NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
New York Jets
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Milliner nem fog felepulni OAK elleni meccsre, mig Mehta szerint lehet h Pattersont ki is vagjuk.BekiCSEMPIONSÍÍÍP
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Milliner nem fog felepulni OAK elleni meccsre, mig Mehta szerint lehet h Pattersont ki is vagjuk.
több mint 11 éve
Többet kínálnak értem mint amit mi adtunk Tebowért a Denvernek.
Képaláírás kerestetik 😀toam
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nah bazzeg 1 het nyaralas utan CB sor nemletezo fogalom lassan, Patterson te barom allat. 😀
több mint 11 éve
"Tudod, hogy hívnak Philadelphiában? Labdatemető"
több mint 11 éve
"Idén nem dobok egy INT-et sem"
GO JETS!!!
több mint 11 éve
"Főnök! Mi lenne ha én lennék a kezdő?" 😀
több mint 11 éve
Sziasztok,tdmagazin.hu/hirek/keressuk-magyarorszag-legnepszerubb-nfl-csapatat
Lájkoljatok mert le vagyunk maradva.
több mint 11 éve
Sziasztok!9-7 WC hely
Szerintem tavaly is feltettem ezt a kérdést. Ki mit vár az idei szezontól?
Jöjjön aminek jönnie kell 😀Stylee
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Sziasztok!Szerintem tavaly is feltettem ezt a kérdést. Ki mit vár az idei szezontól?
Jöjjön aminek jönnie kell 😀
több mint 11 éve
nysportshub.com/2014/08/26/jets-release-13-thin-roster-to-75/Jacoby Fordot leszámítva kb. mind papírforma.
több mint 11 éve
Semmi Idenekempalit hype? Sorra zárja le a meccseket 😕)HöriAWOL voltam mint Dimitri barátunk, többet nem fordul elő főnök 😊 PALI POWAAA!!!
több mint 11 éve
www.newyorkjets.com/videos/videos/Idzik-Patterson-Suspended-Indefinitely/b01520a6-199d-4e43-bc83-fd5e7e5abaa2Gyönyörű.. 1 hétig el vagyok menve, a fél secondarynek viszlát 😕 Antonio Allen az egyik kezdő corner 1. héten?? 😀
több mint 11 éve
Ez egyre viccesebb 😀Rich Cimini @RichCimini
Latest blow to Jets' CB situation: Dimitri Patterson has gone AWOL, according to John Idzik. Unexcused absence. Never showed for game. #nyj
Rich Cimini @RichCimini
Idzik said Patterson's agent also in the dark about where he was and why he wasn't at the game. #nyj

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Jacoby Ford mit (nem) tett, hogy rögtön repült is?
több mint 11 éve
Geno nagyon szépen játszott szerintem. Ivory egy állat, nagyon jól fogna muzsikálni CJ2K-vel a szezonban. A D-fal kezd éledezni bár még mindig nem az igazi, első meccsre rendben lesznek, Babin jól teljesít.
Walls pedig azt hiszem felnőhet a feladathoz.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDN 5 óJets first-round safety Calvin Pryor will start vs Giants tomorrow. Darrin Walls will start at cornerback over Ellis Lankster. #nyj
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Lorenzo Reyes @Lorenzo_G_Reyes 4 minAt #Jets camp today; injured CB Dee Milliner is testing his sprained ankle off to the side near the stationary bike. Not wearing a boot.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Tegnapi edzés:- Ugye Evans IR-re került, McDougle is kiposztolta, hogy hamarosan megműtik.
- Visszatért limitáltan Patterson, Ras-I Dowling, Mangold és Ivory is.
- Milliner már walking boot nélkül tekintette végig az edzést.
- Geno kezd a Giants ellen is és több, mint 2 negyedet kap majd.
- Ryan bevallása szerint lehet, hogy csak 2 QB lesz a rosteren most h 10 fősre emelték a practice squad létszámát.
- Ryan kijelentette, hogy Decker és Kerley mögött open competition van WR poszton a rosterre kerülését, így Nelson nem is szórakozott és tegnap mindent elkapott. Hill megint drop napot fogott ki.
- Amaro ismét könnyű labdákat ejtett el 1-1 elleni szituknál
- Allen és Lankster volt a kezdő CB páros, de Ryan jelezte, hogy Walls is lehetőséget kap rá h az 1. csapattal eddzen.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Evans immáron hivatalosan is IR-en.
több mint 11 éve
Pryor meg kijátssza bármelyiket. 😀Persze, ez már most egyértelmű. Idő kérdése, hogy mikor lesz kezdő az Allen-Landry páros S-ben.BekiEz sem lesz így sokáig.StezPryor kezdett?StezNem.
Jarrett és Landry kezdett S-ben.Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Érdemes amúgy most kicsit jobban figyelni majd a roster helyekért küzdő játékosokat 3. preseason meccsen, ugyanis jövő héten kedden már 75 fősre kell csökkenteni a rostereket.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Persze, ez már most egyértelmű. Idő kérdése, hogy mikor lesz kezdő az Allen-Landry páros S-ben.Ez sem lesz így sokáig.StezPryor kezdett?StezNem.
több mint 11 éve
Ez sem lesz így sokáig.Pryor kezdett?StezNem.