NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Jets

29 feliratkozó

több mint 12 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 782 — Jó ötletnek tűnt!
Breaking: Sanchezzel beszéltek ma Idzikék egy lehetséges szerződésátalakítás ügyében, hogy el tudjuk passzolni vagy vmit csinálni vele, egyebet nem tudni.Beki
De elérnénk a szerződésátalakítással vmit? Akkor nem az lenne hogy a kövi években több helyet foglalna?

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Más: források megerősítették, hogy hamarosan Scott, Pace és Smith kivágásra kerülnek.

Illetve Ryan Nassib nagyon magasan van eddig a draft boardunkon.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Breaking: Sanchezzel beszéltek ma Idzikék egy lehetséges szerződésátalakítás ügyében, hogy el tudjuk passzolni vagy vmit csinálni vele, egyebet nem tudni.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
New York Jets ‏@nyjets
#RL Jets this afternoon have announced hiring of LBs coach Brian VanGorder and quality control–defense Bobby April III.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jake Steinberg ‏@Steiny31
Best of luck to Pace on his future endeavors. Good guy and teammate....he'll be missed in that locker room. #nyj
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
The Jets can clear $27.7 million in cap space by releasing ILB Bart Scott, OLB Calvin Pace and OT Jason Smith.
Lesz itt pénz! 😀Medvepapa
Lenne, ha nem 15-20M-el lennénk a cap fölött. 😀Beki
Érezd az iróniát! 😉 Egyébként 23 M, de egy ilyen move-al már felette vagytok! És ez csak a kezdet...

Úgy értem, alatta... 😂Medvepapa
Végülis fél csapat UFA vagy RFA. 😀
több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
The Jets can clear $27.7 million in cap space by releasing ILB Bart Scott, OLB Calvin Pace and OT Jason Smith.
Érezd az iróniát! 😉 Egyébként 23 M, de egy ilyen move-al már felette vagytok! És ez csak a kezdet...

Úgy értem, alatta... 😂

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Kb mennyi lesz a várható cap alatti hely, amivel gazdálkodhatunk?

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Lenne, ha nem 15-20M-el lennénk a cap fölött. 😀
több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Lesz itt pénz! 😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN
DeMario Davis will be the Jets starting ILB alongside David Harris next season. #nyj

Ahogy az várható volt. 😉
több mint 12 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 468 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Mondjuk összetenném a két kezem egy olyan game manager QB-ért, mint ő 😊leeon83
Mivel az a Game Manager QB SB-t nyert 😛 😛

Hát úgy igen, csak én a 3. körbe luxuspicknek tartanám azért írtam 😊Wester
WR-t hátrébb is lehet fogni,nem kell oda 3. kör

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
WR nem kell, a Holmes-Hill-Kerley-Edwads négyes simán elmegy, mikor más problémáink is vannak.
Sztem is Landryt meg kell tartani, de viszont második körbe én OG-t húznék és 3.-ba RB-t, mivel OG-ből most erős a felhozatal, míg RB nincs kiemelkedő és lehet későbbi körökből is jót szerezni, lsd. tavaly a RedskinsWester
Egy WR belefér későbbi körökben pláne ha olyan találat mint Kerley. 😉Beki
Hát úgy igen, csak én a 3. körbe luxuspicknek tartanám azért írtam 😊Wester
Hát 2. napon nem tudom, majd Idzikék eldöntik. 😀
Mindenkinek más a véleménye. 😛
több mint 12 éve
WR nem kell, a Holmes-Hill-Kerley-Edwads négyes simán elmegy, mikor más problémáink is vannak.
Sztem is Landryt meg kell tartani, de viszont második körbe én OG-t húznék és 3.-ba RB-t, mivel OG-ből most erős a felhozatal, míg RB nincs kiemelkedő és lehet későbbi körökből is jót szerezni, lsd. tavaly a RedskinsWester
Egy WR belefér későbbi körökben pláne ha olyan találat mint Kerley. 😉Beki
Hát úgy igen, csak én a 3. körbe luxuspicknek tartanám azért írtam 😊

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egy WR belefér későbbi körökben pláne ha olyan találat mint Kerley. 😉
több mint 12 éve
Sztem is Landryt meg kell tartani, de viszont második körbe én OG-t húznék és 3.-ba RB-t, mivel OG-ből most erős a felhozatal, míg RB nincs kiemelkedő és lehet későbbi körökből is jót szerezni, lsd. tavaly a Redskins

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Most, hogy kicsit lecsillapodtak a pletykák Revis és Cro ügyében, leírom, hogy mit várok FA alatt és drafton, hiszen ennek van itt az ideje. 😀

Összességében 2 verziót tudok elképzelni (feltételezem h beragadunk Sanchezzel és ő lesz a kezdő):
1. offense és defense egyaránt lesz erősítve
2. offense erősítése

A rossz cap helyzet miatt a fontosabb FA-ink közül a legfontosabb 2 Landry és Keller közül nagy eséllyel csak egyiküket igazoljuk újra.

1. ennél a verziónál szerintem Landry-t leigazolása lenne a logikusabb és Bell resignje 1 évre, így a safety posztok megoldva. Offensenél Braylont visszahoznánk 1 évre, Howard tendert kapna és Moore resign. Így drafton behúznánk a hőn áhított OLB-nket végre. 2. körben jöhetne egy TE vagy RB, későbbi körökben hozhatnánk QB-t, WR-t és DL mélyítés.

2. Mivel Ryan azt ígérte, hogy agresszív lesz az offense és passz központú OC érkezett, így az első 3 körben OL erősítést húznék meg. 1/9-re a Höri által vázolt OT Fischer személyében lenne, esetleg Warmack OG-be. Moore resign ő lenne a kezdő RG, míg Ducasse előlépne kezdő LG-be. Keller resign. Braylon vissza 1 évre.
2. körben jöhet RB, 3-ban WR. Safetyben Bell 1 évre resign és a másik kezdő posztot meg kellene oldani, míg OLB-be olcsóbb megoldások jönnének.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Bradshawt kivágták nem tudom mennyit kér, de talán...
több mint 12 éve
 www.profootballfocus.com/blog/2013/02/04/2013-team-needs-new-york-jets/Wester
Butler vicces megoldás lenne a maga 3 sackjével a szezonra nézve.Beki
Kruger kéne de ő rá nincs pénzünk

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
 www.profootballfocus.com/blog/2013/02/04/2013-team-needs-new-york-jets/Wester
Butler vicces megoldás lenne a maga 3 sackjével a szezonra nézve.
több mint 12 éve
 www.profootballfocus.com/blog/2013/02/04/2013-team-needs-new-york-jets/

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
leeon83 New York Jets 396 — GangGreen
Szerintem; egy játékos, vagy akár egy csapat nem lesz egyik pillanatról a másikra vacak. Nem gondolom azt, hogy Sanchez sara, ami történt. Senki nem felejt el játszani az egyik pillanatról a másikra. Úgy gondolom, hogy ami nálatok történt, az 101% edzői stáb hiba + a folyamatos rossz döntéseik következményei. A játékosok áldozatok; Tebow, Sanchez... és a többiek. toxique
Sancho nem csak úgy lett szar, onnantól kezdve hogy LT limitáltabb szerepet kapott és nem ment úgy a futójáték, egyre rosszabb és rosszabb lett ami azt mutatja hogy nem tud egy game manager qb-nál több lenni, mivel az utóbbi 2 évben mikor többet kellett passzolnia átlag alatti volt a teljesítményeWester
És megint visszakanyarodtunk oda, hogy egyértelműen a vezetés hibája, hogy itt tartunk. Ugyanis ahhoz a ground and pound játékhoz, amit a Jets játszott, nem is volna többre szükség, mint egy game manager QB-re. Teljesen felesleges volt anno felmenni érte az első körben (Greene ugyanez a 3.-ban)!
Rex is építgette az évek folyamán a védelmet - ami most egyébként is széthullani látszik - a támadófalba meg RB posztra pedig nem sikerült megtalálni a megfelelő embereket, pedig 2009 óta minden évben jön futó a draftról!!!
Ehhez jön még hozzá Tannenbaum ámokfutása, és máris megvan a recept, hogyan lehet tönkrevágni egy franchise-t rövid idő alatt.
Sanchez nem lett se jobb, se rosszabb irányító, ő ennyit tud! A játékrendszer változott körülötte!
több mint 12 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/yzbfpapqfrfnifmtii6x
Shonn Greene unlikely to be in New York Jets' plans
Shonn Greene has been perfectly serviceable in his time with the New York Jets, but don't expect the running back to return to the team in 2013. GM John Idzik is likely looking for more versatility.

Méghogy Bush...

Ja és kivágtuk az OL coacht

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Szerintem; egy játékos, vagy akár egy csapat nem lesz egyik pillanatról a másikra vacak. Nem gondolom azt, hogy Sanchez sara, ami történt. Senki nem felejt el játszani az egyik pillanatról a másikra. Úgy gondolom, hogy ami nálatok történt, az 101% edzői stáb hiba + a folyamatos rossz döntéseik következményei. A játékosok áldozatok; Tebow, Sanchez... és a többiek. toxique
Sancho nem csak úgy lett szar, onnantól kezdve hogy LT limitáltabb szerepet kapott és nem ment úgy a futójáték, egyre rosszabb és rosszabb lett ami azt mutatja hogy nem tud egy game manager qb-nál több lenni, mivel az utóbbi 2 évben mikor többet kellett passzolnia átlag alatti volt a teljesítménye

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Szerintem; egy játékos, vagy akár egy csapat nem lesz egyik pillanatról a másikra vacak. Nem gondolom azt, hogy Sanchez sara, ami történt. Senki nem felejt el játszani az egyik pillanatról a másikra. Úgy gondolom, hogy ami nálatok történt, az 101% edzői stáb hiba + a folyamatos rossz döntéseik következményei. A játékosok áldozatok; Tebow, Sanchez... és a többiek.