szavaiból ítélve Bush és Allen rengeteg játéklehetőséget kap majd, de ha ez nem így lenne, akkor gondoljunk csak a liga legrosszabb CB párosára Cromartie-Milliner duóra, akik imádják engedni a yardokat az ellenfélnek, ehhez egy futás ellen inkább használható S páros társul.
Összegezve Gordon nagy napjára számítok.
több mint 10 éve
A Barnáknál Cameron és Haden kérdéses. Gordont kéne megfogni, meg Sheard-et feltartani. A többit elintézi a Cleveland balszerencséje 😊civilmanuSztem Gordonnak simán kinéz egy újabb 200 yardos meccs, csak tudjuk ellensúlyozni
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
A Barnáknál Cameron és Haden kérdéses. Gordont kéne megfogni, meg Sheard-et feltartani. A többit elintézi a Cleveland balszerencséje 😊
Go Jets!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Thejetsblog.com tökéletes összefoglalója a legfontosabb várható FA tevékenységről és cap helyzetről:TJB: How do the Jets look for 2014 once they dump some of the bad contracts? Assuming they re-sign some of their current players, how much left over can the Jets then use toward free agents from other teams?35M-ből elmegy 12-13M kb a draft class szerződéseire, de így 22-23M marad, hogy 6-7 roster helyet feltöltsünk és ebbe top FA is bele kell, hogy férjen.
Jason Fitzgerald: I have the Jets currently estimated to be somewhere around $22 million in 2014 cap space right now, assuming a flat cap in 2014. That number will grow significantly once they release Mark Sanchez, Santonio Holmes, and Antonio Cromartie. Those three moves will free up an additional $26 million giving the Jets around $48 million to spend on 14 players to fill the roster. That should be in the top 5 in the NFL next year.
The Jets only have one key free agent in 2014- starting Right Tackle Austin Howard who has developed into a quality player. Right Tackles are cheap so I would not think Howards costs more than $5 million a season max. Beyond that is Nick Folk who has probably earned more than the vet minimum he has played on the last two years, but that’s still only going to be in the $1.5 to $2 million range at the most. Beyond that the Jets do have the option of extending Muhammad Wilkerson which I think would be a smart move. His price will only go up and the Jets have a great deal of leverage since he still has two low cost years under contract once they pick up his option.
If I’m the Jets I frontload both his contract and Howard’s contract to use the cap space. Regardless, once the Jets sign their futures players and re-sign Howard Id guess they will have around $35 million to actually spend next year.
Végére pedig, hogy miért is kellene Holmes-ot cutolnunk:
Holmes is averaging 21.9 yards per catch, but that is deceiving. Holmes has been targeted 49 times for just 18 receptions; that math comes to a horrific 37% catch rate. Quality starting receivers should be somewhere in the mid to high 60s. A quick look on Football Outsiders shows that with similar playing time only second year Bills WR TJ Graham has as bad (38%) a catch rate as Holmes. Jeremy Kerley has battled through injuries to post a respectable 62% catch rate, granted on shallower routes. QB Geno Smith has to share fault with Holmes catch rate, but as last week amply demonstrated while the blame is shared, the mental lapses for a guy about to make $10.75 million in 2014 aren’t appropriate.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hallgatva Ryan nyilatkozatait elég kényesen kitér a válaszok elől és látszik rajta, hogy nem informálták még semmiről a jövőjét illetően, viszont Mehta szerint megszületett a döntés már.Látva, hogy Idzik és Woody mit magyarázta, hogy Revis marad, közben kiderült h Woody még csak nem is beszélt vele, nah ugyanezt érzem Ryan irányában is.
30-án Idzik bejelenti, hogy Ryan már nem HC.
(ha nem így lesz én hülyézem le magam legelőször 😀)