Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

New York Jets

30 feliratkozó

több mint 11 éve
mzperx New York Jets 245
Srácok nem akarom az ördögöt a falra festeni, de BigBen az elmúlt 2 meccsén összesen 12 TD-t passzt osztott ki, tegnap 5 különböző célpontnak. 😀Beki
amikor az idei még egy győzelemről álmodoztam nem a PIT elleni meccsre gondoltam 😊
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 207 — Jó ötletnek tűnt!
Antonio brown jövő héten 200+ yard és min 2 TD

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Megnéztem a statisztikát és abból úgy jön le, h annyira nem is voltunk rosszak. (a kevés pontot leszámítva) Milyen volt a meccs pár szóban összefoglalva? 😊Lucifer
ezt akartam kérdezni én is 😊 Vick passzolt yardja kevés, de a 21/28 talán az idei szezon legjobb passzaránya 😊mzperx
Elvileg Genonak volt idén 80% feletti passzaránya is, de ez most mindegy.
Nekem az volt az egész meccsen az érzésem, hogy a Chiefs akkor szerzett volna pontokat, amikor szeretett volna, de végig magabiztosan vezettek. Az első félidőben volt egy jól felépített, asszem 9 perces drive-unk, amely Decker TD-vel végződött, itt elővettük Chris Johnson-t, aki feltűnően nagyon élt ekkor és nem tudtak vele mit kezdeni.
Vick passzolt yardjainak nagy része az utolsó drive-okból származott, amikor 2 TD-s előnynél a Chiefs gyakorlatilag csak azt engedte, hogy középre passzoljunk és pörögjön az óra, ekkor született Harvin 42 yardos elkapása is, persze ez most annyira nem érdekel, mert végre egy elkapónk 100 yard fölé jutott. Simms is benn volt egy drive erejéig. Igazából mindent elmond offense oldalról, hogy 4 4. kísérletből egyet sem tudtunk megoldani. Kiemelni CJK, Harvin, Decker triót lehet.

Védelemmel majdnem csak azt csináltak, amit szerettek volna. DL futás ellen volt jó, összesen 12 tackle-ben közreműködtek (írom ezt azok ellenére, hogy 100 yard felett futott a Kansas). Harris és Davis mintha pályán sem lettek volna. Pryor-t elvileg sérülés miatt láttuk alig, de én ebben nem vagyok biztos, Allen ismét egy katasztrófa volt, de az újonc Marcus Williamsnek akadtak biztató pillanatjai.

Majd jövő héten a Steelers komolyabb elkapó gárdája ellen megnézhetjük mire megyünk.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Srácok nem akarom az ördögöt a falra festeni, de BigBen az elmúlt 2 meccsén összesen 12 TD-t passzt osztott ki, tegnap 5 különböző célpontnak. 😀
több mint 11 éve
mzperx New York Jets 245
Megnéztem a statisztikát és abból úgy jön le, h annyira nem is voltunk rosszak. (a kevés pontot leszámítva) Milyen volt a meccs pár szóban összefoglalva? 😊Lucifer
ezt akartam kérdezni én is 😊 Vick passzolt yardja kevés, de a 21/28 talán az idei szezon legjobb passzaránya 😊
több mint 11 éve
Lucifer New York Jets 1 215
Megnéztem a statisztikát és abból úgy jön le, h annyira nem is voltunk rosszak. (a kevés pontot leszámítva) Milyen volt a meccs pár szóban összefoglalva? 😊

GO JETS!!!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
LOL basszus mibe hogy jobban fog játszani mint bármelyik eddigi cbnk a szezonbanWester
Tekintve h a Chiefs annyira nem acélos WR poszton bejöhet ezen jóslatod, de az eddig pályára lépők közül csak jobb lehet. 😊
több mint 11 éve
LOL basszus mibe hogy jobban fog játszani mint bármelyik eddigi cbnk a szezonban

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini ‏@RichCimini 2 p2 perccel ezelőtt
CB Marcus Williams an UDFA from N. Dakota State. What does this say about Josh Thomas, Phillip Adams and Kyle Wilson? #nyj

😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
CB Marcus Williams starts for injured Darrin Walls. He's UDFA signed off practice sqd this wk. Why am I thinking about Vance Joseph? #nyj
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Geno inactive, így jelentősen megnőttek Simms esélyei a játékra. 😀
több mint 11 éve
Lucifer New York Jets 1 215
Sztetek mekkora lesz a Turnover mutató a részünkről? (ma)

GO JETS!!!
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 49 095 — Whoops, looks like something went wrong.
felhívtuk a csapathoz Simmst, szerintem ma játszani is fogWester
Geno probable besorolást kapott a mai meccsre, de nyilván Simms is beöltözik ma. Mondjuk, ha már Simms is pályára lép az már annyit tesz, hogy ismét 6 turnover körül tartunk majd. 😀Beki
Brutális a Chiefs D szóval én nem lepődnék meg, főleg hogy vick mennyire szereti elejteni a labdátWester
Feltéve, ha neki tud iramodni mielőtt oda nem érnek.Beki
Mert ha odaérnek, akkor nem ejti majd el a labdát? Dehogynem.
Szar napja lesz.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Geno probable besorolást kapott a mai meccsre, de nyilván Simms is beöltözik ma. Mondjuk, ha már Simms is pályára lép az már annyit tesz, hogy ismét 6 turnover körül tartunk majd. 😀Beki
Brutális a Chiefs D szóval én nem lepődnék meg, főleg hogy vick mennyire szereti elejteni a labdátWester
Feltéve, ha neki tud iramodni mielőtt oda nem érnek.
több mint 11 éve
Brutális a Chiefs D szóval én nem lepődnék meg, főleg hogy vick mennyire szereti elejteni a labdát

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Geno probable besorolást kapott a mai meccsre, de nyilván Simms is beöltözik ma. Mondjuk, ha már Simms is pályára lép az már annyit tesz, hogy ismét 6 turnover körül tartunk majd. 😀
több mint 11 éve
felhívtuk a csapathoz Simmst, szerintem ma játszani is fog

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Stylee New York Jets 480
Na úgy látszik Darrin Walls nem játszik hétvégén, szóval allen - philip adams kezdő várható. Nem baj a 9-7 még így is meglehet 😀Wester
több mint 11 éve
Na úgy látszik Darrin Walls nem játszik hétvégén, szóval allen - philip adams kezdő várható. Nem baj a 9-7 még így is meglehet 😀

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 838
 www.nj.com/jets/index.ssf/2014/10/watch_geno_smith_gets_frustrated_talking_about_his_benching_future_with_jets.html#incart_story_package

.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN
Rex: "Today we had a good practice." #nyj

Most komolyan, hogyan van bőr a képén ilyet nyilatkozni minden héten? A csapat egy kalap szar, rajtunk és rajta röhög mindenki, jobb is lesz ha kivágják a fenébe ebből elegem van már.Beki
miért Beki, te mit mondanál? "sorry, megint szarok leszünk?" Maximum lemondasz.Amadeus91
Szimplán kihagynám azt h megint jó edzésünk volt, mert ezt a kutya sem hiszi már el. 😊
több mint 11 éve

Most komolyan, hogyan van bőr a képén ilyet nyilatkozni minden héten? A csapat egy kalap szar, rajtunk és rajta röhög mindenki, jobb is lesz ha kivágják a fenébe ebből elegem van már.Beki
Csak nem mondhatja, hogy szar edzés volt, gyengék a QB-k, fos a secondary. 😊
Azért mondja, mert már tényleg nem tud mást. Mindenki tudja, hogy kamu, de év végéig még ez megy majd.Stez
Csak tudod, amikor ez elhangzik hétfőn, akkor kikapunk (nah ne mintha a tények mást jósolnának).Beki
Rex maga sem hiszi el ezeket, de azért gondolom saját magát is megpróbálja meggyőzni ilyenkor. Nyilván annyiban nem hazudik, hogy lehet, hogy az edzéseken jól megy, csak gondolom ott egyrészt nem is teljes intenzitással játszanak, másrészt ilyen secondary ellen lehet, hogy Vick is látszólag normálisabbnak néz ki.
És hát mondom, amúgy sem mondhatja azt, hogy szar a csapat. Valamit pedig mondania kell. Így is sokat sejtető volt, amikor közölte, hogy fogalma sincs igazából a QB helyzetről és arról, ki lesz a kezdő.
Most kezd rájönni, hogy teljesen káosz van és kicsúszott a kezei közül az irányítás. Egyébként nekem az a véleményem, hogy ebben a szarban sokkal jobban benne van Idzik keze, aztán Ryan viszi majd el a balhét. Menjen ő is, ez alap, de ha idzik marad, akkor baszhatjátok.

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 838

miért Beki, te mit mondanál? "sorry, megint szarok leszünk?" Maximum lemondasz.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

Azért mondja, mert már tényleg nem tud mást. Mindenki tudja, hogy kamu, de év végéig még ez megy majd.Stez
Csak tudod, amikor ez elhangzik hétfőn, akkor kikapunk (nah ne mintha a tények mást jósolnának).
több mint 11 éve

Azért mondja, mert már tényleg nem tud mást. Mindenki tudja, hogy kamu, de év végéig még ez megy majd.