NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
New York Jets
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Breaking: Sanchezzel beszéltek ma Idzikék egy lehetséges szerződésátalakítás ügyében, hogy el tudjuk passzolni vagy vmit csinálni vele, egyebet nem tudni.BekiDe elérnénk a szerződésátalakítással vmit? Akkor nem az lenne hogy a kövi években több helyet foglalna?
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Más: források megerősítették, hogy hamarosan Scott, Pace és Smith kivágásra kerülnek.Illetve Ryan Nassib nagyon magasan van eddig a draft boardunkon.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Breaking: Sanchezzel beszéltek ma Idzikék egy lehetséges szerződésátalakítás ügyében, hogy el tudjuk passzolni vagy vmit csinálni vele, egyebet nem tudni.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
New York Jets @nyjets#RL Jets this afternoon have announced hiring of LBs coach Brian VanGorder and quality control–defense Bobby April III.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jake Steinberg @Steiny31Best of luck to Pace on his future endeavors. Good guy and teammate....he'll be missed in that locker room. #nyj
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Végülis fél csapat UFA vagy RFA. 😀Érezd az iróniát! 😉 Egyébként 23 M, de egy ilyen move-al már felette vagytok! És ez csak a kezdet...The Jets can clear $27.7 million in cap space by releasing ILB Bart Scott, OLB Calvin Pace and OT Jason Smith.Lenne, ha nem 15-20M-el lennénk a cap fölött. 😀Beki
Lesz itt pénz! 😀Medvepapa
Úgy értem, alatta... 😂Medvepapa
több mint 12 éve
Érezd az iróniát! 😉 Egyébként 23 M, de egy ilyen move-al már felette vagytok! És ez csak a kezdet...The Jets can clear $27.7 million in cap space by releasing ILB Bart Scott, OLB Calvin Pace and OT Jason Smith.Lenne, ha nem 15-20M-el lennénk a cap fölött. 😀Beki
Úgy értem, alatta... 😂
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Kb mennyi lesz a várható cap alatti hely, amivel gazdálkodhatunk?The Jets can clear $27.7 million in cap space by releasing ILB Bart Scott, OLB Calvin Pace and OT Jason Smith.Lenne, ha nem 15-20M-el lennénk a cap fölött. 😀Beki
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
The Jets can clear $27.7 million in cap space by releasing ILB Bart Scott, OLB Calvin Pace and OT Jason Smith.Lenne, ha nem 15-20M-el lennénk a cap fölött. 😀
több mint 12 éve
The Jets can clear $27.7 million in cap space by releasing ILB Bart Scott, OLB Calvin Pace and OT Jason Smith. Lesz itt pénz! 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDNDeMario Davis will be the Jets starting ILB alongside David Harris next season. #nyj
Ahogy az várható volt. 😉
több mint 12 éve
Mondjuk összetenném a két kezem egy olyan game manager QB-ért, mint ő 😊leeon83Mivel az a Game Manager QB SB-t nyert 😛 😛
Hát úgy igen, csak én a 3. körbe luxuspicknek tartanám azért írtam 😊WesterWR-t hátrébb is lehet fogni,nem kell oda 3. kör
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hát 2. napon nem tudom, majd Idzikék eldöntik. 😀Hát úgy igen, csak én a 3. körbe luxuspicknek tartanám azért írtam 😊WesterWR nem kell, a Holmes-Hill-Kerley-Edwads négyes simán elmegy, mikor más problémáink is vannak.Egy WR belefér későbbi körökben pláne ha olyan találat mint Kerley. 😉Beki
Sztem is Landryt meg kell tartani, de viszont második körbe én OG-t húznék és 3.-ba RB-t, mivel OG-ből most erős a felhozatal, míg RB nincs kiemelkedő és lehet későbbi körökből is jót szerezni, lsd. tavaly a RedskinsWester
Mindenkinek más a véleménye. 😛
több mint 12 éve
Hát úgy igen, csak én a 3. körbe luxuspicknek tartanám azért írtam 😊WR nem kell, a Holmes-Hill-Kerley-Edwads négyes simán elmegy, mikor más problémáink is vannak.Egy WR belefér későbbi körökben pláne ha olyan találat mint Kerley. 😉Beki
Sztem is Landryt meg kell tartani, de viszont második körbe én OG-t húznék és 3.-ba RB-t, mivel OG-ből most erős a felhozatal, míg RB nincs kiemelkedő és lehet későbbi körökből is jót szerezni, lsd. tavaly a RedskinsWester
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
WR nem kell, a Holmes-Hill-Kerley-Edwads négyes simán elmegy, mikor más problémáink is vannak.Egy WR belefér későbbi körökben pláne ha olyan találat mint Kerley. 😉
több mint 12 éve
WR nem kell, a Holmes-Hill-Kerley-Edwads négyes simán elmegy, mikor más problémáink is vannak.Sztem is Landryt meg kell tartani, de viszont második körbe én OG-t húznék és 3.-ba RB-t, mivel OG-ből most erős a felhozatal, míg RB nincs kiemelkedő és lehet későbbi körökből is jót szerezni, lsd. tavaly a Redskins
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Most, hogy kicsit lecsillapodtak a pletykák Revis és Cro ügyében, leírom, hogy mit várok FA alatt és drafton, hiszen ennek van itt az ideje. 😀Összességében 2 verziót tudok elképzelni (feltételezem h beragadunk Sanchezzel és ő lesz a kezdő):
1. offense és defense egyaránt lesz erősítve
2. offense erősítése
A rossz cap helyzet miatt a fontosabb FA-ink közül a legfontosabb 2 Landry és Keller közül nagy eséllyel csak egyiküket igazoljuk újra.
1. ennél a verziónál szerintem Landry-t leigazolása lenne a logikusabb és Bell resignje 1 évre, így a safety posztok megoldva. Offensenél Braylont visszahoznánk 1 évre, Howard tendert kapna és Moore resign. Így drafton behúznánk a hőn áhított OLB-nket végre. 2. körben jöhetne egy TE vagy RB, későbbi körökben hozhatnánk QB-t, WR-t és DL mélyítés.
2. Mivel Ryan azt ígérte, hogy agresszív lesz az offense és passz központú OC érkezett, így az első 3 körben OL erősítést húznék meg. 1/9-re a Höri által vázolt OT Fischer személyében lenne, esetleg Warmack OG-be. Moore resign ő lenne a kezdő RG, míg Ducasse előlépne kezdő LG-be. Keller resign. Braylon vissza 1 évre.
2. körben jöhet RB, 3-ban WR. Safetyben Bell 1 évre resign és a másik kezdő posztot meg kellene oldani, míg OLB-be olcsóbb megoldások jönnének.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Bradshawt kivágták nem tudom mennyit kér, de talán...
több mint 12 éve
Kruger kéne de ő rá nincs pénzünkwww.profootballfocus.com/blog/2013/02/04/2013-team-needs-new-york-jets/WesterButler vicces megoldás lenne a maga 3 sackjével a szezonra nézve.Beki
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
www.profootballfocus.com/blog/2013/02/04/2013-team-needs-new-york-jets/WesterButler vicces megoldás lenne a maga 3 sackjével a szezonra nézve.
több mint 12 éve
www.profootballfocus.com/blog/2013/02/04/2013-team-needs-new-york-jets/
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
És megint visszakanyarodtunk oda, hogy egyértelműen a vezetés hibája, hogy itt tartunk. Ugyanis ahhoz a ground and pound játékhoz, amit a Jets játszott, nem is volna többre szükség, mint egy game manager QB-re. Teljesen felesleges volt anno felmenni érte az első körben (Greene ugyanez a 3.-ban)!Szerintem; egy játékos, vagy akár egy csapat nem lesz egyik pillanatról a másikra vacak. Nem gondolom azt, hogy Sanchez sara, ami történt. Senki nem felejt el játszani az egyik pillanatról a másikra. Úgy gondolom, hogy ami nálatok történt, az 101% edzői stáb hiba + a folyamatos rossz döntéseik következményei. A játékosok áldozatok; Tebow, Sanchez... és a többiek. toxiqueSancho nem csak úgy lett szar, onnantól kezdve hogy LT limitáltabb szerepet kapott és nem ment úgy a futójáték, egyre rosszabb és rosszabb lett ami azt mutatja hogy nem tud egy game manager qb-nál több lenni, mivel az utóbbi 2 évben mikor többet kellett passzolnia átlag alatti volt a teljesítményeWester
Rex is építgette az évek folyamán a védelmet - ami most egyébként is széthullani látszik - a támadófalba meg RB posztra pedig nem sikerült megtalálni a megfelelő embereket, pedig 2009 óta minden évben jön futó a draftról!!!
Ehhez jön még hozzá Tannenbaum ámokfutása, és máris megvan a recept, hogyan lehet tönkrevágni egy franchise-t rövid idő alatt.
Sanchez nem lett se jobb, se rosszabb irányító, ő ennyit tud! A játékrendszer változott körülötte!
több mint 12 éve
Méghogy Bush...
Ja és kivágtuk az OL coacht
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Szerintem; egy játékos, vagy akár egy csapat nem lesz egyik pillanatról a másikra vacak. Nem gondolom azt, hogy Sanchez sara, ami történt. Senki nem felejt el játszani az egyik pillanatról a másikra. Úgy gondolom, hogy ami nálatok történt, az 101% edzői stáb hiba + a folyamatos rossz döntéseik következményei. A játékosok áldozatok; Tebow, Sanchez... és a többiek. toxiqueSancho nem csak úgy lett szar, onnantól kezdve hogy LT limitáltabb szerepet kapott és nem ment úgy a futójáték, egyre rosszabb és rosszabb lett ami azt mutatja hogy nem tud egy game manager qb-nál több lenni, mivel az utóbbi 2 évben mikor többet kellett passzolnia átlag alatti volt a teljesítménye
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Szerintem; egy játékos, vagy akár egy csapat nem lesz egyik pillanatról a másikra vacak. Nem gondolom azt, hogy Sanchez sara, ami történt. Senki nem felejt el játszani az egyik pillanatról a másikra. Úgy gondolom, hogy ami nálatok történt, az 101% edzői stáb hiba + a folyamatos rossz döntéseik következményei. A játékosok áldozatok; Tebow, Sanchez... és a többiek.