Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 192 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az NFL.com táblázatában a Dallas vezeti a csoportot...Miért?tûzoltó
Sztem vagy mert jobb az idegenbeli mérlegük (nekik 3-0, nekünk 2-1) vagy mert az ellenfelek mérlege az övékénél erősebb, nekünk a Jags nagyon lehúzza. Más tippem nincs. A lényeg, hogy a végén mi legyünk elöl 😀
több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Az NFL.com táblázatában a Dallas vezeti a csoportot...Miért?
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Valami ilyesmiről beszéltem potenciál címszó alatt 😊

És még bőven van hová javulni, be fog ez indulni 😊 Nem kell minden meccs előtt temetni a csapatot, bárkit meg tudunk verni.
több mint 11 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
A Washington elleni meccset és ezt sem tudtam nézni, mert lehetetlen volt ébren maradni/felkelni (divatdrukker tudom) de amikor reggel felkeltem az első dolgom az volt hogy megnéztem mi lett a meccs és nem hittem a szememnek... Mindenképp meg akarom nézni sajnálom mert ekkora 0-zást nagyon rég nem csináltunk. A meccs előtt és a múlt hét után károgtam, hogy Foles-i bizalom részemről eltűnt és túl vagyunk értékelve, meg kell néznem a meccset, de az eredmény alapján én kérek elnézést 😊
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 192 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az a szép ebben a győzelemben, hogy ezt most tényleg a mi csapatunk hozta össze. Nem szerencsével, az STáltal szerzett, és jól pattanó labdákkal, hanem nagyon tudatosan, és végig koncentráltan (időnként ugye Foles-t leszámítva 😀) sikerült nyerni ellenük. A Giants biztos jobb ennél, tisztelet nekik, és Cruznak gyógyulást!!!!, de mára valahogy ők nem tudtak megfelelően felkészülni, és nekünk sikerültek a dolgok. Ám talán kicsit több volt ez, mint, hogy jobban jött ki a lépés. Most egy napig ünneplés, aztán készülni a Cards ellen, nem lesz egyszerű az sem, de ezután bármire képesnek tartom a csapatot, ha képesek hozni azt, amit ezek szerint tudnak 😀.

Fly Eagles, Fly!
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
A Giants most 3-3-mal áll, de ez könnyen lehetne 0-27 is.mustaine
?????????????dande
(C) Jason Pierre-Paulmustaine
hát ha ő mondja 😀dande
A meccs előtt mondta, hogy az Eagles 4-1-gyel áll, de ez könnyen lehetne 0-4 is. Erre próbáltam reflektálni😀

több mint 11 éve
?????????????dande
(C) Jason Pierre-Paulmustaine
hát ha ő mondja 😀
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
?????????????dande
(C) Jason Pierre-Paul

több mint 11 éve
?????????????
több mint 11 éve
A Giants most 3-3-mal áll, de ez könnyen lehetne 0-27 is.

több mint 11 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Foles komolyan vette, hogy totálisan dominálni kell a meccset, és szerette volna, hogy ez a több TO számban is megmutatkozzon 😛 😀 Szerencséje, hogy a D meg az ST nem rondított bele neki csak majdnem 😀

Egyébként Eagles szurkoló becsület szavamra megígérem többet nem sírok sem előre, de utólag sem 😀dande
Haha ezt nem fogod kibirni... Akkor nem lennel igazi Eagles szurkolo
több mint 11 éve
Foles komolyan vette, hogy totálisan dominálni kell a meccset, és szerette volna, hogy ez a több TO számban is megmutatkozzon 😛 😀 Szerencséje, hogy a D meg az ST nem rondított bele neki csak majdnem 😀

Egyébként Eagles szurkoló becsület szavamra megígérem többet nem sírok sem előre, de utólag sem 😀
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Sproles remélem rendbe jön.BleedingGreen
Az öltözőben össze-vissza nevetgélt és nem aggasztja a sérülése, szóval elm. nincsen semmi komoly baja.

Darren Sproles just walked out of the locker room. Looked like a normal walk. "I'll be all right," he said.

Coach Kelly on stellar sportsmanship: When you ask what a Philadelphia Eagle looks like, @BrentCelek is what a Philadelphia Eagle looks like
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Ezért kár volt egész héten sírni, hogy ki fogunk kapni ... 😀 (Remélem most nem fog 2 hét azzal telni, hogy biztos kikapunk a Cardstól)
A front7 ismét király volt, a védőfal szétszedte a OL-t, Jim Johnson biztos mosolygott odafent, nagyon ültek az A-gap blitzek. A 4&goalnál és Cruz sajnálatos sérülésénél kb el is dőlt.
Folesnak most már csak az értelmetlen gunslingerkedést kell abbahagynia, amikor nincs üres ember, akkor is oda akarja dobni valakinek (és ilyenkor ez a valaki gyakran az ellenfél).
Sproles remélem rendbe jön.
5-1-gyel megyünk a bye-ra, azt hiszem ez elfogadható 😀 Utána visszakapjuk Kendrickset és rövidesen a teljes kezdő OL-t. Most úgyis a Dallas lesz a csoport sztárja, mi meg remélem november-decemberben játsszuk majd a legjobb játékunkat.

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Kezdődik a trash talk, DRC is beszállt parasztkodni egyet 😀 Kicsit öngól gyanús a dolog

"In case you didn't notice, that's former Eagles cornerback Dominique Rodgers-Cromartie on the left. DRC, as he's known, signed with the Giants in the offseason. And now he's apparently reminding everyone of how many Super Bowl rings that he has: 0." XDHighlander
DRC-nek üzenném, hogy

😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Eagles inactives: QB Barkley, WR B.Smith, RB Polk, C Kelce, OL Kelly, LB Kendricks, DE Hart. DeMeco active.

több mint 11 éve
| A büdös életben nem gondoltam volna, hogy a bajnokot csak a ST tartja majd életben ellenük, nagyon rossz 😀 (49ers-Eagles feeling). Ebben a pillanatban, nem mondnám, hogy megnyerjük a csoportot, nagyon össze kell magát kapnia ma az O falnak, hogy legalább a lépést tartsuk velük, jelenleg fényévekkel előrébb járnak játékban 😕 |

több mint 11 éve
| Hát srácok k.rvára győzni KELL 😀 |
több mint 11 éve
| Evidens, hogy ma kell a legszarabb napot kifognia a Seahawks-nak, persze ehhez kell a Cowboys jó játéka is, de azért én nem erre számítottam. Nagyon necces lesz idén a PO-ba jutás...A szezon eddigi legfontosabb meccse jön ma. :S |

Szerk.: | És még D-Jax is szerez egy 64 yardos TD-t a Cardinals ellen, XD Nagyon kiszopunk ma, úgy érzem 😀 | Highlander
| szomorú lenne, ha a Cowboys vezetné a csoportot 5-1-gyel, mi meg a Giantsszel osztoznánk a második helyen. worst case scenario 😀 |

több mint 11 éve
| Evidens, hogy ma kell a legszarabb napot kifognia a Seahawks-nak, persze ehhez kell a Cowboys jó játéka is, de azért én nem erre számítottam. Nagyon necces lesz idén a PO-ba jutás...A szezon eddigi legfontosabb meccse jön ma. :S |

Szerk.: | És még D-Jax is szerez egy 64 yardos TD-t a Cardinals ellen, XD Nagyon kiszopunk ma, úgy érzem 😀 |

több mint 11 éve
Ryans játszani fog a Giants ellen:

Howard Eskin@howardeskin
Demeco Ryans I'm told will play tonight for @eaglesHighlander
Ennek örülök. Azért a Casey-Acho ILBpáros egy kicsit durva lett volna. 😀
több mint 11 éve
Ryans játszani fog a Giants ellen:

Howard Eskin@howardeskin
Demeco Ryans I'm told will play tonight for @eagles

több mint 11 éve
Remélem Shady robbantani fog. A Giants ellen szinte mindig jól megy neki.Bébé
Az elmúlt két meccsen tavaly 50 yard alatt tartották.Eazzy
Igen először "szinte" nélkül írtam aztán elkezdtem gondolkodni és ezért illesztettem be azt a szót. 😀
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Hát nem sok QB-t előz meg Foles 😀
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/10/how_many_qbs_could_put_up_better_numbers_than_nick_foles_if_they_played_for_chip_kelly.html

Az elmúlt két meccsen tavaly 50 yard alatt tartották.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Hát nem sok QB-t előz meg Foles 😀
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/10/how_many_qbs_could_put_up_better_numbers_than_nick_foles_if_they_played_for_chip_kelly.html

Elég ha mindig az aktuális ellenfél QBt előzi meg aznap, úgy, h nyerünk vele😛